Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayırlı olsun canım bebeğin sağlıcakla kucağına alırsın inşallahhh

gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

günaydın canımmm bal limon zencefil içiyor musunn birkaç gün devam edersenn kolay kolay girp olmazsın tekrar transfer sonrasında da rahat edersinn tekrarlamaz yanii
canım günaydım hayırlı bir cuma günü olmasını diliyorumm hepimiz içinn
günaydın canım amin bu mubarek günde allhım duamızı kAbul etsin inş

ı Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. hayırlı cumalar
amin canım bu güzel ve içten duanaaacumamız mübarek olsun dualarımız kabul olsunnEki Görüntüle 664863
hoşgeldiin taze hamiş.Rabbim sağlıkla kucağına alana kadar devamını nasip etsin inşaallah gebeliğininn..hayırlı bereketli cumalar bu arada

canım dün gece salat ı tefriciye başlamışsın canımm inşallah önümüzdeki cumaya kadar bitirmek nasip olurr..
bana da 250 tane yaz canımm
..ben hemen başlayacağını düşünemediğim için hastasın diyee...tefriciye topiğinden de aldımm....inşaalah bitirirsem gene alırım canım su giib okunsun inşaallah tedavin de aynı şekilde sorunsuz ve güzel geçsin canımm...sonunda meleğini kucağına aldığını da görelim duyalım inşaallah

günaydınlaaaaaarrr hayırlı cumalar herkese..

günaydınlaaar vee hayırlı cumalar herbirimzieee nasılsın derya sultaan konuşmadık senle bende bir bakayım dedimm temziliğe devam sonraaa çooook işim vaaar çoooooooooookkkkkkk:26::26::26::26:

caNIM dün gittinmi doktora ben geçmişe bakmadımda merak ettim doğrusu iyisinizdir inşallah

günaydınlaaar vee hayırlı cumalar herbirimzieee nasılsın derya sultaan konuşmadık senle bende bir bakayım dedimm temziliğe devam sonraaa çooook işim vaaar çoooooooooookkkkkkk:26::26::26::26:

iyiyim canısım..
iyiyim demek adetten olmuş işte..
nasıl olayım be gülüm..
kolay gelsin sana da..

Günaydııınnnnnnn
Hayırlı cumalar kızlar...
Bugün bol bol dua edelim...
Birazdan ben başlayacam öğle namazına kadar dua edecem...
Sizde edin hepimize

Son düzenleme:

günaydın bebişim sanada en hayırlısından cumalar olsun..
bende şimdi abdest alıp dualara vercem kendimi..
sanada kolay gelsin...

Günaydııınnnnnnn
Hayırlı cumalar kızlar...
Bugün bol bol dua edelim...
Birazdan ben başlayacam öğle namazına kadar dua edecem...
Sizde edin hepimize
günaydın canım sanada hayırı cumalar bizleride duanda unutma inşallah

caNIM dün gittinmi doktora ben geçmişe bakmadımda merak ettim doğrusu iyisinizdir inşallah

evet canım dün gitti bebekler iyi durumdalar 3.kese gibi bişi görünüyo ya da kanama alanı demiş daktır bugünde kanaması olmuş çok endişeli doktor iğne vermiş...kanama alanı ya da kese yok oluyor bence kanaması bundan oldu...ikiz bebişler gayet iyiymiş dün maşallah...

aman ii olsunlar canım yaa saol bilgin için....zaten zor kavuşuyoruz bide bu şekilde keseyi bebekleri görüp ayrılmakdaha zor oluyor

Bende herkes gibi uzun suredir takip ediğ yazmaya karar verenlerdenim:) herkese merhaba transferimin 4. günü 1. denememiz..

hoşgeldiniz kızlaarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…