Tüp Bebek Günlüğümüz !

cetrotide kullanıyosun ama dimi mehtapçımm..merak etme çatlamaz inş onunlaa..

ben transfere nail olamadım henüzz hiç..

Ama 2 kere bahçeci umut tüp doç. Ulun
1 kere İVİ tüp bebek Emre KAratekelioğlu
1 kere Acıbadem prof Bülent tıraş
Natural yumurta takiplerim ve aslında kendi doktorum Emre Karatekelioğlu İstanbul tüp bebek merkezi. canım..

Bunların dışında her ay adet gördüğümde yakınımdaki universal hospitale gidiyordum.Denizda kum bende doktor canım

O aralarda Başkent prof Hulusi hoca,Medicalpark prof Sedat Kadanalı, gibi doktorlar ilede görüşmelerim oldu son 6 ayda..Öncesini saymıyorum zatenn...Adını duyduğumuz tüm doktorlar ile ya mailleşmişliğim ya görüşmüşlüğüm ya telde konuşmmuşluğum mevcut Ayyy bülee sıraladığımda kendimden korktumm bu nee beee..

Evet tatlım son cetrotide sabah vurulcam İNŞALLAH canım yaa hiç tranfere gelemedinmi yaaa naural yumurta takibi ne demekki yani hiç istenilen olgunluga gelemedimi yaa benim prof arkadaşımmm

bugün acayip sırtım agrıyor cnm acaba alakası var mı bilmiyorum kopacak sanki. işte bazen ümitliyim bazen de olmayacak gibi geliyor karışığım anlayacağın.
Bel ağrısı olabilir canım gebelikte zor canım insan ne düşüneceğini bile bilemiyo
Ayy inanmıyorum yaaa süper jel sürüp karnındanmı bakıyorsunuz nasıl oluyor canımm merak ettim yaaa
Evet jeli var sürüyorsun kalp atışını dinliyorsun ama ptesi götürecek yoksa kafayı yerim her gün dinlerim

Bel ağrısı olabilir canım gebelikte zor canım insan ne düşüneceğini bile bilemiyo

Evet jeli var sürüyorsun kalp atışını dinliyorsun ama ptesi götürecek yoksa kafayı yerim her gün dinlerim

canım bence sen pazartesine kadar doplerle yatt ohh ne güzel canım yaaa ara ara getirsin eşin ayy kalp atışlarını yerin onunnn ne kadar hızlı atıyordur oyy ısırıcam onu bi çıksında saklandıgı yerdenn ayy sedamu bebegi çook tatlı ball MAŞALLAH nazar degmesin ball bebişee

Gunde 1 tane sabah kahvaltidan yarim.saat once aliyorsun. Tabi dr.la gorus yine benim.antikorlar 3500 lerdeydi

Evet tatlım son cetrotide sabah vurulcam İNŞALLAH canım yaa hiç tranfere gelemedinmi yaaa naural yumurta takibi ne demekki yani hiç istenilen olgunluga gelemedimi yaa benim prof arkadaşımmm

;stenilen olgunluğa geldi gelmesine 1 kere ivi de opu oldum ama döllenme olmadı..Bizde erkek infertilitede mevcut canım maalesef..

umuttakilerde gelişmediler iğnelere rağmenn..iptal oldu..

acıbademde de cetrotide rağmen erken çatladı..

natural tüp genelde 14-15 mm ye geliyo yumim sonra 2-3 gün düşük doz iğne vurup alınması oluyo..bana öyle yapıyolarr yapacaklarını belirtiyorlar..en son bülent hoca havuz yapalım dedi mesela..bir kaç ay toplayalımm biriktirelim en son iyilerini transfer edelim ama çatladı işte kendiliğinden..

Bazen biz ne yaparsak yapalım vücut karar verir dedi o da..

Yok canım günde 1hakkım var yarın son bana kalsa doblerle gezicem
tabi canım ya bebişlerimiz tatlı olmazlar mı hepsi tam yemelik

Çokkk güzel anlatmııssın canım yaaa hadi hayırlısı hakkında sen çok mücadele ve gayret veriyorsun Rabbim zamanı gelince vericek az kaldı tatlım ben inanıyorum İNŞALLAH kaç yıllık evlisin kuzum

sağol gülüm yaaa..haziranda 6 sene dolucakk hayırlısı ile..

canım çok zor dönemlerden geçmişsin çok çok geçmiş olsun inşallah bir gün kavuşacaksın bebeğine ve tüm çektiklerini unutturacak inşallah bebeğin sana.

herkese iyi geceler çoook güzel bebeklerimiz olsun
iyi geceler cnm amin hepimizin olsun inşallah

Maşallah canımmm çok güzel hatunsun kim der seni 6 senelik evli dışarda gören talip olur VALLAHİ canım benim RABBİM emeklerimizi boşa çevirmesin İNŞALLAHH güldenle konustunmu canım

Ayyyy canım benimm çok sağoll senin güzel gören gözlerinn öyle görüyorr..Bugün hiç konuşamadıkk..Şimdi kardeşi paşaları ve annesi varr diye o da beni arayamadı büyük ihtimalle bende öğlen cenaze kalkacak diyee aramadımm..Rabbim yardımcısı olsunn güldeniminde cümlemizinn..

canım çok zor dönemlerden geçmişsin çok çok geçmiş olsun inşallah bir gün kavuşacaksın bebeğine ve tüm çektiklerini unutturacak inşallah bebeğin sana.

Sağol canımm benim geçtiğim dönemlerr bununla da sınırlı değill inankii..Bir gün meleğimi kucağıma almak nasib olursa topik açıp anlatmak hayalim yaşadıklarımı..Öncesi ve sonrası varr bu durumların.İnşş Rabbim bu acıların sonunda meleklerimizi gönderdiğinde unutulacak herşeyy..Meleklerimizden öncesi ve sonrası olacak hayatımıza güneş gibi doğacaklarr..

canım ya kıyamam Allah inşallah acılarının karşılığını sana kat kat verecek dualarıma seni de ekleyeceğim. hem de ne güneş kışın bile güneşimiz olacak içimizi ısıtacak onlar bizim.

Anladım canım Ankarada vefat eeti demi konusursan selam ve başsaglıgı dilermisin canım benim içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…