Tüp Bebek Günlüğümüz !

ama ama ama ben şu anda mesir macunlarını höpürdetirkenn okuduklarıma bakıverin hele..

kurbaneee kurbanee leee leelle leee leee kurbaneeee..

canımcım özelden 10 dk da bir mesaj atma durumuna deli oluyorum o sebepten pes ettim burdan devam edelim

çoook sevindim cnm senin adına..peki bu tedavi öncesi yada sonra farklı bişey yaptınmı..yada uygulanan tedaviden biraz bahsedebilirmisinn..Rabbim 9 ayın sonunda kucağına almayı nasib etsin cnm

canımm çok zor şeyler anlıyorum seni ve olan senle eşinin huzuruna olacak kimseye hiç bişey olmayacak bence adama sert çıkma ki anasına doğru kaymasın. O da zaten şimdi acılı ve pek kimin ne yaptığını dediğini pek algılayamaz herşey zamanla oturacak inşallah. sen bence ağır konuşma ki ilerde bu konuşmalarını karşına çıkarmasın. Yaşadıklarına da üzüldüm genç yaşta evinizin direği gitmiş ama herşey Allah tan veren de alan da o imtihanlarımız sayesinde ayaktayız onlar bizim öbür dünyaya yatırımlarımız.

haklısın canım benim sağolasın sizler böyle konuşunca içim ferahlıyor iyiki varsınız

detaylar var anlatmadığım canım boşuna böle değilim yani...
eşime güveniyorum ama kv de edepsiz işte...
du bakalım nolcak bekleyip görelim..

Allah kolaylık versin cnm benim hiç üzülme kimse senden değerli değil zaten sıkıntımız kendimize yetiyor bebişler gelmiyor. bi de bunlarla sıkma canını inşallah herşey düzelecek

anladım kuzum neyse hazıranda mutlaka denk geliriz tatlım haftasonuda bizi çok kabul etmiyolar hamişleri yani çünkü çok yoğun oluyo bizimde işimize gelmiyo haftasonu sen eskişehirden geliyodun dimi neyse transfer zamanı dah sık gelicen ben ayarlıcam kendimi sana göre

4 haftalık hamileyim yani kızlar yarın testi tekrarlicam tek belirtim karnım ara ara çok ağrıyor ve çok sık idrara çıkıyorum.

ayyyyy ağzından bal damlıyor cnm yaaa inşallah inşallah boşver çokta sıcaklara denk gelmiyorsun haziranda buralar esiyor,istanbul süper oluyor bahar havası ..deli sıcaklar temmuz ağustosta oluyor,benim hep hayalimdir biliomusun senin dönemine denk gelmek ..hiç kış gebesi olmak istememişimdir,şöyle incecik tril tiril elbiselerde karnımın çıkması,sandaletleimle gün ışığında turlamakkış gebeliği daha zor montları önü iliklenmez,hem bebek soğuğa doğmıcak rahat rahat bıcı yaptırırsın gazı olmaz fazlakış bebekleri dezavantaj astronot gibi sarılıolar

ama ama ama ben şu anda mesir macunlarını höpürdetirkenn okuduklarıma bakıverin hele..

kurbaneee kurbanee leee leelle leee leee kurbaneeee..

deliiiiiii mesir macunu hüpletiyomuşşşşş
daha ne laflar kızım bizdeeee en sonu buydu ama beni gömersin sen yakında dedi bende olursa takdir dedim en azından nerde olduğundan emin olurum dedim valla öle hissediyom ya benimsin ya toprağın demek oluyo bu

süpersin o zaman:))))evet cnm esk

ayy napııyimmm bir macunn bir lokumm derkennn yana yana yiyomm çok seviyomm..hayır bişey değil geçen seferki gibi benim yumi erken büyüyüp çatlıcakk bu destek ile varsa tabii

valla ne laflar ne laflarrr tuttumm bu cümleyi ama :))

hayırlı olsun cnm maşallah Allah hepimize nasip etsin inşallah

kızz neler diyorsun öle adama biber sürcem bak ağzına

haklısın canım eşimle daha seçerek konuşmam lazım ama insanım işte tepkisiz kalabilen bi tip olmadım ki hiç...
frene basmam lazım...

çoook sevindim cnm senin adına..peki bu tedavi öncesi yada sonra farklı bişey yaptınmı..yada uygulanan tedaviden biraz bahsedebilirmisinn..Rabbim 9 ayın sonunda kucağına almayı nasib etsin cnm

beğendimmm bu soruları:129::129::129::129::129::129::129::129:

:118::118::118::118:

durulife cım nasılsın tatlım bebişler bi kız bi erkekmiş maşallah ne güzel Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı benim ve isteyen herkesin başına olsun

Iyiyim canım
Bu sipalarla uğraşıyorum tepiyolar suan allahım hepinize nasip etsin bu duyguyu
Oğlan kıza tepiyor kız da bana tepiyor kurtar beni diyo herhalde

evet kıyafet derdimizde yok bebişe bi kaç badi aldıkmı tamam çünkü başka bişii giymiyomuş bebişler
acıdı çocuk anasına babasına yedi zaten bütün paramızı kıyafet istemiyo

Iyiyim canım
Bu sipalarla uğraşıyorum tepiyolar suan allahım hepinize nasip etsin bu duyguyu
Oğlan kıza tepiyor kız da bana tepiyor kurtar beni diyo herhalde

ayy yerim ben onların tepiklerini ya maşallah anneleri hareket bol yandın sen
töbe demek lazım bi durup düşünsem iyi olcak sanırım

bence de sen bi durup iki düşün bence hatta üç

evet kıyafet derdimizde yok bebişe bi kaç badi aldıkmı tamam çünkü başka bişii giymiyomuş bebişler
acıdı çocuk anasına babasına yedi zaten bütün paramızı kıyafet istemiyo
hakkaten yaa sıpalar doğmadan soyup soğana çeviriolar ben bunların okul zamanlarını düşünemiorum bacım,en güzeli senin zaman denk getirip yazın doğurup bütçe yapmak hahahaha doğru valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…