ayy napııyimmm bir macunn bir lokumm derkennn yana yana yiyomm çok seviyomm..hayır bişey değil geçen seferki gibi benim yumi erken büyüyüp çatlıcakk bu destek ile varsa tabii
valla ne laflar ne laflarrr tuttumm bu cümleyi ama :))
ayy yerim ben onların tepiklerini ya maşallah anneleri hareket bol yandın sen
bence de sen bi durup iki düşün bence hatta üç
amaaann oluyo bazen çıkıyo ağızdan işte napalım yani,senin yaşadığın stresi kimse düşünmüyo sonuçta...eşin sonuçta seni tanıyodur ne ciddilikte söliyip söylemediğini biliyodur,canını yakmasa söylemezdin sonuçta.....alırsın gönlünü boşver sen kendine bak,sen iyimisin asıltöbe demek lazım bi durup düşünsem iyi olcak sanırım
süpersin o zaman:))))evet cnm esk
Selam kızlar ben geldim opu oldum çok şükür ama kasıklarım ve bilim çokk agrıyorr
Selam kızlar ben geldim opu oldum çok şükür ama kasıklarım ve bilim çokk agrıyorr
evet kimle konuştuysam yazın hastane çıkışlarını bile giydiremedik dedi bi badi neyine yetmez afımızı küfümüzü yediler zatenhakkaten yaa sıpalar doğmadan soyup soğana çeviriolarben bunların okul zamanlarını düşünemiorum bacım,en güzeli senin zaman denk getirip yazın doğurup bütçe yapmak hahahaha doğru valla
canımmmm hadi bakalım kaç tane toplandı kuzumSelam kızlar ben geldim opu oldum çok şükür ama kasıklarım ve bilim çokk agrıyorr
lokum çekti canım bi bakiimmm varmıydı
bu kadar yüklemeye yumi napsın ortaya çıkar 2 güne çatlar böle beslenmeye
var tabiki bu ayda yumiiiiii..
sonradan düşününce ağır cümle gibi duruyo ama bi yandan da karşıdakini havaya sokar bence o kadar seviyoki beni ya benimsin ya toprağın diyooooo
aa ne kadar güzel ,ailen burdaymış,ama hiç zamanı değil eskişehhirin biliomusun çok soğuk değil ama gökyüzü gıpgri...insnın içi kararıyor,ama ailen burdaysa herşeye değer tabii..benim ailemde ankarada bende orda olmak istiyorum suanBende eskişehirliyim canım annemler orda çok özledim
amaaann oluyo bazen çıkıyo ağızdan işte napalım yani,senin yaşadığın stresi kimse düşünmüyo sonuçta...eşin sonuçta seni tanıyodur ne ciddilikte söliyip söylemediğini biliyodur,canını yakmasa söylemezdin sonuçta.....alırsın gönlünü boşver sen kendine bak,sen iyimisin asıl
ama ama ama ben acıların kadını modunda takılıyom zaten bi de sesim gitti sanırım bi daha böle şeyler söylemeyeyim diye Allah sesimi aldı en iyisi çok düşüneyim konuşmadan önce:13::13::13:
,Iyiyim canım
Bu sipalarla uğraşıyorum tepiyolar suan allahım hepinize nasip etsin bu duyguyu
Oğlan kıza tepiyor kız da bana tepiyor kurtar beni diyo herhalde
canım hilal çok zarif bir paket yapmışş allah bin kere razı olsun..mesir macunlarının yanında şşööyyle üzeri çükoolaataa kapplıı içi mesirlii lokumm da yollamış ya bana..Allahımmmmmmmm sana geliyorummmm
canım hilal çok zarif bir paket yapmışş allah bin kere razı olsun..mesir macunlarının yanında şşööyyle üzeri çükoolaataa kapplıı içi mesirlii lokumm da yollamış ya bana..Allahımmmmmmmm sana geliyorummmm
Sagolun kızlar çok sancım var uzanıcam biraz canlarım 3 yumişim var İNŞALLAAH kaliteli olurlar canların dua edin akşam görüşürüz İNŞALLAH
aleykümselam cnmm hoşgeldin geçmişler olsun inşallah çok güzel döllenir ve bölünürler yumilerinbol bol dinlen cnm kalkma hiç.
bida duymicam böyle şeyler dediğini sen asil bir kadınsın seni bu hale getirenler utansın boşver kocan da gitsin anasına atsın atsın stresini gelsin haa atamıyosa da zaten seni anlamış olacaktır
Sagolun kızlar çok sancım var uzanıcam biraz canlarım 3 yumişim var İNŞALLAAH kaliteli olurlar canların dua edin akşam görüşürüz İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?