Sagol canım benimmmm İNŞALLAH herşey yolunda olur tatlım lekelenmelerinin azalmasına çok sevindim İNŞALLAH oda geçicek balımm bize bol bol dua et teyzesii İNŞALLAH tutunur bebişlerimizz
iyi akşamlar cnm hoşgeldiniz sen ve bebişlerin. kanamanın kesilmesine sevindim bebişler sağlıkla gelsinler annelerini hiç üzmesinler inş.
Canimm her zaman dualarimdasiniz inan en kisa zamanda nasip etsin Rabbim herkese..
Sag ol canim benim sende hosgeldin fazla sohbet edemedik. Gun sayiyorsun sanirim Allahim sana da hayirli haberler almayi nasip etsin miniklerin seni hic birakmasin..
Komik mi yoksa acılı bir olay mı bilemedim ama benim koca maç uğruna ayağını kırdı bu yüzden ara verdikama neden bu kadar ara verdinnnnnnn
Canım gözün aydın. Çok sevindim. 4. denemendi sanırım. Biraz anlatır mısın nasıl belirtilerin oldu kaç transfer edilmişti falan
Benimkide 10. Gün test istedi ama ben dayanamayıp 8. Gün yaptımperşembe test günüm cnm 4 günüm kaldı bana 10. gün için test günü verdi doktor
Yeni gelin dimi hem o aferin ona tabi bulmuş böyle pamuk görümceyi ne istesin dahaSüper olur tatlım istedigin zaman beklerimm İNŞALLAH sagolsun agbimin eşide çok iyi sizden iyi olmasın abla ben sana bakarım diyor çok seviyorum onu İNŞALLAH hep böyle oluruz çok saygılı,hürmetli, merhmetli vee acayip beceriklii
hoşbuldum cnm evet denk gelemedik fazla. evet cnm perşembe test günüm 4 gün kaldı. benim tek embriyoydu cnm bebişler demişsin acaba benim bebişim bölünüp kendine kardeş mi yapacak Allah mı söyletti ne :))
canım iyi olmana sevindim. dua etmiştik inşallah hiç akıntın kalmıcak.
bebişlerin çok mutlu anneleriyle.sen de mutlu olmalısın.
Benimkide 10. Gün test istedi ama ben dayanamayıp 8. Gün yaptımmsj attım tatlım sana
Yeni gelin dimi hem o aferin ona tabi bulmuş böyle pamuk görümceyi ne istesin daha
Benimkide 10. Gün test istedi ama ben dayanamayıp 8. Gün yaptımmsj attım tatlım sana
Yeni gelin dimi hem o aferin ona tabi bulmuş böyle pamuk görümceyi ne istesin daha
aaaa hadi insallah tup bebekte tek yumi ikizleride cok oluyor. Allah nasip etsin yeterki ..
evet cnm Allah nelere kadir inşallah nasip eder bize de hamileliği
Canimm Allah razi olsun insallah bir daha yasamam dicem ama dr.ikiz hamisliklerde lekelenme cok gorunuyor alisman lazim dedi..Onlarin iyi olmasi kadar hicbirsey beni mutlu edemez..
Vallahi canım o test günü gerçekten çok zor tesellisi yok İnan benim her günüm ağlayark geçti çok zordu stres yapma desemdw biliyorum çok zor sen buraya gel bol bol konuşuruz tatlım güven doktoruna İnan ben hiç sorgulamadım sadece güvendim sende öyle yap sonuçta onların işi bu biz bilemeyizki onlar kadar dua et canım bol bol tevekkül et elimizden gelen buAayy canım yaa ben nasıl test gününü beklicem bilmiyorum canım yaa açıkcası çok korkularım var 2 .tüpde yumurta erken çatlamıştı işlem iptal oldu çoookkk korkuyorum Valla bide polip yine görüldü 6 mm dr önemsiz korkma dedi 2 cm büyük olmadıgı sürece sorun yok dedi çok ısrarrcı konustum hocam tuttunmasına engel olurmu dedim kesinlikle olmaycak dedi bende RABBİME bıraktım tatlım İNŞALLAH 3. son olurrr
aaaa hadi insallah tup bebekte tek yumi ikizleride cok oluyor. Allah nasip etsin yeterki ..
Canimm Allah razi olsun insallah bir daha yasamam dicem ama dr.ikiz hamisliklerde lekelenme cok gorunuyor alisman lazim dedi..Onlarin iyi olmasi kadar hicbirsey beni mutlu edemez..
canım tedavin hayırlı olsun .salı günü opun da çok güzel geçer inşallah.
embiryolarında sıkı sıkı tutunsunlar.
Benimkide 3. Gündü canım çıkabilir cevap gelmedi tatlımbenim 2. gün embriyosuya çıkar mı acaba 8. gün falan. cevap yazdım cnm
Canimin sultani napiyosun bakimm
Beni unuttunuz mu?
Canım özel mesaj atıyordum görmedim hoşgeldin yoktun uzununun zamandır giftlerin ve senBeni unuttunuz mu?
Benimkide 3. Gündü canım çıkabilir cevap gelmedi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?