tebrik ederim ikiz bebisler geliyormus gecmisi okuyamadim,ikramayadan duydum.hayırlı olsun,Allah isteyen herkese versin hayirlisiyla amin
Amiiinnnn canım benim darısı bizlere olsun inşallahhhhh
kızlar kalbim sızlar yemek yeyip geliyorum
tabiki var canım ben çok okudum hatta onlardan feyz alıp soğan kürü falan yaptım..
tüp yapıp tutmayan sonra kendiliğinden gebe kalanlar çok illa kür olmasıda şart değil..
ama biz bişiler yapmalıyız öle boş boş beklememk lazım
Kizlar Guldenim anlatmis bebisler iyi Allahima sukurler olsun buyumusler 1 hafta da belli olmuslar iyice kalpleri de pit pit atiyor masallah icimiz rahat etti en azindan..Allahim hepinize nasip etsin cok dua ediyorum..
ne guZel allhım hepimiZe nasip etsin tabi boş durmayı dururmuyuz hiç duamız hep var ben adetimi bekliyorum olayımda 7 gun sonra sogan kürüne bşlıcam incir feln biZimkinede yapcam baklım inş şifa olsun rabbimden bidaki yasıma girmeden gelsin bebişimafiyet olsun bu arda ............. bnkayracım hoşgldin cnım cok şukur bebişlerin iyi allh saglık versin için raht etti en aZından görmesk raht etmyiz ztn bizler nelr yapıyoz tedaviler sürcler heran tetikteyiz için raht edckse iki hfta git derim kontorllerine en aZnda aklına takmzsın kuzucuklara iyi bak bu üçüncü kese işi aklıma takıldı varmı yokmu diyorum hep hayırlısı olsun canım
Amiin canimin ici insallah.. Senle konusurken mutfaktaydik ben yedim coktan uzaniyorum sen gec kaldin bebekim..Afiyet olsun
maşallah kuzular canısım..rabbaim sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah..
kızlar canım arkadaşımız tedaviye başlamışşşşş
bugün itibariyle ilk iğnesini vurmuş misafiri var ilk fırsatta gelecek topiğe...
Allahın izniyle bu tedavide bebeklerine kavuşacak
selam canlar napıyosunuzzzzzzz?*?
oyyy maaşallah yerim onları ben hele bi de biri kız biri erkek olsun tadından yenmezKizlar Guldenim anlatmis bebisler iyi Allahima sukurler olsun buyumusler 1 hafta da belli olmuslar iyice kalpleri de pit pit atiyor masallah icimiz rahat etti en azindan..Allahim hepinize nasip etsin cok dua ediyorum..
inşallah canım ....ilgin için çok teşekkür ederimkızlar canım arkadaşımız tedaviye başlamışşşşş
bugün itibariyle ilk iğnesini vurmuş misafiri var ilk fırsatta gelecek topiğe...
saol canım amin inşallahhh..Sag ol deryam insallah saglikla gelirler.. Darisi basina bebekim..
Ooo masallah hayirli olsun sonu bebeli olsun insallah..
selam canlar napıyosunuzzzzzzz?*?
zorunlu olarak kurtlar vadisi izliyorum
ayyy hala o dizi bitmedi mi yüzü sargılı sargılı gezio mu polatzorunlu olarak kurtlar vadisi izliyorum
aminnnnnnnnnnnnn tatlım inşallah ben de çok istiyorummmm çift bebeyi...:)Caniimm hosgeldin ama gitmissin hayirli olsun tedavin sonu cift bebeli olsun insallah
Guldene katiliuorum bende zorunlu olaraktan seyediyorumselam canlar napıyosunuzzzzzzz?*?
kızlar canım arkadaşımız tedaviye başlamışşşşş
iyi geceler nbr cnm?hepinize iyi geceler kızlar
teşekkürler canım aminnn inşallahhhhGuldene katiliuorum bende zorunlu olaraktan seyediyorum
Tourquousse canim sonu bebekli olar insallah canim.. hayirli olsun
yaaaaaaaaa desene bugün konusamicaz tühhhhh....İyi akşalmlr kızlar nasılsınızz?
Tyrkuaz canım ne yaptın bugün benimde akşama dogru kızkardesşim geldi bu gece bende kalıcaklar oturuyoruz şimdi seni merka ettim tatlım bakayım dedim ne var yok şekerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?