turkuaz nasılsın kuzum
incirimm canımm bu 2 li 3 lü testler de bizzat şahit oldklarımdan bahsedeyimm hiç canını sıkmaaa...muhasebe şefim en yakın iş arkadaşımm 2 bebeğinde de 2li 3.lü testleri kötü çıktı her ikisnde de günlerce üzüldü... herşeyi boşu boşuna kafasına taktı durdu... vee her iki bebeği de doktorların söylediğinin aksine gayet sağlıklı doğdular canavar gibiler..çok güzeller çok sağlıklılarr...ve tamamen stresli olduğu için kan ve hormon testleri kötü çıktığını düşünüyoruz...rica ediyorum ihitmaallere üzülme bebişlerini de üzme..inşaallah hiç birşey çıkmayacak Allah ın izniyle ...Kızlar merhaba, bir süredir gelemedim, pek keyfim yok şu aralar
Egunal, canım, Allah kayınpederinin mekanını cennet etsin; hepinize, özellikle eşine sabır versin inş.
Benim 2'li testim hiç iyi çıkmadı kızlar. risk oranım 1/170. böyle bakınca düşük risk gibi görünebilir ama bunu yaptıran arkadaşlarım bilir, alt sınır 1/300. önce çok ağladım ama sonra bebeğime bir şey olacak diye korkumdan toparlandım. 1 Nisan'da amniosentezim var. Nolur dualarınıza beni ve meleğimi de ekleyin. :18::18::18:
bizim kullandığımız jelleri kullandıktan sonra içerde kalıp gibi kalmasın diyee hareket etmemizi söylediler...ama senin jelin farklı sanırımm....bize heşire iyice emilsin içerde fazlası çıkar zaten demişti...sana ne söylenildiyse sen o şekilde kullan canımm...Selam kizlar benim bugün yumurtalarim toplandi doktor bu aksam Crinone Jele baslamami söyledi sizden gördügüm kadariylan Jeli kullandikta sonra gezmeyi tavsiye ediyorsunuz.
Ben Almanyada yasiyorum bana hemsire gece yatmadan önce kullanki disari akmasin dedi simdi nasil kullanmaliyim gecemi yoksa aksam kullandiktan sonra evin icinde biraz gezinimmi?:26:
tatlim hala hastayim ihlamur filan kaynattim onu iciom habire.duami okuyom iste tefriciyeyi bitirmeye calisiyoym.sen napuosun
saol tatlım çay içtim işte biraz cnm...inşallah ii gelir...akşama doğru düzeliyorum da sabah fena uyamıyorumgecmis olsun kuzummm kendine iyi bak bol sivi tüketmeye calis
yaaa bak medyum gibi kızım sen belki cumartesi toplicaklar dedin ben de sana hayır salı dedim dimiiyi akşamlar kızlar nasılsınızzz
Turkuaz canım eve yeni geldik sayılır bugün dr gittim salı sabah toplama işlemine giricem İNŞALLAH canım sen bana mail attınmı biraz önce ne var yok caıumımm
yaaa bak medyum gibi kızım sen belki cumartesi toplicaklar dedin ben de sana hayır salı dedim dimiayyy çok heyecanlı mehtapppppppppppp
peki sayısı büyüklüğü filan ne alemde ?
mail atmdım cnm ben de tam çıkıodum.
evet cnm ben de üzüldüm güldenin kayınpederine ..Evet canım gördüm mailini yaa güldenin kayınpederi vefat etmiş çok şokladım tatlım daha dr gitmicrm yarın akşam gonal-f son günüm olucak inş pazar akşam 10:30 çtlatma ignesi salı 9 da gel dediler 15 ve 17 mm dr dediki 18 ve 20 olucak inş dedi bakalım canım hayırlısı sen düzelemdinmi yaa dikkat et tatlım bu arada 2 gün yoksun sanırım annenin yanınamı gidiyorsun tatlım çok svindim senin adınaa
evet cnm ben de üzüldüm güldenin kayınpederine ..
ama pazar günü cetrotide vurucaksın dimi?çatlamasınlar sen iğneyi vurana kadar..eehh işte idare ederim şuanda ama sabah nasıl uyanıcam bakalım..inşallah biraz düzelmiş olurum baş ucumda ketıl da su kaynatıyom buhar olsun diye :) inşallah gece su almaya diye elimi atıp yanmamevet tatlım 2 gün yokum ama arada duaları saymak için telden girer geçmişe bakarım... mehtoşum balımmm ben şimdi çıkıom sabah çok erken uyanıcaz...çokkk öptüm seniii inşallahhhhh yumilerin güzel güzel döllenip seni anne yapıcakkkkk....
seni seviyorummmmm....
metoooooooooooo salı opu var demişsin okuyunca nasıl heyecanlandım bacım..Allahım 2 yumine sağlık can kan versinn..inş hayırlı haberler ile gel.
gunaydiin uzun bir aradan sonra ben geldiiim:) dun opum oldu pazartesi de transferim olcak ins kizlar:) bana dua edin lutfen.hastaliklardan basimi kaldirip nete giremiyodum uzun zamandir. Smdi biraz toparlandim. Aksama dogru yine gelcem ins sizle sohbet etmeyi ozledimgunaydin kizzlarrrrr hadi uyanin artikkk....
hosgeldin cnm kiz sen ne zaman tedaviye basladin.da opun oldu:)))hayirli olsun.kuzum insallah guzel.guzel.dollenir simsiki tutunurlar canimmm benimm ....ben.de hastaliktan.gozumu acamiyom kafayi.yicem kizzz insallah opuya kadar iicene iyilesirimmmgunaydiin uzun bir aradan sonra ben geldiiim:) dun opum oldu pazartesi de transferim olcak ins kizlar:) bana dua edin lutfen.hastaliklardan basimi kaldirip nete giremiyodum uzun zamandir. Smdi biraz toparlandim. Aksama dogru yine gelcem ins sizle sohbet etmeyi ozledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?