aaaa hadi insallah tup bebekte tek yumi ikizleride cok oluyor. Allah nasip etsin yeterki ..
Canimm Allah razi olsun insallah bir daha yasamam dicem ama dr.ikiz hamisliklerde lekelenme cok gorunuyor alisman lazim dedi..Onlarin iyi olmasi kadar hicbirsey beni mutlu edemez..
evet evet evet süpersin işte o beni kocamın ayağı kırıldı tedaviye ve aranıza katılmaya bir süre ara vermek zorunda kaldımCanım özel mesaj atıyordum görmedim hoşgeldin yoktun uzununun zamandır giftlerin ve sen
bak unutmamışım dimi
Bence hiç idrar testi yapma çok var burda idrarda çıkmayııp kanda pozitif olancesaretim de yok açıkçası cnm belki idrar testi yaparım cesaretim olursa. aa tmm cnm bi daha yolluyorum
bukadar çabuk mu ?canımmm benimmm napıyim survivor izliyorumm..yattım bütün gün bugünde..kanamam çoktu..tatlı yiyip uyuyorumm resmen :)) baktım 12 kullanıcı var dedimki cumartesi gecesi partisi mi var haberim yokmuşş bakıyom ülee...
Ayy tatlımmmm ben balık hafızalıyımm zatenn..ne yalan diyim egunal olsa bilirdi hatta hatırlatırdı da ama ben unutmuşum galipaaa:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
canım geçmiş olsun eşine. hoşgeldin. kırık mı Allah düşmanımdan uzak tutsun kolum kırılmıştı neler çekmiştimevet evet evet süpersin işte o beni kocamın ayağı kırıldı tedaviye ve aranıza katılmaya bir süre ara vermek zorunda kaldım
Canım nasılsınn renglmi oldun tatlım son gelişmeler nasıl yumişler falann
Vallahi canım o test günü gerçekten çok zor tesellisi yok İnan benim her günüm ağlayark geçti çok zordu stres yapma desemdw biliyorum çok zor sen buraya gel bol bol konuşuruz tatlım güven doktoruna İnan ben hiç sorgulamadım sadece güvendim sende öyle yap sonuçta onların işi bu biz bilemeyizki onlar kadar dua et canım bol bol tevekkül et elimizden gelen bu
bukadar çabuk mu ?
Bence hiç idrar testi yapma çok var burda idrarda çıkmayııp kanda pozitif olan
bence kan testi yaptır test gününde en iyisi o
Canımmm benimmm napıyim survivor izliyorumm..Yattım bütün gün bugünde..Kanamam çoktu..Tatlı yiyip uyuyorumm resmen :)) Baktım 12 kullanıcı var dedimki cumartesi gecesi partisi mi var haberim yokmuşş bakıyom ülee...
Ayy tatlımmmm ben balık hafızalıyımm zatenn..Ne yalan diyim egunal olsa bilirdi hatta hatırlatırdı da ama ben unutmuşum galipaaa:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
benkayra ben 4. tüpe başlıcam ama.
alerjik bir durumum olduğunu öğrendim.
sen dekortu 0.5 lik olandan günde bir tane mi kullandın?
bana dahiliye doktoru deltacortil diye bir hap söyledi otoantikorlar içinmiş
ben de haşimato var..
ne kadar zayıflacak bağışıklığımı acaba bu da kortizon.
sen neye alerjin vardı?
Demek unutmamışım nasıl kırmış öyle ya seni ayırdı burdan of erkeklerin Hastalığı'dan hiç çekilmezevet evet evet süpersin işte o beni kocamın ayağı kırıldı tedaviye ve aranıza katılmaya bir süre ara vermek zorunda kaldım
Canım takma kafana onu gerçekten ekip işi bizimde toplama ve diğer işlemleri başka Dr yapıyo sadece transfere seval hanım giriyo iste kuzum iste benimki az karpuz aramadı şimdide markete yolladım tatlı almayaDogru tatlım dr güvenmek şart benim karizmatik doktorum çok kızıyor bana zaten biraz pozitif ol diyorrama benim dr toplama ve tranferde yok bugün Amerikaya uçtu yaaa ama ekip çalışması dedi beni rahatlattı bakalım tatlım yaaaa bende Rabbime bıraktım zaten Rabbim yeterki ol desinnn offf ben şimdiden aşeriyorum yaaaaa kocişe sipariş verdim bide hamiş kalırsam adam bana para yetiştiremez heralde
Unu
unutuldum
evet canım kırık teşekrülercanım geçmiş olsun eşine. Hoşgeldin. Kırık mı allah düşmanımdan uzak tutsun kolum kırılmıştı neler çekmiştim
oyyyyy canımmm yaaa..
Eşinede sanada çok geçmişler olsun..evde hasta olması yardım bekleyen hemde çok zor..
evet cnmm reglimi oldum ama bu ay artık gitmicem dedim pas geçmek istedim başka problemlerim vardı çünküü..Ama belli olmaz belkide adetim bitince giderimmm..Nasılsa benim natural tüp olduğundan adetli iken başlanmıyo iğnelere..adetim biter ağdamı yaptırırım giderim belkii
Ama acıbademe gitmeyeceğimm gibi görünüyorr..3 kere ultrasona 1500 tl para bayıldım bülent tıraşa..Ben gene kendi doktoruma İstanbul tüpe emre beye giderim gibime geliyor..
Senden gelecek hayrılı haberleri bekliyorum heyecanla..
Demek unutmamışım nasıl kırmış öyle ya seni ayırdı burdan of erkeklerin Hastalığı'dan hiç çekilmez
Canım takma kafana onu gerçekten ekip işi bizimde toplama ve diğer işlemleri başka Dr yapıyo sadece transfere seval hanım giriyo iste kuzum iste benimki az karpuz aramadı şimdide markete yolladım tatlı almaya
Canım ne güzel işte umudunu hiç yitirme İnan nasıl düşünürsen öyle oluyoöyle yapayım cnm bekleyim ben böyle en azından ümitliyim bi de çıkmazsa dediğin gibi boşa stres
Bende sabahtan beri uzaniyorum dr.dinlen dedi ya yatmaktan yoruldum..Iyi kirmizilar gelmis insallah yine ik-uc yumi getirir canimcim
Yaa decort hic hatirlamiyorum kaclikti bulursam soylerim sana dr.bana alerji icin vermedi ama decortu vucudun savunma mekanizmasini dusurup bebegin tutunmasina yardimci oldugu icin verdi. Benim toz ve polen alerjim var ama cok ileri derece degil bende de hasimato var levotiron kullaniyorum ama hamis olunca gitmedim daha kontrole gidicem..
Ye yede canım kilolar aldı başını gidiyo aa unuttum bak eşim dobler getirmiş eve bebişin kalbini dinlemeye ne iyi oluyoOhh ne iyi yapmısıın ye bacım yeeeeeeeeeee şeker gibi kızın olucak İNŞALLAHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?