Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım anlamadım ki 12.5 in üstüyse pozitif negatif değil ki

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Kızlar merhaba, bir süredir gelemedim, pek keyfim yok şu aralar

Egunal, canım, Allah kayınpederinin mekanını cennet etsin; hepinize, özellikle eşine sabır versin inş.

Benim 2'li testim hiç iyi çıkmadı kızlar. risk oranım 1/170. böyle bakınca düşük risk gibi görünebilir ama bunu yaptıran arkadaşlarım bilir, alt sınır 1/300. önce çok ağladım ama sonra bebeğime bir şey olacak diye korkumdan toparlandım. 1 Nisan'da amniosentezim var. Nolur dualarınıza beni ve meleğimi de ekleyin. :18::18::18:

Bir yorumunuz yok mu?

canım idrarda belli olmuyor cok nadir diyebilirim kendimce tabi ben 8 gunu ile 11 gun yaptı idrar negatif cıktı sters yaptım boşu boşunaymış 13 gun gittim ilk 21.98 cıktı ikincide 59.42 idi ama malesef ben kaybettim 11 gün sonra kese görmk içn gittimde bozulmuş dedi kese neyse rabbim hayırlısını versin inş senin bebişin sana sımsıkı tutunp hiç bırkmsın sters yapma moral cok önmli canım untma dua et hep inş iyi sonuçla gelrsin

canım duamız hepimzle lütfen sters yapma olurmu bebişin için aykta drki oda seninle guzelce ilerlesin demi rabbim buyuk inş bişicik olmaz biliyorum zor buluyoz en ufk şeyde aman diyoz ama allhıma duamızı edlim hep sen bebişine iyi guzel şeyleri hissettr canım biliosun moral hep önmli

histereskopi yapıldı ve mayısı iple çekiyorum artıkkk :) arkadaşlar bişi sorsam 2 embriyo transferini doktorlar tavsiye ediyorlar mı?ikiz bebek hem çok güzel hem riskli..

canım üzülme ki bebişin sana sımsıkı sarılsın sağlıklı olsun Allah büyük dualarıma srni de eklicem

herkes iyidir umarım güldenim başın sağolsun canım toprağı bol olsun....ben doktora gittim bugün kızlar bebişim iyi şükürler olsun kanama alanıda yok herşey yolunda bir tane daha iğne vuruldum orda bu son dedi doktor bidaha iğnede yok 10 gün sonra bi daha çağırdı şimdide cinsiyet merakı başladı acaba kız mı erkek mi?

Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir versin..

kızlar ekledigim arkadaslar nick ini yazarmi bana ben ismen bilmiyorum ki bi gulden bi semra biliyorum

ohh çok şükümın da kötü çıktı sonra detaylı ultrason istendi ii çıktı çok şükür çogu kişi de ikili test böle çıkabiliomuş ii olucak insallahh strese sokma kendini güzel düşün...

herkes iyidir umarım güldenim başın sağolsun canım toprağı bol olsun....ben doktorr artık güzel telaşlardasın..

kızlar yukardaki msjım nasıl o hale geldi hiç bi fikrim yok:))

incirim sana tekrar yazıyorum cnm
tatlım sıkma canını benim arkadaşımın da ikili testi kötü çıktı sonra detaylı ultrason istediler çok şükür iyi çıktı.çogu kişi de ikili test böle çıkabiliomuş ii olucak insallahh strese sokma kendini güzel düşün.

turkuaz nasılsın kuzum

maşllh bebişimZ iymiş ne guzel tahmin edimmi oğlan olcak tabi bzm için cinsiyet değil saglıklı olması yetr ama işte heycn merk hep olck keyfi yaşa canım benim rabbim hayırlısını versin ins

Selam kizlar benim bugün yumurtalarim toplandi doktor bu aksam Crinone Jele baslamami söyledi sizden gördügüm kadariylan Jeli kullandikta sonra gezmeyi tavsiye ediyorsunuz.
Ben Almanyada yasiyorum bana hemsire gece yatmadan önce kullanki disari akmasin dedi simdi nasil kullanmaliyim gecemi yoksa aksam kullandiktan sonra evin icinde biraz gezinimmi?
:26:

doktorun veya hemsirenin dedigi senin icin dogru olandir arkadasim.disari aktindan sonra jel kullanmanın bi mantigi yok ama o sekil kullanan varsada onlarada doktoru ne dediyse odur.benim yorumum.hayırlı olsun inşallah tedavin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…