canım hayırlısıyla opun olmuşş Gözün aydınikramayamm gelmiş hoşgelmişş:) nasılsın tatlım benim transferim olcam pazartesi biliyomusuuunsen nasılsın neler yapıyosun. ben annemlerdeyim şimdi sağolsun bakıyo bana. arada bir kalkıp bişeyler okumaya çalışıyorum. şu fitil beni zorladı sürekli yatış modundayım
iyi pazarlar canım benim...
nasılsın transferin gelmiş ne güzel hadi bakalım..
ne alemde embyolarrr
Haklısın canım bende 1kez kimyasal gebelik dış gebelik ve son bebeğim 9 haftalıkken kalbi durdu İnan daha hamileyim bile diyemiyorum hep bi korkuyla yaşıyorum sürekli dua halindeyim her hafta doktordayım anlıyorum seni tatlım Allah'a emanet bebişlerimiz canım bide bende serklajda var hareketlerimde kısıtlı çok zor canım
evet canım allah a emanet dikişten sonra daha rahatım tatlım ondan önce hep evdeydim şimdi azda olsa dışarı çıkabiliyorumallaha emanet artık herşey onun elinde ben bide çalışıyorum...benim diğerleri tüp dü ama bu normal kendiliğinden geldi diye çokda dr yüzü görmücek:)kliniğe gitmiyorum normal kadın doğumcuya oda ayda 1 çağırıyor...serklajda dikiş atılıyor diye biliyorum ben yinede kısıtlanıyomu hareketler oda zor allah kolaylık versin canım.bebekleri kucağımıza alınca tüm sıkıntıları unutacağız inşallah...
Transferin 6. Günü kan tahlili yapsam nolurkiii:)) çıkmaz mı kiiii:)))))
Transferin 6. Günü kan tahlili yapsam nolurkiii:)) çıkmaz mı kiiii:)))))
canım çıkmayabilir benim 8.gün değerim 38.5 ti daha düşük olanlarıda gördük 8. günü bekle benceTransferin 6. Günü kan tahlili yapsam nolurkiii:)) çıkmaz mı kiiii:)))))
iyiyim canım sen nasılsıniyi akşamlar nasılsın cnm
canım çıkmayabilir benim 8.gün değerim 38.5 ti daha düşük olanlarıda gördük 8. günü bekle bence
iyiyim canım sen nasılsın
İyiyim canım ya alışverişe çıktık eşimle hamile kıyafeti almaya kışlık almıştım şimdi yaza geçtik of ne pahalı ya insan sinir oluyo resmen 150 den aşağı elbise yok üstler 90 tl falan 2 tunik bide tayt aldım 2 de penye elbise bulursam tam olucak ordan okmeydanına geçtik penisilinim vardı onu yaptırdık eve geldim ve uyudumbende iyiyim cnm bir günü daha bitirdim nihayet. bugün çok sıkıcıydı hiç geçmedi burda da kimsecikler yoktu. sen naptın cnm
İyiyim canım ya alışverişe çıktık eşimle hamile kıyafeti almaya kışlık almıştım şimdi yaza geçtik of ne pahalı ya insan sinir oluyo resmen 150 den aşağı elbise yok üstler 90 tl falan 2 tunik bide tayt aldım 2 de penye elbise bulursam tam olucak ordan okmeydanına geçtik penisilinim vardı onu yaptırdık eve geldim ve uyudum
canım o transfer sonrası günler geçmez 1 saat 1 asır gelir insana
hiç bilmiyorum ki cnm erken gibi sanki çıkmayabilir benimde yarın 7. günüm
elif bence çok erken aldığın sonuç sağlıklı olmaz bhcg yi aldığımız ilaçlarda etkiliyor diye biliyorım en az 10.gün yaptırmalısın bence yorum yapabilmek için
canım çıkmayabilir benim 8.gün değerim 38.5 ti daha düşük olanlarıda gördük 8. günü bekle bence
8. Gün gidiyim ozamanyaaa çok Zor beklemek bide benim hiç ama hiç belirtim yokk az çok bişey olsa .. Hiç bişey yok .. Bomboş içim hakkımızda hayırlıssıı
Sağolun kızlar
8. Gün gidiyim ozamanyaaa çok Zor beklemek bide benim hiç ama hiç belirtim yokk az çok bişey olsa .. Hiç bişey yok .. Bomboş içim hakkımızda hayırlıssıı
Sağolun kızlar
canım benim de belirti yok karnım adet olacakmışım gibi sürekli gaz vardı düne kadar. bide yemek yaptığımda falan ayakta kalıyorumya belim ağğrıyor yatınca geçiyor hakkımızda hayırlısı
kazık canım resmen enayi yerine kullanmak çok giyemiyorsun ki yüzden zor geliyoayy hamilelikte bide kıyafet derdi çıkıyor dimi hamile kıyafetleri pahalı oluyor ya resmen kazıklıyorlar insanları. lcw ye baktın mı cnm orda da oluyor hamile pantolonları falan. penisilinde mi oluyosun cnm hamile hamile kıyamam. sorma ya 3 gün kaldı ama bende güç kalmadı beklemeye patladım evde.
Canım benimde belirtim yoktu çok ağladım dua et bol bolcanım çıkmayabilir benim 8.gün değerim 38.5 ti daha düşük olanlarıda gördük 8. günü bekle bence
Sağolun kızlar
kazık canım resmen enayi yerine kullanmak çok giyemiyorsun ki yüzden zor geliyo
tatlım benim misafirlerim var ara ara yazarım olur mu kusura bakma ablamlar bende
Canım benimde belirtim yoktu çok ağladım dua et bol bol
aynen cnm giyilmiyorlar da ama mecbur alınıyor cnm. tmm cnm yok ne kusuru olur mu öyle şey
İyi akşamlar kızlar nasılsınız bende butün gün ütü yaptım çok şükür bitti yemek yaptım yedik ama çok yoruldum bügün çok rahatsızım kızşar belim ve kasıklarım çok agrıyor çok dikkat ediyorum ama yinede agrılarım çok eşimde sagolsun yardımcı oluyor dışaı çıkıcaktık cearetim yok yürüyemiyorum bile karnımı tuta tuta evde geziniyorum abdest aldım biraz dua ,yasin okudum bakınayım dedidm ben bilmme eşim biliri izliyorum bi yndan eşimde bişeyyler çekti canım almaya gittimons canım hamişliklkerini güle güle giyin canımm penisilinini vuruldunmu off ya yakyodur oda şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?