Tüp Bebek Günlüğümüz !

valla bende koydum yemek pişiyo..
işte bende bütün gün iş güç filan olayları..
menünde ne var bebeeem..
kopya çekmek serbest..
ben bezelye yaptım

kopya çekmek serbest demek ohhh çok rahatladım
hemen yazıyorum çok bi çeşit yapmadım ama kalıyooo kalan yemeğide beyim sonraki akşamlar yemiyo illa taze pişcek pabucumun kocası
çorba
türlü
pilav
cacık salata
yeter de artar bi de aparatifler var yanında...
bezelye koyarsam önüne o da beni kapının önüne koyar

cancağızım nerde kaldın daktıra gitcektin merak ediyorum seniiiiii:26::26::26:

akşam namazımı kılayım çorbamı blendırlayım geleyim:112::112::112:

Ben de oralıyım :) çoo..k memnun olurum ögrenirseniz..dediğiniz gibi inşallah herkes vicdanlı ve merhametli insanlarla karşılaşır.para için deil de gerçekten bizi mutlu etmek için bu işi yapsınlar...

bnde memmun oldum canım ablmla konuşurum yarın öğrenirim yazarım sana inş allhım bebişini versin sana ve hepimize rabbimn izniyle

benmde işlerim vrdı sende iş yapıodun tabi kimsede yohtu pek nasılsın benkayradan haber varmın

tebrik ederim ikiz bebisler geliyormus gecmisi okuyamadim,ikramayadan duydum.hayırlı olsun,Allah isteyen herkese versin hayirlisiyla amin

benmde işlerim vrdı sende iş yapıodun tabi kimsede yohtu pek nasılsın benkayradan haber varmın

bugün herkeslerde iş güç ev hali pek hamaratız ayollll
benkayradan benimde haberim yok du bi arayım hemen

Son düzenleme:
merak edenlere benkayra kontrole gitmiş herşey yolunda çok şükür 3.kese gibi bişi yine görünmüş kanama alanı da olabilir demiş daktır henüz muallakta o durum neyseki bebeklerle ilgisi yok...

merak edenlere benkayra kontrole gitmiş herşey yolunda çok şükür 3.kese gibi bişi yine görünmüş kanama alanı da olabilir demiş daktır henüz muallakta o durum neyseki bebeklerle ilgisi yok...

oh oh bebişler iymiş ya sorun yok şukur eve dönmedi sanırsam hala evt bugun hamrtlıgımz tutmuştu bnde film izliyodum bakim dedim bi gülden abla bişi aklıma gldide şincik tup yapıpta tutan sonrada böle otlar kürler felan yapıpta hamile kaln varmıdır acaba

tabiki var canım ben çok okudum hatta onlardan feyz alıp soğan kürü falan yaptım..
tüp yapıp tutmayan sonra kendiliğinden gebe kalanlar çok illa kür olmasıda şart değil..
ama biz bişiler yapmalıyız öle boş boş beklememk lazım

Kizlar Guldenim anlatmis bebisler iyi Allahima sukurler olsun buyumusler 1 hafta da belli olmuslar iyice kalpleri de pit pit atiyor masallah icimiz rahat etti en azindan..Allahim hepinize nasip etsin cok dua ediyorum..

Kizlar Guldenim anlatmis bebisler iyi Allahima sukurler olsun buyumusler 1 hafta da belli olmuslar iyice kalpleri de pit pit atiyor masallah icimiz rahat etti en azindan..Allahim hepinize nasip etsin cok dua ediyorum..

Amiiinnnn canım benim darısı bizlere olsun inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…