Tüp Bebek Günlüğümüz !

valla ben profiline baktım burda konu okuyo gözüküyooo kızzz turqoiseeee buraya geeellll
ahahaahaa beni.mi Takip edionuz geldim bacim
okunacak kadar çok geçmiş yok ya 1 saat oldu nerdeyse turkuaaaaazzzzzzzzzzzzzzzz nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

dun geceden beri okudum sekerim:)))

hatun sonunda cevap yazma moduna geçtiiii
kizzz bi de artik pc yi acmiom telden yaziom haliyle yabvas oluyo ama tele gore bu kadr alinti ve gecmisi kavcirmama gayet iyi bence

noldu kizlar bi anda hizima yetisemediniz dimi:))))))))kurudunuz kaldiniz dimi:)))))))
valla baktım yazmıyon bişiler bendee bdv topiğini okumaya geçmiştimmm bu arada canım eksik kalsın istemem o zaman o 50 yi alırsan sevinirim okurum aslındada abimin hazırlıklar hızlandı mobilyalar filan gelmeye baslıcak yarın onlarla ugrasaacagım kusura bkmazsın dimi...

noldu kizlar bi anda hizima yetisemediniz dimi:))))))))kurudunuz kaldiniz dimi:)))))))

ehehe valla bi mutfağa kadar gittim geldim döktürmüşsün kuzum maşallahh:26:. ayşegülle dün gece konuşmuştuk iyiydi. bugün görmedim onu topikte.yumilerine de maşallah dolu dolu olsunlar inşallah

ehehe valla bi mutfağa kadar gittim geldim döktürmüşsün kuzum maşallahh:26:. ayşegülle dün gece konuşmuştuk iyiydi. bugün görmedim onu topikte.yumilerine de maşallah dolu dolu olsunlar inşallah
yaaaa bir geldim pur geldim.dimi:)))insalllahhhh tatlim

canım ben sadece toz aldım saolsun kayınvalidem geldi temizledi beni de yıkadı gitti yok ben ağzımın payını aldım bugün günümü beklicem test için

askolsun.nafiyecimmm olur mu hic oyle sey cnm tamam 50 bende.Allah razi olsun kuzum bissuru okudun zaten..emek gelin citir ha:))))

canım ben sadece toz aldım saolsun kayınvalidem geldi temizledi beni de yıkadı gitti yok ben ağzımın payını aldım bugün günümü beklicem test için
abooooo yoikandin mi kiz ohhhh misss cok ii etmissin sen pisim dedikce ben.kasiniodum vall
a:))insallah guzel haberlerle gelirsinde bize de moral olursun ..

kizzzz mehtap nere kaybolduuuu???

askolsun.nafiyecimmm olur mu hic oyle sey cnm tamam 50 bende.Allah razi olsun kuzum bissuru okudun zaten..emek gelin citir ha:))))
sendende Allah razı olsun canım hayırlı haberlerle dön inşallah sonu bebekli olsun...evet canım gelinimiz cıtır daha 19 yasına yeni girdi 4 ay önce

abooooo yoikandin mi kiz ohhhh misss cok ii etmissin sen pisim dedikce ben.kasiniodum vall
a:))insallah guzel haberlerle gelirsinde bize de moral olursun ..

kizzzz mehtap nere kaybolduuuu???

evet ya cnm dayanamadım kocama kalırsam pas tutçaktım. bi de benim boynumla göğsüm arası alerjiler çıkmış minik minik korktum daha fazla dayanamadım haklısın valla hiç böyle olmamıştım bende mecburiyet işte ayy inşallah cnm ya perşembeyi iple çekiyorum gelmedi bi türlü mübarek ipi bırakıp başka bişeyle mi çeksem acaba

sendende Allah razı olsun canım hayırlı haberlerle dön inşallah sonu bebekli olsun...evet canım gelinimiz cıtır daha 19 yasına yeni girdi 4 ay önce
insallahhh canimmm...abin kac yasinda ?bu arada sen de citirsin daha biz yaslandik:)))

amann ohh ii etmissin kuzu 10 gun de yeter..alerjiler niye cikti acaba yikanmadin diye mi ki?valla bn de yikanmayi dusunmuyorum.

insallahhh canimmm...abin kac yasinda ?bu arada sen de citirsin daha biz yaslandik:)))

amann ohh ii etmissin kuzu 10 gun de yeter..alerjiler niye cikti acaba yikanmadin diye mi ki?valla bn de yikanmayi dusunmuyorum.
abim 24 içinde bende 22in içindeyşm canım biz daha küçüğüzzayrıca benim yaşım çıtır ama düşüncelerim yaşadıklarımla ben 30lu varız vallaa bu arada canım ben 7. gün ılık soğuğa yakın suya dökünüp çıkmıştım

abooooo niye o kadar kucuk evlenio kizz sen de kucuk evlenmissin..cnm bn oyle soguga yakin suyla yikanamammmmmmmmm en iyisi hic yikanmamak:))

abooooo niye o kadar kucuk evlenio kizz sen de kucuk evlenmissin..cnm bn oyle soguga yakin suyla yikanamammmmmmmmm en iyisi hic yikanmamak:))
ayyyı bende öyle suyla yıkanmayı çok severim yaz kış öyle yıkanırım...
bu arada canım evet erken evlendim ama napcan işte gönüüüllllllbide biz baya uzun beklemiştik nişanlı babam da olmaz artık evlenin dedi evlendik daha beklicektik aslındaaa

nasılsınız kızlar anca gelebildim yemek yedik ablamlar bendeydi
turkuazım ne dedi canım doktor nasılmış yumilerin
cnm dedi ki dr. biraz yavas buyumus yumiler daha buyutucez dedi.7, 8,8,5 9 mm lik vardi.
tabi bunlar daha kucuk buyutucez insallah once cetrotide da baslama simdi ben kan sonucuna gore habr vercem dedi sonra eve geldim telefon actilar hemen bugun cetrotideye basla carsamba dozu azaltiyoruz dedi.e 2 im cok mu yuksrk dedoim yoo hayir normal ded.anlamadim kuzium iste baslafim cetrotideye.
cnm sen 150 yiokudun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…