Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyiyim kuzum ya zaten hep detaylı bakıyorum dedi doktor sorun olsa isterdi her halde
canım hadi bakalım pazartesi büyük gün allah ın izniyle kesin mi ptesi

Canım en geç pazartesi belki cumartesi bile olabilir 18- 19 mm topluyorlardı demi? Canım dedigin gibi bi sorun ols isterdi zatennn büymüşmü tztmmızzz sen bu arada gezmelere devam ediyormusun canımm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn canım hoşgeldinnn
Bende herkes gibi uzun suredir takip ediğ yazmaya karar verenlerdenim:) herkese merhaba transferimin 4. günü 1. denememiz..
sana da hoşgeldin cnm ilk denemede bebişini kucagına alırsın inşallahhhhhhh

nabersiniz canlar
turkuaz başlamışsın kuzum hadi bakalım hayırlı uğurlu bebişli olsun inşallahhhhhhhhhhh
mehtap sen nasılsın canım
başladım yavruuuuuuuu aminnnnn inşallah tatlımmm dualar eşliğinde ilk iğnemi vurdum

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn canım hoşgeldinnn
sana da hoşgeldin cnm ilk denemede bebişini kucagına alırsın inşallahhhhhhh

başladım yavruuuuuuuu aminnnnn inşallah tatlımmm dualar eşliğinde ilk iğnemi vurdum

amin inşallah hepimizin son olur alırız bebeklerimizi kucağımıza sizin tedaviniz de hayırlı olsun inş.

Canım en geç pazartesi belki cumartesi bile olabilir 18- 19 mm topluyorlardı demi? Canım dedigin gibi bi sorun ols isterdi zatennn büymüşmü tztmmızzz sen bu arada gezmelere devam ediyormusun canımm
bilmiyorum ki kuzum be 20mm de topladılar galiba o civarlarda ama yinede çok bilmiyorum tatlım ayyyyy
çok heycanlıyım kız siz başladınız stresi beni sardı hep dua ediyom kuzum son olsun bebişleriniz gelsin diye
büyümüş teyzesi benim kuzu 400 gram olmuş

Monsscum insaallah sende saglikli ve sorunsuz bebegini kucagina alirsin..turkuazcim seninde tedavin pozitif olarak bebisli bi şekilde sonuclanir ins.

Canım istambulda oturuyorum 3 ,üncü denemem memorielde denedim şuanda ASM Hastanesi doktorlar dizisinin çekildidigi hastanede başladım tatlım
aaaaaaaaaa mehtoşşşşşşş o hastanede misin sen sahane bi manzarası vardı oranın her bi bölümünü en az iki üç kere seyrettimmmm yarın zenana slm söyle

Ayy Valla yaa bence çokk heyecanlıyım tatlımmm İNŞALLAH canım yaa bende son olsun istiyorumm kuzumm yakınlarım benden daha heyecanlı valla yaa test gününü nasıl beklicez yaaa en zoru o iştee

Kızlar benim karnımda sürekli gaz varmış gibi bi de yerimden kalkıp herhangi bişey yapayım çok yoruluyorum kalbim 2 katı çarpıyor nerdeyse belirti aramıyorum ama niye böyle oluyor sizde böyle şeyler oldu mu hiç

Ayy Valla yaa bence çokk heyecanlıyım tatlımmm İNŞALLAH canım yaa bende son olsun istiyorumm kuzumm yakınlarım benden daha heyecanlı valla yaa test gününü nasıl beklicez yaaa en zoru o iştee
vallahi kuzum benim ağlayarak geçti sonucu beklemem çok stresli bi olay o ya
zaten dayanamayıp 8. gün test yapmıştım

amin inşallah hepimizin son olur alırız bebeklerimizi kucağımıza sizin tedaviniz de hayırlı olsun inş.
saol tatlımmmmmmmm amin inşallahhhh
maaşallahhhhhhhhhhhh ...poposunu ıssırırım ben o kızın....

Monsscum insaallah sende saglikli ve sorunsuz bebegini kucagina alirsin..turkuazcim seninde tedavin pozitif olarak bebisli bi şekilde sonuclanir ins.
çok saol canımmmmm Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
hadi bakalım canım menegon mu verdi ilaç ne ile başladın tatlım
yok kız başka ilaç yazdı ..merional diye bi ilaç yazdı.3 toz bir su vuruyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…