hoşgeldiniz kızlaarrrrrr
yaa semoss o karisimi yiyemiom bn kusacak gibi oluyom zencefilden dolayi basimin agrisi gecsin gidip ihlamur filan alicam belki faydasi olur...günaydın canımmm bal limon zencefil içiyor musunn birkaç gün devam edersenn kolay kolay girp olmazsın tekrar transfer sonrasında da rahat edersinn tekrarlamaz yanii
canım günaydım hayırlı bir cuma günü olmasını diliyorumm hepimiz içinn
amin canım bu güzel ve içten duanaaacumamız mübarek olsun dualarımız kabul olsunnEki Görüntüle 664863
hoşgeldiin taze hamiş.Rabbim sağlıkla kucağına alana kadar devamını nasip etsin inşaallah gebeliğininn..hayırlı bereketli cumalar bu arada
aminnnn cnm cokk tesekkur ederim insallah hepimiz bebilerimizi kucagimiza alirizzz...tamam tatlim sana 250 yaziyrum dun kv dem hemen baslatalim dedi..o bsllatti abdestini aldi oncesibde yasin filan okuyup.cumaya kadar bitirelim dedii.olsun cnm Allah razi olsun ne kadar okursan onemli degil bbitiriz insallah..canım dün gece salat ı tefriciye başlamışsın canımm inşallah önümüzdeki cumaya kadar bitirmek nasip olurr..
bana da 250 tane yaz canımm
..ben hemen başlayacağını düşünemediğim için hastasın diyee...tefriciye topiğinden de aldımm....inşaalah bitirirsem gene alırım canım su giib okunsun inşaallah tedavin de aynı şekilde sorunsuz ve güzel geçsin canımm...sonunda meleğini kucağına aldığını da görelim duyalım inşaallah
kizlar tek tek alinti yapamadim Allahim hepumizin duasini kabul etsinnn insallah hepinize hayirli cumalar...
amin cnm geçmiş olsun bu arada zor biliyorum ama ağrı kesici içmemeye çalış beni doktorum sürekli uyarmıştı çok mecbur kalırsan minoset iç demişti
Allah kabul etsin canımm inşaallah dualarında olmak dileğiyle görüşrüz tatlımmgünaydın bebişim sanada en hayırlısından cumalar olsun..
bende şimdi abdest alıp dualara vercem kendimi..
sanada kolay gelsin...
burda da okunuyor ben de bir abdest alıyımmm görüşürüz dualardan sonraa da işime koyulacamm öpüldünüz bebeklerimmkızlar sela okundu ben dualarıma başlıyorum bir saat sonra görüşürüz...
aderiz tabii sen de biiz dahil et bugün ve bundan sonraki dularına canımmHerkese günaydınlar ve hayırlı cumalar kızlar Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin inşallah dualarınıza beni de dahil edin nolur.
yaa semoss o karisimi yiyemiom bn kusacak gibi oluyom zencefilden dolayi basimin agrisi gecsin gidip ihlamur filan alicam belki faydasi olur...
aminnnn cnm cokk tesekkur ederim insallah hepimiz bebilerimizi kucagimiza alirizzz...tamam tatlim sana 250 yaziyrum dun kv dem hemen baslatalim dedi..o bsllatti abdestini aldi oncesibde yasin filan okuyup.cumaya kadar bitirelim dedii.olsun cnm Allah razi olsun ne kadar okursan onemli degil bbitiriz insallah..
Allah kabul etsin canımm inşaallah dualarında olmak dileğiyle görüşrüz tatlımm
burda da okunuyor ben de bir abdest alıyımmm görüşürüz dualardan sonraa da işime koyulacamm öpüldünüz bebeklerimm
aderiz tabii sen de biiz dahil et bugün ve bundan sonraki dularına canımm
canımm içemiyecek bir karışım değil ki bildiğin limonata yapıyosun sıcak sıcak zencefili de çay kaşığının ucuucğyla koklatıver yanii....ben de zencefil tadını sevmem ama tozundan çok çok az limonatama karıştırıyorumm...tadını hissetmiyorum bilee...
süper olmuş o zaman usulünce Başlatmış Allah razı olsunn kendisindenn torun sahibi olsunn en kısa zamanda inşaallah...
okurum Allah ın izniyle aman sen de güzel takip et eksik fazla olmasın Kızlar hemen kapışmışlar Allah razı olsunn okuyan okutan herkesteenn..
saol cnm dolorex ictim.valla cnm o keser dedim ama daha tik yok...ne bilim valla daha tedavi asamasindayim.diye ictim..en iyisi ben sicak bi banyo yapip yataga girim.
Saracım ne güzel gönderiler bunlaar canımmCumamız hayırlı bereketli ve çok güzel bir gün olsunn..rahmet ve dua kapılarımız daima açık kalsın inşaallahEki Görüntüle 664895 Eki Görüntüle 664895
Eki Görüntüle 664893 Eki Görüntüle 664894
Günaydııınnnnnnn
Hayırlı cumalar kızlar...
Bugün bol bol dua edelim...
Birazdan ben başlayacam öğle namazına kadar dua edecem...
Sizde edin hepimize
Selam kizlar herkese hayirli cumalar.. Dun bebislerimizi gormustuk bir sorun yoktu gece kisa anlik bir kanamam oldu su an kahverengi devam ediyor.. Dyalariniza bizi de ekleyin olur mu? Allah razi olsun ve Allah kabul etsin dualarimizi..
Selam kizlar herkese hayirli cumalar.. Dun bebislerimizi gormustuk bir sorun yoktu gece kisa anlik bir kanamam oldu su an kahverengi devam ediyor.. Dyalariniza bizi de ekleyin olur mu? Allah razi olsun ve Allah kabul etsin dualarimizi..
Mrb kizlar bu mubarek cuma gününde RABBiM yapilan bütün ibadetleri ve dualarimizi kabul etsin insaallah.dualarda bulunabilmak ümidiyle.HAYIRLI CUMALAR
ah canım üZlme lütfen bebişlerine sters olmasın rabbim buyuk sen içini ferah tut duamız hepimzle bende son kez kanımı verdim geldim sabh kolum agrıyorartık tırsık olicimm tedavideykn hiç korkmzdım acısada güzel gelirdi ama sonra sıfrlnması içn verirkn acı geliyor bugun 00.00 görüyümde rahtlyım bari ufff kolum agriyii
sana da hayırlı cumalar cnm amin inşallah.
çok çok geçmiş olsun cnm Allah bir daha böyle sıkıntı vermesin inşallah
65 tanede ben okudum okudukça yazarım rabbim dileğini kabul etsin
canım üzme tatlı canını ve bebişlerini bak ne güzel bi problem yokmuş kanamada kırmızı ve parlak olmadığı sürece korkmayın derler buda geçer canım sabırrrSelam kizlar herkese hayirli cumalar.. Dun bebislerimizi gormustuk bir sorun yoktu gece kisa anlik bir kanamam oldu su an kahverengi devam ediyor.. Dyalariniza bizi de ekleyin olur mu? Allah razi olsun ve Allah kabul etsin dualarimizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?