Tüp Bebek Günlüğümüz !

detaylara inemzsek iyiym demişsin canım anlamadım:44:kousmak istemediğin bişey olmazsa sormam canım rahat ol..inşallah cabuk toparlanırsın

yorgunum canım yazasım hatırlayasım tekrar tekrar kendimi geresim yok bir ara dökülürüm zaten..

hoşgeldin güldenim geçmiş olsun sesin kısılmış eee gelin olarak sanırım fazla yordun kendini evine geçtiysen toparlanırsın canım dikkat et kendine

hoşgeldin güldenim geçmiş olsun sesin kısılmış eee gelin olarak sanırım fazla yordun kendini evine geçtiysen toparlanırsın canım dikkat et kendine

geceleri eimdeyim canım gündüzleri gidiyorum genelde..
ses kısıklığı yelden dertten hepsinden oldu sanırım

yorgunum canım yazasım hatırlayasım tekrar tekrar kendimi geresim yok bir ara dökülürüm zaten..
tamam canım anladım..haliyle cenaze olunca gergin bi ortam vardı galiba canım.. seni üzmek sıkmak istemem....yaa ne dicem bak bu topiktekileri bi sıra sopasına çekmek lazım çok boş bırakıyorar burayııı

sıkmıyorsun kuzum ilgileniyorsun daha ne olsun çok saol...
topik tenhaymış gerçekten bugün hepsini tek ayak üstünde bekletiriz gelince

sıkmıyorsun kuzum ilgileniyorsun daha ne olsun çok saol...
topik tenhaymış gerçekten bugün hepsini tek ayak üstünde bekletiriz gelince
bu haftanın geneli böyleydi canım yaa onlar sıkı bi cezayı hak ediylarr

canım sen nasılsın neler yapıyosun...

iyiyim canım sağol bende bu haftasonu yoğundum görümcemin eşinin 52 mevlidi vardı cumartesi yemekler yaptık pazar günüde mevlidi okuttuk bayağı kalabalıktı çok yoruldum ama güzel geçti sorunsuz atlattık şükür

hoşgeldin cnm iyiyiz senden naber. oluyor arada cnm insan hiç bişey yapmak istemiyor insanlık hali.

hoşbulduk canım yemge kaçtımdı geldim gülden blacım hoşgelmişsen tekrardan başınz sagolsun nasılsın iysndir inş

geceleri eimdeyim canım gündüzleri gidiyorum genelde..
ses kısıklığı yelden dertten hepsinden oldu sanırım

kayınpederine üzülüp çokmu ağladın bağıra çağıra da sesin gitti kız :112::112::112::112::112::112::112::112::112:

ben çok kötü bir gün geçirdim okuldan eve geldikten sonra gaz sancısıyla birlikte tuvalete girdim ve çıkamadım tabi 2 saat otuturp kıvrandım ıkanamadımda kabir azabı gibiydi arada bi zorlana kalkıp zeytinyağı falan içtim ağladım tuvalette sinirimden çıkmadı orda tıkandı kaldı ne geri gidiyo ne ileri allahım bu acı hiç bitmicek sandım sonunda biraz çıktı rahatladım bunları anlattım inşallah mideniz bulanmamıştır amacım ya bebişime bişey olduysa diye sormak çok korkuyorum bişey olmamıştır değil mi?doktorumu aradım bana verdiği bi şurup vardı onu iç dedi ama oda 1 gün sonra çıkarıyo bu akşam içicem onuda artık dikkat etcem yememe

iyinolmus canım sorunsuz atlatmana sevindim benm de bi pazarım vardı oda abimin evine temizlik yapmakla geçtiii

geçmiş olsun derincim kuru kayısı ye üzerine ılık su iç iyi gelecektir

iyi akşamlar cnm hoşgeldin geçmiş olsun sesine. Kalabalık stres ve tabiki üzüldüğün şeyler olmuş gecer inş. ben kısaca bildiklerimi özetliyim turkuaz tedavide bugün kontrolu vardı ayşegül iyi mehtap yarın opu olacak ikramaya da temizlikle boğuşuyor benkayra da bulantılarla boğuşuyor benim bildiklerim bunlar

canım burda sorunlarımzı sıkıntılarımzı paylaşıyoruz şahsen bem içn bi sorun yok anlattıklrında gayt normal sen yediklerinede dikt etmn gerk komposto feln ye doktorunada sor kndini kasma vede zorlma rabbimin izniyle bişi olmz inş canm içn raht etsin diyosan görmye git durumunu feln öğrn bu arada aynı haftada olcktık benmkide duraydı senin takvimi görünce öyle diyorum allhım saglıkla doğmyı nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…