çok pimpirikli ve paniğimdir sürekli felaket senaryoları yazarım en kötüsünü düşünürüm.. tüm bunlara rağmen opuda iç heyecanlanmamıştım çok şaşırdım :))kendimi çok tebrik ettim doğrusu:)bi kere kendini kesinlikle sıkma kasma
çok pimpirikli ve paniğimdir sürekli felaket senaryoları yazarım en kötüsünü düşünürüm.. tüm bunlara rağmen opuda iç heyecanlanmamıştım çok şaşırdım :))kendimi çok tebrik ettim doğrusu:)
mesajların da cümle cümle ilerlemesii
bu arada hemşirede karnına ultrason cihazını bastırıyor ekrandan görerek yapıyorlar işlemi
kataterle açıyolar ve pıt diye yerleştiriyolar diyosun. ben şu kısma takılıyorum; içeri yerleştirirken rahme bastırıyolarmı hani rahim yapıştırıcısı fln gibi bişeyler var ya ondan kullandılar mı sana
aslında rahimde küçük bi cep olsa oraya koysalar hiç düşmezkiiiikanguru gibi taşırdık bebeciklerimizi
Aynı anda yazmışız iyiyim kuzum sen nasılsın yumoşların nasıl iyi bakıyorsun dimiİyi akşamlar kızlar nasılsınızz
Mons nasılsın tatlımm özledim senii
İyi akşamlar kızlar nasılsınızz
Mons nasılsın tatlımm özledim senii
detaylı anlatım için teşekkürleer :)) mesaj sayın dolmutşru biraz daevet cnm kataterle açıyor yapıştırıcı kullanıp kullanmadıklarını bilmiyorum sanki bi sıvı verdiler ama ne için bilmiyorum içeriyi tamamen akıntıdan temizlemek için olabilir.
yok rahme bastırmıyorlar koyuyor doktor ve o katateri çıkarıyor yavaşça. sonra ekrandan resmini gösteriyolar sana. zaten o içinden düşmez kuzum tahminimce tutmazsa eğer adetle gider bence zaten yatırıyolar 2 saat kadar hiç kaldırmadılkar beni. evet güzel olurdu bende dedim eşime keşke uhu kullansalardı yapışsaydı :)
Canım ne güzel transfer anlatıyordun devam et bencehoşgeldin cnm ne olsun iyiyiz beni sorarsan öncelikle mesaj sayısı doldurmak için çabalıyorum :)) sen nasılsın
detaylı anlatım için teşekkürleer :)) mesaj sayın dolmutşru biraz da) inşallah seniki de tutunur benimkide olursa daha belli değil o da tutunur:)
Aynı anda yazmışız iyiyim kuzum sen nasılsın yumoşların nasıl iyi bakıyorsun dimi
Canım ne güzel transfer anlatıyordun devam et bence
hoşgeldin cnm ne olsun iyiyiz beni sorarsan öncelikle mesaj sayısı doldurmak için çabalıyorum :)) sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?