Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım hayırlısıyla opun olmuşş Gözün aydın kaliteli bebişş olsun hepsi de inşaallah...şimdi okuyuncaa şaşırdımm
ben de bi bakiim diye uğradımm opu dediğini okuyuncaaa ben de daldım temziliğeee kaçırmışım hemen bir geçmişe bakıiim dedimm sormadan okuyum ne yazmışsınn ama bulamadımm....nasıl geçti canımm ağrın sıızn var kmı pekiii kaçyumoşun toplandı...
yatak odamın duvarlarını fısfısladık çamaşır suyuylaa banyonun tavanı mutfağın bir köşesii tabii bunları kocam yaptı bana dokunuyır şişip kabarıyorumm tıkanıyorumm..arızalı hatunum napiimm....ama her yer çamaşır suyu kokuyorr gözlerim yandıı....:111::111::111::83::83::83:

iyi pazarlar canım benim...
nasılsın transferin gelmiş ne güzel hadi bakalım..
ne alemde embyolarrr

nasılsın bacım toparlanabildin mi hastalıktaan...melketimde hava nasıl bakiim benim hava bol çamaşır suluu.... alışveiş yaptım geldişm hazır ev kokutmuşken ama fena halde kokuyor heryer halaaa napsamki fazla duramicam sanırımm kaçaçcam gene atacam kendimidışarı....ama bi yandan perdeleri tülleri yıkıyorumm mutfağım darmaduman rafları silip düzenliyıorumm...buzdolabinı da silcem bir güzeell aahhh ahh bitmez benim askerlikk

allaha emanet artık herşey onun elinde ben bide çalışıyorum...benim diğerleri tüp dü ama bu normal kendiliğinden geldi diye çokda dr yüzü görmücek:)kliniğe gitmiyorum normal kadın doğumcuya oda ayda 1 çağırıyor...serklajda dikiş atılıyor diye biliyorum ben yinede kısıtlanıyomu hareketler oda zor allah kolaylık versin canım.bebekleri kucağımıza alınca tüm sıkıntıları unutacağız inşallah...

evet canım allah a emanet dikişten sonra daha rahatım tatlım ondan önce hep evdeydim şimdi azda olsa dışarı çıkabiliyorum
ama yürüyüş yasak herşey yasak erken doğumu engelliyomş şöyle bi 30lu haftaları görsem ohh çok rahatlıycam
en iyisi canım normal kadın doğumcuya git rahat olmakta fayda var maalesef ben çok rahat olamadım her hafta doktordayım nerdeyse
yinede herşey allah ın elinde bi doğsa bebişlerimiz dediğin gibi unutucaz herşeyi

bende iyiyim cnm bir günü daha bitirdim nihayet. bugün çok sıkıcıydı hiç geçmedi burda da kimsecikler yoktu. sen naptın cnm
İyiyim canım ya alışverişe çıktık eşimle hamile kıyafeti almaya kışlık almıştım şimdi yaza geçtik of ne pahalı ya insan sinir oluyo resmen 150 den aşağı elbise yok üstler 90 tl falan 2 tunik bide tayt aldım 2 de penye elbise bulursam tam olucak ordan okmeydanına geçtik penisilinim vardı onu yaptırdık eve geldim ve uyudum
canım o transfer sonrası günler geçmez 1 saat 1 asır gelir insana

ayy hamilelikte bide kıyafet derdi çıkıyor dimi hamile kıyafetleri pahalı oluyor ya resmen kazıklıyorlar insanları. lcw ye baktın mı cnm orda da oluyor hamile pantolonları falan. penisilinde mi oluyosun cnm hamile hamile kıyamam. sorma ya 3 gün kaldı ama bende güç kalmadı beklemeye patladım evde.

hiç bilmiyorum ki cnm erken gibi sanki çıkmayabilir benimde yarın 7. günüm

elif bence çok erken aldığın sonuç sağlıklı olmaz bhcg yi aldığımız ilaçlarda etkiliyor diye biliyorım en az 10.gün yaptırmalısın bence yorum yapabilmek için

kazık canım resmen enayi yerine kullanmak çok giyemiyorsun ki yüzden zor geliyo
tatlım benim misafirlerim var ara ara yazarım olur mu kusura bakma ablamlar bende

İyi akşamlar kızlar nasılsınız bende butün gün ütü yaptım çok şükür bitti yemek yaptım yedik ama çok yoruldum bügün çok rahatsızım kızşar belim ve kasıklarım çok agrıyor çok dikkat ediyorum ama yinede agrılarım çok eşimde sagolsun yardımcı oluyor dışaı çıkıcaktık cearetim yok yürüyemiyorum bile karnımı tuta tuta evde geziniyorum abdest aldım biraz dua ,yasin okudum bakınayım dedidm ben bilmme eşim biliri izliyorum bi yndan eşimde bişeyyler çekti canım almaya gitti mons canım hamişliklkerini güle güle giyin canımm penisilinini vuruldunmu off ya yakyodur oda şimdi

Misal sen nasılsım tatlım heyecanını çok iyi anlıyorum bende çokk heyecanlanıyorum test günü ne zamandı canımm

sağol cnm iyiyim gün geçirmeye çalışıyorum 3 günüm kaldı ama 3 sene gibi geliyor.bütün gün evdeydim bi de pazarı hiç sevmem tv dede hiç bişey olmuyor topikte de kimse yoktu sıkıcıydı bugün ütüden nefret ediyorum cnm yumilerin gelişiyor ne güzel bu onun göstergesibol bol dinlen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…