ahahaahaa beni.mi Takip edionuz geldim bacimvalla ben profiline baktım burda konu okuyo gözüküyoookızzz turqoiseeee buraya geeellll
dun geceden beri okudum sekerim:)))okunacak kadar çok geçmiş yok ya 1 saat oldu nerdeyse turkuaaaaazzzzzzzzzzzzzzzz nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
kizzz bi de artik pc yi acmiom telden yaziom haliyle yabvas oluyo ama tele gore bu kadr alinti ve gecmisi kavcirmama gayet iyi bencehatun sonunda cevap yazma moduna geçtiiii
valla baktım yazmıyon bişiler bendee bdv topiğini okumaya geçmiştimmmnoldu kizlar bi anda hizima yetisemediniz dimi:))))))))kurudunuz kaldiniz dimi:)))))))
noldu kizlar bi anda hizima yetisemediniz dimi:))))))))kurudunuz kaldiniz dimi:)))))))
yaaaa bir geldim pur geldim.dimi:)))insalllahhhh tatlimehehe valla bi mutfağa kadar gittim geldim döktürmüşsün kuzum maşallahh:26:. ayşegülle dün gece konuşmuştuk iyiydi. bugün görmedim onu topikte.yumilerine de maşallah dolu dolu olsunlar inşallah
canim benim tedavim ii gidiyo cok sukur bugun cetrotideye basladim 8,5 9 mm yum gorduk bugun.persembe randevum var benden haberler bu kadarrr...
aminnnnnn kdr cimmm cokkk tesekkur ederim inaniyorum insallah ikimizde kalcaz hamile mehtoslaa..
yavruummm sen niye ise guce kalkiyosun dikkat etsene yat butun gun bosver eviiii
bizimde gelcek siramiz hiccc merak tme sen Allah insallah emeklerimizi bos cikarmicak.
yayyyyyy deme kuzum bole yazma bunlari korkuyom valla maasallahhhhh bebislerimize.cok secvindimbi kiz bier erkek olmasina cnm.Allahimmmmm nolur duy sesimi mehtapla bana da ver bunlardan yarabbimm
ohhhh superrrrr....
cnm sen idrari bosver yarin git kan ver cikarrrr insallah guzel habrlerini aliriz.
iyi greci cnm cok sukur yola devam:)))
cokkkkk gevcmis olsun cnm insallah biran evel evine dobersinhatta bahane et hastayim de gell ozledik seni.
aboooo valla ben firsat buldukca geliom:)))
affferin kiz sana
tamam kuzummm cok tesekkur ederim.sayim tamam iste verdiklerimin okudum demesini bekliom..istersen 50 yi ben okuyabilirim cnm.
napim kuzu ya valla oturmadim haa dolandim durdum evde ..atyy mehtisum senin afina cok heyecanliyim yarin ararim srni opudan sonra.
aynennnnnn bebegimmm
olabilir de olmayabilir de
askolsun.nafiyecimmm olur mu hic oyle sey cnm tamam 50 bende.Allah razi olsun kuzum bissuru okudun zaten..emek gelin citir ha:))))valla baktım yazmıyon bişiler bendee bdv topiğini okumaya geçmiştimmmbu arada canım eksik kalsın istemem o zaman o 50 yi alırsan sevinirim okurum aslındada abimin hazırlıklar hızlandı mobilyalar filan gelmeye baslıcak yarın onlarla ugrasaacagım kusura bkmazsın dimi...
abooooo yoikandin mi kiz ohhhh misss cok ii etmissin sen pisim dedikce ben.kasiniodum vallcanım ben sadece toz aldım saolsun kayınvalidem geldi temizledi beni de yıkadı gittiyok ben ağzımın payını aldım bugün günümü beklicem test için
sendende Allah razı olsun canım hayırlı haberlerle dön inşallah sonu bebekli olsun...evet canım gelinimiz cıtır daha 19 yasına yeni girdi 4 ay önceaskolsun.nafiyecimmm olur mu hic oyle sey cnm tamam 50 bende.Allah razi olsun kuzum bissuru okudun zaten..emek gelin citir ha:))))
abooooo yoikandin mi kiz ohhhh misss cok ii etmissin sen pisim dedikce ben.kasiniodum vall
a:))insallah guzel haberlerle gelirsinde bize de moral olursun ..
kizzzz mehtap nere kaybolduuuu???
insallahhh canimmm...abin kac yasinda ?bu arada sen de citirsin daha biz yaslandik:)))sendende Allah razı olsun canım hayırlı haberlerle dön inşallah sonu bebekli olsun...evet canım gelinimiz cıtır daha 19 yasına yeni girdi 4 ay önce
amann ohh ii etmissin kuzu 10 gun de yeter..alerjiler niye cikti acaba yikanmadin diye mi ki?valla bn de yikanmayi dusunmuyorum.evet ya cnm dayanamadım kocama kalırsam pas tutçaktım. bi de benim boynumla göğsüm arası alerjiler çıkmış minik minik korktum daha fazla dayanamadım haklısın valla hiç böyle olmamıştım bende mecburiyet işteayy inşallah cnm ya perşembeyi iple çekiyorum gelmedi bi türlü mübarek ipi bırakıp başka bişeyle mi çeksem acaba
abim 24 içinde bende 22in içindeyşm canım biz daha küçüğüzzinsallahhh canimmm...abin kac yasinda ?bu arada sen de citirsin daha biz yaslandik:)))
amann ohh ii etmissin kuzu 10 gun de yeter..alerjiler niye cikti acaba yikanmadin diye mi ki?valla bn de yikanmayi dusunmuyorum.
tamam cnm grsuruz bn de bi camasitr asip gelcem.Kızlar ben şimdilik çıkıyorum daha sonra gelirim belki eşim pc yi istiyor
abooooo niye o kadar kucuk evlenio kizz sen de kucuk evlenmissin..cnm bn oyle soguga yakin suyla yikanamammmmmmmmm en iyisi hic yikanmamak:))abim 24 içinde bende 22in içindeyşm canım biz daha küçüğüzzayrıca benim yaşım çıtır ama düşüncelerim yaşadıklarımla ben 30lu varız vallaa bu arada canım ben 7. gün ılık soğuğa yakın suya dökünüp çıkmıştım
ayyyı bende öyle suyla yıkanmayı çok severim yaz kış öyle yıkanırım...abooooo niye o kadar kucuk evlenio kizz sen de kucuk evlenmissin..cnm bn oyle soguga yakin suyla yikanamammmmmmmmm en iyisi hic yikanmamak:))
cnm dedi ki dr. biraz yavas buyumus yumiler daha buyutucez dedi.7, 8,8,5 9 mm lik vardi.nasılsınız kızlar anca gelebildim yemek yedik ablamlar bendeydi
turkuazım ne dedi canım doktor nasılmış yumilerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?