kızlar ben biraz evle ilgileneyim kaç gündür hiç bişi yapmadım...
ilk fırsatta gelirim...
abartıyorum canım eğleniyorum halimle işte..
ben öyle kolay kolay yıkılmam bilirler beni...
o sebepten saldıranımda çoktur sevenimde...
ortada durmam hiç haklıya haklı derim diğerinin işine gelmeyebilir beni bağlamaz yani..
eşimde kendi tercihi kendi yapacak ben alt yapıyı oluşturdum az bişi daha da yükleme yapıcam ara ara yeniden formatlayacam onu ve bana ait olduğundan doğru yoldan şaşmayacak Allahın izniyle...
yorma kendini minik kuşummm
seviyorum seniii cnmm güçlü kadınsın vesselam herşeyin üstesinden gelirsinüye olmadan önceden de okuduğumdan herşeye esprili yaklaşımın çok hoşuma giderdi
wuwww bizim hatunn bavul falan da hazırlamışşşş tırstımm :18::18::18::18::18::18::18::18:
canlar nasılsınız iyimiziniz....ne var ne yok...TURQOİSSEEE canım 50 tefriciyeni okudum bilgin olsunn
hoş bulduk canım evet canım bi mesai daha başladı daha önümde 26 gün var 4-12 mesaisinin değişmesi içinnnhoşgeldin cnm bir mesai daha başladı senin için
hoş bulduk canım evet canım bi mesai daha başladı daha önümde 26 gün var 4-12 mesaisinin değişmesi içinnn
canım aslında 15 günde bir değişiyoduk ama serseri klktı o yüzden akşamları 1 ay..valla güzel canım calısmak ama işte evde olunca zor oluyoayda bir değişiyor dimi zor olur ama çalışmak güzel ya cnm
canım aslında 15 günde bir değişiyoduk ama serseri klktı o yüzden akşamları 1 ay..valla güzel canım calısmak ama işte evde olunca zor oluyo
caanım benmkide pak bilmezdi ama saolsun tedavi sürecinde alıştı..bizim burda soba yakılıyo onu filan artk bana bırakmıyoalıstıgı için şimdide devam ediyo yapmayaaevli olunca zor oluyor evet cnm bende bi dönem çalıştım ama yapamadım hep izin almak gerekti tedavi için bi de eşim bayağı dağınık pek toplamayı bilmez aklım hep evdeydi
caanım benmkide pak bilmezdi ama saolsun tedavi sürecinde alıştı..bizim burda soba yakılıyo onu filan artk bana bırakmıyoalıstıgı için şimdide devam ediyo yapmayaaevet canım izin almak zor oluyo ama benm kadrolu o yüzden bırakamam işimi çünkü eşiminde rahmetli babasından 200 milyara yakın borcu var ben tedavileri filan kendiimknlarımla yaptırdım yaptırmayada devam edicem o yüzden bebeğim için ona gelecek sağlayabilmem için bırakamamm
canım biz uzunca bi süre öderiz daha o yüzden çok bunalıyorum Allah borçlulara cocugu olmayana yardım etsinaferin enişteme yapsın tabiki soba yakmak başlıbaşına işkence zaten. yaa senin işin güzel cnm ya bırakma tabiki millet kadrolu olmak için nelerini feda ediyo. Hadi ya üzüldüm şimdi çokmuş cnm ya Allah kolaylık versin borç deyince benim de midem bulanıyor biz de 2.5 yıldır hep borç ödüyoruz ama bizim bitti sayılır şimdi tüp bebek borcumuz var o kadar.
saol canım...ben çıkıyorum cnm gelirim yine kolay gelsin sana
canım biz uzunca bi süre öderiz daha o yüzden çok bunalıyorum Allah borçlulara cocugu olmayana yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?