Tüp Bebek Günlüğümüz !

benkayra ben 4. tüpe başlıcam ama.

alerjik bir durumum olduğunu öğrendim.

sen dekortu 0.5 lik olandan günde bir tane mi kullandın?

bana dahiliye doktoru deltacortil diye bir hap söyledi otoantikorlar içinmiş

ben de haşimato var..

ne kadar zayıflacak bağışıklığımı acaba bu da kortizon.

sen neye alerjin vardı?

Son düzenleme:
bukadar çabuk mu ?

Canım nasılsınn renglmi oldun tatlım son gelişmeler nasıl yumişler falann

evet cnmm reglimi oldum ama bu ay artık gitmicem dedim pas geçmek istedim başka problemlerim vardı çünküü..Ama belli olmaz belkide adetim bitince giderimmm..Nasılsa benim natural tüp olduğundan adetli iken başlanmıyo iğnelere..adetim biter ağdamı yaptırırım giderim belkii
Ama acıbademe gitmeyeceğimm gibi görünüyorr..3 kere ultrasona 1500 tl para bayıldım bülent tıraşa..Ben gene kendi doktoruma İstanbul tüpe emre beye giderim gibime geliyor..

Senden gelecek hayrılı haberleri bekliyorum heyecanla..

Dogru tatlım dr güvenmek şart benim karizmatik doktorum çok kızıyor bana zaten biraz pozitif ol diyorr ama benim dr toplama ve tranferde yok bugün Amerikaya uçtu yaaa ama ekip çalışması dedi beni rahatlattı bakalım tatlım yaaaa bende Rabbime bıraktım zaten Rabbim yeterki ol desinnn offf ben şimdiden aşeriyorum yaaaaa kocişe sipariş verdim bide hamiş kalırsam adam bana para yetiştiremez heralde

Bende sabahtan beri uzaniyorum dr.dinlen dedi ya yatmaktan yoruldum..Iyi kirmizilar gelmis insallah yine ik-uc yumi getirir canimcim

Yaa decort hic hatirlamiyorum kaclikti bulursam soylerim sana dr.bana alerji icin vermedi ama decortu vucudun savunma mekanizmasini dusurup bebegin tutunmasina yardimci oldugu icin verdi. Benim toz ve polen alerjim var ama cok ileri derece degil bende de hasimato var levotiron kullaniyorum ama hamis olunca gitmedim daha kontrole gidicem..

evet evet evet süpersin işte o beni kocamın ayağı kırıldı tedaviye ve aranıza katılmaya bir süre ara vermek zorunda kaldım
Demek unutmamışım nasıl kırmış öyle ya seni ayırdı burdan of erkeklerin Hastalığı'dan hiç çekilmez
Canım takma kafana onu gerçekten ekip işi bizimde toplama ve diğer işlemleri başka Dr yapıyo sadece transfere seval hanım giriyo iste kuzum iste benimki az karpuz aramadı şimdide markete yolladım tatlı almaya

canım geçmiş olsun eşine. Hoşgeldin. Kırık mı allah düşmanımdan uzak tutsun kolum kırılmıştı neler çekmiştim
evet canım kırık teşekrüler
oyyyyy canımmm yaaa..

Eşinede sanada çok geçmişler olsun..evde hasta olması yardım bekleyen hemde çok zor..

çok teşekürler eşim ayağını kırdığına değil benim dırdırımdan dolayı daha çok acı çektiiiiiiii :)

Son düzenleme:

İNŞALLAH tatlımm sorunlarımız aynı oldugu için senide çokkk iyi anlıyorum tatlım başlangıçta yani adetin 3,günü gittigimde yumişler6ve 7 cm idi günde 450 mg gonal-f kullandım dozlar yüksek canım sende bilirsin zaten çok şükür büyüdü ama erken çatlamasından endişe ediyorum bacım İNŞALLAH kaliteli olurlar 2 tanede küçük var ama onlardsa zaten umut yokk canım 3 dhea kullandım ama fydsı olmadı diye düşünüyorum ama iNŞALLAH yumişler kaliteli olursa faydası oldu derim canım sen nerelerde denemiştin hangi merkezlerde

Ohh ne iyi yapmısıın ye bacım yeeeeeeeeeee şeker gibi kızın olucak İNŞALLAHH

canım ben de levitron kullanıyorum. 25 mg benimki. ilk tüpümden sonra

çıktı bende haşimato. antikorlarım da 600 civarıydı ilaç kullanınca düştü ama.

ani yoğun üzüntü tetikliyormuş antikorları. ben de çok üzüntü yaşamıştım.

günde bir tane miydi onu hatırlıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…