geldi canım bende net acık işlerimi yapıyodum yeni gördüm mesajını cevap yazdım ama burdanda diyeyim öyle bi zorunluluğum olmadığını bende biliyorum canım severek ve isteyerek yapıyorum 200 daha yaz bana p.tesi en geç salıya kalmza bitiririm..buarada yasin başlattıysan ondanda 1 tane alabilirim..tatlim.ozelden.cvp yazdim.ama bilmiorum.gitti mi teldeb girdigim.icin..tefriciyem.daha 1000 den fazla var...
canım hayırlı olsun tedavin inşallah yumurtalarım bebiş olacaklar sonrada sana sımsıkı tutunacaklar...tutunsunlar hayırlı evlat olsunlar sağlıkla kucağına gelsinler inşallah...gunaydiin uzun bir aradan sonra ben geldiiim:) dun opum oldu pazartesi de transferim olcak ins kizlar:) bana dua edin lutfen.hastaliklardan basimi kaldirip nete giremiyodum uzun zamandir. Smdi biraz toparlandim. Aksama dogru yine gelcem ins sizle sohbet etmeyi ozledim
geldi canım bende net acık işlerimi yapıyodum yeni gördüm mesajını cevap yazdım ama burdanda diyeyim öyle bi zorunluluğum olmadığını bende biliyorum canım severek ve isteyerek yapıyorum 200 daha yaz bana p.tesi en geç salıya kalmza bitiririm..buarada yasin başlattıysan ondanda 1 tane alabi
canim .cok saol ben sana 150 verim cunku bi arkadas az once 1000 aldi benden.gecneyelim.sayiyi evde de degilim hesaplayamiyorum.eksik olursa yine yazarim.kuzum tamam mi.yasine baslamadim baslarsam solerim tatlim.
canım tabiki geçmesin ozaman sen yinede geçme ihtimaline karşılık bana 150 değilde 100ver madem daha kalan olursa p.teside onu alırım tamammı canımt
canim .cok saol ben sana 150 verim cunku bi arkadas az once 1000 aldi benden.gecneyelim.sayiyi evde de degilim hesaplayamiyorum.eksik olursa yine yazarim.kuzum tamam mi.yasine baslamadim baslarsam solerim tatlim.
evet canım dün gitti bebekler iyi durumdalar 3.kese gibi bişi görünüyo ya da kanama alanı demiş daktır bugünde kanaması olmuş çok endişeli doktor iğne vermiş...kanama alanı ya da kese yok oluyor bence kanaması bundan oldu...ikiz bebişler gayet iyiymiş dün maşallah...
kızlar nerdesiniz hepiniz ortadan kaybolmuşsunuz((
biraz gelmenizi bekleyip yatarım ben de yarınn sabah 6.30 da uyanıcam annemlere gidiyoruz...
benden dua alan canım arkadaşlarım lütfen bitirdiğinizde buraya yazın ona göre hesap yapıcam.ben olmasam bile siz yazın geçmişi okuyorummm.......şimdidenn hepinize çokkkkkkk teşekkürlerrrrrrrrrr
iyi akşamlar kızlar nasılsınızzz
Turkuaz canım eve yeni geldik sayılır bugün dr gittim salı sabah toplama işlemine giricem İNŞALLAH canım sen bana mail attınmı biraz önce ne var yok caıumımm[SUP][/SUP]
gunaydiin uzun bir aradan sonra ben geldiiim:) dun opum oldu pazartesi de transferim olcak ins kizlar:) bana dua edin lutfen.hastaliklardan basimi kaldirip nete giremiyodum uzun zamandir. Smdi biraz toparlandim. Aksama dogru yine gelcem ins sizle sohbet etmeyi ozledim
Kızlar bu ay hormon testlerimi yaptırdım. Sonuçları yazıyorum. Yorum yapabilir misiniz?
2. gün
FSH 7.62
Estradiol (e2) 39
21. gün
Prolaktin 13,3
Progesteron 10,8
27. gün de adet oldum.
iyi pazarlar canımm...eevettt aradı gözlerim sneiii...Günaydın arkadaşlarİşler yüzünden giremedim uzun zamandır? Çoook ama çok sayfa olmuş okuyamadım. İnşallah güzel haberler vardır
Kızlar bu ay hormon testlerimi yaptırdım. Sonuçları yazıyorum. Yorum yapabilir misiniz?
2. gün
FSH 7.62
Estradiol (e2) 39
21. gün
Prolaktin 13,3
Progesteron 10,8
27. gün de adet oldum.
hayırlı olsun canım rabim kucağında göstersin inşallah bide kalp atışlarını duy bak o zaman asıl mutluluk içinde kalbi atan senden bi parçasalı günü doktora gittim.bebeğimin kesesini gördüm ama hala şoku atlatamadım inanamıyorum hamile olduğuma...
benkayraaa miniklerin ile sana canlı selammm..sizi çoook seviyorummmm
salı günü doktora gittim.bebeğimin kesesini gördüm ama hala şoku atlatamadım inanamıyorum hamile olduğuma...
ooooo ben tedaviye başladım sonra enfeksiyon maduru oldum da acillerde dolaştım sen de geçmiş olsun dedin ya beni hemen unutmuşsun. sen nie hasta oldun kuzum. sen de mi başladın bak ben de onu kaçırmışım. uzun süre girmeyince hatlar karışıyohosgeldin cnm kiz sen ne zaman tedaviye basladin.da opun oldu:)))hayirli olsun.kuzum insallah guzel.guzel.dollenir simsiki tutunurlar canimmm benimm ....ben.de hastaliktan.gozumu acamiyom kafayi.yicem kizzz insallah opuya kadar iicene iyilesirimmm
teşekkür ederim canımmm Allah razı olsun pozitif haberlerimi de paylaşırım burdan inşallahcanım hayırlı olsun tedavin inşallah yumurtalarım bebiş olacaklar sonrada sana sımsıkı tutunacaklar...tutunsunlar hayırlı evlat olsunlar sağlıkla kucağına gelsinler inşallah...
teşekkür misalcim:) hepimiz bebişlerimiz kavuşuruz inşallahcanım günaydın annene gidiyormuşsun ne güzel bende çok özledim annemi
cnm inşallah yumilerin çok güzel sağlıklı olurlar ve sana bebiş olarak dönerler
tedavin hayırlı olsun cnm inşallah transferin çok güzel geçer ve bebişine ya da bebişlerine sağlıkla kavuşursun
canım ben progestanı önce iğne olarak kullandım 1 ay kadar sonra hergün 2tane ağızdan aldım crinone jel kullanıyodum fitil olarakkızlar progestanı nasıl kullandınız? fitil olrak mı oral yoldan mı? opudan dolayı biraz kanamam var sanırım fitil de zorluyo. geceleri kullanımı daha kolay ama gündüz 2 saat yatmak çok zor geliyo. siz nasıl yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?