güldenim geçmiş olsun nazarmı değdi tızım sana men seni çok özledim ama niye yordun bu kadar kendini
sara hoşgeldin cnm nasılsın iyi misin
hoşbulduk tatlım iyiyim sen nasılsın
kızlar mehtapın opusu iyi geçmiş biraz kasık ağrısı var şimdi dinleniyo..
bende bu sesle konuşmaya çalıştım ama o konuştu ben dinledim daha çok...
ay ne zor sessiz olmak sesimi istiyoommm
bu arada 3 yumi toplanmış 2 sinden umutluyuz dedi maşallah
güldenim geçmiş olsun nazarmı değdi tızım sana men seni çok özledim ama niye yordun bu kadar kendini
bende iyiyim cnm oturuyorum boyuna bekliyorum çok zormuş beklemek
saol canım benim bende çok özlüyorum sizi düzeni bi oturtayım işleri yoluna koyayım hasret giderecez Allahın izniyle...
inşallah profilindeki gibi tatlı bi kızın olur canım beklemek zordur bilirim ama sonu güzel olunca bu zahmetlere değiyo inanki
bende seni merak ettim tatlım 18 nisan da kısmetse oradayım belki karşılaşırızcnm benim takip etmeye çalışıyorum demek kız haay cimcime ay zaman nasılda akıyor 5 aylık olmuş baksana maşallah cnm,sağsağlim kucağına aldığının haberlerini görcez burda inşallah öpüyorum
ne kadar sürecek bu düzenin oturması hoş bayağı sürer dimi benim eşim olsa anasıgile postu serer ben evi bi kaç ay unutmak zorunda kalırım heralde ayyyyy düşüncesi bile tüylerimi diken diken etti
ahh canımm ya çok geçmiş olsun kolay değil stres yorgunluk seni bu hale getirdi dediğin gibi Allah beterinden saklasınbol bol dinlenmeye bak cnm beslenmene de dikkat et. eşinde falan moraller nasıl cnm ben iyi miyim bilmiyorum perşembe sabah 8 de teste gidicem. dün 7. günümdü idrar testi yaptım ama çıkmadı göğüslerim çok şişti çok acıyordu düne kadar ama bugün azalıyor gidiyor sanki bilmiyorum neye işaret karmakarışığım
ne kadar sürecek bu düzenin oturması hoş bayağı sürer dimi benim eşim olsa anasıgile postu serer ben evi bi kaç ay unutmak zorunda kalırım heralde ayyyyy düşüncesi bile tüylerimi diken diken etti
kızlar nasılsınız anca gelebildim
güldenim nazar değmiş kuzum sana sarada demiş aynısını doğru allah beterlerinden korusun bi okut kendini kuzum
kızlar nasılsınız anca gelebildim
güldenim nazar değmiş kuzum sana sarada demiş aynısını doğru allah beterlerinden korusun bi okut kendini kuzum
saol canım...
hastalıktan olabilir evet ama bence gerildiğimden zor bi dönemden geçtiğimden sesim bu halde..
eşim arada kalıyor kötü olanda babasının acısını yaşamaya fırsat bulamadı kadınların arasında kalmaktan ben direk ona sarıyorum zaten anası öle herkes bi yandan çekiştiriyooo du bakalım sonu nereye bağlanacak...
idrar testi için çok güvenme dicem sana kan önemli olan sende biliyorsun..
belirti durumuda her zaman belirleyici olmuyor ben çok bilirim hiç bişi hissetmiyorum kesin olmadı kızlar diyip testte pozitifi gören...Allah yüzünü güldürsün inşallahhh
iyiyim canım asıl sen nasılsın heyecan dorukta son 2 güniyiyiz cnmm sen nasılsın yoksun bu aralar
iyiyim canım asıl sen nasılsın heyecan dorukta son 2 gün
olsun tatlım az kalmış sık dişini..inşallah karşılaşırız yaa ne güzel olur..cuma günü 22 sinde histereskopi oldum,temizde çıkmadı hani,ufak polipler ufak yapışıklık konkavlaşma vardı..onları temizledi sevalciğimmm(hakkaten soğuk kadınmış)..ufak dedi ama yakaladımı temizliyormuş etkisi bilinmez...ilk aşımıda oldum uyurken hazır...ne ağrıtıyor ama yaaa 3 gün kolum sızladı,nasıl dayandın cnm yaa..birdahaki nisan 20 gibi bir tarih,inşallah karşılaşırız ne güzel olur,asıl haberler sende suna bak 5 ay...dile kolay ne çabuk geçmiş zaman yaaaa..sana bakınca anladım vaktin geçtiğini maşallah cnm yaaaa,sabırsızlanıyorum biran evvel geçsede su 2 ay bende hamiş olmak istiyorum artık yaaa...sen nasıl sabrettin nasıl bekledin nasıl dayandın bu aşılara...maşallah cnm benim bak karşılığını alıyorsun az kaldı kızınıda kucağına alıcaksın rabbimin izniylebende seni merak ettim tatlım 18 nisan da kısmetse oradayım belki karşılaşırız
evet tatlım en sonunda netleşti kızımız geliyo allah ın izniyle günler geçiyoda canım bide sen gel bana sor
yinede bunada şükür sen nasılsın nasıl gidiyo tedavin
ahh bu aileler niye böyle yapıyor anlamıyorum 3 kuruşluk dünyada değmeyecek şeylerle uğraşıyorlar gerçekten zor Allah yardımcınız olsun. evet cnm en iyisi kan testini beklemek olsa da olmasa da yapacak bişey yok. Amin cnm hepimizin yüzü gülsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?