Bir yorumunuz yok mu?
canım anlamadım ki 12.5 in üstüyse pozitif negatif değil kiYa bende egunal icin cok uzuldum ve kayinberine dua ettim allah kabul etsin ve mekani cennet olsun insallah....
ayrica Lutfen cevap....
Kizlar bugun transferimin 8. Gunu blast transferi yapildi bana iki tane. Bu sabah predictor erken gebelik testi yaptim 12.5 bhgc degerinin ustunu soyledigi yaziyor ama negatif cikti simdi ben hamile degil miyim ister istemez kafama takiliyor yaaa
canım anlamadım ki 12.5 in üstüyse pozitif negatif değil ki
canım daha 8. günün bide idrar testine ben güvenmiyorum en güzeli yarın kanda baktır tatlım varsa çıkar zatenYok canim testin uzerinde bhcg degeri 12,5 uzerinde sonuc verir diyor. Ben idrar testi yaptim kan testi degil
Topiğin sevgili hatunlarına DUYURU:
Egunal arkadaşımızın kayınpederi kalp krizi geçirerek hakkın rahmetine kavuşmuş bulunmaktadır..
Bir süre buralarda olamayabilir..Merak edeceğinizden dolayı bu ani gelişmeyi hemen sizinlede paylaşmayı uygun buldum..
Birer fatiha gönderen herkesten şimdiden ALlah razı olsun..Mekanı cennet toprağı bol olsun..Rabbim geride kalanlara sabırlar versin..
Desteğiniz ve anlayışınız için şimdiden hepinize teşekkürler kızlar..
Bir yorumunuz yok mu?
Kızlar merhaba, bir süredir gelemedim, pek keyfim yok şu aralar
Egunal, canım, Allah kayınpederinin mekanını cennet etsin; hepinize, özellikle eşine sabır versin inş.
Benim 2'li testim hiç iyi çıkmadı kızlar. risk oranım 1/170. böyle bakınca düşük risk gibi görünebilir ama bunu yaptıran arkadaşlarım bilir, alt sınır 1/300. önce çok ağladım ama sonra bebeğime bir şey olacak diye korkumdan toparlandım. 1 Nisan'da amniosentezim var. Nolur dualarınıza beni ve meleğimi de ekleyin. :18::18::18:
Kızlar merhaba, bir süredir gelemedim, pek keyfim yok şu aralar
Egunal, canım, Allah kayınpederinin mekanını cennet etsin; hepinize, özellikle eşine sabır versin inş.
Benim 2'li testim hiç iyi çıkmadı kızlar. risk oranım 1/170. böyle bakınca düşük risk gibi görünebilir ama bunu yaptıran arkadaşlarım bilir, alt sınır 1/300. önce çok ağladım ama sonra bebeğime bir şey olacak diye korkumdan toparlandım. 1 Nisan'da amniosentezim var. Nolur dualarınıza beni ve meleğimi de ekleyin. :18::18::18:
Egunal arkadaşımızın kayınpederi kalp krizi geçirerek hakkın rahmetine kavuşmuş bulunmaktadır..
Bir süre buralarda olamayabilir..Merak edeceğinizden dolayı bu ani gelişmeyi hemen sizinlede paylaşmayı uygun buldum..
Birer fatiha gönderen herkesten şimdiden ALlah razı olsun..Mekanı cennet toprağı bol olsun..Rabbim geride kalanlara sabırlar versin..
ohh çok şükümın da kötü çıktı sonra detaylı ultrason istendi ii çıktı çok şükür çogu kişi de ikili test böle çıkabiliomuş ii olucak insallahh strese sokma kendini güzel düşün...Allah kabul etsin canımm inşaallah dualarında olmak dileğiyle görüşrüz tatlımm
burda da okunuyor ben de bir abdest alıyımmm görüşürüz dualardan sonraa da işime koyulacamm öpüldünüz bebeklerimm
aderiz tabii sen de biiz dahil et bugün ve bundan sonraki dularına canımm
canımm içemiyecek bir karışım değil ki bildiğin limonata yapıyosun sıcak sıcak zencefili de çay kaşığının ucuucğyla koklatıver yanii....ben de zencefil tadını sevmem ama tozundan çok çok az limonatama karıştırıyorumm...tadını hissetmiyorum bilee...
süper olmuş o zaman usulünce Başlatmış Allah razı olsunn kendisindenn torun sahibi olsunn en kısa zamanda inşaallah...
okurum Allah ın izniyle aman sen de güzel takip et eksik fazla olmasın Kızlar hemen kapışmışlar Allah razı olsunn okuyan okutan herkesteenn..[/QUOTEsemoşşş ıhlamur kaynattım içine de birsürü şey attım accık ii oldum sanki ama sabahları çok kötü oluyorum genelde..evet tatlım kızlar aldılar saolsunlar ama daha 1500 filan eksiğim var..kalırda ben okurum yavaş yavaş inşallah..aminnnn cnm zaten torunu var ama bizden çok istiyo :))
artık içmem cnm ama mecbur kaldım tatlım valla napim çok kötüydümmmm....ediyorum cnm herkes için ediyorum Allah hiçbirimizi bu yolda boynu bükük bırakmasın inşallah.
tedavi aşamasında olsanda içmemeye çalış cnm bol bol dinlen ve c vitamini iç en iyi şey dinlenip terini atmak
Allah razı olsun cnmmmm çok teşekkür ederim...65 tanede ben okudum okudukça yazarım rabbim dileğini kabul etsin
aminnnn canım çok teşekkürler inşallah senin de kendiliğinden gelir bebişin...amin canım amin inş bigun biZimde yuZumuZ güler inş 150 de ben okurum canım bitince derim allhım inş bu tedavin son olsun bebişim sana sımsıkı tutunsun allhım bu dualarımızı duydun kabul etsin boş cevrmesin
yok kuzum kendini zorlama çok sağol çok teşekkürler Allah senin de dualarını kabul eder inşallahhh..canım 150 tefriciye okudum bilgin olsun...Rabbim kabul etsin bugün başka okuyamam yarın kalırsa tekrar alırım inşallahhh
sara'm kolay kız ben ezberlerdim bile internetten bi kağıda yazdım bi kaç yerde takılıom oralara bakıom..anladım canım sağol haklısın ezberlemek lazım aslında
aaaaa Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallahhh güldene ve eşine Allah sabır versin başları saolsun...
tatlım sıkma cnını benim arkadaşıa gittim bugün kızlar bebişim iyi şükürler olsun kanama alanıda yok herşey yolunda bir tane daha iğne vuruldum orda bu son dedi doktor bidaha iğnede yok 10 gün sonra bi daha çağırdı şimdide cinsiyet merakı başladı acaba kız mı erkek mi?Kızlar merhaba, bir süredir gelemedim, pek keyfim yok şu aralar
herkes iyidir umarım güldenim başın sağolsun canım toprağı bol olsun....ben doktorr artık güzel telaşlardasın..
turkuaz nasılsın kuzumkızlar yukardaki msjım nasıl o hale geldi hiç bi fikrim yok:))
incirim sana tekrar yazıyorum cnm
tatlım sıkma canını benim arkadaşımın da ikili testi kötü çıktı sonra detaylı ultrason istediler çok şükür iyi çıktı.çogu kişi de ikili test böle çıkabiliomuş ii olucak insallahh strese sokma kendini güzel düşün.
herkes iyidir umarım güldenim başın sağolsun canım toprağı bol olsun....ben doktora gittim bugün kızlar bebişim iyi şükürler olsun kanama alanıda yok herşey yolunda bir tane daha iğne vuruldum orda bu son dedi doktor bidaha iğnede yok 10 gün sonra bi daha çağırdı şimdide cinsiyet merakı başladı acaba kız mı erkek mi?
Selam kizlar benim bugün yumurtalarim toplandi doktor bu aksam Crinone Jele baslamami söyledi sizden gördügüm kadariylan Jeli kullandikta sonra gezmeyi tavsiye ediyorsunuz.
Ben Almanyada yasiyorum bana hemsire gece yatmadan önce kullanki disari akmasin dedi simdi nasil kullanmaliyim gecemi yoksa aksam kullandiktan sonra evin icinde biraz gezinimmi?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?