Tüp Bebek Günlüğümüz !

mehtap bende koldan vurdurmuştum cnm ovitrelleyi kolun arka kısmından. ben buralardaydım ama bende görmedim cnm girdiğini okumuştur herhalde yazar sana mutlaka cnm.

Canlrımmm şimdi ignemi göbekten vurdum of ya göbegimm igne izlerii şişti çook sadece eşofman giyiniyorum

hadi hayırlı olsun cnmm bebiş olarak dönsünn bende iptal olan aşılamalarda öyle olmuştu göbeğim bunda hiç olmadı rahattım şimdi hibor diye bi iğne verdi kan sulandırıcı yakıyor bayaolsun cnm en rahatı eşofman yaa sen iyi ol da beni bıraksalar hep eşofman giyerim o kadan severim kendilerini

canım hemşiren öyle dediyse öyledir bize ne dendiyse onu yaptık bizde bildiğimizden değil yani. daha önceki doktorlarında mı öyle yaptırmıştı

Önceyi haturlmıyorum balım yaaa kocişim geldiş şimdi bana mamalar almışş ben çıkıyorum tatlımm Rabbim gönlüne göre versin yarın görüşürüz İNŞALLAH

aynen yakinda bnde esofmanlara baslarim.guzel guzel catlasinlar insallaaa mehtabimmmm cnn 35 i ojuyunca bana yaz tmm mi?

Naber kızlar hepinizi çok özledim..
Ben yorgun ve gerginim patlamaya hazır bomba yanımda bombalığından utanır
Parça tesirli bir bombayım bi yere patlayacam bi kaç yer nasibini alacak..
Kendimden korkuyorum içime şeytan kaçtı töbe yarabbim...

kızlar tedaviler ne durumda çok merak ediyorum...
inşallah iyisinizdir..

Geçmişe bakma fırsatım yok şu an yarından sonra daha aktif olabilirim...
Hepinize iyi gecelerrrr

canımsın..
sakin ol bebikimm...
kim seni bu kadar kızdırdıysa kınım kınım kınıyorum onuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…