hayırlı olsun canım bebeğin sağlıcakla kucağına alırsın inşallahhhherkese günaydın kızlar benide alın aranıza dün hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :) doktoruma ve ekibine çok teşekkür ederim bahçeci sayesinde anne olcam inş :))
herkese günaydın kızlar benide alın aranıza dün hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :) doktoruma ve ekibine çok teşekkür ederim bahçeci sayesinde anne olcam inş :))
günaydın canımmm bal limon zencefil içiyor musunn birkaç gün devam edersenn kolay kolay girp olmazsın tekrar transfer sonrasında da rahat edersinn tekrarlamaz yaniitamam canım çok saollll Allah razı olsun..demedi ...nasılsın dedi çok fena grip oldum o kadar da dikkat ettim dedim..çok dikkat edersen olur zaten dedi.eşimden de ayrı yattım oysaki diğer odada yattım dedim.eeeeeeee desene eşinin ahı tutmuş dedi niye ki dedim adamı bi kenara atarsan tabi grip olursun dedi:))))daha bide üstüne espri yaptı beyfendi:))))))
ayşegülllll kurbanım bana bişiler bulalım çay may ot filan geçsin bu..boğazım geçti bi tek burnum kaldı.
canım günaydım hayırlı bir cuma günü olmasını diliyorumm hepimiz içinncanlaarrr hepinize günaydın Rabbim sağlıklı sıhhatli bi gün geçirtsin inş... hepinizin cuması mübarek olsun.Rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine bebeklerimizi en kısa zamanda bize bağışlasın inşallahhh
günaydın canım amin bu mubarek günde allhım duamızı kAbul etsin inş
amin canım bu güzel ve içten duanaaaı Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. hayırlı cumalar
hoşgeldiin taze hamiş.Rabbim sağlıkla kucağına alana kadar devamını nasip etsin inşaallah gebeliğininn..hayırlı bereketli cumalar bu aradaherkese günaydın kızlar benide alın aranıza dün hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :) doktoruma ve ekibine çok teşekkür ederim bahçeci sayesinde anne olcam inş :))
amin canım Rabbim duysun sesimizi dualarımızııııcanım günaydım hayırlı bir cuma günü olmasını diliyorumm hepimiz içinn
sanada günaydın canım hayırlı cumalar sanadagünaydınlaaaaaarrr hayırlı cumalar herkese..
günaydınlaaaaaarrr hayırlı cumalar herkese..
günaydınlaaar vee hayırlı cumalar herbirimzieee nasılsın derya sultaan konuşmadık senle bende bir bakayım dedimm temziliğe devam sonraaa çooook işim vaaar çoooooooooookkkkkkk:26::26::26::26:
Allah razı olsun canım hayırlı cumalar herkese. bol bol dua edelim bugün..
günaydınlaaaaaarrr hayırlı cumalar herkese..
günaydınlaaar vee hayırlı cumalar herbirimzieee nasılsın derya sultaan konuşmadık senle bende bir bakayım dedimm temziliğe devam sonraaa çooook işim vaaar çoooooooooookkkkkkk:26::26::26::26:
günaydın canım sanada hayırı cumalar bizleride duanda unutma inşallahGünaydııınnnnnnn
Hayırlı cumalar kızlar...
Bugün bol bol dua edelim...
Birazdan ben başlayacam öğle namazına kadar dua edecem...
Sizde edin hepimize
caNIM dün gittinmi doktora ben geçmişe bakmadımda merak ettim doğrusu iyisinizdir inşallah
evet canım dün gitti bebekler iyi durumdalar 3.kese gibi bişi görünüyo ya da kanama alanı demiş daktır bugünde kanaması olmuş çok endişeli doktor iğne vermiş...kanama alanı ya da kese yok oluyor bence kanaması bundan oldu...ikiz bebişler gayet iyiymiş dün maşallah...
Slm arkadaslar nasilsiniz.hamile olan arkadaşlara hayirlisiyla Rabbim saglikli sihhatli bi sekilde evlatlarini kucaklarina almayi nasip etsin inş. Rabbim evlat hasreti çekenlereinde en kisa zamanda göbüşlerine hayirlisiyla bebişlerini kondursun inş.
Bende herkes gibi uzun suredir takip ediğ yazmaya karar verenlerdenim:) herkese merhaba transferimin 4. günü 1. denememiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?