Tüp Bebek Günlüğümüz !

bi kere kendini kesinlikle sıkma kasma
çok pimpirikli ve paniğimdir sürekli felaket senaryoları yazarım en kötüsünü düşünürüm.. tüm bunlara rağmen opuda iç heyecanlanmamıştım çok şaşırdım :))kendimi çok tebrik ettim doğrusu:)

mesajların da cümle cümle ilerlemesii

hehe tamamen sen sindire sindire anla diye yazıyorum :)) hiç sıkma kendini korkma da

bu arada hemşirede karnına ultrason cihazını bastırıyor ekrandan görerek yapıyorlar işlemi

kataterle açıyolar ve pıt diye yerleştiriyolar diyosun. ben şu kısma takılıyorum; içeri yerleştirirken rahme bastırıyolarmı hani rahim yapıştırıcısı fln gibi bişeyler var ya ondan kullandılar mı sana
aslında rahimde küçük bi cep olsa oraya koysalar hiç düşmezkiiii kanguru gibi taşırdık bebeciklerimizi

evet cnm kataterle açıyor yapıştırıcı kullanıp kullanmadıklarını bilmiyorum sanki bi sıvı verdiler ama ne için bilmiyorum içeriyi tamamen akıntıdan temizlemek için olabilir.
yok rahme bastırmıyorlar koyuyor doktor ve o katateri çıkarıyor yavaşça. sonra ekrandan resmini gösteriyolar sana. zaten o içinden düşmez kuzum tahminimce tutmazsa eğer adetle gider bence zaten yatırıyolar 2 saat kadar hiç kaldırmadılkar beni. evet güzel olurdu bende dedim eşime keşke uhu kullansalardı yapışsaydı :)

detaylı anlatım için teşekkürleer :)) mesaj sayın dolmutşru biraz da) inşallah seniki de tutunur benimkide olursa daha belli değil o da tutunur:)

detaylı anlatım için teşekkürleer :)) mesaj sayın dolmutşru biraz da) inşallah seniki de tutunur benimkide olursa daha belli değil o da tutunur:)

evet cnm sağol yardımın için 20 tane falan kaldı:)) inşallah Rabbim bu yolda hiç kimsenin emeklerini karşılıksız bırakmasın. ooo zaman geçiyor cnm ya bi bakmışsın transfer bi bakmışsın test günü veee bebişlerimiizz

Aynı anda yazmışız iyiyim kuzum sen nasılsın yumoşların nasıl iyi bakıyorsun dimi

Canım dün gece girdim görmedim seni az bakındım çıktım zaten iyi teyzesii yumişlerr canım salı sabah İNŞALLAH 9 da toplama işlemine giriyoruz tatlım 15 ve 17 mm yarın akşam çtlatma igensi vurulcam İNŞALLAH tatlım bugün kızlar geldi temizlige sonar bi, ögretmen abla var ona ögle çayına gittik sonra tam kalkıyordum 7 de igneyi evde olmam gerekiyordu o sıra annemim teli bi komşu kızı aradı 2 tüp tedvisinde igeneye çagırdışar annemi bende gittim morel için psikolojisi çok bozuk kızın 9.günü ama çok aglıyor lekelenmesi varmiş ona tesseli oldum kendimi zor tuttum aglamamak için ona destelk oldum çünkü ben tecrübeliyim canımm böyle yani eve geldim abdest aldım biraz dua ettimy sen nasılsın tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…