sağol cnm iyiyim gün geçirmeye çalışıyorum 3 günüm kaldı ama 3 sene gibi geliyor.bütün gün evdeydim bi de pazarı hiç sevmem tv dede hiç bişey olmuyor topikte de kimse yoktu sıkıcıydı bugünütüden nefret ediyorum cnm yumilerin gelişiyor ne güzel bu onun göstergesi bol bol dinlen cnm
Sagol tatlım ya senin kaçıncı dememeydi nerede denedin canım daha önce sorduysamda kusura bakma canımm arada unutkanlıgım tutuyorr sen bütün gün yalnızmıydın canım evde bende ütüden nefret ediyorum bide yoz almaktann
benim ilk deneme cnm özel gaziosmanpaşa hastanesinde denedim cnm 6 yumurtadan tek embriyo kaldı bize umudumuz ondaeşim çalıştı bugün cnm yalnızdım bendde bendeeee süpürmek kolayda o toz almak hiç hoşuma gitmiyor. senin kaçıncı denemen cnm
Canım hadi hayırlısı tatlımm ilk ve son olur İNŞALLAH canım benimm bende istanbuldayım canım ASM hastanesi demiştim sanırım 3. denemem olucak İNŞALLAH canım yaş kaç senin çalışıyormusun bu arada
Canım hadi hayırlısı tatlımm ilk ve son olur İNŞALLAH canım benimm bende istanbuldayım canım ASM hastanesi demiştim sanırım 3. denemem olucak İNŞALLAH canım yaş kaç senin çalışıyormusun bu arada
gebze de dimi cnm hastanen zor olmuyor mu burdan oraya gitmek hepsini orda mı denedin ayy inşallah bu son olur cnm yaasenin için de gün sayıcaz inşallah burda ve olacak Allah ın izniyle 28 yaşındayım cnm yok canım şuanda çalışmıyorum çalışıyordum ama benim daha önce şptal olan 2 aşılamam oldu izin almak bir sorundu iş yerinden bi de hiç kimse bilmiyor tedavimi onun için çıktım işten. çalışmayı da düşünmüyorum sen kaç yaşındasın cnm nerde oturuyorsun
Oyy canım benim yaaa İNŞALLAH son olur hepimizinde canım memorielde ve nişantasında özel bi hastanede denemiştim daha önce en son 2,5 sene önce memorielde dednemiştim bende tatlım o dönemde osmanbeyde çalışıyordum muhasebeciyim memorielde tedavi görürken sürekli hastane için izin alıp taksiyle işe gidip dönüyordum çook stresliydim bu denmemde işten çıkmaya karar vermiştim artık syan ev hanımıyım6 ay oldu çıkalı 4 aydır dr gidip geliyorum en sonunda başladık yüzdük yüzdük uçuna geldik tatlımm bu arada levente oturuyoruz metrocıty ve kanyona 3 dk evim çok yakın 31 yaşındayım orduluyum ama ist dogdum sen nerelisin tatlımm nerede oturyorsun
ben geldim hatunlarrrrrrr
ben geldim hatunlarrrrrrr
Hoşgeldin tatlımmmmmmmmmm naber nasılsın canım nasıl geçti annenlerle bol bol hasret giderdinmi canımın içi düzeldinmi bu aradatatlım tefriciyi ne kadar kaldı okunacakkk
ayyy kizlarrr gezdikkk gezdikkk gezdikkk cokk guzel gecti ablamlarda mangal filan yaktikk hem hasret giderdik hem gezdim igbe yerlerim artik acimaya basladi yarin randevum var.gribim biraz daha iyi sadece oksurukten uyuyamiyoeun ozellikle geceleri azio yarin doktora surup yazdiricam.mehtabim 135 kaldi.onu bitirdikten sonra okumamis olanlarinkini alip bitiricem.valla nne iyi oldu ya gittigimiz sklmisiz evde otur otur...mehtos catlattin mi yumislari? gece mi catlatcan?hoşgeldin cnmmgeldin mi evceğizine. ne güzel hava aldın anneciğini gördün
ayyy kizlarrr gezdikkk gezdikkk gezdikkk cokk guzel gecti ablamlarda mangal filan yaktikk hem hasret giderdik hem gezdim igbe yerlerim artik acimaya basladi yarin randevum var.gribim biraz daha iyi sadece oksurukten uyuyamiyoeun ozellikle geceleri azio yarin doktora surup yazdiricam.mehtabim 135 kaldi.onu bitirdikten sonra okumamis olanlarinkini alip bitiricem.valla nne iyi oldu ya gittigimiz sklmisiz evde otur otur...mehtos catlattin mi yumislari? gece mi catlatcan?
ayyy kizlarrr gezdikkk gezdikkk gezdikkk cokk guzel gecti ablamlarda mangal filan yaktikk hem hasret giderdik hem gezdim igbe yerlerim artik acimaya basladi yarin randevum var.gribim biraz daha iyi sadece oksurukten uyuyamiyoeun ozellikle geceleri azio yarin doktora surup yazdiricam.mehtabim 135 kaldi.onu bitirdikten sonra okumamis olanlarinkini alip bitiricem.valla nne iyi oldu ya gittigimiz sklmisiz evde otur otur...mehtos catlattin mi yumislari? gece mi catlatcan?
mesajımı aldınmı canımm
aaa nasil vurucan cnm ovitrelle koldan yapilmisti bana sana nerden dediler.gellll bebwgim beklerim gelemezsen de sana yollarim:))kizz bn bugun esime dedim ki ben hmile kalim sen yandin dedim niye eedi kiz misirgoruyom misiristiom dondurma giruyin cnm dondurma istiyo cocuk gibi ama dondurmami almdi hastayim diye sonrada alim dedi ben istemedim.tmm cnm 35 sana yaziom .adetim tam bitsinde yasin yapican kuzum.eee senin yumoslar buyudu agrir tabi benin oksururken ariyo bde kemer filan ifne yerlerimi agriyoBalımmmmmm 10:30 vurucam ve yalnızımeşim bişey almaya gitti bacımm ben şimdiden aşeriyorum haberin olsunn yakında anepe baklava yemege gelebilirimm tatlımm yaa 35 şi ben alayım şimdilik yarın okuyacam kalırsa yine alırım yasini ne yaptın bacımmm çok sevindim gezmene çokk iyi oldu senin içinde bende çok rahatsızı kasıklarım çok sancı varr
valla cok guzel oldu ztn moralim yerindeydi bole stres atmis oldum mutlu gittik mutlu donduk cok sukur..evt tatlim saol az kaldi ama alanlar okudumu acaba umutlu diye bi arkadas aldi.mesela bi daha hic gordmedimacaba okudumu soramadim da keske girse.oh ohh ne güzel opu ve transfer öncesi bütün stresini atmışsın ne güzel en azından moralli gireceksin transfereAllah bir an önce şifa versin cnm benim. maşallah tefriciyeler de bitmiş Allah kabul etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?