Tüp Bebek Günlüğümüz !

cnm zor gerçekten rabbim yardımcın olsun..kendine yönelmen gerekirken birde nelerle uğraşıyorsun...kayınvaldenle yakınmı oturuyorsunuz???şehirler başka olsa en azından uzak kalırsın bu kadar kafa yormazsın,eşininde annesi sonuçta dediğin gibi eninde sonunda vicdanı ağır basacak başka çocuğu yokmu tek çocuk eşinmi??kardeşleri yokmu

Egusum canım başınız sağolsun
Sen kendine dikkat et eşine de çok yüklenme daha acısı taze adam sana lazım biliyorsun

aman iyi benim histeroskobide yapışıklık çıkmıştı sende bişii çıkmamış güzel evet sevalciğim soğuk bi kadın ama yaşadıkları belki onu bu hale getirdi bilinmez ama tedavileri çok sert ve kendine çok inannıyo o huyunu seviyorum net konuşuyo kadın ooofff o aşı varya o aşı kollarını dağlıyolar resmen çok acıyo ben 5 kez oldum tatlım bi tanesi uyurken yapılmıştı sende 18 ine gün al görüşelim orda iyi olur
canım günler geçiyo haklısın ama görücen hamiş kalınca daha bi yavaş geçiyo o bişii olurmu stresi hiç bitmiyo atamıyo insan kafasından geçiicek canım bende seval a giderken hemen tüp yapıcak diye gitmiştim 3 4 ay sonra deyince ne uzun gelmişti ama oda işini sağlama alıyo napsın kadın herşey güzel olucak arkadaşım inanıyorum o aşı iyi gelicek sana sonuçta sende ben gibi hamile kalabiliyosunallah ın izniyle bu sefer alıcan sende kucağına bebişini

Ayy inşallah canım ya hepimizin olsun inşallah ama sadece benim değil

amiiiiiiiiiiiiiin

Allah korusun kız öyle deme uzlaşmaya bak eşinde arada kalıyo benim eşim gibi güldencim eşinin başka erkek kardeşi yokmu eğer öyleyse yandın tızım kayganan şimdi evimin direğiiiiii diye oğluna sarılır eyvah ki ne eyvah inşallah eşin senden yana tavır sergiler canım seninde huzurun bozulmaz

aman canım dikkat et o seksi bedenine bişiicik olmasın daha bebişlerini taşıcak o beden tatlım öyle oluyo maalesef geldimi üst üste geliyo geçen sene bizde öyleydi artık sinirlerim bozulmuştu bişii bitiyo yenisi başlıyodu allah beterlerin korusun gerçekten
canım belirti arama bendede hiç yoktu ne ağladım bi bilsen dua et tatlım 20 günlük bebeğin ne belirtisi olucak demişti ablam
iyi düşünelim iyi olsun kuzum istersen yarın ver gene çıkar varsa

saol canım kayınvalidemlere arabayla 10 dk mesafedeyim yakınız yani..
3 erkekler bunlar küçük evli değil ama kendine hayrı yok eşim ortanca abisi yani kaynım şehirdışında eltimde bu sebepten her işten muaf oluyo uzaktalar yaa aslında uzakta olmasalar bak sen neler neler yapar
anlayacağın bi benim eşim var onun istekleriyle uğraşabilecek...

Egusum canım başınız sağolsun
Sen kendine dikkat et eşine de çok yüklenme daha acısı taze adam sana lazım biliyorsun

saol canım benim..
senin bi kız bi oğlunu yerim ben bi ara okudum cinsiyetler belli olmuş oğlan kıza sert davranıyomuş ama
eşime yüklenmek ne demek çok ağır konuşuyorum dilin kemiği yok işte o kadar konuşunca sesim gitti Allah kes sesini dedi bana baban ölene kadar anan öleydi dedim o kadar gözüm döndü:111::111::111:

durulife cım nasılsın tatlım bebişler bi kız bi erkekmiş maşallah ne güzel Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı benim ve isteyen herkesin başına olsun

var canım 3 erkekler bunlar ama biri şehirdışında biri evli değil ama kendine hayrı yok bi eşim var işte gözüne kestirebileceği..
ben ayarı verecem diye umuyorum olmadı direk kaynanaya bizim derdimiz bi senmisin düş yakamızdan dicem dinsizin hakkından imansız gelir misali icabına bakacam inşallah gerek kalmazda ben boşuna endişe ediyorumdur...

seksi bedenime hasret bırakcam eşimi istediklerim olmasın görcek gününü...
beni bu hale getirenler utansın
melek gibi hatundum ben amaaaa
olayların üst üste gelmesi zo oluyor gerçekten...

seni o kadar iyi anlıyorumki güldenim ama kendini sinir etme olan sana olur diyim baktın olmuyo resti çekersin eşinde acısını bile yaşayamamıştır yazık kız çok yüklenme sonunda üzülen sen olursun kötü kayganalar ve görümcekleri bi kazana atıp altınada odun atıp atıp kaynatsalar ne güzel olur

ufak bir yapışıkık çıktı cnm çokta temiz değildi histereskopi polipler konkavlaşma vardı aklıma sen geldin...temiz çıksa bu kadar rahat etmezdim,ne biliyim bişeyler çıkınca sevinio insan olumsuzlukların sebebini ona atıyor,ne güzel demişsin cnm yaa inşallah kucağımıza alıcaz geç olsun güç olmasın,haziranı aslında kendim istedim hem okulda tatile girmiş olacak yaz tatilinde rahat rahat yapıcam inşallah,sen o tarihte tabiki doğuma epey yaklaşmış olacaksınbebişleerr beklesinler bizi

seksi bedenime hasret bırakcam eşimi istediklerim olmasın görcek gününü...
beni bu hale getirenler utansın
melek gibi hatundum ben amaaaa
olayların üst üste gelmesi zo oluyor gerçekten...
evet sen bulmuşsun kuzum formulü bırak hasretlik çeksin
canım insanlar maalesef değişik olabiliyolar çok kurcalamak istemiyorum olayları sonuçta sizin özeliniz
kendini hırpalamaya değmez ben kaç sene ne göz yaşı döktüm tecrübeyle sabittir adamın anası
bide eşinde benimkinin kafasındaysa hiç değişmez o yüzden kendini harap etme tatlım allah a havale et insanları
inan onun adaleti en büyük bişeylerden çıkarıyo

moonsherose balım bu arada 18 ine baktım perşembeye geliyor cnm yaw,eşime göre ayarlıoz cumartesi olması lazımki cuma akşamdan yola çıkıp anca cumartesi sabaha hazır olalım...yani 20 si gibi olur muhtamelen..tabi bide benim nöbetler varsa onlarıda ayarlamak lazım ıyyygggg....sters oldum

beni iyi anladığını çoookkkk iyi biliyorum canım...
eşime fena yüklendim ne laflar ettim bi bilsen bugün en sonunda sen beni gömersin yakında bu gidişle dedi ben ne dedim biliyomusun...olsun en azından nerde olduğunu bilirim dedim

detaylar var anlatmadığım canım boşuna böle değilim yani...
eşime güveniyorum ama kv de edepsiz işte...
du bakalım nolcak bekleyip görelim..

slm kızlar beni hatırladıniz mi:) ilk tüp bebek tedavim embriyolarrimin gelişmemesi sonucu transferm olmadan bitmişti...ikinci tedavim güzel geçti iki embriyo transferm oldu dün transfern 12.günüydu ve değerm 115.7 hamileyim:)))

evet bende az yapışıklık vardı onu açtık dediklerinde sevinmiştim kaç dr gittim hepsi temiz bişii yok diyolardı çünkü insan sebepsizken sebep arıyo tedavi edilebilir umuduyla haziranda daha sık orda olucan öyleyse o zaman karşılaşırız kesin evet haziranda 2 ayım kalmış olucak tam sıcaklarda gelicek benim kuzu sonrada senin kuzunun haberini alıcaz güzel olucak
maşallah bak mavillede 15 haftalık oldu lk kez bu kadar sorunsuz gelmiş bu haftalara
darısı sana olsun canım

tebrikler cnm darısı başımıza işallahdeğerin çok çok iyi ikiz olabilirmiki?????

canım hatırlamazmıyım seni çok sevindim o zaman çok üzülmüştüm tedavin yarıda kalınca Rabbim büyük bak bu kez yüzünü güldürmüş maşallahhh çok tebrik ediyorum sağlıkla ve vaktiyle kucağına almayıda nasip etsin Rabbim...

snaa gelsin cnmA BE KAYNANA - ROMAN - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…