Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben ne görüyorumm arkadaşımm hoşgelmişsin de pek hoş görünmüyorsun..kimler sıktı canını.. sakin ol bebişimm sen güçlü kadınsınn
herkesin hakkından gelirsin evvelallah...ben de beş dakkalığına bir uğrayayım dedim salonun duvarları tamamdır pırıl pırıl oldu..çamaşırlar tüller perdeler yıkandı camlar silindi derken her yer heryerde ...evin tüm camlarını açtım ben de yatak odasına kapattım kendimii şimdi alışveriş listesi hazırlıyorumm yeşilliklerim kaldı alınacak bir de yufka falan alıcamm tabii..market alışverişim tamam dı ama ..gene eksilenler oldu haliylee
işin gücün arasında yemek yapmayıncaa kahvaltıya yüklendikk haliylee...

güldenim hoşgelmişsin de bomba gibim gelmişsin

ne oldu tızım sana kim ne yaptı diye sormayacam zira kaç gündür kaygananlarla haşır neşir olduğunda seni bu kadar stres topu haline getirenleri tahmin etmek zor değil

ama takma be güzelim değmiyolar çünkü salla gitsin sen yapabiliyomusun dersen hocanın dediğini yap yaptığını yapma derim

seni çok özledim tızım bunu bilmeni istedim

ikramayacım bahar temizliğinemi giriştin bende başlayacamda ne zaman bilmiyorum

güle güle otur mis gibi temizlediğin evinde canım

günaydınlar mutlu, huzurlu bir hafta bizim olsun inşallahh
merhabaaa jüliii bebekimm ben gene hemen kaçiciimm ama çok özledim hepinizzziii..misafirlerim daha gelmeden uzak kaldımmm.....inşaallah kafam rahat olursa ara ara uğrayabilirm teleden girerim herhalde idare ediverin artık kızlar tedavide duurmlarına bakarımm mübarek yerlerde yasin vs okuyabilrisem haber veririm..ama hastalığım yakın ben de şans olmaz kii tama yaparım zamanlamayıı görürsünüzz:18::18::18::18:
ikramayacım bahar temizliğinemi giriştin bende başlayacamda ne zaman bilmiyorum

güle güle otur mis gibi temizlediğin evinde canım
ahhh ben acele etmezdim yavaş yavaş girşirdim hergün bir parça yapardım daa azcık ısınmasını beklerdim havaların amaa..napim kardşimle arkadaşı gelecek kardeşim neysede arkadaşı evime ilk defa geldiği içinn...mecburen büyük temiziliğe girştimm..malum bir hftadan fazla kalacaklar....dip köşe girmem lazımm..kardeşim bir de titizdir.. tek başına yaşadığı halde..3 kere ev değiştirdi... sıfır binada oturuyor şimdi...öle bekar evi gibi de tutmaz evini her daim temiz titiz bakar...
özledim sizi be bacım nisanın ilk haftasından sonra daha sık uğrayacam inşaallah...tabii gidişlerinin ardından da temziliğe girişmesem

aaa ne güzel kardeşin geliyo demek gözün aydın olsun bak ne güzel bu vesileyle bahar temizliğinide bitirdin artık kardeşinle doya doya vakit geçirirsin ama biz seni özleyecez ama olsun arada kendinden haber ver taam mı canım menim

turkuaz moreblue mehtap ne alemdesiniz...

turkuazım bugün daktıra gidecekmişsin güzel haberlerle gel bacım inşaallah..tefriciyelerini yarıladım inşaallah bitirmeye gayret ediyorumma ama işin gücün arasında üstünkörü okumak istemediğim içinn..arada dinlenirken okuyorum canımm ....
mehtapcımm..senin opun yaklaşmış olmalı inşaallah herşey yolundadır..gezmekten yorgun düşecen azcık kır dizini otur evdeee ayoll

morebluemm bebeğim....opun nasıl geçti herşey olunda mı canımm inşaallah güzel habelerini alırımm..
kızlar çok sık giremiyorumm girsem de takip edemiyorumm bana özelden yazın durumuznu merak ediyorum siiz
öptüm ben kaçıyorum evim de işim çok pazara da gitmem lazımm ...dualarım sizinleee..

telefonum geldi servislerde geze geze oldu sonunda herbişeyi...çok şükür netim var içinde inşaallah gezerken yollarda uğrarım topiğe bakarım napıyosunuz ..adet olmasam eğer cami türbe gezerken de bol bol yasin fetih okumayı planlıyorumm mübarek yerlerde dualarımda olacaksınız inşaallah..ama bir cevap yazarım ikinciye kaçarım belli de olmaz pek..zor oluyo çünkü telden sürekli aktif olmak....
sen de arada yokla benii özlerim siziii..iyi bakın kendinize topik sana emanet sara sultann ..kızlara iyi bak...öpüyorum güzel yanaklarından..şimdi kaçıyorumm önce mutfağa kalan temizliğimi halletmeye ordan dapazara alışverişe gideceğim..akşam da artık yemeklerimi yapmaya koyulurumm...öpüldünüz kocaman

Kızlar selam bende katılabilir miyim sizlere :)) cumartesi gün test yaptırdım veeeeee hamileyimmmmm :)))

selam canımmmm tabiki katılabilrsin hemde taze gebesin maaşallahh...
gebe şekilde katılımda harika başlangıç yaniiii
burda olduğuna göre tüplemi kaldın??? kaçıncı nasıl ne olduuu nerde olduuuu çabuk anlat

Son düzenleme:
kızlar tedaviler ne durumda çok merak ediyorum...
inşallah iyisinizdir..
canım hoşgeldin boşver canını sıkanları onlar da sıkılmış sıkıntılarını sende atmaya çalışıyorlar anlaşılan...

günaydınlar mutlu, huzurlu bir hafta bizim olsun inşallahh

günaydın cnm

oooo evi misler gibi yaptın vallahi ben oturmaya kıyamam o evde karşıdan bakarım pırıltısına ellerine sağlık canımm

Kızlar selam bende katılabilir miyim sizlere :)) cumartesi gün test yaptırdım veeeeee hamileyimmmmm :)))

hoşgeldin cnm hayırlı olsun hamileliğin Allah sağlıklı bi şekilde kucağına aldığın günü göstersin. darısı hepimize inşallah

Benkayra naber tatlım

Gunaydin canim daha yeni gordum mesajini ben sabah 5 ten beri cok fenayim wc ye gittim mide bulantisindan uyuyamadim. Kocami gonderip tekrar yattim daha yeni kalktim sayilir ama midem hala cok fenaa Buna da sukur tabi ki sikayet etmiyorum. Sen ne yaptin nasil gidiyor?

selam canım :)) benim üçüncü tüp bebek denememdi ve sonunda mutlu son :)) Bahçeci Fulya kliniğinde tedavi gördüm Allah razı olsun onlardan. sıradaki soruyu alayım :)))

canm geçmiş olsun. ama bebişlerinden dolayı olduğunu bilmek çok güzelbişey sorucam senin hiç bel ağrın olmuşmuydu ben ayağa kalkayım mutfağı falan toplayayım belim başlıyor ağrımaya yatınca geçiyor

Sag ol tatlim gercekten cok zor surekli.mide bulantisi cekmek ama miniklerimin orada oldugunu bilmek yetiyor sukurlrr olsun. Insallah sende yasarsin minigin sana ben buradayim diye hatirlatsin.. Benim bel agrim oldu biraz ama cok abarti degildi 1-2 gun falan oldu sanirim sonra hic olmadi..Az kaldi insallah hayirli sonuclar alirsin..

selam canım :)) benim üçüncü tüp bebek denememdi ve sonunda mutlu son :)) Bahçeci Fulya kliniğinde tedavi gördüm Allah razı olsun onlardan. sıradaki soruyu alayım :)))

çok şükür rabbim tamamına erdirsin..
darısı benim 3.denememde gebe kalmama olsun...
Mevla nasip etmiş şimdiymiş zamanın seninde...
sıradakii soruuu hımmm düşüneyimmmm:26:
kaç senelik evlisin ve klasik soru sorun neydiii bebeğinizin olmamasındaa

bulantıların zamman geçtikçe azalacak ve bitecek inşallah cnm kötüdür tabiki ama kazı çalışmaları devam ediyor anneleriayy inşallah cnm ya bende senin gibi yaşarım hamileliği.2 günüm kaldı hayırlısıyla.

kızlarrr turkuaz ve mehtapcımmm..
tedavideymişsiniz bu ara giremedim..
mevlam yardımcınız olsun ikinizinde sonu güzel olsun inşaallahhh

Selam kızlar nasılsınız

Benkayra canım yaa geçmiş olsun

Misall ttlım senin nasıl gidiyor az kaldı hadi pozitifleri görecegiz İNŞALLAH
Bende tefriciyi topluyorum kızlar içinizden gelerek bana okumak istiyen varmı ? Okuyan ve okumayan herkeden Allah razı olsun Rabbim hepimizin kucaklrını tez zamanda doldurur İNŞALLAH

pazardan yoğurdumu aldım geldim...
hava mis az evimle ilgileneyim temizleyim...
ikindide yürüyüş yapıcaz o zmana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…