Tüp Bebek Günlüğümüz !

ne guZel allhım hepimiZe nasip etsin tabi boş durmayı dururmuyuz hiç duamız hep var ben adetimi bekliyorum olayımda 7 gun sonra sogan kürüne bşlıcam incir feln biZimkinede yapcam baklım inş şifa olsun rabbimden bidaki yasıma girmeden gelsin bebişim afiyet olsun bu arda ............. bnkayracım hoşgldin cnım cok şukur bebişlerin iyi allh saglık versin için raht etti en aZından görmesk raht etmyiz ztn bizler nelr yapıyoz tedaviler sürcler heran tetikteyiz için raht edckse iki hfta git derim kontorllerine en aZnda aklına takmzsın kuzucuklara iyi bak bu üçüncü kese işi aklıma takıldı varmı yokmu diyorum hep hayırlısı olsun canım

Kizlar Guldenim anlatmis bebisler iyi Allahima sukurler olsun buyumusler 1 hafta da belli olmuslar iyice kalpleri de pit pit atiyor masallah icimiz rahat etti en azindan..Allahim hepinize nasip etsin cok dua ediyorum..

maşallah kuzular canısım..rabbaim sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah..

kızlar canım arkadaşımız tedaviye başlamışşşşş
bugün itibariyle ilk iğnesini vurmuş misafiri var ilk fırsatta gelecek topiğe...
Allahın izniyle bu tedavide bebeklerine kavuşacak

valla canımcım bende bişiler yapcam ama hala karar vermedim...
sanırım önce vitamin takviyesi yapıcam içinde bi sürü mineral ve vitamin olan kapsüller var onlardan sipariş vercem...
incir vs.. bende yemeyi düşünüyorum kür olarak yapmayacam ama...

Amiin canimin ici insallah.. Senle konusurken mutfaktaydik ben yedim coktan uzaniyorum sen gec kaldin bebekim..Afiyet olsun

beyim gecikti canım o sebeplen geç kaldım..sanada afiyet olsun can olsun kan olsun kuzulara..

maşallah kuzular canısım..rabbaim sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah..

Sag ol deryam insallah saglikla gelirler.. Darisi basina bebekim..

bugün itibariyle ilk iğnesini vurmuş misafiri var ilk fırsatta gelecek topiğe...

Ooo masallah hayirli olsun sonu bebeli olsun insallah..

Kizlar Guldenim anlatmis bebisler iyi Allahima sukurler olsun buyumusler 1 hafta da belli olmuslar iyice kalpleri de pit pit atiyor masallah icimiz rahat etti en azindan..Allahim hepinize nasip etsin cok dua ediyorum..
oyyy maaşallah yerim onları ben hele bi de biri kız biri erkek olsun tadından yenmez

inşallah canım ....ilgin için çok teşekkür ederim

Sag ol deryam insallah saglikla gelirler.. Darisi basina bebekim..

Ooo masallah hayirli olsun sonu bebeli olsun insallah..
saol canım amin inşallahhh..

selam canlar napıyosunuzzzzzzz?*?
Guldene katiliuorum bende zorunlu olaraktan seyediyorum

Tourquousse canim sonu bebekli olar insallah canim.. hayirli olsun

İyi akşalmlr kızlar nasılsınızz?

Tyrkuaz canım ne yaptın bugün benimde akşama dogru kızkardesşim geldi bu gece bende kalıcaklar oturuyoruz şimdi seni merka ettim tatlım bakayım dedim ne var yok şekerr

yaaaaaaaaa desene bugün konusamicaz tühhhhh....
ilaçlarımızı aldık geldik cnm bugün ilk iğnemi vurdum gonal f vermedi başka bişi yazdı 3 toz 1 su vuruyom ...sen aradın mı hastaneyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…