aaa nasil vurucan cnm ovitrelle koldan yapilmisti bana sana nerden dediler.gellll bebwgim beklerim gelemezsen de sana yollarim:))kizz bn bugun esime dedim ki ben hmile kalim sen yandin dedim niye eedi kiz misirgoruyom misiristiom dondurma giruyin cnm dondurma istiyo cocuk gibi ama dondurmami almdi hastayim diye sonrada alim dedi ben istemedim.tmm cnm 35 sana yaziom .adetim tam bitsinde yasin yapican kuzum.eee senin yumoslar buyudu agrir tabi benin oksururken ariyo bde kemer filan ifne yerlerimi agriyo
valla cok guzel oldu ztn moralim yerindeydi bole stres atmis oldum mutlu gittik mutlu donduk cok sukur..evt tatlim saol az kaldi ama alanlar okudumu acaba umutlu diye bi arkadas aldi.mesela bi daha hic gordmedimacaba okudumu soramadim da keske girse.
karsilasirsan sorabilir misin tatlim?mehtap bende koldan vurdurmuştum cnm ovitrelleyi kolun arka kısmından. ben buralardaydım ama bende görmedim cnm girdiğini okumuştur herhalde yazar sana mutlaka cnm.
Canlrımmm şimdi ignemi göbekten vurdumof ya göbegimm igne izlerii şişti çook sadece eşofman giyiniyorum
karsilasirsan sorabilir misin tatlim?
hadi hayırlı olsun cnmm bebiş olarak dönsünnbende iptal olan aşılamalarda öyle olmuştu göbeğim bunda hiç olmadı rahattım şimdi hibor diye bi iğne verdi kan sulandırıcı yakıyor baya olsun cnm en rahatı eşofman yaa sen iyi ol da beni bıraksalar hep eşofman giyerim o kadan severim kendilerini [/QUOTE
Valla bende elimden gelse dügünlere yemeklre falan eşofmanla giderimm
Kızlar yaaa dün hemşirei aradım özellikle göbekten dedi ALLAH ALLAH bi yanlışlık yoktur demi:26::26::26:
yok cnm cogu kisi de gobusden vuruyo deri alti ignesi o farketmez.bu arada sarjim herab bitebilir kizlar pat diye cikarsam.haberiniz olsubKızlar yaaa dün hemşirei aradım özellikle göbekten dedi ALLAH ALLAH bi yanlışlık yoktur demi:26::26::26:
hadi hayırlı olsun cnmm bebiş olarak dönsünnbende iptal olan aşılamalarda öyle olmuştu göbeğim bunda hiç olmadı rahattım şimdi hibor diye bi iğne verdi kan sulandırıcı yakıyor baya olsun cnm en rahatı eşofman yaa sen iyi ol da beni bıraksalar hep eşofman giyerim o kadan severim kendilerini [/QUOTE
Valla bende elimden gelse dügünlere yemeklre falan eşofmanla giderimm
ama kotun da hakkını yememek lazım onu da severim
canım hemşiren öyle dediyse öyledir bize ne dendiyse onu yaptık bizde bildiğimizden değil yani. daha önceki doktorlarında mı öyle yaptırmıştı
Önceyi haturlmıyorum balım yaaa kocişim geldiş şimdi bana mamalar almışşben çıkıyorum tatlımm Rabbim gönlüne göre versin yarın görüşürüz İNŞALLAH
Naber kızlar hepinizi çok özledim..
Ben yorgun ve gerginim patlamaya hazır bomba yanımda bombalığından utanır
Parça tesirli bir bombayım bi yere patlayacam bi kaç yer nasibini alacak..
Kendimden korkuyorum içime şeytan kaçtı töbe yarabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?