Tüp Bebek Günlüğümüz !

İyi akşamlar kızlar nasılsınız misall ne yapıyosun canım

hoşgeldin kuzumm iyiyim ne olsun bi tokat çaktım kendime toparladım kendiminoluyoz dedim daha erken dedim. sonra kayınvalidemi çağırdım o süpürdü sildi ben de toz aldım. sonra nihayet beni yıkadı ve mislenddiiiiimmmmmmmmsen naptın kuzum var mı heyecan

valla canım bana düğün olana kadar h.sonları dinlenmek yok

iyiyz canım sen nasılsın

Nfy tatlım yarın opu olucam İNŞALLAH kasıklarım çok agrıyor bugün bol bol dua topladım tefriciyeyi fazla bile okumuş yakınlarım sagolsun bende tesbih çekiyorum yasin okudum tatlımm heyecanlıyım İNŞALLAH Rabbim hepimöizin gönlüne göre nasp eder canım agbinmi evlenicek anladıgım kadarıyla çalışınca zor oluyor tai olsun tatlım güzel koşturmaca bunlarr kardeşler için deger

Tatlım tefriciyem bitti çok şükür fazla bile okundu olsun Rabbim kabul eder İNŞALLAH abdest aldım yasin okudum tesbih çekiyorum heyecanlıyım tatlım sonu iyi olur İNŞALLAH ohhh evinde misler gibi sende seni kaynanamı yıkadı tızzzzzzzzzzz

Allah ım yarın sana hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin sonu bebekli olsun sağlıklı sıhhatli ömürler geçirin inşallah canım...evet abim evlenicek anneminde yardım edeni yok canım gündüzcü olduğumda 15 gün akşamları ordaydım.... şimdi 4-12 yim kalanları kendisi yapacak sabahlarıda gitmeye calıscam nasipse c.teside işten izin alıp düğün alışverişi yapalım diyoruz canım....dediğin gibi kardeşlere değer güzel koşuşturmacalar......zaten geline diyorum şimdi bak evini ben derleyip işte gelince bişeyler yapmaya çalışıyorum artık evlenince bu yorgunluğum geçsin diye ilk gün sana hizmet ettircem diyorum olur ablam diyo(sanki yaptırcamda))..saolsun çok ii inşallah hep böyle olur...Rabbim herkese hayırlı geçim isteynlerede sağlıklı evlat nasip etsin

oh ohh ne güzel cnm Allah kabul etsin ikiz üçüz bebişler olarak dönsün inşallah cnmm fazladan zarar gelmez cnm Allah kabul eder inşallahtatlı heyecanlar bunlar cnm. ay ev pis olunca benim kafa hep onda oluyor ya takıntılıyım. He kızz napim kocaya kalırsak kurdeşen dökçezbaksana sivilceler bile çıkmış daha fazla dayanamadım pisliğeturkuaz naptı acaba gelmedi kontrolü vardı bugün

canım napıyosun tefriciyeler bittimi...ben 2.ye senden 100 istemiştim ama 50 tanesini okuyabildim onuda okucam inşallahh

canım abin evleniyormuş hayırlı olsun tatlı koşturmacalar bunlar. inşallah çok mutlu olurlar ve hemen bebişleri olur

Amin tatlım bizde 1 ay önce agbimi evlendirdilk çok şükür bizim gelinde çok iyi özbek kendisi cumartesi 21 yaşında kızkardeşimle birlikte geldiler evimi temizlediler abla ben bakıcam sana diyor trnferden sonra düşünmesi yeter balımm onlar mutlu oldukca ben daha çok mutlıu oluyorum bizde 5 kardeşiz 4 ümüz evliyiz anneme tek ben yakın oldugunm için senin gibi geliniz alışverişi ev yerleştirme herşeyde ben bulundum sıra gelinde şaka tabi tatlım yaa hayatta insanlardan zorda kalmadıgım süzrece meded beklemem canımm

canım abin evleniyormuş hayırlı olsun tatlı koşturmacalar bunlar. inşallah çok mutlu olurlar ve hemen bebişleri olur
saol canım Allah razı olsun..evet yaa bende öyle diyorum hemen getirin diyorum ne çektiğimi biliyolar sonuçta..ama aklımda hep benden önce olursa üzülürüm diyo(kıskançlık değil yanlış anlamayın olurmu)))

evet canım yaa dediğin gibi düşünmeleri yeret bizim gelin daha tazee 19 yaşında(hoş bende 22 yimmm)

çok iyi anlıyorum seni cnm benim benden sonra evlenenlerin de hepsinin oldu ama bakarsın beraber hamile kalır birlikte büyütürsünüz belli mi olur

turqoissee bizi görmüyor kızlar cevap vermedi daha sanırım geçmişi okuyooo

kızlar tedaviler ne durumda çok merak ediyorum...
inşallah iyisinizdir..
canim benim tedavim ii gidiyo cok sukur bugun cetrotideye basladim 8,5 9 mm yum gorduk bugun.persembe randevum var benden haberler bu kadarrr...
kızlarrr turkuaz ve mehtapcımmm..
tedavideymişsiniz bu ara giremedim..
mevlam yardımcınız olsun ikinizinde sonu güzel olsun inşaallahhh
aminnnnnn kdr cimmm cokkk tesekkur ederim inaniyorum insallah ikimizde kalcaz hamile mehtoslaa..

yavruummm sen niye ise guce kalkiyosun dikkat etsene yat butun gun bosver eviiii

bizimde gelcek siramiz hiccc merak tme sen Allah insallah emeklerimizi bos cikarmicak.

Selam canlar herkes iyidir insallah
bizim bugun ayrintili ultrasonumuz vardi hersey yolunda bebisler iki hafta onden gidiyolar boy ve kilo olarak
Oglan kizi resmen dovuyo tepiyo kafasina gozune o da ona tepiyo napacaz biz bunlarla bilmem
yayyyyyy deme kuzum bole yazma bunlari korkuyom valla maasallahhhhh bebislerimize.cok secvindimbi kiz bier erkek olmasina cnm.Allahimmmmm nolur duy sesimi mehtapla bana da ver bunlardan yarabbimm

kızlarr ben geldim... nasipse artık 4-12 beraber olucaz...inşallah hepiniz iyisinizidr..
ohhhh superrrrr....

cnm sen idrari bosver yarin git kan ver cikarrrr insallah guzel habrlerini aliriz.

bugün doktor kontrolün vardı cnm nasıl geçti
iyi greci cnm cok sukur yola devam:)))

geceleri eimdeyim canım gündüzleri gidiyorum genelde..
ses kısıklığı yelden dertten hepsinden oldu sanırım
cokkkkk gevcmis olsun cnm insallah biran evel evine dobersinhatta bahane et hastayim de gell ozledik seni.

bu haftanın geneli böyleydi canım yaa onlar sıkı bi cezayı hak ediylarr
aboooo valla ben firsat buldukca geliom:)))

affferin kiz sana

canım napıyosun tefriciyeler bittimi...ben 2.ye senden 100 istemiştim ama 50 tanesini okuyabildim onuda okucam inşallahh
tamam kuzummm cok tesekkur ederim.sayim tamam iste verdiklerimin okudum demesini bekliom..istersen 50 yi ben okuyabilirim cnm.

Turkuaz napıyosun canımm
napim kuzu ya valla oturmadim haa dolandim durdum evde ..atyy mehtisum senin afina cok heyecanliyim yarin ararim srni opudan sonra.
turqoissee bizi görmüyor kızlar cevap vermedi daha sanırım geçmişi okuyooo
aynennnnnn bebegimmm

Acaba olabilirmi bacımmmmmmmmmmm
olabilir de olmayabilir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…