Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar sela okundu ben dualarıma başlıyorum bir saat sonra görüşürüz...

Herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar kızlar Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin inşallah dualarınıza beni de dahil edin nolur.

yaa semoss o karisimi yiyemiom bn kusacak gibi oluyom zencefilden dolayi basimin agrisi gecsin gidip ihlamur filan alicam belki faydasi olur...

aminnnn cnm cokk tesekkur ederim insallah hepimiz bebilerimizi kucagimiza alirizzz...tamam tatlim sana 250 yaziyrum dun kv dem hemen baslatalim dedi..o bsllatti abdestini aldi oncesibde yasin filan okuyup.cumaya kadar bitirelim dedii.olsun cnm Allah razi olsun ne kadar okursan onemli degil bbitiriz insallah..

kizlar tek tek alinti yapamadim Allahim hepumizin duasini kabul etsinnn insallah hepinize hayirli cumalar...

amin cnm geçmiş olsun bu arada zor biliyorum ama ağrı kesici içmemeye çalış beni doktorum sürekli uyarmıştı çok mecbur kalırsan minoset iç demişti

saol cnm dolorex ictim.valla cnm o keser dedim ama daha tik yok...ne bilim valla daha tedavi asamasindayim.diye ictim..en iyisi ben sicak bi banyo yapip yataga girim.

günaydın bebişim sanada en hayırlısından cumalar olsun..
bende şimdi abdest alıp dualara vercem kendimi..
sanada kolay gelsin...
Allah kabul etsin canımm inşaallah dualarında olmak dileğiyle görüşrüz tatlımm
kızlar sela okundu ben dualarıma başlıyorum bir saat sonra görüşürüz...
burda da okunuyor ben de bir abdest alıyımmm görüşürüz dualardan sonraa da işime koyulacamm öpüldünüz bebeklerimm
Herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar kızlar Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin inşallah dualarınıza beni de dahil edin nolur.
aderiz tabii sen de biiz dahil et bugün ve bundan sonraki dularına canımm

canımm içemiyecek bir karışım değil ki bildiğin limonata yapıyosun sıcak sıcak zencefili de çay kaşığının ucuucğyla koklatıver yanii....ben de zencefil tadını sevmem ama tozundan çok çok az limonatama karıştırıyorumm...tadını hissetmiyorum bilee...
süper olmuş o zaman usulünce Başlatmış Allah razı olsunn kendisindenn torun sahibi olsunn en kısa zamanda inşaallah...
okurum Allah ın izniyle aman sen de güzel takip et eksik fazla olmasın Kızlar hemen kapışmışlar Allah razı olsunn okuyan okutan herkesteenn..

ediyorum cnm herkes için ediyorum Allah hiçbirimizi bu yolda boynu bükük bırakmasın inşallah.

saol cnm dolorex ictim.valla cnm o keser dedim ama daha tik yok...ne bilim valla daha tedavi asamasindayim.diye ictim..en iyisi ben sicak bi banyo yapip yataga girim.

tedavi aşamasında olsanda içmemeye çalış cnm bol bol dinlen ve c vitamini iç en iyi şey dinlenip terini atmak

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Günaydııınnnnnnn
Hayırlı cumalar kızlar...
Bugün bol bol dua edelim...
Birazdan ben başlayacam öğle namazına kadar dua edecem...
Sizde edin hepimize

Allah dualarını dualarımızı kabul etsin

Selam kizlar herkese hayirli cumalar.. Dun bebislerimizi gormustuk bir sorun yoktu gece kisa anlik bir kanamam oldu su an kahverengi devam ediyor.. Dyalariniza bizi de ekleyin olur mu? Allah razi olsun ve Allah kabul etsin dualarimizi..

Selam kizlar herkese hayirli cumalar.. Dun bebislerimizi gormustuk bir sorun yoktu gece kisa anlik bir kanamam oldu su an kahverengi devam ediyor.. Dyalariniza bizi de ekleyin olur mu? Allah razi olsun ve Allah kabul etsin dualarimizi..

aleykümselam cnm sana da hayırlı cumalar bebişlerin hayırlı olsun ne güzel Allah herkese nasip etsin ama korkma cnm doktorun da korkacak bişey olmadığını söylemiş ikizler ve yerleşmeye çalışıyorlar sana kötü gelen lekelenme belki onlar için iyi şeydir cnm yani o lekeyi atınca belki daha iyi olacaklar böyle düşün

Mrb kizlar bu mubarek cuma gününde RABBiM yapilan bütün ibadetleri ve dualarimizi kabul etsin insaallah.dualarda bulunabilmak ümidiyle.HAYIRLI CUMALAR

ah canım üZlme lütfen bebişlerine sters olmasın rabbim buyuk sen içini ferah tut duamız hepimzle bende son kez kanımı verdim geldim sabh kolum agrıyor artık tırsık olicimm tedavideykn hiç korkmzdım acısada güzel gelirdi ama sonra sıfrlnması içn verirkn acı geliyor bugun 00.00 görüyümde rahtlyım bari ufff kolum agriyii

Mrb kizlar bu mubarek cuma gününde RABBiM yapilan bütün ibadetleri ve dualarimizi kabul etsin insaallah.dualarda bulunabilmak ümidiyle.HAYIRLI CUMALAR

sana da hayırlı cumalar cnm amin inşallah.

çok çok geçmiş olsun cnm Allah bir daha böyle sıkıntı vermesin inşallah

sana da hayırlı cumalar cnm amin inşallah.

çok çok geçmiş olsun cnm Allah bir daha böyle sıkıntı vermesin inşallah

amin canım amin inş bigun biZimde yuZumuZ güler inş 150 de ben okurum canım bitince derim allhım inş bu tedavin son olsun bebişim sana sımsıkı tutunsun allhım bu dualarımızı duydun kabul etsin boş cevrmesin

65 tanede ben okudum okudukça yazarım rabbim dileğini kabul etsin

canım saol Allah kabul etsinde ne dicem sana okudukça yazmaki sayı fazla toplanmasın..mesela 100 al onu oku okudum bi daha 50 yaz onu okucam deki karıştırmasın kız...çünkü sayı toplanır sende ben su kadar okudum dersin sayı fazla olur canım tammı

canım üzme tatlı canını ve bebişlerini bak ne güzel bi problem yokmuş kanamada kırmızı ve parlak olmadığı sürece korkmayın derler buda geçer canım sabırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…