Bende canım bekliyorum işte bakalımm
İi kuzum ya akşam halama gittik bostancıya gece 3e geliyordu geldik kimsecikler kalmamıştı zaten geldiğimdeCanım dün gece girdim görmedim seni az bakındım çıktım zaten iyi teyzesii yumişlerrcanım salı sabah İNŞALLAH 9 da toplama işlemine giriyoruz tatlım 15 ve 17 mm yarın akşam çtlatma igensi vurulcam İNŞALLAH tatlım bugün kızlar geldi temizlige sonar bi, ögretmen abla var ona ögle çayına gittik sonra tam kalkıyordum 7 de igneyi evde olmam gerekiyordu o sıra annemim teli bi komşu kızı aradı 2 tüp tedvisinde igeneye çagırdışar annemi bende gittim morel için psikolojisi çok bozuk kızın 9.günü ama çok aglıyor lekelenmesi varmiş ona tesseli oldum kendimi zor tuttum aglamamak için ona destelk oldum çünkü ben tecrübeliyim canımm böyle yani eve geldim abdest aldım biraz dua ettimy sen nasılsın tatlımm
İi kuzum ya akşam halama gittik bostancıya gece 3e geliyordu geldik kimsecikler kalmamıştı zaten geldiğimde
lekelenme güzel bişii deseydin ya kıza üzülmesin boşa seninde bu son tecrüben olucak canım inanıyorum önce anne sonra teyze olucam sizden
hoşgeldin mehtapcım:) seninde tedavin hayırlı olsun inş opunda çok güzel geçerben herbirinizin nickleriyle size dua ediyorum isimleri daha bilemiyorum tabi:)) siz de bana dua edin lütfen embriyolarım büyüsün kaliteli olsunlar inş ablaları:)) sonrada benden ayrılmasınlar... biraz dinlenicem yatıyım şişlik var hala karnımda.. hepinizi öpüyorum iyi geceleeeer
Canım olucak inşallah inanıyorum ben ağır iş yapma zaten kuzum dinlen bol bol annen yanında zaten yardım eder sanaİNŞALLAH canımm dr dedi 19,20 mm olucak İNŞALLAH dedi benim kasıklarım çok agrıdıgı için agır iş yapma dediler tatlımm evet kızcagıza çok destek oldum dedim İNŞALLAH tutunuyordur ondanda olabilir dedim neler demedi,kmi VALLA 40 dereden su getirdimm ahh ahhh onu teselli ederken düşündüm benim tedavi zamanımda yanımda benim gibi prof birisi yoktu
Misall kaç kaldı tatlım?iyi geceler cnm sende bizim dualarımızdasın hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallah çok güzel olur herşey. yat dinlen cnm iyi geceler
hoşgeldin mehtapcım:) seninde tedavin hayırlı olsun inş opunda çok güzel geçerben herbirinizin nickleriyle size dua ediyorum isimleri daha bilemiyorum tabi:)) siz de bana dua edin lütfen embriyolarım büyüsün kaliteli olsunlar inş ablaları:)) sonrada benden ayrılmasınlar... biraz dinlenicem yatıyım şişlik var hala karnımda.. hepinizi öpüyorum iyi geceleeeer
Cevapladım tatlımsana özel mesaj yolladım cnm
Canım olucak inşallah inanıyorum ben ağır iş yapma zaten kuzum dinlen bol bol annen yanında zaten yardım eder sana
dimi keşke benimde yanımda olsaydın o dönem tecrübeli birine ihtiyaç duyuyo insan
Iyi aksamlar kizlar herkes nasil? Ben dun proluton yaptirdim bugun lekelenme azaldi iyice sali gunu kontrolum var. Mehtapcim opun varmis kolayca gecsin kaliteli yumilerin olsun canim.. Turquoisse sen nasil oldun iyilestin mi tatlim?
Olsun canım yanında biri olsunda yalnız kalma yada ben geliyim sanaCanım annem tranferden sonra ordu,ya gidicek haftaya anneannemin senesi olucak kuran okutacaklar kayınvalidem gelicek gel dediigim vakit sağolsun bakjalımö canım hayırlıs olur İNŞALLAH
9 aycım slm. hormon değerlerin ortalama görünüyorr..Yalnız prolaktine neden 21. gün bakıldı onu anlamadım..Ama iyi çıkmış maşallah..Progesteronunda gayet iyi gelmiş..yumurtlaman olmuş görünüyor nacizane..
iyi pazarlar canımm...eevettt aradı gözlerim sneiii...
benkayramız ikizlere gebe başkada yok aklıma gelenn
bend eyaptırdım tüp sonrası 5 ayda iki kere adet olunca oda haplarla..
valla bencede gayet güzel hepsi lh bakmadılarmı..
prolaktinin süpper
benim gecikince yine yükske çıktı ama haplık bii yok dendi yine..
benim adet düzenim şaşınca doktor pco yatkılığımmmı arttı diye lh ve fh oranına baktı..
adetin 4. hatta 5.de olabilir pazar akşama doğru oldumda..
e2 ..36,18
fsh...6,92
lh...7,88
tsh ...1,82....hamdolsun hepsi iyii
Misall kaç kaldı tatlım?
Iyi aksamlar kizlar herkes nasil? Ben dun proluton yaptirdim bugun lekelenme azaldi iyice sali gunu kontrolum var. Mehtapcim opun varmis kolayca gecsin kaliteli yumilerin olsun canim.. Turquoisse sen nasil oldun iyilestin mi tatlim?
Olsun canım yanında biri olsunda yalnız kalma yada ben geliyim sana
ayy ne güzel olur aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?