Tüp Bebek Günlüğümüz !

iç çabuk ilacını ben menegon puregon bide göbişten bi iğne oluyodum ya kuzum o yüzden sordum
iç ilacını canım nasıl doktor nasıl konuştu bugün
iyi konustu canım ama benim halim yoktu ayakta zor duruyordum ...senin neden o kadar çok çğnen vardı acaba..
ayşegül bana tefriciye okucan mı kuzu?

Transferden sonra beklemek bana yil gibi geliyo. O igneler opu vs.hersey daha çabuk geciyo bence. Rabbim hepimize stressiz bi şekilde sabir versin ins.

canım sen bana şimdilik 150 yaz ben okuyunca alırım gene
gribin için bişii dedi mi doktor
tamam canım çok saollll Allah razı olsun..demedi ...nasılsın dedi çok fena grip oldum o kadar da dikkat ettim dedim..çok dikkat edersen olur zaten dedi.eşimden de ayrı yattım oysaki diğer odada yattım dedim.eeeeeeee desene eşinin ahı tutmuş dedi niye ki dedim adamı bi kenara atarsan tabi grip olursun dedi:))))daha bide üstüne espri yaptı beyfendi:))))))
ayşegülllll kurbanım bana bişiler bulalım çay may ot filan geçsin bu..boğazım geçti bi tek burnum kaldı.

cnm bugün başladım zaten tedavye tefriciyeye de bugün başladık daha listem bomboş..evde yaptım bi liste okumak istrsen eklerim..

Canim ben simdilik 200 alayim eger okuyabilirsem daha sonra tekrar alirim.sen listeyi düzgün yapda fazla yada eksik olmasin bunu tam sayida okumak gerekir. Rabbim simdiden kabul etsin ins.

turkuaz ben de okumak isterim ama dediğim gibi abdest almadım transferden sonra korkuyorum. ama dualarıma seni de katıcam bundan sonra
tamam canım çok saolasın...kendini de abdestsiz hissetme abdestin bozulmuyo cnm ama için rahat etmiosa teemmüm yap cnm..

ahı tuttu ha tocanın iyiymiş
canım benim grip formülüm bellidir ıhlamur ama sallama değil içine elma ayva portakal kabuğu atıyorum eşim içinse içine bol karabiber ben içiceksem tarçın bol limonda sıkıyorum bize çok iyi geliyo eşimi ilaçlardan çok bu karışım iyileştiriyo
birinden biri olmasada olur ıhlamurun içine ne bulursan at

Canim ben simdilik 200 alayim eger okuyabilirsem daha sonra tekrar alirim.sen listeyi düzgün yapda fazla yada eksik olmasin bunu tam sayida okumak gerekir. Rabbim simdiden kabul etsin ins.
çok teşekkürler cnm Allah razı olsun sana da okuruz inşallah..listeye yazıyorum cnm seni sen bana okuyunca okudum de ama tamam mı sayıyı öyle düşücem..

Turkuazcim sen tedavini nerde yaptiriyosun
gaziantep de cnm.

burnumu tukalı geçirir mi cnm ıhlamur...tamam cnm yapıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…