Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende ısırcam bi doğsa bi ısırcam bi çimdircem onu ama daha var
1 tane iğne oluyon yani öle mi

Ayy Valla yaa bence çokk heyecanlıyım tatlımmm İNŞALLAH canım yaa bende son olsun istiyorumm kuzumm yakınlarım benden daha heyecanlı valla yaa test gününü nasıl beklicez yaaa en zoru o iştee
offfffff evet ya en zor o bide biz 12 gün beklemicez 24 gün beklicez önce seni sonra beni abooooooo 2 kat stres:))))))))))
Evet tatlım orman deniz manzaralı çok güzel oteli falanda varr benim bebişler manzaraya karşı yerleşicekler İNŞ
ohhhhh valla hayat sana güzel benim ki de bodrum katında anasını satim...kıskandım şimdi seni..

evet cnm o gaz oluyo zaten büyük bi ihtimal kabızsındırda.kalbinin de atması ve ya böle sıkışır gibi olması da progestandan galiba..

Ayy tatlımm yaa İNŞALLAHHH mübarek gecede İNŞALLAH güzel sonuçlar alırsın tatlımmm sen nerede yaptırdın canımm

amin cnm ya hepimiz alalım o güzel sonucu gerçi ben abdestsizim Allah duamı kabul eder inşallah duş alamadım korktum beklicem test gününe kadar. ben özel gaziosmanpaşa hastanesinde yaptırdım.

yok kabız değilim allahtan. kansızlık var bende onun için her gün çekirdekli siyah üzüm bi de kabak çekirdeği yiyorum demir vitamini alayım diye onlar sayesinde kabız hiç olmadım cnm.

Kizlar size sorum olacak.ben nasip olursa nisan sonunda dondurulmuslari koydurmayi dusunuyorum ama mayis 4 ve 5 inci günleri sinavim var tam olarak transferin kacinci günü olur bilmiyorum kalkip sinava gitsem dogru olurmu sizce?yarinda kayitlarin son günü ne yapcam bilemedim.tüp için iki ay daha beklemek uzun geliyo.

bence git cnm zaten bana verilen kağıtta 2 gün yatıp dinlenin ağır iş yapmayın yazıyor günlük her ihtiyacınızı karşılayabiliyorsunuz diyor ama sınav seni strese sokar diyorsan onu bilemem cnm etkiler mi etkilemez mi.

kızlar ben çıkıyorum sohbete doyum olmuyor misafirlerim vaar

nisan sonu yaptırıcaksan 6 . 7. günün filan olmuş olur bence yavaş yavaş gider sınavına gider gelirsin.

amin cnm ya hepimiz alalım o güzel sonucu gerçi ben abdestsizim Allah duamı kabul eder inşallah duş alamadım korktum beklicem test gününe kadar. ben özel gaziosmanpaşa hastanesinde yaptırdım.
Canim abdessiz sayilmazsin cunku sen tedavi için orda doktorun karsisindaydin.

arkadaşlar inşalah hepiniz için hayırlı olur bu bekleme süresi o kadar zor gelir ki saatler bile geçmiyormuş gibi gelir :18:

Yorumlariniz için sagolun kizlar.ben kutahyada yasiyorum tedavimde ankarada olacak 3 üncü tüp yaptirdigimizda orda 4 gün falan kalmistik yine 3 yada 4 gün kalirim heralde .insaallah bidahaki ay adetim düzenli gelirde sinavima 10 gün kala transferim olur.ders calisirsam eger kafami dagitmis olurum dahada iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…