Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağol canımm yaa ekle valla nolurr..Güneşki ne güneş dediğin gibii..

150 de bn okuyacm demiştim dün 50 okudum bugunde 100 okuyacm canım evde olmdım için aksm bitrip yazrım bitrdim diye inş bebişlerine kavuşursun canım
tama cnm cok saol Allah razi olsun...
İyi akşamlar kızlar nasılsınızz

Mons nasılsın tatlımm özledim senii
hhiccc beni ozleyen yokkkk... (

Iyi aksamlar kizlar herkes nasil? Ben dun proluton yaptirdim bugun lekelenme azaldi iyice sali gunu kontrolum var. Mehtapcim opun varmis kolayca gecsin kaliteli yumilerin olsun canim.. Turquoisse sen nasil oldun iyilestin mi tatlim?
cnm saol biraz daha iyiyim.oksuruk surubu ictim.biraz ibsallah gecer.sen nasilsin?

Canımm naber ne nasıl gidiyor bacımm bol bol tadını çıkar nasıl oldun canım düzeldinmi biraz ne kadar duamız kaldı canım bende okumaya başlıcam
gezdik cnm yarinda gezcez ins...cnm duam butti gibi bise az kaldi eve gidince hesaplicam.sen kendon icin basla benimki bitince yardim ederim...

Bel ağrısı olabilir canım gebelikte zor canım insan ne düşüneceğini bile bilemiyo

Evet jeli var sürüyorsun kalp atışını dinliyorsun ama ptesi götürecek yoksa kafayı yerim her gün dinlerim
vayyyyy super biseeee...ne var ultrasion aetini de getireydi ne guzel olurdu:))))))

hayırlı olsun canım rabim kucağında göstersin inşallah bide kalp atışlarını duy bak o zaman asıl mutluluk içinde kalbi atan senden bi parça

evet canım ben daha önce tattım o duyguyu ama yarıda kalmıştım 5 buçuk aylık ikizlerimi kaybetmiştim şu anki korkumda hep o acaba hamileliğimi tamamlayabilecekmiyim? herşeyin hayırlısı diyorum kısmet artık...

Haklısın canım bende 1kez kimyasal gebelik dış gebelik ve son bebeğim 9 haftalıkken kalbi durdu İnan daha hamileyim bile diyemiyorum hep bi korkuyla yaşıyorum sürekli dua halindeyim her hafta doktordayım anlıyorum seni tatlım Allah'a emanet bebişlerimiz canım bide bende serklajda var hareketlerimde kısıtlı çok zor canım

iyi paZarlar olsun kızlar allhım huzrlu mutlu dolu günler nasip etsin turkuaZ canım aksam bitrdim 150 tamamdır allh kabul etsin inş canım rabbim sana bebğini yollasın inş

iyi paZarlar olsun kızlar allhım huzrlu mutlu dolu günler nasip etsin turkuaZ canım aksam bitrdim 150 tamamdır allh kabul etsin inş canım rabbim sana bebğini yollasın inş

gunadin canim
tamam cnm cok tesekkur ederimmm..aminnnnn insallahhhh seninden kendiliginden gelsin....

gunadin canim
tamam cnm cok tesekkur ederimmm..aminnnnn insallahhhh seninden kendiliginden gelsin....

ne demk canım benim herzamn duamız hepimzle rabbim bizi evltasız bırakmasın canım benim allhım buyuk duamızı boş cevrmsin elimzden tutsun en guzel hediyesi olan bebeğimize kavustursun

Kırmızı papuçları duruyor başucunda
Başı düşmüş yastığa uyuyor mışıl mışıl
E bebeğime eee

Minik minik kolları düşmüş iki yanına
Dalmış pembe düşlere dünyalardan habersiz
Düşlerin getirdiği mutluluk olsun sana
Sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sür bebeğim
Günün günden güzel olsun

Minicik yastığını paylaşmış bebeğiyle
Alacaklarmış gibi sarılmış elleriyle......

şiir çok güzel cnm inşallah Rabbim sana da çok tatlı bi bebek nasip eder.

herkese günaydın minişleeeer
turquoiessem cnm dün müsait değildim okumak için..opudan dolayı biraz kanamam oldu .. okunacak nekadar kaldı bana şimdi verebilirsin:)

ikramayamm gelmiş hoşgelmişş:) nasılsın tatlım benim transferim olcam pazartesi biliyomusuuun sen nasılsın neler yapıyosun. ben annemlerdeyim şimdi sağolsun bakıyo bana. arada bir kalkıp bişeyler okumaya çalışıyorum. şu fitil beni zorladı sürekli yatış modundayım

herkese günaydın minişleeeer
turquoiessem cnm dün müsait değildim okumak için..opudan dolayı biraz kanamam oldu .. okunacak nekadar kaldı bana şimdi verebilirsin:)

iyi pazarlar canım benim...
nasılsın transferin gelmiş ne güzel hadi bakalım..
ne alemde embyolarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…