valla bende koydum yemek pişiyo..
işte bende bütün gün iş güç filan olayları..
menünde ne var bebeeem..
kopya çekmek serbest..
ben bezelye yaptım
merhaba kuzular iyisiniz inşallah ben iyim) öptüm kocaman :)
iyiyiz canım duydum ki erken tatil araştırmasına girişmişin
iyiyiz canım duydum ki erken tatil araştırmasına girişmişin
yalnızları oynuyomuşsun gülden hanım..
duydum koştum yettim....
tamamen marmarisi ozledigimden canım,yoksa tatile ihtiyaç yok da oralar yesili mavisi güzel be
Ben de oralıyım :) çoo..k memnun olurum ögrenirseniz..dediğiniz gibi inşallah herkes vicdanlı ve merhametli insanlarla karşılaşır.para için deil de gerçekten bizi mutlu etmek için bu işi yapsınlar...
benmde işlerim vrdı sende iş yapıodun tabi kimsede yohtu pek nasılsın benkayradan haber varmın
merak edenlere benkayra kontrole gitmiş herşey yolunda çok şükür 3.kese gibi bişi yine görünmüş kanama alanı da olabilir demiş daktır henüz muallakta o durum neyseki bebeklerle ilgisi yok...
oh oh bebişler iymiş ya sorun yok şukureve dönmedi sanırsam hala evt bugun hamrtlıgımz tutmuştu bnde film izliyodum bakim dedim bi gülden abla bişi aklıma gldide şincik tup yapıpta tutan sonrada böle otlar kürler felan yapıpta hamile kaln varmıdır acaba
Kizlar Guldenim anlatmis bebisler iyi Allahima sukurler olsun buyumusler 1 hafta da belli olmuslar iyice kalpleri de pit pit atiyor masallah icimiz rahat etti en azindan..Allahim hepinize nasip etsin cok dua ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?