detaylara inemzsek iyiym demişsin canım anlamadım:44:kousmak istemediğin bişey olmazsa sormam canım rahat ol..inşallah cabuk toparlanırsın
nasılsız kızlar bende ses yok Allah çok konuşuyorsun azcık sus dedi ve sesim kısıldı
neyseki yazabiliyorum iletişim her daim konuşarak olmuyo teknolojimize sağlık
genel olaraktan bu haldeyim
ama sizinle takılıp unutmak istiyoruuuummmmm....
neler oldu topikte birileri bana anlatsın yütfeennnn
hoşgeldin güldenim geçmiş olsun sesin kısılmış eee gelin olarak sanırım fazla yordun kendini evine geçtiysen toparlanırsın canım dikkat et kendine
tamam canım anladım..haliyle cenaze olunca gergin bi ortam vardı galiba canım.. seni üzmek sıkmak istemem....yaa ne dicem bak bu topiktekileri bi sıra sopasına çekmek lazım çok boş bırakıyorar burayıııyorgunum canım yazasım hatırlayasım tekrar tekrar kendimi geresim yok bir ara dökülürüm zaten..
tamam canım anladım..haliyle cenaze olunca gergin bi ortam vardı galiba canım.. seni üzmek sıkmak istemem....yaa ne dicem bak bu topiktekileri bi sıra sopasına çekmek lazım çok boş bırakıyorar burayııı
bu haftanın geneli böyleydi canım yaa onlar sıkı bi cezayı hak ediylarrsıkmıyorsun kuzum ilgileniyorsun daha ne olsun çok saol...
topik tenhaymış gerçekten bugün hepsini tek ayak üstünde bekletiriz gelince
canım sen nasılsın neler yapıyosun...
hoşgeldin cnm iyiyiz senden naber. oluyor arada cnm insan hiç bişey yapmak istemiyor insanlık hali.
geceleri eimdeyim canım gündüzleri gidiyorum genelde..
ses kısıklığı yelden dertten hepsinden oldu sanırım
iyinolmus canım sorunsuz atlatmana sevindim benm de bi pazarım vardı oda abimin evine temizlik yapmakla geçtiiiiyiyim canım sağol bende bu haftasonu yoğundum görümcemin eşinin 52 mevlidi vardı cumartesi yemekler yaptık pazar günüde mevlidi okuttuk bayağı kalabalıktı çok yoruldum ama güzel geçti sorunsuz atlattık şükür
ben çok kötü bir gün geçirdim okuldan eve geldikten sonra gaz sancısıyla birlikte tuvalete girdim ve çıkamadım tabi 2 saat otuturp kıvrandım ıkanamadımda kabir azabı gibiydi arada bi zorlana kalkıp zeytinyağı falan içtim ağladım tuvalette sinirimden çıkmadı orda tıkandı kaldı ne geri gidiyo ne ileri allahım bu acı hiç bitmicek sandım sonunda biraz çıktı rahatladım bunları anlattım inşallah mideniz bulanmamıştır amacım ya bebişime bişey olduysa diye sormak çok korkuyorum bişey olmamıştır değil mi?doktorumu aradım bana verdiği bi şurup vardı onu iç dedi ama oda 1 gün sonra çıkarıyo bu akşam içicem onuda artık dikkat etcem yememe
iyinolmus canım sorunsuz atlatmana sevindim benm de bi pazarım vardı oda abimin evine temizlik yapmakla geçtiii
valla canım bana düğün olana kadar h.sonları dinlenmek yokdesene bu hafta sonu hiçbirimiz dinlenemedik
iyiyz canım sen nasılsınİyi akşamlar kızlar nasılsınız misall ne yapıyosun canım
nasılsız kızlar bende ses yok Allah çok konuşuyorsun azcık sus dedi ve sesim kısıldı
neyseki yazabiliyorum iletişim her daim konuşarak olmuyo teknolojimize sağlık
genel olaraktan bu haldeyim
ama sizinle takılıp unutmak istiyoruuuummmmm....
neler oldu topikte birileri bana anlatsın yütfeennnn
ben çok kötü bir gün geçirdim okuldan eve geldikten sonra gaz sancısıyla birlikte tuvalete girdim ve çıkamadım tabi 2 saat otuturp kıvrandım ıkanamadımda kabir azabı gibiydi arada bi zorlana kalkıp zeytinyağı falan içtim ağladım tuvalette sinirimden çıkmadı orda tıkandı kaldı ne geri gidiyo ne ileri allahım bu acı hiç bitmicek sandım sonunda biraz çıktı rahatladım bunları anlattım inşallah mideniz bulanmamıştır amacım ya bebişime bişey olduysa diye sormak çok korkuyorum bişey olmamıştır değil mi?doktorumu aradım bana verdiği bi şurup vardı onu iç dedi ama oda 1 gün sonra çıkarıyo bu akşam içicem onuda artık dikkat etcem yememe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?