Tüp Bebek Günlüğümüz !

Sagol canım benimmmm İNŞALLAH herşey yolunda olur tatlım lekelenmelerinin azalmasına çok sevindim İNŞALLAH oda geçicek balımm bize bol bol dua et teyzesii İNŞALLAH tutunur bebişlerimizz

Canimm her zaman dualarimdasiniz inan en kisa zamanda nasip etsin Rabbim herkese..

iyi akşamlar cnm hoşgeldiniz sen ve bebişlerin. kanamanın kesilmesine sevindim bebişler sağlıkla gelsinler annelerini hiç üzmesinler inş.

Sag ol canim benim sende hosgeldin fazla sohbet edemedik. Gun sayiyorsun sanirim Allahim sana da hayirli haberler almayi nasip etsin miniklerin seni hic birakmasin..

hoşbuldum cnm evet denk gelemedik fazla. evet cnm perşembe test günüm 4 gün kaldı. benim tek embriyoydu cnm bebişler demişsin acaba benim bebişim bölünüp kendine kardeş mi yapacak Allah mı söyletti ne :))

canım iyi olmana sevindim. dua etmiştik inşallah hiç akıntın kalmıcak.

bebişlerin çok mutlu anneleriyle. sen de mutlu olmalısın.

Canım gözün aydın. Çok sevindim. 4. denemendi sanırım. Biraz anlatır mısın nasıl belirtilerin oldu kaç transfer edilmişti falan

Canim benim sag ol darisi tez vakitte basina olsun. Evet tatlim 4.denememdi iki embriyo transfer edildi. 3.gun embriyosuydu benim pko olmadigim halde 3.gun ohss oldum belirti falan anlayamadim cok agrim vardi karnim sismisti cunku onun acisindan anlamadim yani..7.gun pembe leke geldi ben kesin olmadi dedim dr.u aradim 9.gun tahlil istedi 8.gun idrarda belirgin cikti 9.gun 72.24 cikti. Onun disinda mide bulantisi erken basladi 7. 8. gunde ben ilaclardan sanmistim ama degilmis hala devam ediyor Goguslerim yine test tarihine yakin sisti ve mavi damarlar cikti bir suru bu kadar tatlim Allaha sukur 7.haftadayiz leke falan oldu ama bebislerim iyi sukurler olsun.. Allahim hepinize nasip etsin..

perşembe test günüm cnm 4 günüm kaldı bana 10. gün için test günü verdi doktor
Benimkide 10. Gün test istedi ama ben dayanamayıp 8. Gün yaptımmsj attım tatlım sana
Yeni gelin dimi hem o aferin ona tabi bulmuş böyle pamuk görümceyi ne istesin daha

egunal bütün hamaratlığımla kocama baktım

Eklentiler

• $temizlik.webp
    9 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
hoşbuldum cnm evet denk gelemedik fazla. evet cnm perşembe test günüm 4 gün kaldı. benim tek embriyoydu cnm bebişler demişsin acaba benim bebişim bölünüp kendine kardeş mi yapacak Allah mı söyletti ne :))

aaaa hadi insallah tup bebekte tek yumi ikizleride cok oluyor. Allah nasip etsin yeterki ..

canım iyi olmana sevindim. dua etmiştik inşallah hiç akıntın kalmıcak.

bebişlerin çok mutlu anneleriyle. sen de mutlu olmalısın.

Canimm Allah razi olsun insallah bir daha yasamam dicem ama dr.ikiz hamisliklerde lekelenme cok gorunuyor alisman lazim dedi..Onlarin iyi olmasi kadar hicbirsey beni mutlu edemez..

Benimkide 10. Gün test istedi ama ben dayanamayıp 8. Gün yaptımmsj attım tatlım sana

Yeni gelin dimi hem o aferin ona tabi bulmuş böyle pamuk görümceyi ne istesin daha

Aayy canım yaa ben nasıl test gününü beklicem bilmiyorum canım yaa açıkcası çok korkularım var 2 .tüpde yumurta erken çatlamıştı işlem iptal oldu çoookkk korkuyorum Valla bide polip yine görüldü 6 mm dr önemsiz korkma dedi 2 cm büyük olmadıgı sürece sorun yok dedi çok ısrarrcı konustum hocam tuttunmasına engel olurmu dedim kesinlikle olmaycak dedi bende RABBİME bıraktım tatlım İNŞALLAH 3. son olurrr

benim 2. gün embriyosuya çıkar mı acaba 8. gün falan. cevap yazdım cnm

canım tedavin hayırlı olsun .salı günü opun da çok güzel geçer inşallah.

embiryoların da sıkı sıkı tutunsunlar.

Vallahi canım o test günü gerçekten çok zor tesellisi yok İnan benim her günüm ağlayark geçti çok zordu stres yapma desemdw biliyorum çok zor sen buraya gel bol bol konuşuruz tatlım güven doktoruna İnan ben hiç sorgulamadım sadece güvendim sende öyle yap sonuçta onların işi bu biz bilemeyizki onlar kadar dua et canım bol bol tevekkül et elimizden gelen bu

evet cnm Allah nelere kadir. inşallah bize de nasip olur hamileliği yaşamak.

Canimin sultani napiyosun bakimm

Canımmm benimmm napıyim survivor izliyorumm..Yattım bütün gün bugünde..Kanamam çoktu..Tatlı yiyip uyuyorumm resmen :)) Baktım 12 kullanıcı var dedimki cumartesi gecesi partisi mi var haberim yokmuşş bakıyom ülee...

Beni unuttunuz mu?

Ayy tatlımmmm ben balık hafızalıyımm zatenn..Ne yalan diyim egunal olsa bilirdi hatta hatırlatırdı da ama ben unutmuşum galipaaa:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…