canım büyür onlar ben ilk gittiğimde 10 yumurta var demişti en son 20 olmuştu daha var senin opu ne canım yarısından fazlasını okudum yarına biter hepsi haftasonu okuyamadım ay bide var ya dicektm sana kızım okudukça ağırlık çöktü bana nazar var galiba sizde dün gece esnemekten okuyamadım okutun bi evinizicnm dedi ki dr. biraz yavas buyumus yumiler daha buyutucez dedi.7, 8,8,5 9 mm lik vardi.
tabi bunlar daha kucuk buyutucez insallah once cetrotide da baslama simdi ben kan sonucuna gore habr vercem dedi sonra eve geldim telefon actilar hemen bugun cetrotideye basla carsamba dozu azaltiyoruz dedi.e 2 im cok mu yuksrk dedoim yoo hayir normal ded.anlamadim kuzium iste baslafim cetrotideye.
cnm sen 150 yiokudun mu?
valla mi kiz kime okutucam.kendim okuum ecime kendime uflerim yarin.gece de aslinda biseyler okurmak uyku getirir ha kuzu.tamam cnm sen bana haber et bitince ok...sayisini sormadim.cnm buyukluklerini yazdi.ama aklima takilan aysegul kan sonucunu gorur gormez hemen neden cetriotideye basla dedilercanım büyür onlar ben ilk gittiğimde 10 yumurta var demişti en son 20 olmuştu daha var senin opu ne canım yarısından fazlasını okudum yarına biter hepsi haftasonu okuyamadım ay bide var ya dicektm sana kızım okudukça ağırlık çöktü bana nazar var galiba sizde dün gece esnemekten okuyamadım okutun bi evinizi
ne biliyim kuzum oku işte evinivalla mi kiz kime okutucam.kendim okuum ecime kendime uflerim yarin.gece de aslinda biseyler okurmak uyku getirir ha kuzu.tamam cnm sen bana haber et bitince ok...sayisini sormadim.cnm buyukluklerini yazdi.ama aklima takilan aysegul kan sonucunu gorur gormez hemen neden cetriotideye basla dediler
tahmini me gore pazartesi toplarlar yumiler
iyi geceler canım yarın görüşürüz inşallahharkadaşlar ben çıkıyorum ii akşamlar hepinize k.i.b. yarın 4 ten sonra görüşmek üzere....
canım anca geldim ya ablamlar burdaydı çokk heycanlı yarın opu varİyi geceler gece kuşları ytmadan bakyım dedim canlarımm sabah opu va rçok heyecanlıyım yaa mons nerelerdesin yaa turkuaz hanımm bekle bekle yazmadın sana gıcık olduk kızlarla birlikte
tamam canim gorusuruZzzarkadaşlar ben çıkıyorum ii akşamlar hepinize k.i.b. yarın 4 ten sonra görüşmek üzere....
himmm bilmiom.valla cnm ama bence bi sorun yoktur.carsamba basla ama kan sonucuna gore degerlendiricem.dedi ilk once sonra da arayip .hayir carsamba degil bugun basla dedi.ne biliyim kuzum oku işte evini
canım bana hiç e2 bakılmadı bilmiyorum yani bi yorum yapamıcam tatlım
belki sorun yoktur ohss olmazsın diye başla demiştir kötü bi durum olsa belki ertelemeyi düşünmüştür
iyi olunca başla demiştir bence
kizim.sonra bommba gibi geldimmmm:))))tatlim sana guzel opular diliyorum insallah yumilerin gyzel guzel dollenir bebis olurlar .sana Allah yardimcin olsun optummmİyi geceler gece kuşları ytmadan bakyım dedim canlarımm sabah opu va rçok heyecanlıyım yaa mons nerelerdesin yaa turkuaz hanımm bekle bekle yazmadın sana gıcık olduk kızlarla birlikte
canım anca geldim ya ablamlar burdaydı çokk heycanlı yarın opu var
inşallah güzel olucak canım herşey
tamam canim gorusuruZzz
himmm bilmiom.valla cnm ama bence bi sorun yoktur.carsamba basla ama kan sonucuna gore degerlendiricem.dedi ilk once sonra da arayip .hayir carsamba degil bugun basla dedi.
kizim.sonra bommba gibi geldimmmm:))))tatlim sana guzel opular diliyorum insallah yumilerin gyzel guzel dollenir bebis olurlar .sana Allah yardimcin olsun optummm
canım ona odaklı giriyosun ya o yüzden bilinç altında o var rahat ediceksen gör tabiİnşallah tatlım yaaa heyecanlıyım çok opu,dan önce yumişleri ultrasonda görmegi rica edicem içim daha rahat girerim canımm en sonki opu,dan çıkarken ayılırken kaç tane yumurtama var diye aglıya glıya çıkmısım hahhahahhahahahahaha
canım ona odaklı giriyosun ya o yüzden bilinç altında o var rahat ediceksen gör tabi
oooofff kuzum ya son olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
inşallah kuzum abla olucak benim kuzu 5 aylık ablaİnşallah inşallah canım yaaa gerçkten bu sefer ne bilim yaa ne kadarda alıştım desemde çok heyecanlıyım Valla turkuazımla benim bebişin haftası karışcak İNŞALLAH teyzesii seninki 5 aylıkken bizimkiler gözlerini açıcaklar hayata İNŞALLAHHH canım çokk istiyorum çokkk bebişime kavuşmayı 10 senedir hasretle yanıp tutuşuyorum
inşallah kuzum abla olucak benim kuzu 5 aylık abla
ay düşünmek bile heycanlandırıyo canım kolay değil tatlım 10 sene
güzel olucak inanıyorum ben olucak bu kez
Allah korusun kizim.niye ayilmayasin.Allah razi olsun bacim.70 bin tesbih ney canm ben de okuyim:)))İNŞALLAH bacımmm benim tefriciye rakamı çok geçmiş ttlım yaa sagolsun okuyanlar canım 70 bin tesbih çekiliyor şimdi bende çekiyoeum bacım 2500 çektim bugün yasin okudun senin ve kendim için tefriciyi okudum ne buldumsa okudummtövbe tövbe yaaa Rabbim kabul eder dualarımız İNŞALLAH kuzumm tel yanıma almıyacam gelince açıcam İNŞALLAH ayılabilirsem ölmessem
eşinle beraber mi gidiceksiniz canımİnşallahhh canımmm
Allah korusun kizim.niye ayilmayasin.Allah razi olsun bacim.70 bin tesbih ney canm ben de okuyim:)))
eşinle beraber mi gidiceksiniz canım
Allah seni kahretmesin unutmuştum ben onları aman kuzum kafa bi dünya benim ben tüp bebek olunca unutuyorum o süpermenleri gökten zembille iniyo sanki bebeklerCanım tabiki süpermenleri kim vericekkBabamın arabasıyla annem babam eşim 4,ümüz gidicez kuzumm bide yumişlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?