Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım 150 tefriciye okudum bilgin olsun...Rabbim kabul etsin bugün başka okuyamam yarın kalırsa tekrar alırım inşallahhh

Mrb kizlar bu mubarek cuma gününde RABBiM yapilan bütün ibadetleri ve dualarimizi kabul etsin insaallah.dualarda bulunabilmak ümidiyle.HAYIRLI CUMALAR

Allah razı olsun canım herkese hayırlı cumalar.. kızlar bu arada bugün bulantılarım var bebiş rahatsız ediyo bugün biraz (

Selam kizlar herkese hayirli cumalar.. Dun bebislerimizi gormustuk bir sorun yoktu gece kisa anlik bir kanamam oldu su an kahverengi devam ediyor.. Dyalariniza bizi de ekleyin olur mu? Allah razi olsun ve Allah kabul etsin dualarimizi..

geçmiş olsun canım stres yapma bol bol dünlen pcden uzak dur biraz biliyosun radyasyon zararlı bebeklerini düşün Rabbime sığın inşallah sağlıkla kucağına alacağın günlerde gelecek

nafiyecim bişey soracam iş yerindeyken bile başörtüsüz namaz abdesti olmadan salatı tefriciye okunabiliyomu ben evde abdestimi alıp başımı örtüp öyle okuyorum bu yüzden gündüzler okumuyorum günah olur diye bu konuda bilgin varmı

Son düzenleme:
canım bende bebeğim için toplarken öğrenmiştim bunun cevaplarını....absestsiz başörtüsüz hatta hastaykn bile okunabilirmiş ama yinede ben hastayken okunmasını tercih etmiyorum..
bu okuduğumuz salavat gibi pevgamberimizin ve ashabının yüzü suyu hürmetine duamızı kabul et niyetine okunduğu için sart değilmiş...

hıııı anladım canım ben azbere bilmiyorum ama dua kitabından okuyorum yinede olur dimi günah olmaz inşallah

hıııı anladım canım ben azbere bilmiyorum ama dua kitabından okuyorum yinede olur dimi günah olmaz inşallah
Yok canım yaa ne günahı niyetimiz önemli sonuçta...bende yeni ezberledim çok kısa zaten..iş yerimde pc ye kaydettim sayfayı açıp ordan karıştırırsam bakıyorum..bence sende cok okusan ezberlersin..

Yok canım yaa ne günahı niyetimiz önemli sonuçta...bende yeni ezberledim çok kısa zaten..iş yerimde pc ye kaydettim sayfayı açıp ordan karıştırırsam bakıyorum..bence sende cok okusan ezberlersin..

anladım canım sağol haklısın ezberlemek lazım aslında

Topiğin sevgili hatunlarına DUYURU:

Egunal arkadaşımızın kayınpederi kalp krizi geçirerek hakkın rahmetine kavuşmuş bulunmaktadır..

Bir süre buralarda olamayabilir..Merak edeceğinizden dolayı bu ani gelişmeyi hemen sizinlede paylaşmayı uygun buldum..

Birer fatiha gönderen herkesten şimdiden ALlah razı olsun..Mekanı cennet toprağı bol olsun..Rabbim geride kalanlara sabırlar versin..

Desteğiniz ve anlayışınız için şimdiden hepinize teşekkürler kızlar..

Allah rahmet eylesin yaaa mekanı cennet olsun bütün ölenlerimizin..kız bide sabah girip büün günümü duaya geçirecem demişti kısmet işte ölüm ani dünya fani demişlerr...

allh rahmet eylesin kalanlara sabır versin rabbim canımm ya bnde işi var diyodum gelmyince kendine başsaglıgı diledimiZi ilet canım bnde cıkıyorum sonucum almya gidecm pazara gidecm kuafore felan vaktm kalırsa anca aksma görüşürz sanırm allaha emanetsinz kıZlar kndiniZe cici bkın

Gülden arkadaşımızın başı sağolsun Allah sabırlar versin söz konusu ölümse söylenecek kelime kalmıyor malesef...

kızlar yarın transfere gidiyorum klinikten aradılar 3. gün embriyosu olcak inşallh. doktoruma çok güveniyorum ama çok stresliyim beni tek rahatlatan bahçecide olmam ordaki biçok kişi anne olmuş randevuda konuşuyorz bazen. Darısı benim başıma inşallh...

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun güldenin başı sağolsun

Ya bende egunal icin cok uzuldum ve kayinberine dua ettim allah kabul etsin ve mekani cennet olsun insallah....

ayrica Lutfen cevap....
Kizlar bugun transferimin 8. Gunu blast transferi yapildi bana iki tane. Bu sabah predictor erken gebelik testi yaptim 12.5 bhgc degerinin ustunu soyledigi yaziyor ama negatif cikti simdi ben hamile degil miyim ister istemez kafama takiliyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…