Tüp Bebek Günlüğümüz !

yaaaaaaaaa desene bugün konusamicaz tühhhhh....
ilaçlarımızı aldık geldik cnm bugün ilk iğnemi vurdum gonal f vermedi başka bişi yazdı 3 toz 1 su vuruyom ...sen aradın mı hastaneyi?

Anladım tatlım aradım E2 ,yi yumyrta sayısı çok olana ve piko olanları takip ediyorlarmı benim e2 normal oldugu için gerek yomus tatlımm yarın 3:30 randevum vara bakalım ne olucak canım senin ilacın adı nee hayırlı olsun tatlımm çokk sevindimmm

merional diye bi ilaç cnm ilerleyen günlerde de cetrotide ye başlicam.saol tatlım...

Slm arkadaslar nasilsiniz.hamile olan arkadaşlara hayirlisiyla Rabbim saglikli sihhatli bi sekilde evlatlarini kucaklarina almayi nasip etsin inş. Rabbim evlat hasreti çekenlereinde en kisa zamanda göbüşlerine hayirlisiyla bebişlerini kondursun inş.

Bende herkes gibi uzun suredir takip ediğ yazmaya karar verenlerdenim:) herkese merhaba transferimin 4. günü 1. denememiz..

nabersiniz canlar
turkuaz başlamışsın kuzum hadi bakalım hayırlı uğurlu bebişli olsun inşallahhhhhhhhhhh
mehtap sen nasılsın canım

Canımmmm hoşgeldin canım yaa kasıklarımm çok agrıyor yarın 3:30 randevum var İNŞ herşey yolundaysa tatlım en geç pazartesi yumişler toplnıca sen nasılsın cnım dün renkli ultrsona giremeissen olsun tatlım saglıklı olsunya kızımız bi dahaki sefere görürsün İNŞ ne var yok canımm

iyiyim kuzum ya zaten hep detaylı bakıyorum dedi doktor sorun olsa isterdi her halde
canım hadi bakalım pazartesi büyük gün allah ın izniyle kesin mi ptesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…