ben iğneden bıktım ama en kesin yöntem o galiba. aslında jel de iyi. akma riski daha az sanırım. canım senin opudan sonra kaç gün kanaman olmuştucanım ben progestanı önce iğne olarak kullandım 1 ay kadar sonra hergün 2tane ağızdan aldım crinone jel kullanıyodum fitil olarak
kızlar progestanı nasıl kullandınız? fitil olrak mı oral yoldan mı? opudan dolayı biraz kanamam var sanırım fitil de zorluyo. geceleri kullanımı daha kolay ama gündüz 2 saat yatmak çok zor geliyo. siz nasıl yaptınız?
canım ben de iğne kullanıyorum. ve opudan sonra kanamam sadece akıntıda leke gibi bir iki defa gördüm o kadardı
daha dur canım ya iğneden bıkmana çooooooooookk var benim hala iğnelerim varben iğneden bıktım ama en kesin yöntem o galiba. aslında jel de iyi. akma riski daha az sanırım. canım senin opudan sonra kaç gün kanaman olmuştu
kızlar progestanı nasıl kullandınız? fitil olrak mı oral yoldan mı? opudan dolayı biraz kanamam var sanırım fitil de zorluyo. geceleri kullanımı daha kolay ama gündüz 2 saat yatmak çok zor geliyo. siz nasıl yaptınız?
anaaa bana nie iğne vermediler yaa ben de fitil yapcam diye zorlanıyorum. pazartesi bi konuşuyum bu konuyu. benm kanamam çok oldu ya. nie böle olduki
senin ilk denemen mi canım? opudan korkuyodum şimdi sıra transfer korkusundaaaaa
nerelisin canım ben tekirdağlıyımiyi akşamlar arkadaşım hemşeri sayılırız seninle çok yakın memleketlerimiz
nerelisin canım ben tekirdağlıyım
aaaaaaaaaaaa evet tamam kuzum at mesaj merak ettimcanım özel mesaj sayısına ulaşınca sana özel mesaj yazıcam tedavimi kimse bilmiyor çünkü şarköylüsün sanırım çok yakınız
bu hamiş halinle hala iğne mi kullanıyosun oooow ben opudan sonra iğneler ilaçlar biticek bi progestanla yırtarım diyodum eczaneden bi poşet ilaçla çıkınca ağrımı bile unuttum haha.. bu kanama işine kendimi hazırlıyım bari moonscum. ama sen bebeğine kavuştun demek çok etkilememiş sizi:)daha dur canım ya iğneden bıkmana çooooooooookk var benim hala iğnelerim var
tatlım opuden sonra kanamam olmadı benim transferden 5 6 gün sonra lekelenmem başladı uzunca bi süre sürdü maalesef
:)) bu bez olayı başkentte de vardır inş. yoksa ben de alıyım öğrendiğim iyi oldu. benim 16 yumurtadan 11ini topladı doktorum. 3 tane de embriyomuz oldu.onların da kalitesi belli değil innnnşallah 1. kalite olmuşlardır.bu gün öğrendim bu habericanım benim 6 yumurtam toplandı genelde çok toplananlarda oluyor galiba bide ben opudan 1 gün önce alfoxil antibiyotik hapa başlamıştım o da önlemiş olabilir ama hemşirem kanaman olabilir demişti çok normal yani kanaman olması. ilk denemem cnm pazartesi olmuştum transferi korkma hiç cnm transfer çok kolay idrara sıkışık olmak dışında onu da zaten işlem biter bitmez bez taktılar bana yaptım 2 bez doldurdum arka arkaya :)
aaaaaaaaaaaa evet tamam kuzum at mesaj merak ettim
bu hamiş halinle hala iğne mi kullanıyosun oooow ben opudan sonra iğneler ilaçlar biticek bi progestanla yırtarım diyodum eczaneden bi poşet ilaçla çıkınca ağrımı bile unuttum haha.. bu kanama işine kendimi hazırlıyım bari moonscum. ama sen bebeğine kavuştun demek çok etkilememiş sizi:)
:)) bu bez olayı başkentte de vardır inş. yoksa ben de alıyım öğrendiğim iyi oldu. benim 16 yumurtadan 11ini topladı doktorum. 3 tane de embriyomuz oldu.onların da kalitesi belli değil innnnşallah 1. kalite olmuşlardır.bu gün öğrendim bu haberi
moons ve misal ikinize birden soruyorum size kaç embriyo transfer edildi?
canım bana tek transfer yapıldı canım hala iğnelerim var maalesef napalım herşey bebişler için kavuştum bebişime ama kanama olayı gerçekten zor çok yıpratıyo insanıbu hamiş halinle hala iğne mi kullanıyosun oooow ben opudan sonra iğneler ilaçlar biticek bi progestanla yırtarım diyodum eczaneden bi poşet ilaçla çıkınca ağrımı bile unuttum haha.. bu kanama işine kendimi hazırlıyım bari moonscum. ama sen bebeğine kavuştun demek çok etkilememiş sizi:)
:)) bu bez olayı başkentte de vardır inş. yoksa ben de alıyım öğrendiğim iyi oldu. benim 16 yumurtadan 11ini topladı doktorum. 3 tane de embriyomuz oldu.onların da kalitesi belli değil innnnşallah 1. kalite olmuşlardır.bu gün öğrendim bu haberi
moons ve misal ikinize birden soruyorum size kaç embriyo transfer edildi?
anladım canım sen paso yaz herşeye bi cvp ver kısa kısaatıcam cnm mesaj sayım 100 olması gerekiyorya benim bu 51. daha :)
canım bana tek transfer yapıldı canım hala iğnelerim var maalesef napalım herşey bebişler için kavuştum bebişime ama kanama olayı gerçekten zor çok yıpratıyo insanı
anladım canım sen paso yaz herşeye bi cvp ver kısa kısa
şansınada bu gece kimsecikler yokkihehe yazcam cnm bu sefer de herşeye maydanoz demesinler :)
şansınada bu gece kimsecikler yokki
peki o zaman sen doldur tatlımbi tane mesaj doldurma konusu buldum oraya bi tane paragrafı parçalayıp yazıyorum cümle cümle 40 kaldı :)
ben soru soruyum siz cevaplayın. transfer acılı bi işlem mi? biraz detaylı anlatın her cümleri ayrı mesajda yollayınşansınada bu gece kimsecikler yokki
ben soru soruyum siz cevaplayın. transfer acılı bi işlem mi? biraz detaylı anlatın her cümleri ayrı mesajda yollayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?