Mrb kizlar bu mubarek cuma gününde RABBiM yapilan bütün ibadetleri ve dualarimizi kabul etsin insaallah.dualarda bulunabilmak ümidiyle.HAYIRLI CUMALAR
Selam kizlar herkese hayirli cumalar.. Dun bebislerimizi gormustuk bir sorun yoktu gece kisa anlik bir kanamam oldu su an kahverengi devam ediyor.. Dyalariniza bizi de ekleyin olur mu? Allah razi olsun ve Allah kabul etsin dualarimizi..
canım bende bebeğim için toplarken öğrenmiştim bunun cevaplarını....absestsiz başörtüsüz hatta hastaykn bile okunabilirmiş ama yinede ben hastayken okunmasını tercih etmiyorum..nafiyecim bişey soracam iş yerindeyken bile başörtüsüz namaz abdesti olmadan salatı tefriciye okunabiliyomu ben evde abdestimi alıp başımı örtüp öyle okuyorum bu yüzden gündüzler okumuyorum günah olur diye bu konuda bilgin varmı
canım bende bebeğim için toplarken öğrenmiştim bunun cevaplarını....absestsiz başörtüsüz hatta hastaykn bile okunabilirmiş ama yinede ben hastayken okunmasını tercih etmiyorum..
bu okuduğumuz salavat gibi pevgamberimizin ve ashabının yüzü suyu hürmetine duamızı kabul et niyetine okunduğu için sart değilmiş...
Yok canım yaa ne günahı niyetimiz önemli sonuçta...bende yeni ezberledim çok kısa zaten..iş yerimde pc ye kaydettim sayfayı açıp ordan karıştırırsam bakıyorum..bence sende cok okusan ezberlersin..hıııı anladım canım ben azbere bilmiyorum ama dua kitabından okuyorum yinede olur dimi günah olmaz inşallah
Yok canım yaa ne günahı niyetimiz önemli sonuçta...bende yeni ezberledim çok kısa zaten..iş yerimde pc ye kaydettim sayfayı açıp ordan karıştırırsam bakıyorum..bence sende cok okusan ezberlersin..
Yok canım herkes suan ytest günü yaklaşan yok muuuuuuuuuuu?????
Topiğin sevgili hatunlarına DUYURU:
Egunal arkadaşımızın kayınpederi kalp krizi geçirerek hakkın rahmetine kavuşmuş bulunmaktadır..
Bir süre buralarda olamayabilir..Merak edeceğinizden dolayı bu ani gelişmeyi hemen sizinlede paylaşmayı uygun buldum..
Birer fatiha gönderen herkesten şimdiden ALlah razı olsun..Mekanı cennet toprağı bol olsun..Rabbim geride kalanlara sabırlar versin..
Desteğiniz ve anlayışınız için şimdiden hepinize teşekkürler kızlar..
Egunal arkadaşımızın kayınpederi kalp krizi geçirerek hakkın rahmetine kavuşmuş bulunmaktadır..
Bir süre buralarda olamayabilir..Merak edeceğinizden dolayı bu ani gelişmeyi hemen sizinlede paylaşmayı uygun buldum..
Birer fatiha gönderen herkesten şimdiden ALlah razı olsun..Mekanı cennet toprağı bol olsun..Rabbim geride kalanlara sabırlar versin..
test günü yaklaşan yok muuuuuuuuuuu?????
benim 28 martta canım test sonucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?