Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar eşim yatmam için zorluyor birlikte yatalım diyorum çok heyecanlıymıs uyuyamazmıss ben yatayım canlarımmm yarın büyük gün bol bol dua edin gece kuşlarım sizleri çokkkk seviyorummm hakkınızı helal edinn

hiii o tesbihi biliom cnm tefriciyem de 50 okunacak car bi de o kizdan daha ses yok napicam bilmiom.neyse onu bosverde ne geziosun daha gitteyatt cabuk yarin opun var. hadi cik benim de karnum agriyo yaticam.yarin guzel gecer insallahhh seniii seviyorm optum.
bi tek surgu var bacim baska bise yok.

git yat canı hadi güzel güzel gir opu ye çokta bişii düşünme doktorum lafı hepimiz tek yumurtadan olduk rabbim ol desin canım sana dualarımdasın tatlım

hadi kizlar ben yatiyorummm optumm hepinizimehtabin hadi cik artik hakkim yok sen de ama helal olsunaysegulum.guzel sohbet edemedik bugun yarin goruselim ins..moreblue opu detaylarini istiyorum yarin okicamm..iyi gecelerrrr canlarimmmm

hadi kizlar ben yatiyorummm optumm hepinizimehtabin hadi cik artik hakkim yok sen de ama helal olsunaysegulum.guzel sohbet edemedik bugun yarin goruselim ins..moreblue opu detaylarini istiyorum yarin okicamm..iyi gecelerrrr canlarimmmm
iyi geceler canım yarın konuşalım gerçekten dinlen sende tatlım iyi geceler öpüyorum canım

Turkuazcim nasilsin 200 tefriciyeni okudum.sehir disindaydim haber veremedim kusura bakma.ins. tedavinin sonucu olumlu geçer.

herkese gün aydın güzel birgün gecirmek dileiğyle huzrlu mutlu bir haftamız olsun hep iyi haberler almak nasip olsun inş

saol canım detaylara inmezsek iyiyim sadece bünye zayıf düştü sanırım sesim kısıldı inşallah daha ilerlemez halsizim çıkacak zaten bi yerlerimden bu tempo..

inşallah kuzum abla olucak benim kuzu 5 aylık abla
ay düşünmek bile heycanlandırıyo canım kolay değil tatlım 10 sene
güzel olucak inanıyorum ben olucak bu kez
cnm benim takip etmeye çalışıyorum demek kız haay cimcime ayzaman nasılda akıyor 5 aylık olmuş baksanamaşallah cnm,sağsağlim kucağına aldığının haberlerini görcez burda inşallah öpüyorum

insallahhh canimmm...abin kac yasinda ?bu arada sen de citirsin daha biz yaslandik:)))

amann ohh ii etmissin kuzu 10 gun de yeter..alerjiler niye cikti acaba yikanmadin diye mi ki?valla bn de yikanmayi dusunmuyorum.

alerjiler bence ilaçlar yan etki yaptı ondan çıktı kuzum arada ateşim de çıktı galiba tetikledi işte.

İyi geceler gece kuşları ytmadan bakyım dedim canlarımm sabah opu va rçok heyecanlıyım yaa mons nerelerdesin yaa turkuaz hanımm bekle bekle yazmadın sana gıcık olduk kızlarla birlikte

canımmm inşallah çok güzel geçmiştir opun ve bugün yaramazlık yapıp süpermenlerle çok güzel aşk yaşarlar ve döllenirler dün gece yazamadım eşim aldı bilgisayarı

Canım tabiki süpermenleri kim vericekk Babamın arabasıyla annem babam eşim 4,ümüz gidicez kuzumm bide yumişlerr

canım sen çok yaşa emi güldürdün benii aman yumişleri evde unutmaaa

Herkese Selam kizlar

Kmehtapsu canim insallah opun sorunsuz gecmistir guzel haberini bekliyoruz

Benkayra canim bebislerin iyiymis cok sukur buyuyecekler annesi sen icini rahat tut onlara da pozitif enerji ver

Canlarım nasılsınız egunal bildiğiniz hasta:2::2::2::2::2:
sesim artık yok
resmen fısıldıyorum konuşamıyorum birinin beni anlaması için dibimde olması lazım...
mehtaptan haber alamadım henüz
turquoisse canım yumiler nasıl
moreblue transferden sonra inşallah güzel güzel tutunuyordur bebişler
misall canım nasıl gidiyo büyük günü beklemek nasılsın
veee diğer kızlar hepinizle ayrı ayrı ilgilenmeyi istiyorum muhabbetlerimizi özledim ama noldu bilmiyorum bu ara üzerimde bişiler dolanıyo topiğe gelemedim Allah beterinden korusun...

güldenim geçmiş olsun nazarmı değdi tızım sana men seni çok özledim ama niye yordun bu kadar kendini

ahh canımm ya çok geçmiş olsun kolay değil stres yorgunluk seni bu hale getirdi dediğin gibi Allah beterinden saklasınbol bol dinlenmeye bak cnm beslenmene de dikkat et. eşinde falan moraller nasıl cnm ben iyi miyim bilmiyorum perşembe sabah 8 de teste gidicem. dün 7. günümdü idrar testi yaptım ama çıkmadı göğüslerim çok şişti çok acıyordu düne kadar ama bugün azalıyor gidiyor sanki bilmiyorum neye işaret karmakarışığım

kızlar mehtapın opusu iyi geçmiş biraz kasık ağrısı var şimdi dinleniyo..
bende bu sesle konuşmaya çalıştım ama o konuştu ben dinledim daha çok...
ay ne zor sessiz olmak sesimi istiyoommm
bu arada 3 yumi toplanmış 2 sinden umutluyuz dedi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…