yaaaaaaaaa desene bugün konusamicaz tühhhhh....
ilaçlarımızı aldık geldik cnm bugün ilk iğnemi vurdum gonal f vermedi başka bişi yazdı 3 toz 1 su vuruyom ...sen aradın mı hastaneyi?
merional diye bi ilaç cnm ilerleyen günlerde de cetrotide ye başlicam.saol tatlım...Anladım tatlım aradım E2 ,yi yumyrta sayısı çok olana ve piko olanları takip ediyorlarmı benim e2 normal oldugu için gerek yomus tatlımm yarın 3:30 randevum vara bakalım ne olucak canım senin ilacın adı nee hayırlı olsun tatlımm çokk sevindimmm
merional diye bi ilaç cnm ilerleyen günlerde de cetrotide ye başlicam.saol tatlım...
cvp attım canım..Ozelden mesaj attım şekerim. Bi bakar misin
geldim ama sen yoksun.Çokkk sevindim balımmm hadi hayırlısı msn gelsene bii
cvp attım canım..
geldim ama sen yoksun.
Şansimada topikte kimsede yok galiba: (
İyi akşamlar canımm İNŞALLAH Rabbim hepimizin gönlüne göre versin tatlımmm
hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin inşallah pozitif sonuç alırsınBende herkes gibi uzun suredir takip ediğ yazmaya karar verenlerdenim:) herkese merhaba transferimin 4. günü 1. denememiz..
Amin canim inş. Sende yanlis hatirlamiyosam tedaviye başladin galiba.inşaallah sonucu bebişli olur
Bende herkes gibi uzun suredir takip ediğ yazmaya karar verenlerdenim:) herkese merhaba transferimin 4. günü 1. denememiz..
Hosgeldin.aynen bende senin gibi uzun suredir takipteydim.inşaallah hayirlisiyla pozitif sonucu alirsin canimBende herkes gibi uzun suredir takip ediğ yazmaya karar verenlerdenim:) herkese merhaba transferimin 4. günü 1. denememiz..
Bende üç defa tüp denedim tutmadi.. 7 ay dinlenmeden sonra dondurulmuşlarim var nisanda nasip olursa birde onlarla deneyecem.Evet tatlım igne aşamsındayım 3-4 güne yumişler toplanıcak nasip olursaa canım sen ne aşamadasınn
iyiyim kuzum ya zaten hep detaylı bakıyorum dedi doktor sorun olsa isterdi her haldeCanımmmm hoşgeldin canım yaa kasıklarımm çok agrıyor yarın 3:30 randevum var İNŞ herşey yolundaysa tatlım en geç pazartesi yumişler toplnıca sen nasılsın cnım dün renkli ultrsona giremeissen olsun tatlım saglıklı olsunya kızımız bi dahaki sefere görürsün İNŞ ne var yok canımm
Bende üç defa tüp denedim tutmadi.. 7 ay dinlenmeden sonra dondurulmuşlarim var nisanda nasip olursa birde onlarla denemeyi düşünüyorum.Evet tatlım igne aşamsındayım 3-4 güne yumişler toplanıcak nasip olursaa canım sen ne aşamadasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?