Bende üç defa tüp denedim tutmadi.. 7 ay dinlenmeden sonra dondurulmuşlarim var nisanda nasip olursa birde onlarla deneyecem.
hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin inşallah pozitif sonuç alırsın
iyiyim kuzum ya zaten hep detaylı bakıyorum dedi doktor sorun olsa isterdi her halde
canım hadi bakalım pazartesi büyük gün allah ın izniyle kesin mi ptesi
İnş tatlım ilk ve son denemen olur canımm hayırlı olsunn
İnş canımm son olurr nerede tedavi görüyorsun
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn canım hoşgeldinnnSlm arkadaslar nasilsiniz.hamile olan arkadaşlara hayirlisiyla Rabbim saglikli sihhatli bi sekilde evlatlarini kucaklarina almayi nasip etsin inş. Rabbim evlat hasreti çekenlereinde en kisa zamanda göbüşlerine hayirlisiyla bebişlerini kondursun inş.
sana da hoşgeldin cnm ilk denemede bebişini kucagına alırsın inşallahhhhhhhBende herkes gibi uzun suredir takip ediğ yazmaya karar verenlerdenim:) herkese merhaba transferimin 4. günü 1. denememiz..
başladım yavruuuuuuuu aminnnnn inşallah tatlımmm dualar eşliğinde ilk iğnemi vurdumnabersiniz canlar
turkuaz başlamışsın kuzum hadi bakalım hayırlı uğurlu bebişli olsun inşallahhhhhhhhhhh
mehtap sen nasılsın canım
Hosgeldin.aynen bende senin gibi uzun suredir takipteydim.inşaallah hayirlisiyla pozitif sonucu alirsin canim
Ilk 2 tedavim eskişehirde 3 üncüde ankara özel tüp bebek merkezinde.peki sen?
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn canım hoşgeldinnn
sana da hoşgeldin cnm ilk denemede bebişini kucagına alırsın inşallahhhhhhh
başladım yavruuuuuuuu aminnnnn inşallah tatlımmm dualar eşliğinde ilk iğnemi vurdum
bilmiyorum ki kuzum be 20mm de topladılar galiba o civarlarda ama yinede çok bilmiyorum tatlım ayyyyyCanım en geç pazartesi belki cumartesi bile olabilir 18- 19 mm topluyorlardı demi? Canım dedigin gibi bi sorun ols isterdi zatennn büymüşmü tztmmızzz sen bu arada gezmelere devam ediyormusun canımm
hadi bakalım canım menegon mu verdi ilaç ne ile başladın tatlımaminnnnnnnnnnnnnnnnnn canım hoşgeldinnn
sana da hoşgeldin cnm ilk denemede bebişini kucagına alırsın inşallahhhhhhh
başladım yavruuuuuuuu aminnnnn inşallah tatlımmm dualar eşliğinde ilk iğnemi vurdum
aaaaaaaaaa mehtoşşşşşşş o hastanede misin sen sahane bi manzarası vardı oranın her bi bölümünü en az iki üç kere seyrettimmmm yarın zenana slm söyleCanım istambulda oturuyorum 3 ,üncü denemem memorielde denedim şuanda ASM Hastanesi doktorlar dizisinin çekildidigi hastanede başladım tatlım
hoşbuldum sağolun hepimiz pozitif sonuç alırız yüzümüz güler inşallah
bilmiyorum ki kuzum be 20mm de topladılar galiba o civarlarda ama yinede çok bilmiyorum tatlım ayyyyy
çok heycanlıyım kız siz başladınız stresi beni sardı hep dua ediyom kuzum son olsun bebişleriniz gelsin diye
büyümüş teyzesi benim kuzu 400 gram olmuş
aaaaaaaaaa mehtoşşşşşşş o hastanede misin sen sahane bi manzarası vardı oranın her bi bölümünü en az iki üç kere seyrettimmmm yarın zenana slm söyle
vallahi kuzum benim ağlayarak geçti sonucu beklemem çok stresli bi olay o yaAyy Valla yaa bence çokk heyecanlıyım tatlımmm İNŞALLAH canım yaa bende son olsun istiyorumm kuzumm yakınlarım benden daha heyecanlı vallayaa test gününü nasıl beklicez yaaa en zoru o iştee
saol tatlımmmmmmmm amin inşallahhhhamin inşallah hepimizin son olur alırız bebeklerimizi kucağımıza sizin tedaviniz de hayırlı olsun inş.
maaşallahhhhhhhhhhhh ...poposunu ıssırırım ben o kızın....bilmiyorum ki kuzum be 20mm de topladılar galiba o civarlarda ama yinede çok bilmiyorum tatlım ayyyyy
çok heycanlıyım kız siz başladınız stresi beni sardı hep dua ediyom kuzum son olsun bebişleriniz gelsin diye
büyümüş teyzesi benim kuzu 400 gram olmuş
çok saol canımmmmm Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahMonsscum insaallah sende saglikli ve sorunsuz bebegini kucagina alirsin..turkuazcim seninde tedavin pozitif olarak bebisli bi şekilde sonuclanir ins.
yok kız başka ilaç yazdı ..merional diye bi ilaç yazdı.3 toz bir su vuruyomhadi bakalım canım menegon mu verdi ilaç ne ile başladın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?