Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok teşekkürler cnm Allah razı olsun sana da okuruz inşallah..listeye yazıyorum cnm seni sen bana okuyunca okudum de ama tamam mı sayıyı öyle düşücem..

gaziantep de cnm.

Tamam canim okuyunca soylerim. Allah hayirlisiyla gonlune göre versin ins.hepinize hayirli geceler kizlar

dayanırımmmmmmmmmmmm hemen çekicem şimdi çok fena çünkü..hep bu cevabı bekliodum:))
annem transferde gelicek cnm.ama biz hafta sonu annemlere gitcez..
iyi geliyo kuzum dene bi yaaaaaaa annene gidiyon demek ne güzel
eşimde gidelim bu haftasonu diyo annene ama ben kararsızım yol çok yoruyo beni

iyi geliyo kuzum dene bi yaaaaaaa annene gidiyon demek ne güzel
eşimde gidelim bu haftasonu diyo annene ama ben kararsızım yol çok yoruyo beni
bişe olmaz canım ya yavaş yavaş dinlene dinlene gidin ne güzel olur..anneni görünce yorgunluğunu unutursun iicene karnın büyümeden gidin bence cnm.tatlım pc yi kapatıom yatagıma geçip telden devam edicem seninle öncesinde tuzlu su yapıcım ama...

öyle canım yol 3 saat 2 günlüğüne gitmek istemiyorum bide kestirme yol var ordan gidiyoruz oranın yoluda bayağı bi kötü öyle olunca yavaş yavaş fenalık geçiriyorum inan

öyle canım yol 3 saat 2 günlüğüne gitmek istemiyorum bide kestirme yol var ordan gidiyoruz oranın yoluda bayağı bi kötü öyle olunca yavaş yavaş fenalık geçiriyorum inan
o zmn cnm uzubmn yoldan gitmek daha mantikli ama sen bilirsin cnm.burnum acildi denizde burnuma su kacmis gibi:)))tek sorunum koku almio burbum hicbisekilde yarina gecer insallahh..cnm bnm gozumm kapanioo yatalim mi

canlaarrr hepinize günaydın Rabbim sağlıklı sıhhatli bi gün geçirtsin inş... hepinizin cuması mübarek olsun.Rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine bebeklerimizi en kısa zamanda bize bağışlasın inşallahhh

kızlarr ben bugün tefriciyeye başladım..yardım edebilir misiniz??
canım öncelikle hayırlı olsun tedavin benimde bi yardımım dokunsun bende alayım tefriciye sen bana ne zamana kadar okunacak onu söyle o güne göre kaçta okuyacağımı hesaplayıp sana söylerim bende...

günaydın canım amin bu mubarek günde allhım duamızı kAbul etsin inş

ı Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. hayırlı cumalar

Son düzenleme:
gunaydinnn canimmm ..aminnnn insallahhhh

canım öncelikle hayırlı olsun tedavin benimde bi yardımım dokunsun bende alayım tefriciye sen bana ne zamana kadar okunacak onu söyle o güne göre kaçta okuyacağımı hesaplayıp sana söylerim bende...

cok tesekkur tatlimm tefriciyeye gun belirlemedim.ama iste ne kadar cabuk bitirirsem o kadar iyi ...haftaya kadar filan bitirsek iyi olur cnm.

canım bana 150 tane yaz madem dahada okursam bunlar bittikten sonra sorarım sana bittimi diye bitmediyse dahada alabilirim ama şimdilik 150 yaz tamammı canım

Merhaba şekerler nasılsınız bakalım?Benim çok uykum var geceleri hiiç uyuyamıyorum gündüzde işyerinde uyurgezer gibi dolaşıyorum

papatya sana attığım mesajı görmedin sanırım..ben de başkente yaptırıcam ne kadar sürüyor tedavin anlatır mısın kaç yaşındasın ilk denemen mi?ne kadar ödedin toplam bana biraz bilgi verir misin?

canım bana 150 tane yaz madem dahada okursam bunlar bittikten sonra sorarım sana bittimi diye bitmediyse dahada alabilirim ama şimdilik 150 yaz tamammı canım
tamam cnm150 yaziyorum sana.cok tesekkur ederim okuyunca haber vrrde tqtlim dusum sayidan...
sen naptin iylestin mi?ben hala cok kotuyum nasil gecicek bilmiorum.bogazim gecti burnum kaldi...ve sabah cok siddetki bas agrisiyla uyandim disime kadar butun kafam agriyo.. ilac icmek zorundayim yapicak hic bise yoj

herkese günaydın kızlar benide alın aranıza dün hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :) doktoruma ve ekibine çok teşekkür ederim bahçeci sayesinde anne olcam inş :))

canım 150 yi kesin okurum onu yazabilirsin hani duanın fazla olmaması gerekiyoya o yüzden bi daha istemeden önce sorarım merak etme...valla canım bende aynıyım her yerim kırılıyor öksürük burun akınttısı hapşuruk hepsi var bende gözlerim bile sulanıp akıyo aglıyomusum gibi..biz korunmuyoruz o yüzden bende ilaç kullanamıyorum sarımsak filan antibiyotik niyetine idare ediyorum yada gebeliğe uygun ilaçlara başladım tek korkum bronşite cevirmesiii:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…