Selam kızlar nasılsınız
Benkayra canım yaa geçmiş olsun
Misall ttlım senin nasıl gidiyor az kaldı hadi pozitifleri görecegiz İNŞALLAH
Bende tefriciyi topluyorum kızlar içinizden gelerek bana okumak istiyen varmı ? Okuyan ve okumayan herkeden Allah razı olsun Rabbim hepimizin kucaklrını tez zamanda doldurur İNŞALLAH
kızlarrr turkuaz ve mehtapcımmm..
tedavideymişsiniz bu ara giremedim..
mevlam yardımcınız olsun ikinizinde sonu güzel olsun inşaallahhh
canım iyiyim biraz ayağa kalkıp mutfak toplayıp yemek yapsam belim kopuyor. ruh halim karmakarışıkinşallahh cnm sonra da turkuazla sana gün saycaz hayırlısıyla canım ben testten sonra duş alıcam ancak o zaman okurum kirliler gibi dolaşıyorum
bulantıların zamman geçtikçe azalacak ve bitecek inşallah cnm kötüdür tabiki ama kazı çalışmaları devam ediyor anneleriayy inşallah cnm ya bende senin gibi yaşarım hamileliği.2 günüm kaldı hayırlısıyla.
Selam kızlar nasılsınız
Benkayra canım yaa geçmiş olsun
Misall ttlım senin nasıl gidiyor az kaldı hadi pozitifleri görecegiz İNŞALLAH
Bende tefriciyi topluyorum kızlar içinizden gelerek bana okumak istiyen varmı ? Okuyan ve okumayan herkeden Allah razı olsun Rabbim hepimizin kucaklrını tez zamanda doldurur İNŞALLAH
Canım benim kendini zorlma zaten z kaldı ben sana haber veririm tatlımm morelini yüksek tut kirli bacımmm kocan kirine kurban olsunn
Sagol tatlımm dğn çatlatm ignemi oldum İNŞ yarın sabah 9 da toplamaya alıcaklar canımmm sen nasılsınn
Insallah canim dualarimdasiniz her zaman Allahim herkese yasatsin..
Mehtapcim sag ol tatlim seninde yarin opun varmis Allah kolaylik versin kaliteli yumilerin olsun insallah mutlu sona dogru ilerliyorsun Allahin izniyle..
Selam canlar herkes iyidir insallah
bizim bugun ayrintili ultrasonumuz vardi hersey yolunda bebisler iki hafta onden gidiyolar boy ve kilo olarak
Oglan kizi resmen dovuyo tepiyo kafasina gozune o da ona tepiyo napacaz biz bunlarla bilmem
amin cnmm siz de benim dualarımdasınızbi dahaki kontrolün ne zaman
Selam canlar herkes iyidir insallah
bizim bugun ayrintili ultrasonumuz vardi hersey yolunda bebisler iki hafta onden gidiyolar boy ve kilo olarak
Oglan kizi resmen dovuyo tepiyo kafasina gozune o da ona tepiyo napacaz biz bunlarla bilmem
aleykümselam cnm iyiyiz sağol sen nasılsın. maşallah maşallah daha şimdiden annelerini paylaşamıyorlarne güzel ya bir kız bir erkek hayalimdeki gibi
Allahim sana da nasip etsin canim
Sanirim test gunu bekliyorsun insallah guzel haber vereceksin bize
Yarin sabah kontrolumuz var canim sende sag ol..
Yaaaa masallah bir kiz bir erkek en sonunda kesinlesti yani benim gonlumdeki de oyle tabi once hayirli ve saglikli olsun..
Durulifee çokkk sveindim bebişlerinin saglıklı saatli olmasına canımnmmm
Kdr canımmm sanada çokk geçmiş olsun balımmm
Misalll çok öopüyorum canımmmm içini rahat tut KİRLİ bende senin gibi kirliler kervanına katılcam İNŞALLAH
K
Kızlar yemek yapıcam dualarım var ben çıkıyorum kısa zamand görüşmek üzere sizleri çokk seviyorum
Saglikli olsunlar da kiz erkek farketmiyo ama ne yalan soyleyim benim de gonlumden gecen buydu iki erkekle nasil bas ederim diyodum hos bir tanesi de yetiyo baksana dovuyo kizi
çok şükür rabbim tamamına erdirsin..
darısı benim 3.denememde gebe kalmama olsun...
Mevla nasip etmiş şimdiymiş zamanın seninde...
sıradakii soruuu hımmm düşüneyimmmm:26:
kaç senelik evlisin ve klasik soru sorun neydiii bebeğinizin olmamasındaa
kızlarr ben geldim... nasipse artık 4-12 beraber olucaz...inşallah hepiniz iyisinizidr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?