Canım ne güzel işte umudunu hiç yitirme İnan nasıl düşünürsen öyle oluyo
cetrotide kullanıyosun ama dimi mehtapçımm..merak etme çatlamaz inş onunlaa..İNŞALLAH tatlımm sorunlarımız aynı oldugu için senide çokkk iyi anlıyorum tatlım başlangıçta yani adetin 3,günü gittigimde yumişler6ve 7 cm idi günde 450 mg gonal-f kullandım dozlar yüksek canım sende bilirsin zaten çok şükür büyüdü ama erken çatlamasından endişe ediyorum bacım İNŞALLAH kaliteli olurlar 2 tanede küçük var ama onlardsa zaten umut yokk canım 3 dhea kullandım ama fydsı olmadı diye düşünüyorum ama iNŞALLAH yumişler kaliteli olursa faydası oldu derimcanım sen nerelerde denemiştin hangi merkezlerde
Ye yede canım kilolar aldı başını gidiyo aa unuttum bak eşim dobler getirmiş eve bebişin kalbini dinlemeye ne iyi oluyo
doktorda 1ay sonraya çağırmıştı iyi oldu
cetrotide kullanıyosun ama dimi mehtapçımm..merak etme çatlamaz inş onunlaa..
ben transfere nail olamadım henüzz hiç..
Ama 2 kere bahçeci umut tüp doç. Ulun
1 kere İVİ tüp bebek Emre KAratekelioğlu
1 kere Acıbadem prof Bülent tıraş
Natural yumurta takiplerim ve aslında kendi doktorum Emre Karatekelioğlu İstanbul tüp bebek merkezi. canım..
Bunların dışında her ay adet gördüğümde yakınımdaki universal hospitale gidiyordum.Denizda kum bende doktor canım
O aralarda Başkent prof Hulusi hoca,Medicalpark prof Sedat Kadanalı, gibi doktorlar ilede görüşmelerim oldu son 6 ayda..Öncesini saymıyorum zatenn...Adını duyduğumuz tüm doktorlar ile ya mailleşmişliğim ya görüşmüşlüğüm ya telde konuşmmuşluğum mevcutAyyy bülee sıraladığımda kendimden korktumm bu nee beee..
Bel ağrısı olabilir canım gebelikte zor canım insan ne düşüneceğini bile bilemiyobugün acayip sırtım agrıyor cnm acaba alakası var mı bilmiyorum kopacak sanki. işte bazen ümitliyim bazen de olmayacak gibi geliyor karışığım anlayacağın.
Evet jeli var sürüyorsun kalp atışını dinliyorsun ama ptesi götürecek yoksa kafayı yerim her gün dinlerimAyy inanmıyorum yaaa süper jel sürüp karnındanmı bakıyorsunuz nasıl oluyor canımm merak ettim yaaa
Bel ağrısı olabilir canım gebelikte zor canım insan ne düşüneceğini bile bilemiyo
Evet jeli var sürüyorsun kalp atışını dinliyorsun ama ptesi götürecek yoksa kafayı yerim her gün dinlerim
canım ben de levitron kullanıyorum. 25 mg benimki. ilk tüpümden sonra
çıktı bende haşimato. antikorlarım da 600 civarıydı ilaç kullanınca düştü ama.
ani yoğun üzüntü tetikliyormuş antikorları. ben de çok üzüntü yaşamıştım.
günde bir tane miydi onu hatırlıyor musun?
Evet tatlım son cetrotide sabah vurulcam İNŞALLAH canım yaa hiç tranfere gelemedinmi yaaa naural yumurta takibi ne demekki yani hiç istenilen olgunluga gelemedimi yaa benim prof arkadaşımmm
Yok canım günde 1hakkım var yarın son bana kalsa doblerle gezicemcanım bence sen pazartesine kadar doplerle yatt ohh ne güzel canım yaaa ara ara getirsin eşin ayy kalp atışlarını yerin onunnn ne kadar hızlı atıyordur oyy ısırıcam onu bi çıksında saklandıgı yerdenn ayy sedamu bebegi çook tatlı ball MAŞALLAH nazar degmesin ball bebişee
;stenilen olgunluğa geldi gelmesine 1 kere ivi de opu oldum ama döllenme olmadı..Bizde erkek infertilitede mevcut canım maalesef..
umuttakilerde gelişmediler iğnelere rağmenn..iptal oldu..
acıbademde de cetrotide rağmen erken çatladı..
natural tüp genelde 14-15 mm ye geliyo yumim sonra 2-3 gün düşük doz iğne vurup alınması oluyo..bana öyle yapıyolarr yapacaklarını belirtiyorlar..en son bülent hoca havuz yapalım dedi mesela..bir kaç ay toplayalımm biriktirelim en son iyilerini transfer edelim ama çatladı işte kendiliğinden..
Bazen biz ne yaparsak yapalım vücut karar verir dedi o da..
herkese iyi gecelerçoook güzel bebeklerimiz olsun
Çokkk güzel anlatmııssın canım yaaa hadi hayırlısı hakkında sen çok mücadele ve gayret veriyorsun Rabbim zamanı gelince vericek az kaldı tatlım ben inanıyorum İNŞALLAH kaç yıllık evlisin kuzum
sağol gülüm yaaa..haziranda 6 sene dolucakk hayırlısı ile..
canım çok zor dönemlerden geçmişsin çok çok geçmiş olsun inşallah bir gün kavuşacaksın bebeğine ve tüm çektiklerini unutturacak inşallah bebeğin sana.;stenilen olgunluğa geldi gelmesine 1 kere ivi de opu oldum ama döllenme olmadı..Bizde erkek infertilitede mevcut canım maalesef..
umuttakilerde gelişmediler iğnelere rağmenn..iptal oldu..
acıbademde de cetrotide rağmen erken çatladı..
natural tüp genelde 14-15 mm ye geliyo yumim sonra 2-3 gün düşük doz iğne vurup alınması oluyo..bana öyle yapıyolarr yapacaklarını belirtiyorlar..en son bülent hoca havuz yapalım dedi mesela..bir kaç ay toplayalımm biriktirelim en son iyilerini transfer edelim ama çatladı işte kendiliğinden..
Bazen biz ne yaparsak yapalım vücut karar verir dedi o da..
iyi geceler cnm amin hepimizin olsun inşallahherkese iyi gecelerçoook güzel bebeklerimiz olsun
Maşallah canımmm çok güzel hatunsun kim der seni 6 senelik evli dışarda gören talip olur VALLAHİ canım benim RABBİM emeklerimizi boşa çevirmesin İNŞALLAHH güldenle konustunmu canım
canım çok zor dönemlerden geçmişsin çok çok geçmiş olsun inşallah bir gün kavuşacaksın bebeğine ve tüm çektiklerini unutturacak inşallah bebeğin sana.
Sağol canımm benim geçtiğim dönemlerr bununla da sınırlı değill inankii..Bir gün meleğimi kucağıma almak nasib olursa topik açıp anlatmak hayalim yaşadıklarımı..Öncesi ve sonrası varr bu durumların.İnşş Rabbim bu acıların sonunda meleklerimizi gönderdiğinde unutulacak herşeyy..Meleklerimizden öncesi ve sonrası olacak hayatımıza güneş gibi doğacaklarr..
Ayyyy canım benimm çok sağoll senin güzel gören gözlerinn öyle görüyorr..Bugün hiç konuşamadıkk..Şimdi kardeşi paşaları ve annesi varr diye o da beni arayamadı büyük ihtimalle bende öğlen cenaze kalkacak diyee aramadımm..Rabbim yardımcısı olsunn güldeniminde cümlemizinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?