beni iyi anladığını çoookkkk iyi biliyorum canım...
eşime fena yüklendim ne laflar ettim bi bilsen bugün en sonunda sen beni gömersin yakında bu gidişle dedi ben ne dedim biliyomusun...olsun en azından nerde olduğunu bilirim dedim
slm kızlar beni hatırladıniz mi:) ilk tüp bebek tedavim embriyolarrimin gelişmemesi sonucu transferm olmadan bitmişti...ikinci tedavim güzel geçti iki embriyo transferm oldu dün transfern 12.günüydu ve değerm 115.7 hamileyim:)))
canım aslında ben eşimden bu konularda çekmiş biri değilim yani beni ezdirmedi canım isterse gelip gittim hiç sorun yaşamadım ama kayınvalidem sürekli isteyen hayırdan anlamayan birilerin üzerine yük olmaya bayılan bi tip şimdi eşi gitti eşime kalacak herşey ben bunun derdindeyim eşim birine hayır der ikincisine hayır der ama üçüncüde yapmak zorunda kalacak vicdanen çünkü annesi ve hemde babası yok vah vah vahhhhhh benim babam 47 yaşında vefat etti ben evli değildim daha 23 yaşındaydım evimiz kiraydı ve kızkardeşim üniversite 3.sınıftaydı öylece kala kaldık mal mülk vardı anne tarafımda ama bize faydası yoktu ben ölümün cenazenin ne demek olduğunu biliyorum sonrasındaki zorluklarıda kayınvalidenin bize maddi anlamda ihtiyacı yok mal kaldı onlardan kira alacak emekli maaşı bağlanacak ama benim eşimede yüklenecek adım gibi biliyorum bende şimdiden beyimi didik didik ediyorum sakın haaaa diyorum...bi de başka başka yaşananlar var işte hepsi bi araya gelince yamuldum resmen
aman canım dikkat et o seksi bedenine bişiicik olmasın daha bebişlerini taşıcak o beden tatlım öyle oluyo maalesef geldimi üst üste geliyo geçen sene bizde öyleydi artık sinirlerim bozulmuştu bişii bitiyo yenisi başlıyodu allah beterlerin korusun gerçekten
canım belirti arama bendede hiç yoktu ne ağladım bi bilsen dua et tatlım 20 günlük bebeğin ne belirtisi olucak demişti ablam
iyi düşünelim iyi olsun kuzum istersen yarın ver gene çıkar varsa
detaylar var anlatmadığım canım boşuna böle değilim yani...
eşime güveniyorum ama kv de edepsiz işte...
du bakalım nolcak bekleyip görelim..
anladım kuzum neyse hazıranda mutlaka denk geliriz tatlım haftasonuda bizi çok kabul etmiyolar hamişleri yani çünkü çok yoğun oluyo bizimde işimize gelmiyo haftasonu sen eskişehirden geliyodun dimi neyse transfer zamanı dah sık gelicen ben ayarlıcam kendimi sana göremoonsherose balım bu arada 18 ine baktım perşembeye geliyor cnm yaw,eşime göre ayarlıoz cumartesi olması lazımki cuma akşamdan yola çıkıp anca cumartesi sabaha hazır olalım...yani 20 si gibi olur muhtamelen..tabi bide benim nöbetler varsa onlarıda ayarlamak lazım ıyyygggg....sters oldum
ayyyyy ağzından bal damlıyor cnm yaaa inşallah inşallah boşver çokta sıcaklara denk gelmiyorsun haziranda buralar esiyor,istanbul süper oluyor bahar havası ..deli sıcaklar temmuz ağustosta oluyor,benim hep hayalimdir biliomusun senin dönemine denk gelmek ..hiç kış gebesi olmak istememişimdir,şöyle incecik tril tiril elbiselerde karnımın çıkması,sandaletleimle gün ışığında turlamakevet bende az yapışıklık vardı onu açtık dediklerinde sevinmiştim kaç dr gittim hepsi temiz bişii yok diyolardı çünkü insan sebepsizken sebep arıyo tedavi edilebilir umuduyla haziranda daha sık orda olucan öyleyse o zaman karşılaşırız kesin evet haziranda 2 ayım kalmış olucak tam sıcaklarda gelicek benim kuzu sonrada senin kuzunun haberini alıcaz güzel olucak
maşallah bak mavillede 15 haftalık oldu lk kez bu kadar sorunsuz gelmiş bu haftalara
darısı sana olsun canım
ama ama ama ben şu anda mesir macunlarını höpürdetirkenn okuduklarıma bakıverin hele..
kurbaneee kurbanee leee leelle leee leee kurbaneeee..
4 haftalık hamileyim yani kızlar yarın testi tekrarlicam tek belirtim karnım ara ara çok ağrıyor ve çok sık idrara çıkıyorum.
süpersin o zaman:))))anladım kuzum neyse hazıranda mutlaka denk geliriz tatlım haftasonuda bizi çok kabul etmiyolar hamişleri yani çünkü çok yoğun oluyo bizimde işimize gelmiyo haftasonu sen eskişehirden geliyodun dimi neyse transfer zamanı dah sık gelicen ben ayarlıcam kendimi sana göre
deliiiiiii mesir macunu hüpletiyomuşşşşş
daha ne laflar kızım bizdeeee en sonu buydu ama beni gömersin sen yakında dedi bende olursa takdir dedim en azından nerde olduğundan emin olurum dedim valla öle hissediyom ya benimsin ya toprağın demek oluyo bu
slm kızlar beni hatırladıniz mi:) ilk tüp bebek tedavim embriyolarrimin gelişmemesi sonucu transferm olmadan bitmişti...ikinci tedavim güzel geçti iki embriyo transferm oldu dün transfern 12.günüydu ve değerm 115.7 hamileyim:)))
deliiiiiii mesir macunu hüpletiyomuşşşşş
daha ne laflar kızım bizdeeee en sonu buydu ama beni gömersin sen yakında dedi bende olursa takdir dedim en azından nerde olduğundan emin olurum dedim valla öle hissediyom ya benimsin ya toprağın demek oluyo bu
kızım ben trakyalıyım düğün şarkımız o bizim
canımm çok zor şeyler anlıyorum seni ve olan senle eşinin huzuruna olacak kimseye hiç bişey olmayacak bence adama sert çıkma ki anasına doğru kaymasın. O da zaten şimdi acılı ve pek kimin ne yaptığını dediğini pek algılayamaz herşey zamanla oturacak inşallah. sen bence ağır konuşma ki ilerde bu konuşmalarını karşına çıkarmasın. Yaşadıklarına da üzüldüm genç yaşta evinizin direği gitmiş ama herşey Allah tan veren de alan da o imtihanlarımız sayesinde ayaktayız onlar bizim öbür dünyaya yatırımlarımız.
haklısın canım benim sağolasın sizler böyle konuşunca içim ferahlıyor iyiki varsınız
Allah kolaylık versin cnm benim hiç üzülme kimse senden değerli değil zaten sıkıntımız kendimize yetiyor bebişler gelmiyor. bi de bunlarla sıkma canını inşallah herşey düzelecek
çoook sevindim cnm senin adına..peki bu tedavi öncesi yada sonra farklı bişey yaptınmı..yada uygulanan tedaviden biraz bahsedebilirmisinn..Rabbim 9 ayın sonunda kucağına almayı nasib etsin cnm
durulife cım nasılsın tatlım bebişler bi kız bi erkekmiş maşallah ne güzel Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı benim ve isteyen herkesin başına olsun
evet kıyafet derdimizde yok bebişe bi kaç badi aldıkmı tamam çünkü başka bişii giymiyomuş bebişlerayyyyy ağzından bal damlıyor cnm yaaa inşallah inşallah boşver çokta sıcaklara denk gelmiyorsun haziranda buralar esiyor,istanbul süper oluyor bahar havası ..deli sıcaklar temmuz ağustosta oluyor,benim hep hayalimdir biliomusun senin dönemine denk gelmek ..hiç kış gebesi olmak istememişimdir,şöyle incecik tril tiril elbiselerde karnımın çıkması,sandaletleimle gün ışığında turlamakkış gebeliği daha zor montları önü iliklenmez,hem bebek soğuğa doğmıcak rahat rahat bıcı yaptırırsın gazı olmaz fazla kış bebekleri dezavantaj astronot gibi sarılıolar
hayırlı olsun cnm maşallah Allah hepimize nasip etsin inşallah
kızz neler diyorsun öle adama biber sürcem bak ağzına
izle ama yaa çok tatlılarkızım ben trakyalıyım düğün şarkımız o bizim
Iyiyim canım
Bu sipalarla uğraşıyorum tepiyolar suan allahım hepinize nasip etsin bu duyguyu
Oğlan kıza tepiyor kız da bana tepiyor kurtar beni diyo herhalde
töbe demek lazım bi durup düşünsem iyi olcak sanırım
hakkaten yaa sıpalar doğmadan soyup soğana çeviriolarevet kıyafet derdimizde yok bebişe bi kaç badi aldıkmı tamam çünkü başka bişii giymiyomuş bebişler
acıdı çocuk anasına babasına yedi zaten bütün paramızı kıyafet istemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?