Tüp Bebek Günlüğümüz !

lokum çekti canım bi bakiimmm varmıydı
bu kadar yüklemeye yumi napsın ortaya çıkar 2 güne çatlar böle beslenmeye
var tabiki bu ayda yumiiiiii..
sonradan düşününce ağır cümle gibi duruyo ama bi yandan da karşıdakini havaya sokar bence o kadar seviyoki beni ya benimsin ya toprağın diyooooo

ayy yerim ben onların tepiklerini ya maşallah anneleri hareket bol yandın sen

bence de sen bi durup iki düşün bence hatta üç

ama ama ama ben acıların kadını modunda takılıyom zaten bi de sesim gitti sanırım bi daha böle şeyler söylemeyeyim diye Allah sesimi aldı en iyisi çok düşüneyim konuşmadan önce:13::13::13:

töbe demek lazım bi durup düşünsem iyi olcak sanırım
amaaann oluyo bazen çıkıyo ağızdan işte napalım yani,senin yaşadığın stresi kimse düşünmüyo sonuçta...eşin sonuçta seni tanıyodur ne ciddilikte söliyip söylemediğini biliyodur,canını yakmasa söylemezdin sonuçta.....alırsın gönlünü boşver sen kendine bak,sen iyimisin asıl

hakkaten yaa sıpalar doğmadan soyup soğana çeviriolar ben bunların okul zamanlarını düşünemiorum bacım,en güzeli senin zaman denk getirip yazın doğurup bütçe yapmak hahahaha doğru valla
evet kimle konuştuysam yazın hastane çıkışlarını bile giydiremedik dedi bi badi neyine yetmez afımızı küfümüzü yediler zaten ay canım sağlıklı olsunlarda gerisi boş
Selam kızlar ben geldim opu oldum çok şükür ama kasıklarım ve bilim çokk agrıyorr
canımmmm hadi bakalım kaç tane toplandı kuzum ağrı olması normal tatlım yat dinlen bol bo

canım hilal çok zarif bir paket yapmışş allah bin kere razı olsun..mesir macunlarının yanında şşööyyle üzeri çükoolaataa kapplıı içi mesirlii lokumm da yollamış ya bana..Allahımmmmmmmm sana geliyorummmm

Bende eskişehirliyim canım annemler orda çok özledim
aa ne kadar güzel ,ailen burdaymış,ama hiç zamanı değil eskişehhirin biliomusun çok soğuk değil ama gökyüzü gıpgri...insnın içi kararıyor,ama ailen burdaysa herşeye değer tabii..benim ailemde ankarada bende orda olmak istiyorum suan

dimi ama ne güzel yazmışsın öleee..
etki tepki meselesi işte...
sivri bi tipim zaten bi de insan idare edemem...
eşim biliyo bu halimi umarım çok kırılmamıştır...
ben daha iyiyim ama bugün zamanla daha iyi olacam bugün sinyallerini aldım zaten...

Selam kızlar ben geldim opu oldum çok şükür ama kasıklarım ve bilim çokk agrıyorr

aleykümselam cnmm hoşgeldin geçmişler olsun inşallah çok güzel döllenir ve bölünürler yumilerinbol bol dinlen cnm kalkma hiç.

ama ama ama ben acıların kadını modunda takılıyom zaten bi de sesim gitti sanırım bi daha böle şeyler söylemeyeyim diye Allah sesimi aldı en iyisi çok düşüneyim konuşmadan önce:13::13::13:

bida duymicam böyle şeyler dediğini sen asil bir kadınsın seni bu hale getirenler utansın boşver kocan da gitsin anasına atsın atsın stresini gelsin haa atamıyosa da zaten seni anlamış olacaktır

Sagolun kızlar çok sancım var uzanıcam biraz canlarım 3 yumişim var İNŞALLAAH kaliteli olurlar canların dua edin akşam görüşürüz İNŞALLAH

opunun sorunsuz geçmesine sevindim canım darısı transferinin başına ondan sonra test gününün ve sonunda doğumhaneden çıkışının diyelim hepsi sorunsuz bi şekilde geçip bebeklerini kucağına alırsın inşallah

Iyiyim canım
Bu sipalarla uğraşıyorum tepiyolar suan allahım hepinize nasip etsin bu duyguyu
Oğlan kıza tepiyor kız da bana tepiyor kurtar beni diyo herhalde
,

yerim men onların tepiklerini yaaaa yandın sen tızım bunlar içerde böylelerse dışarı çıktıklarında çekeceğin var

ama aşkısım bi kerede mideye indirmeyi düşünmüyon dimi hepsini...
yavaş yavaş ye litfen
hilal avukatımız pek incedir saolsun...

Sagolun kızlar çok sancım var uzanıcam biraz canlarım 3 yumişim var İNŞALLAAH kaliteli olurlar canların dua edin akşam görüşürüz İNŞALLAH

canım yaa benimde bugün sancım var ve midem çok kötü bişey yiyemiyorum doktorum Güvenç Bey normal olduğunu söylemişti ama insan panikliyo işte (

abartıyorum canım eğleniyorum halimle işte..
ben öyle kolay kolay yıkılmam bilirler beni...
o sebepten saldıranımda çoktur sevenimde...
ortada durmam hiç haklıya haklı derim diğerinin işine gelmeyebilir beni bağlamaz yani..
eşimde kendi tercihi kendi yapacak ben alt yapıyı oluşturdum az bişi daha da yükleme yapıcam ara ara yeniden formatlayacam onu ve bana ait olduğundan doğru yoldan şaşmayacak Allahın izniyle...

kızlar ben biraz evle ilgileneyim kaç gündür hiç bişi yapmadım...
ilk fırsatta gelirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…