Tüp Bebek Günlüğümüz !

seviyorum seniii cnmm güçlü kadınsın vesselam herşeyin üstesinden gelirsin üye olmadan önceden de okuduğumdan herşeye esprili yaklaşımın çok hoşuma giderdi

yorma kendini minik kuşummm

az bişi yormam lazım ama
kardeşim giderken avi temizledi saolsun silme süpürme değil dün iki valiz yapmıştımda giderim belki diye onları geri yerleştircem

seviyorum seniii cnmm güçlü kadınsın vesselam herşeyin üstesinden gelirsin üye olmadan önceden de okuduğumdan herşeye esprili yaklaşımın çok hoşuma giderdi

bende seni seviyorum canım..
bu ara olumlu yaklaşımlarım yara aldı ama dönüşüm muhteşem olcak

wuwww bizim hatunn bavul falan da hazırlamışşşş tırstımm :18::18::18::18::18::18::18::18:

canlar nasılsınız iyimiziniz....ne var ne yok...TURQOİSSEEE canım 50 tefriciyeni okudum bilgin olsunn

canım aslında 15 günde bir değişiyoduk ama serseri klktı o yüzden akşamları 1 ay..valla güzel canım calısmak ama işte evde olunca zor oluyo

evli olunca zor oluyor evet cnm bende bi dönem çalıştım ama yapamadım hep izin almak gerekti tedavi için bi de eşim bayağı dağınık pek toplamayı bilmez aklım hep evdeydi

evli olunca zor oluyor evet cnm bende bi dönem çalıştım ama yapamadım hep izin almak gerekti tedavi için bi de eşim bayağı dağınık pek toplamayı bilmez aklım hep evdeydi
caanım benmkide pak bilmezdi ama saolsun tedavi sürecinde alıştı..bizim burda soba yakılıyo onu filan artk bana bırakmıyoalıstıgı için şimdide devam ediyo yapmayaa evet canım izin almak zor oluyo ama benm kadrolu o yüzden bırakamam işimi çünkü eşiminde rahmetli babasından 200 milyara yakın borcu var ben tedavileri filan kendiimknlarımla yaptırdım yaptırmayada devam edicem o yüzden bebeğim için ona gelecek sağlayabilmem için bırakamamm

aferin enişteme yapsın tabiki soba yakmak başlıbaşına işkence zaten. yaa senin işin güzel cnm ya bırakma tabiki millet kadrolu olmak için nelerini feda ediyo. Hadi ya üzüldüm şimdi çokmuş cnm ya Allah kolaylık versin borç deyince benim de midem bulanıyor biz de 2.5 yıldır hep borç ödüyoruz ama bizim bitti sayılır şimdi tüp bebek borcumuz var o kadar.

canım biz uzunca bi süre öderiz daha o yüzden çok bunalıyorum Allah borçlulara cocugu olmayana yardım etsin

Arkadaşlar ben yine 2 gün antep bir gün izmir yolculuğuna çıkıyorum. Sizlere bir selam vereyim dedim gitmeden. Sonra da 1 hafta ingilterede olacağım. İnşallah dönüştü de tüpe başlayacağız. Sabredemiyorum resmen çok heycanlıyım yine

ben dünkü kabız olayından sonra bebişime bişey olmuşmudur endişesiyle bugün soluğu doktorda aldım bebişim iyi içerde kıpırdıyo tabi ben daha hissedemiyorum ama doktor herşeyi böyle stres yapmayın diye kızdı ama ne yapayım insan endişeleniyo 10 gün sonraya tekrar randevu verdi inşallah herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…