Tüp Bebek Günlüğümüz !

size yarım sayfalık bir cevap yazmıştım ama gönderemedim ve siilindi çok kızgınım....msjımı sildiği için nete....

offff sıkıcı bir hava..... içim daraldı.

Akasya canım senin bulantıların olmuşmuydu?

tmm cnmcm hangi kitabı okuyosun ki yaa..bizden de önemli demek şaka şaka keyfine bakk

Zülfü Livaneli'nin Serenad çok güzel bir kitap tavsiye ederim. dün de 3 tane kitap aldık. Atilla İlhan, Can Yücel, Sunay Akın

Son düzenleme:
bugün tam anlamıyla rezil bi gündü. transferimin 11. günü şakır şakırr yağmurun altında elimde yemek tencereleriyle, ıslanmamak için deli gibi koştum. benim bu bebişler tutunurda sağsalim keseleri yada keseyi görüp kalp atışınıda duyarsam işte o zaman gerçek bir mucize olurr.

anacım niye elinde yemek tenceresi yağmur altında koşuyosun???? nasıl bi sahne bu:))))

eve geldiğimde sırılsıklamdım şimdi giricem sıcacık battaniyemin altına yatıcam valla. zaten kasıklarımda çok ağriii

aaaaaaaa gıcık oldum ya.... yzıyom yazılar ya gitmiyo ya siliniyo

akasyaa sen bana bak asıl sınırden oncekı msjda hep yanlış yazmısımm hehe

aaa tatlım neden bole bişey yaptın kı hayır elınde tencere ıle neden dısardaydın kı?trasferdn snra neden yatıp dınlenmedın?

hmm bilmıorum canımcım..bı ara okumak isterm mademm güzell :))

Herkese gunaydinlar arkadaslar dilerim guzel gunler geciririz

hoşgeldin canımmm..

he valla manyak vs...herşey denebilir...rabbime havale ettim...

hayırlı olsun canım arkadaşım....

sağol kuzum...artık bende hulusiciğime başlıyorumm..

tamam kuzum güzel haberlerle gel inşallah...

evet canım aynen öyle senin önem verdiğin hayatının tam ortasına koyduğun bi dert insanların sıradan bir işi haline gelince senin kadar önemsemeyince deliriyorsun...rabbim bizi bu yolda her türlü engelle sınıyor napalım bizimde kaderimiz buymuş...

anacım niye elinde yemek tenceresi yağmur altında koşuyosun???? nasıl bi sahne bu:))))

ahh cnm yaaa ben bizim buradaki okulun 15 öğretmenine hafta içi hergün 2 çeşit yemek yapıyorum. hergün arabayla yemekleri okula götürüyorum tencereleri falan ben taşıyorum. kimsenin tüp bebek denediğimizden hbri olmadığı içinde kimseden yardım alamıyorum. öyle yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…