Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar ben az önce idrar testi yaptım ama malesef negatif çıktı yapmayacaktım ama eşim yapalım dedi moralim bozuldu daha çok. bide az önce üstümü değiştirirken baktım göğüslerimle boynumun arası minik minik bir sürü alerjik sivilcelerle dolu ilaçlar yan etki yaptı galiba

hoşgeldin cnm nasılsın
iyiym canım sen nasılsın..bu arada test yapma konusunda benm başıma gelen bişey diyeyim canım..benm kan testim 54 çıkmıştı yaptım ve negatifti 2 gün sonra yaptım biraz belirgin sonraki gün koyulaşmaya başladı ve sonra kan sonucum 142 çıktığında kopkoyu bi çizgi gördüm canım bence test gününü bekle

sağol cnm iyiyim bende. demek idrara çoook çok sonra karışıyor bu bhcg 2 gün sonra testim zaten en iyisi bekleyip görmek

Bu arada sana da çok çok geçmiş olsun cnm Allah bi daha yaşatmaz inş. en kısa sürede hamile kalıp alırsın bebeğini kucağına

Tatlım ya dur bi test gününü bekle tatlım dr sizvilceleri falanda sor olabiliri canım hormon ilaçlarından canım sıkma canını bekle biraz yaa

sağol cnm iyiyim bende. demek idrara çoook çok sonra karışıyor bu bhcg 2 gün sonra testim zaten en iyisi bekleyip görmek
EVET CANIM HATTA BEN O ZAMANLARDADA BURDA BAHSETMİŞTİM ARKADAŞLARA BENCEDE BEKLE CANIM HER İHTİMALE KARSI
Bu arada sana da çok çok geçmiş olsun cnm Allah bi daha yaşatmaz inş. en kısa sürede hamile kalıp alırsın bebeğini kucağına
saol canıım Rabbim bi daha kimseye yasatmasın inşallah tez zamanda kavuşalım bebişlerimize

Tatlım ya dur bi test gününü bekle tatlım dr sizvilceleri falanda sor olabiliri canım hormon ilaçlarından canım sıkma canını bekle biraz yaa

sağol cnmm aklımı bulandırdı bu test ister istemez keşke yapmasaydım. o kadar çok ilaç kullanıyorum ki kan hapıyla beraber 5 hapım var 2 de iğne var hangisinden olduğunu doktor bile bilemez yani

sağol cnmm aklımı bulandırdı bu test ister istemez keşke yapmasaydım. o kadar çok ilaç kullanıyorum ki kan hapıyla beraber 5 hapım var 2 de iğne var hangisinden olduğunu doktor bile bilemez yani

Offf tatlım yaa seni çok iyi anlyorym hayırlısı olsun balım sakin ol ddur 2 gün daha bekle dr gidiceksin zaten bacım dr anlar ama hangi ilacın sana dokundugunu canım hayırlısı olsun İNŞALLAH

Offf tatlım yaa seni çok iyi anlyorym hayırlısı olsun balım sakin ol ddur 2 gün daha bekle dr gidiceksin zaten bacım dr anlar ama hangi ilacın sana dokundugunu canım hayırlısı olsun İNŞALLAH

hayırlısı cnm benim dediğin gibi bekleyip görmek elden bişey gelmez olsa da olmasa da...

nabersinz bu ara burası pek sessz pek bi durgun oldu gülden abla yok ondan bnden bugun canım istemdi girmek kendimi yorgun hisediyom bugun

kızlaaaarr noolur bu gece herkes bana dua etsin yarın test günüm arkadaşlar midemde bi tuhaf zaten ( bu bi belirtimi onu bile bilmiyorum.. stresten olumlu hiçbişey düşünemiyorum.. Allahım yardım et (

kızlaaaarr noolur bu gece herkes bana dua etsin yarın test günüm arkadaşlar midemde bi tuhaf zaten ( bu bi belirtimi onu bile bilmiyorum.. stresten olumlu hiçbişey düşünemiyorum.. Allahım yardım et (

canım inşallah pozitif sonucu alırsın Allah gönlüne göre versin ve yardımcın olsun

nasılsız kızlar bende ses yok Allah çok konuşuyorsun azcık sus dedi ve sesim kısıldı
neyseki yazabiliyorum iletişim her daim konuşarak olmuyo teknolojimize sağlık
genel olaraktan bu haldeyim
ama sizinle takılıp unutmak istiyoruuuummmmm....
neler oldu topikte birileri bana anlatsın yütfeennnn

Taziye nesajlarınız için çooooooooooooooook teşekkürler kızlar...

skendaaallllllllllllllllllllllllll topikte ziyaretçilerle başbaşayım ben geldim herkesler nerde...

yettim güldenim yettiiimmmmmöncelikle tekrar basınız saolsun canım..nasılsın iyimisin..

saol canım detaylara inmezsek iyiyim sadece bünye zayıf düştü sanırım sesim kısıldı inşallah daha ilerlemez halsizim çıkacak zaten bi yerlerimden bu tempo..

saol canım detaylara inmezsek iyiyim sadece bünye zayıf düştü sanırım sesim kısıldı inşallah daha ilerlemez halsizim çıkacak zaten bi yerlerimden bu tempo..
detaylara inemzsek iyiym demişsin canım anlamadım:44:kousmak istemediğin bişey olmazsa sormam canım rahat ol..inşallah cabuk toparlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…