- 12 Nisan 2012
- 789
- 42
- 118
cnm zor gerçekten rabbim yardımcın olsun..kendine yönelmen gerekirken birde nelerle uğraşıyorsun...kayınvaldenle yakınmı oturuyorsunuz???şehirler başka olsa en azından uzak kalırsın bu kadar kafa yormazsın,eşininde annesi sonuçta dediğin gibi eninde sonunda vicdanı ağır basacak başka çocuğu yokmu tek çocuk eşinmi??kardeşleri yokmucanım aslında ben eşimden bu konularda çekmiş biri değilim yani beni ezdirmedi canım isterse gelip gittim hiç sorun yaşamadım ama kayınvalidem sürekli isteyen hayırdan anlamayan birilerin üzerine yük olmaya bayılan bi tip şimdi eşi gitti eşime kalacak herşey ben bunun derdindeyim eşim birine hayır der ikincisine hayır der ama üçüncüde yapmak zorunda kalacak vicdanen çünkü annesi ve hemde babası yok vah vah vahhhhhh benim babam 42 yaşında vefat etti ben evli değildim daha 23 yaşındaydım evimiz kiraydı ve kızkardeşim üniversite 3.sınıftaydı öylece kala kaldık mal mülk vardı anne tarafımda ama bize faydası yoktu ben ölümün cenazenin ne demek olduğunu biliyorum sonrasındaki zorluklarıda kayınvalidenin bize maddi anlamda ihtiyacı yok mal kaldı onlardan kira alacak emekli maaşı bağlanacak ama benim eşimede yüklenecek adım gibi biliyorum bende şimdiden beyimi didik didik ediyorum sakın haaaa diyorum...bi de başka başka yaşananlar var işte hepsi bi araya gelince yamuldum resmen
canım aslında ben eşimden bu konularda çekmiş biri değilim yani beni ezdirmedi canım isterse gelip gittim hiç sorun yaşamadım ama kayınvalidem sürekli isteyen hayırdan anlamayan birilerin üzerine yük olmaya bayılan bi tip şimdi eşi gitti eşime kalacak herşey ben bunun derdindeyim eşim birine hayır der ikincisine hayır der ama üçüncüde yapmak zorunda kalacak vicdanen çünkü annesi ve hemde babası yok vah vah vahhhhhh benim babam 42 yaşında vefat etti ben evli değildim daha 23 yaşındaydım evimiz kiraydı ve kızkardeşim üniversite 3.sınıftaydı öylece kala kaldık mal mülk vardı anne tarafımda ama bize faydası yoktu ben ölümün cenazenin ne demek olduğunu biliyorum sonrasındaki zorluklarıda kayınvalidenin bize maddi anlamda ihtiyacı yok mal kaldı onlardan kira alacak emekli maaşı bağlanacak ama benim eşimede yüklenecek adım gibi biliyorum bende şimdiden beyimi didik didik ediyorum sakın haaaa diyorum...bi de başka başka yaşananlar var işte hepsi bi araya gelince yamuldum resmen
aman iyi benim histeroskobide yapışıklık çıkmıştı sende bişii çıkmamış güzel evet sevalciğim soğuk bi kadın ama yaşadıkları belki onu bu hale getirdi bilinmez ama tedavileri çok sert ve kendine çok inannıyo o huyunu seviyorum net konuşuyo kadın ooofff o aşı varya o aşı kollarını dağlıyolar resmen çok acıyo ben 5 kez oldum tatlım bi tanesi uyurken yapılmıştı sende 18 ine gün al görüşelim orda iyi olurolsun tatlım az kalmış sık dişini..inşallah karşılaşırız yaa ne güzel olur..cuma günü 22 sinde histereskopi oldum,temizde çıkmadı hani,ufak polipler ufak yapışıklık konkavlaşma vardı..onları temizledi sevalciğimmm(hakkaten soğuk kadınmış)..ufak dedi ama yakaladımı temizliyormuş etkisi bilinmez...ilk aşımıda oldum uyurken hazır...ne ağrıtıyor ama yaaa 3 gün kolum sızladı,nasıl dayandın cnm yaa..birdahaki nisan 20 gibi bir tarih,inşallah karşılaşırız ne güzel olur,asıl haberler sende suna bak 5 ay...dile kolay ne çabuk geçmiş zaman yaaaa..sana bakınca anladım vaktin geçtiğini maşallah cnm yaaaa,sabırsızlanıyorum biran evvel geçsede su 2 ay bende hamiş olmak istiyorum artık yaaa...sen nasıl sabrettin nasıl bekledin nasıl dayandın bu aşılara...maşallah cnm benim bak karşılığını alıyorsun az kaldı kızınıda kucağına alıcaksın rabbimin izniyle
Ayy inşallah canım ya hepimizin olsun inşallah ama sadece benim değil
canım valla bende bilmiyorum şimdi imza veraset işlemleri var bi de başka işler var onlar biraz zaman alır tabii bunlar seni ilgilendirmez diyebilirsin ama ilgilendiriyoo işte bazı nedenlerden...eşimin ondan sonraki davranışlarını bekliyorum bakalım hayat rutine bindiğinde post mu serecek yoksa ben onu babasının yanınamı gömecem beklemedeyim...
aman canım dikkat et o seksi bedenine bişiicik olmasın daha bebişlerini taşıcak o beden tatlım öyle oluyo maalesef geldimi üst üste geliyo geçen sene bizde öyleydi artık sinirlerim bozulmuştu bişii bitiyo yenisi başlıyodu allah beterlerin korusun gerçektenvalla bilmiyorum canım nazarmı değdi başka bişimi oldu ama önce annemin hastalığı çıktı apartopar bir haftalığına yanına gittim sonra geldim cenaze oldu ve hala uğraşıyorum işte şimdide seksi bedenim iflas etti
canım belirti arama bendede hiç yoktu ne ağladım bi bilsen dua et tatlım 20 günlük bebeğin ne belirtisi olucak demişti ablamevet cnm sormaa bugünü de saymazsam kaldı 1 gün perşembe sabah 8 de gel dedi hemşire 2 saate çıkar sonuç dediçok çok merak ediyorum göğüslerimin acısı azalmaya başladı tutmadı gibi hissediyorum...
cnm zor gerçekten rabbim yardımcın olsun..kendine yönelmen gerekirken birde nelerle uğraşıyorsun...kayınvaldenle yakınmı oturuyorsunuz???şehirler başka olsa en azından uzak kalırsın bu kadar kafa yormazsın,eşininde annesi sonuçta dediğin gibi eninde sonunda vicdanı ağır basacak başka çocuğu yokmu tek çocuk eşinmi??kardeşleri yokmu
Egusum canım başınız sağolsun
Sen kendine dikkat et eşine de çok yüklenme daha acısı taze adam sana lazım biliyorsun
amiiiiiiiiiiiiiin
Allah korusun kız öyle deme uzlaşmaya bak eşinde arada kalıyo benim eşim gibi güldencim eşinin başka erkek kardeşi yokmu eğer öyleyse yandın tızım kayganan şimdi evimin direğiiiiii diye oğluna sarılır eyvah ki ne eyvah inşallah eşin senden yana tavır sergiler canım seninde huzurun bozulmaz
aman canım dikkat et o seksi bedenine bişiicik olmasın daha bebişlerini taşıcak o beden tatlım öyle oluyo maalesef geldimi üst üste geliyo geçen sene bizde öyleydi artık sinirlerim bozulmuştu bişii bitiyo yenisi başlıyodu allah beterlerin korusun gerçekten
canım belirti arama bendede hiç yoktu ne ağladım bi bilsen dua et tatlım 20 günlük bebeğin ne belirtisi olucak demişti ablam
iyi düşünelim iyi olsun kuzum istersen yarın ver gene çıkar varsa
var canım 3 erkekler bunlar ama biri şehirdışında biri evli değil ama kendine hayrı yok bi eşim var işte gözüne kestirebileceği..
ben ayarı verecem diye umuyorum olmadı direk kaynanaya bizim derdimiz bi senmisin düş yakamızdan dicem dinsizin hakkından imansız gelir misali icabına bakacam inşallah gerek kalmazda ben boşuna endişe ediyorumdur...
ufak bir yapışıkık çıktı cnm çokta temiz değildi histereskopi polipler konkavlaşma vardı aklıma sen geldin...temiz çıksa bu kadar rahat etmezdim,ne biliyim bişeyler çıkınca sevinio insan olumsuzlukların sebebini ona atıyor,ne güzel demişsin cnm yaa inşallah kucağımıza alıcaz geç olsun güç olmasın,haziranı aslında kendim istedim hem okulda tatile girmiş olacak yaz tatilinde rahat rahat yapıcam inşallah,sen o tarihte tabiki doğuma epey yaklaşmış olacaksınaman iyi benim histeroskobide yapışıklık çıkmıştı sende bişii çıkmamış güzel evet sevalciğim soğuk bi kadın ama yaşadıkları belki onu bu hale getirdi bilinmez ama tedavileri çok sert ve kendine çok inannıyo o huyunu seviyorum net konuşuyo kadın ooofff o aşı varya o aşı kollarını dağlıyolar resmen çok acıyo ben 5 kez oldum tatlım bi tanesi uyurken yapılmıştı sende 18 ine gün al görüşelim orda iyi olur
canım günler geçiyo haklısın ama görücen hamiş kalınca daha bi yavaş geçiyo o bişii olurmu stresi hiç bitmiyo atamıyo insan kafasından geçiicek canım bende seval a giderken hemen tüp yapıcak diye gitmiştim 3 4 ay sonra deyince ne uzun gelmişti ama oda işini sağlama alıyo napsın kadın herşey güzel olucak arkadaşım inanıyorum o aşı iyi gelicek sana sonuçta sende ben gibi hamile kalabiliyosunallah ın izniyle bu sefer alıcan sende kucağına bebişini
evet sen bulmuşsun kuzum formulü bırak hasretlik çeksinseksi bedenime hasret bırakcam eşimi istediklerim olmasın görcek gününü...
beni bu hale getirenler utansın
melek gibi hatundum ben amaaaa
olayların üst üste gelmesi zo oluyor gerçekten...
seni o kadar iyi anlıyorumki güldenim ama kendini sinir etme olan sana olur diyim baktın olmuyo resti çekersin eşinde acısını bile yaşayamamıştır yazık kız çok yüklenme sonunda üzülen sen olursun kötü kayganalar ve görümcekleri bi kazana atıp altınada odun atıp atıp kaynatsalar ne güzel olur
evet sen bulmuşsun kuzum formulü bırak hasretlik çeksin
canım insanlar maalesef değişik olabiliyolar çok kurcalamak istemiyorum olayları sonuçta sizin özeliniz
kendini hırpalamaya değmez ben kaç sene ne göz yaşı döktüm tecrübeyle sabittir adamın anası
bide eşinde benimkinin kafasındaysa hiç değişmez o yüzden kendini harap etme tatlım allah a havale et insanları
inan onun adaleti en büyük bişeylerden çıkarıyo
evet bende az yapışıklık vardı onu açtık dediklerinde sevinmiştim kaç dr gittim hepsi temiz bişii yok diyolardı çünkü insan sebepsizken sebep arıyo tedavi edilebilir umuduyla haziranda daha sık orda olucan öyleyse o zaman karşılaşırız kesin evet haziranda 2 ayım kalmış olucak tam sıcaklarda gelicek benim kuzu sonrada senin kuzunun haberini alıcaz güzel olucakufak bir yapışıkık çıktı cnm çokta temiz değildi histereskopi polipler konkavlaşma vardı aklıma sen geldin...temiz çıksa bu kadar rahat etmezdim,ne biliyim bişeyler çıkınca sevinio insan olumsuzlukların sebebini ona atıyor,ne güzel demişsin cnm yaa inşallah kucağımıza alıcaz geç olsun güç olmasın,haziranı aslında kendim istedim hem okulda tatile girmiş olacak yaz tatilinde rahat rahat yapıcam inşallah,sen o tarihte tabiki doğuma epey yaklaşmış olacaksınbebişleerr beklesinler bizi
tebrikler cnm darısı başımıza işallahslm kızlar beni hatırladıniz mi:) ilk tüp bebek tedavim embriyolarrimin gelişmemesi sonucu transferm olmadan bitmişti...ikinci tedavim güzel geçti iki embriyo transferm oldu dün transfern 12.günüydu ve değerm 115.7 hamileyim:)))
slm kızlar beni hatırladıniz mi:) ilk tüp bebek tedavim embriyolarrimin gelişmemesi sonucu transferm olmadan bitmişti...ikinci tedavim güzel geçti iki embriyo transferm oldu dün transfern 12.günüydu ve değerm 115.7 hamileyim:)))
slm kızlar beni hatırladıniz mi:) ilk tüp bebek tedavim embriyolarrimin gelişmemesi sonucu transferm olmadan bitmişti...ikinci tedavim güzel geçti iki embriyo transferm oldu dün transfern 12.günüydu ve değerm 115.7 hamileyim:)))
snaa gelsin cnmevet bende az yapışıklık vardı onu açtık dediklerinde sevinmiştim kaç dr gittim hepsi temiz bişii yok diyolardı çünkü insan sebepsizken sebep arıyo tedavi edilebilir umuduyla haziranda daha sık orda olucan öyleyse o zaman karşılaşırız kesin evet haziranda 2 ayım kalmış olucak tam sıcaklarda gelicek benim kuzu sonrada senin kuzunun haberini alıcaz güzel olucak
maşallah bak mavillede 15 haftalık oldu lk kez bu kadar sorunsuz gelmiş bu haftalara
darısı sana olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?