Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım iyiyim biraz ayağa kalkıp mutfak toplayıp yemek yapsam belim kopuyor. ruh halim karmakarışık inşallahh cnm sonra da turkuazla sana gün saycaz hayırlısıylacanım ben testten sonra duş alıcam ancak o zaman okurum kirliler gibi dolaşıyorum

Canım benim kendini zorlma zaten z kaldı ben sana haber veririm tatlımm morelini yüksek tut kirli bacımmm kocan kirine kurban olsunn

Insallah canim dualarimdasiniz her zaman Allahim herkese yasatsin..

Mehtapcim sag ol tatlim seninde yarin opun varmis Allah kolaylik versin kaliteli yumilerin olsun insallah mutlu sona dogru ilerliyorsun Allahin izniyle..

Canım benim kendini zorlma zaten z kaldı ben sana haber veririm tatlımm morelini yüksek tut kirli bacımmm kocan kirine kurban olsunn

tmm cnm haberim olsun mutlaka mislenince okurumahaha tv de kirli vardıya onun gibi hissettim kendimi ama napim adama dedim ben yapamıyorum bari sen dök su da yıka dedim ama onu da yapmadı korkudan napim kendi bilir olsun tabi yaaa

Sagol tatlımm dğn çatlatm ignemi oldum İNŞ yarın sabah 9 da toplamaya alıcaklar canımmm sen nasılsınn

ohh hadi hayırlsıı cnaım benim..
inşallah sende katılırsın anneler kervanına..
bazen topiklerde geziniyorum çok önceleri konuştuğum yada dikkatimi çekenlerin hamilelik çizelgelerini görüyorum
seviniyorum kendi adıma üzülüyorum tabikii hala yanı yerdeyim diye ama bizimde sramız gelicek inşaallahh diyorumm
iiiyim ağır grip adet kanama ve sancı sonrası çok iyiyim biraz iş yapıcam bugün..
arada yürüyüşe çıkıyrum öyle yanii

Insallah canim dualarimdasiniz her zaman Allahim herkese yasatsin..

Mehtapcim sag ol tatlim seninde yarin opun varmis Allah kolaylik versin kaliteli yumilerin olsun insallah mutlu sona dogru ilerliyorsun Allahin izniyle..

amin cnmm siz de benim dualarımdasınızbi dahaki kontrolün ne zaman

Selam canlar herkes iyidir insallah
bizim bugun ayrintili ultrasonumuz vardi hersey yolunda bebisler iki hafta onden gidiyolar boy ve kilo olarak
Oglan kizi resmen dovuyo tepiyo kafasina gozune o da ona tepiyo napacaz biz bunlarla bilmem

bizim bugun ayrintili ultrasonumuz vardi hersey yolunda bebisler iki hafta onden gidiyolar boy ve kilo olarak
Oglan kizi resmen dovuyo tepiyo kafasina gozune o da ona tepiyo napacaz biz bunlarla bilmem

aleykümselam cnm iyiyiz sağol sen nasılsın. maşallah maşallah daha şimdiden annelerini paylaşamıyorlarne güzel ya bir kız bir erkek hayalimdeki gibi

amin cnmm siz de benim dualarımdasınızbi dahaki kontrolün ne zaman

Yarin sabah kontrolumuz var canim sende sag ol..

Yaaaa masallah bir kiz bir erkek en sonunda kesinlesti yani benim gonlumdeki de oyle tabi once hayirli ve saglikli olsun..

aleykümselam cnm iyiyiz sağol sen nasılsın. maşallah maşallah daha şimdiden annelerini paylaşamıyorlarne güzel ya bir kız bir erkek hayalimdeki gibi

Allahim sana da nasip etsin canim
Sanirim test gunu bekliyorsun insallah guzel haber vereceksin bize

Yarin sabah kontrolumuz var canim sende sag ol..

Yaaaa masallah bir kiz bir erkek en sonunda kesinlesti yani benim gonlumdeki de oyle tabi once hayirli ve saglikli olsun..

Saglikli olsunlar da kiz erkek farketmiyo ama ne yalan soyleyim benim de gonlumden gecen buydu iki erkekle nasil bas ederim diyodum hos bir tanesi de yetiyo baksana dovuyo kizi

Durulifee çokkk sveindim bebişlerinin saglıklı saatli olmasına canımnmmm

Kdr canımmm sanada çokk geçmiş olsun balımmm

Misalll çok öopüyorum canımmmm içini rahat tut KİRLİ bende senin gibi kirliler kervanına katılcam İNŞALLAH
K

Kızlar yemek yapıcam dualarım var ben çıkıyorum kısa zamand görüşmek üzere sizleri çokk seviyorum

bende seni öpüyorum ve seviyorum cnmm kolay gelsin Allah dualarını kabul etsin. ben gelir seni yıkarım bacım

canım bende çikolata kisti vardı ilk zamanlar küçüktü ve zamanla büyüdü ( sonra ameliyat oldum ve üçüncü denemede tuttu çok şükür darısı isteyen herkesin başına arkadaşım.. bide 6 yıllık evliyim :)))

Kızlar benimde çarşamba günü kontrolüm var beklemek insanı çok yoruyor, kötü birşey olur diye korkmaktan sevincimi bile yaşayamaıyorm çok kötü bir duygu bu.

kızlarr ben geldim... nasipse artık 4-12 beraber olucaz...inşallah hepiniz iyisinizidr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…