Ayy Valla yaa bence çokk heyecanlıyım tatlımmm İNŞALLAH canım yaa bende son olsun istiyorumm kuzumm yakınlarım benden daha heyecanlı vallayaa test gününü nasıl beklicez yaaa en zoru o iştee
vallahi kuzum benim ağlayarak geçti sonucu beklemem çok stresli bi olay o ya
zaten dayanamayıp 8. gün test yapmıştım
bende ısırcam bi doğsa bi ısırcam bi çimdircem onu ama daha varsaol tatlımmmmmmmm amin inşallahhhh
maaşallahhhhhhhhhhhh ...poposunu ıssırırım ben o kızın....
çok saol canımmmmm Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
yok kız başka ilaç yazdı ..merional diye bi ilaç yazdı.3 toz bir su vuruyom
evet en zoru testi beklemekmiş 4. gündeyim geçmiyor zaman bi türlü.
offfffff evet ya en zor o bide biz 12 gün beklemicez 24 gün beklicez önce seni sonra beni abooooooo 2 kat stres:))))))))))Ayy Valla yaa bence çokk heyecanlıyım tatlımmm İNŞALLAH canım yaa bende son olsun istiyorumm kuzumm yakınlarım benden daha heyecanlı vallayaa test gününü nasıl beklicez yaaa en zoru o iştee
ohhhhh valla hayat sana güzel benim ki de bodrum katında anasını satim...kıskandım şimdi seni..Evet tatlım orman deniz manzaralı çok güzel oteli falanda varr benim bebişler manzaraya karşı yerleşicekler İNŞ
evet cnm o gaz oluyo zaten büyük bi ihtimal kabızsındırda.kalbinin de atması ve ya böle sıkışır gibi olması da progestandan galiba..Kızlar benim karnımda sürekli gaz varmış gibi bi de yerimden kalkıp herhangi bişey yapayım çok yoruluyorum kalbim 2 katı çarpıyor nerdeyse belirti aramıyorum ama niye böyle oluyor sizde böyle şeyler oldu mu hiç
Ayy tatlımm yaa İNŞALLAHHH mübarek gecede İNŞALLAH güzel sonuçlar alırsın tatlımmm sen nerede yaptırdın canımm
offfffff evet ya en zor o bide biz 12 gün beklemicez 24 gün beklicez önce seni sonra beni abooooooo 2 kat stres:))))))))))
ohhhhh valla hayat sana güzel benim ki de bodrum katında anasını satim...kıskandım şimdi seni..
evet cnm o gaz oluyo zaten büyük bi ihtimal kabızsındırda.kalbinin de atması ve ya böle sıkışır gibi olması da progestandan galiba..
erken daha be kuzum nereyekızlar ben çıkıyorum sohbete doyum olmuyormisafirlerim vaar
kızlar ben çıkıyorum sohbete doyum olmuyormisafirlerim vaar
şimdi bir iğne cnm 225 doz.bi de folbiol içiom.hatta bugün içmedim unuttum:))))bende ısırcam bi doğsa bi ısırcam bi çimdircem onu ama daha var
1 tane iğne oluyon yani öle mi
Kizlar size sorum olacak.ben nasip olursa nisan sonunda dondurulmuslari koydurmayi dusunuyorum ama mayis 4 ve 5 inci günleri sinavim var tam olarak transferin kacinci günü olur bilmiyorum kalkip sinava gitsem dogru olurmu sizce?yarinda kayitlarin son günü ne yapcam bilemedim.tüp için iki ay daha beklemek uzun geliyo.
kızlar ben çıkıyorum sohbete doyum olmuyormisafirlerim vaar
nisan sonu yaptırıcaksan 6 . 7. günün filan olmuş olur bence yavaş yavaş gider sınavına gider gelirsin.Kizlar size sorum olacak.ben nasip olursa nisan sonunda dondurulmuslari koydurmayi dusunuyorum ama mayis 4 ve 5 inci günleri sinavim var tam olarak transferin kacinci günü olur bilmiyorum kalkip sinava gitsem dogru olurmu sizce?yarinda kayitlarin son günü ne yapcam bilemedim.tüp için iki ay daha beklemek uzun geliyo.
Canim abdessiz sayilmazsin cunku sen tedavi için orda doktorun karsisindaydin.amin cnm ya hepimiz alalım o güzel sonucu gerçi ben abdestsizim Allah duamı kabul eder inşallah duş alamadım korktum beklicem test gününe kadar. ben özel gaziosmanpaşa hastanesinde yaptırdım.
iç çabuk ilacını ben menegon puregon bide göbişten bi iğne oluyodum ya kuzum o yüzden sordumşimdi bir iğne cnm 225 doz.bi de folbiol içiom.hatta bugün içmedim unuttum:))))
ilerleyen günlerde cetrotide sonra da ovitrelle işte.
Canim abdessiz sayilmazsin cunku sen tedavi için orda doktorun karsisindaydin.
arkadaşlar inşalah hepiniz için hayırlı olur bu bekleme süresi o kadar zor gelir ki saatler bile geçmiyormuş gibi gelir :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?