Tüp Bebek Günlüğümüz !

İi kuzum ya akşam halama gittik bostancıya gece 3e geliyordu geldik kimsecikler kalmamıştı zaten geldiğimde
lekelenme güzel bişii deseydin ya kıza üzülmesin boşa seninde bu son tecrüben olucak canım inanıyorum önce anne sonra teyze olucam sizden

hoşgeldin mehtapcım:) seninde tedavin hayırlı olsun inş opunda çok güzel geçer ben herbirinizin nickleriyle size dua ediyorum isimleri daha bilemiyorum tabi:)) siz de bana dua edin lütfen embriyolarım büyüsün kaliteli olsunlar inş ablaları:)) sonrada benden ayrılmasınlar... biraz dinlenicem yatıyım şişlik var hala karnımda.. hepinizi öpüyorum iyi geceleeeer

İNŞALLAH canımm dr dedi 19,20 mm olucak İNŞALLAH dedi benim kasıklarım çok agrıdıgı için agır iş yapma dediler tatlımm evet kızcagıza çok destek oldum dedim İNŞALLAH tutunuyordur ondanda olabilir dedim neler demedi,kmi VALLA 40 dereden su getirdimm ahh ahhh onu teselli ederken düşündüm benim tedavi zamanımda yanımda benim gibi prof birisi yoktu

iyi geceler cnm sende bizim dualarımızdasın hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallah çok güzel olur herşey. yat dinlen cnm iyi geceler

Canım olucak inşallah inanıyorum ben ağır iş yapma zaten kuzum dinlen bol bol annen yanında zaten yardım eder sana
dimi keşke benimde yanımda olsaydın o dönem tecrübeli birine ihtiyaç duyuyo insan

İNŞALLLAH tatlımmm bebişlerin sıkı sıkı tutunurlar canım bebnim Duaların için Allah razı olsun Valla bende hepiniz için dua ediyorum tatlımm dinlen hadi çokk öptttt

Iyi aksamlar kizlar herkes nasil? Ben dun proluton yaptirdim bugun lekelenme azaldi iyice sali gunu kontrolum var. Mehtapcim opun varmis kolayca gecsin kaliteli yumilerin olsun canim.. Turquoisse sen nasil oldun iyilestin mi tatlim?

Canım olucak inşallah inanıyorum ben ağır iş yapma zaten kuzum dinlen bol bol annen yanında zaten yardım eder sana
dimi keşke benimde yanımda olsaydın o dönem tecrübeli birine ihtiyaç duyuyo insan

Canım annem tranferden sonra ordu,ya gidicek haftaya anneannemin senesi olucak kuran okutacaklar kayınvalidem gelicek gel dediigim vakit sağolsun bakjalımö canım hayırlıs olur İNŞALLAH

Iyi aksamlar kizlar herkes nasil? Ben dun proluton yaptirdim bugun lekelenme azaldi iyice sali gunu kontrolum var. Mehtapcim opun varmis kolayca gecsin kaliteli yumilerin olsun canim.. Turquoisse sen nasil oldun iyilestin mi tatlim?

Sagol canım benimmmm İNŞALLAH herşey yolunda olur tatlım lekelenmelerinin azalmasına çok sevindim İNŞALLAH oda geçicek balımm bize bol bol dua et teyzesii İNŞALLAH tutunur bebişlerimizz

Canımm naber ne nasıl gidiyor bacımm bol bol tadını çıkar nasıl oldun canım düzeldinmi biraz ne kadar duamız kaldı canım bende okumaya başlıcam

Selam canım! Teşekkürler yorumun için. Öğleden sonra doktora göstermeye gittim. O da değerlerin idare eder dedi :) Doktorun yazısını yalnış okumuşlar o nedenle prolaktine 21. gün baktılar. Başkent biraz ilginç canım ya. Yumurtlamam oluyor çok şükür ama daha henüz döllenip tutunamadı kendisi. 15 ay oldu

Selam Kaderciğimm Şimdi düzene girdi mi canım? İlaçlar mahvediyor. Ben ilk defa bu ay acısız bir adet dönemi geçiyorum. İnşallah mayısta 3. tüp bebeğe başlayacağız. O zamana kadar bir de dayanabilirsen rahim filmi çektir dedi doktor. Aslında rahim filmi değil laparoskopiyle bakalım tüpler açıksa kendi kendinize denemeye devam edin diyor. Anestezili film çeken iyi bir yer bulursam onu çektireceğim. Lap istemiyorum bir daha. Doktor yumurta takibi yapalım da dedi ama gerçekten gerek görmüyorum ben. Allah istedikten sonra olmayacak şey yok tabiki ama o kadar uzun zamandır olmadı ki doğal yolla denemenin zaman kaybı olduğunu düşünmeye başladım. Tüplerde sıvı birikmesi vs varsa tüp bebeğe engel olmasın diye rahim filmini istiyorum.

LH istemiştir bence ama doktorun yazısını okuyamadıkları için bakmamışlardır

Canım seninki de güzel maşallah.

Son düzenleme:

iyi akşamlar cnm hoşgeldiniz sen ve bebişlerin. kanamanın kesilmesine sevindim bebişler sağlıkla gelsinler annelerini hiç üzmesinler inş.

Olsun canım yanında biri olsunda yalnız kalma yada ben geliyim sana
ayy ne güzel olur aslında

Süper olur tatlım istedigin zaman beklerimm İNŞALLAH sagolsun agbimin eşide çok iyi sizden iyi olmasın abla ben sana bakarım diyor çok seviyorum onu İNŞALLAH hep böyle oluruz çok saygılı,hürmetli, merhmetli vee acayip beceriklii

Canım gözün aydın. Çok sevindim. 4. denemendi sanırım. Biraz anlatır mısın nasıl belirtilerin oldu kaç transfer edilmişti falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…