ben dünkü kabız olayından sonra bebişime bişey olmuşmudur endişesiyle bugün soluğu doktorda aldım bebişim iyi içerde kıpırdıyo tabi ben daha hissedemiyorum ama doktor herşeyi böyle stres yapmayın diye kızdı ama ne yapayım insan endişeleniyo 10 gün sonraya tekrar randevu verdi inşallah herşey yolunda gider
ben dünkü kabız olayından sonra bebişime bişey olmuşmudur endişesiyle bugün soluğu doktorda aldım bebişim iyi içerde kıpırdıyo tabi ben daha hissedemiyorum ama doktor herşeyi böyle stres yapmayın diye kızdı ama ne yapayım insan endişeleniyo 10 gün sonraya tekrar randevu verdi inşallah herşey yolunda gider
Yazını okuyunca kendimi gordum sen de kızımı 9 ay boyunca hic rahat bırakmadım içerideartık onu hissedince 19. hafta dan sonra 15 gunde bir gittim arada kaçamaklarim oluyordu tabi Dr ben hissetmedim bugün hic diyordum oda hemen gel bakalım yaramaza dıyordu Dr um cok iyi ve anlayışı olduğu icin yalan söylediğimi biliyordu gülüyordu beni görünce stres yapma ama ben öğrendim kızimla anneliğin endişe demek oldugunu minik meleğim kollarıma gelinceye kadar icim hic rahat etmedi Dr um doğumda saga don bak bebegin sana bakiyor dediğin de bağıra bağıra ağlıyordun Benim bebeğim cok küçük diye 52 cm 3426 gr bebek Benm gözüme minik gelmişti cunki doguma girerken bile endişe duyuyordum saglikla doğacakmı diye hamdolsun 4 gun sonra 7. Ayımız dolacak halen endişelerim var annesin iste sen de endişeler gözünü kapatana dek bitmeyecek
evet bende az yapışıklık vardı onu açtık dediklerinde sevinmiştim kaç dr gittim hepsi temiz bişii yok diyolardı çünkü insan sebepsizken sebep arıyo tedavi edilebilir umuduyla haziranda daha sık orda olucan öyleyse o zaman karşılaşırız kesin evet haziranda 2 ayım kalmış olucak tam sıcaklarda gelicek benim kuzu sonrada senin kuzunun haberini alıcaz güzel olucak
maşallah bak mavillede 15 haftalık oldu lk kez bu kadar sorunsuz gelmiş bu haftalara
darısı sana olsun canım
Yazını okuyunca kendimi gordum sen de kızımı 9 ay boyunca hic rahat bırakmadım içerideartık onu hissedince 19. hafta dan sonra 15 gunde bir gittim arada kaçamaklarim oluyordu tabi Dr ben hissetmedim bugün hic diyordum oda hemen gel bakalım yaramaza dıyordu Dr um cok iyi ve anlayışı olduğu icin yalan söylediğimi biliyordu gülüyordu beni görünce stres yapma ama ben öğrendim kızimla anneliğin endişe demek oldugunu minik meleğim kollarıma gelinceye kadar icim hic rahat etmedi Dr um doğumda saga don bak bebegin sana bakiyor dediğin de bağıra bağıra ağlıyordun Benim bebeğim cok küçük diye 52 cm 3426 gr bebek Benm gözüme minik gelmişti cunki doguma girerken bile endişe duyuyordum saglikla doğacakmı diye hamdolsun 4 gun sonra 7. Ayımız dolacak halen endişelerim var annesin iste sen de endişeler gözünü kapatana dek bitmeyecek
slm.kizlar napiosunuz?gecmisi okuyamadim onemli bi gelisme varmi?
napim kuzum canim.cikti sabahtan beri kicim.yer gormedi evi sildim supurdum banyolar tuvalet toz vs.ama artik en son bayilicaktim cnm.guldenden hanerim var cnm msjlastik mehtapla konustuk telde.o atlatti darisi bana cokk korkuyommmiyiyim cnmm tv seyrediyorum sen nasılsın nasıl geçti günün. yok cnm bi ara gülden geldi gitti sesi iyice kısılmış. mehtabı biliosundur zaten öyle yani
napim kuzum canim.cikti sabahtan beri kicim.yer gormedi evi sildim supurdum banyolar tuvalet toz vs.ama artik en son bayilicaktim cnm.guldenden hanerim var cnm msjlastik mehtapla konustuk telde.o atlatti darisi bana cokk korkuyommm(
evet cnm.mis oldu valla bi kere de haftaya kadin cagiririm hali cam.filan sildiririm tamam bitti...duvarlar muvarlar kalsin valla umrumda degil...insallah cnm iste benim opum geen sefer cok sancili agrili gecmisti.sen yarin gidicen mi teste?ohh mis gibi olmuştur şimdi evin zaten bi daha böyle derinden yapamazsın cnm opuydu transferdi derken. evet cnmm darısı sana olsun inşallah mehtap atlattı sıra sende ama hiç korkma cnm ya Allah büyük inşallah seninde çok güzel yumilerin olacak ve döllenecek
evet cnm.mis oldu valla bi kere de haftaya kadin cagiririm hali cam.filan sildiririm tamam bitti...duvarlar muvarlar kalsin valla umrumda degil...insallah cnm iste benim opum geen sefer cok sancili agrili gecmisti.sen yarin gidicen mi teste?
canimmm cok tesekkur ederim.cok saol Allah razi olsun kuzum eziyet ettim sana da..canım sana özelden mesaj attım gördünmü son 50 tefriciyemi bitirdim Allah kabul etsin canım
küsünce hayata gözlerim glayınca acılardan kimse tutmayınca elimden anlamayınca dilimden bilmeyince derdimden mutluluğum ol hayatıma neşem ol içime huzurla dol bi gün gel olurmu kucagımda sen gözümde ışıltınla o güzel kokunla kucagımda ol uykuya dalalım seninle sonunda dediğim umudumla gel gel benim canım kanım bi gun gel aglamaktan yorulduğum an sil gözümdeki yaşı tek sen ol hayatımın aşkı bi hün gelecekmisin ???? BU GECE GEL! NE OLUR GELHİÇ OLMAZSA RÜYAMA GEL! GELDE HASRETİM DİNSİN, GELDE YÜZÜM GÜLSÜN... ÇOK ÖZLEDİM SENİ MELEĞİM bi gün gelirsin inş
tatlim.cilek filan yediysen olabilir bak..serum.vermio benim.doktorum.zaten o kadar ilac yuklenio vucuda bi de serum vermek istemiyiym.diyor agrimin normalden fazla olmasinin sebebi yumurtamin cok roplanmasi cnm.boşver cnm duvarları ya valla ömrümüz temizlikle geçiyor inanki belimin ağrıdığını bilmezdim kendimizi zorlaya zorlaya şimdi bi süpürge tutsam eve ağrıyor. serum vermiyorlarmı cnm sana opuda neden öyle oluyor ki ben maşallah hiç ağrı falan yaşamadım doktorum bir gece öncesinden antibiyotiğe başlattı opuda da serum vardı sonrasında hiç ağrı çekmedim kanamam da olmadı. yok canım perşembe gitçem sabrettim bu kadar 1 gün daha sabredeyim. bugün hemşireyi aradım bu boynumun altında çıkan şeyler bütün üst vücudumda çıkmaya başladı ya şaşırdım kaldım ilaçlardan olmaz dedi hemşire ne yediniz falan diye sordu ama inan dokunacak hiç bişey yemedim. zaten transferden sonra bütün çiğ şarküteri ürünleri yasak dedi sucuk salam sosis vs. ama yemedim yani bilmiyorum
tatlim.cilek filan yediysen olabilir bak..serum.vermio benim.doktorum.zaten o kadar ilac yuklenio vucuda bi de serum vermek istemiyiym.diyor agrimin normalden fazla olmasinin sebebi yumurtamin cok roplanmasi cnm.
hakkaten ağlatırsın ama yaaaaaaaa.yapmaaaaa
Selam kızlar nasılsınız beni kasıkşlarımm çok agrıyor annmelr ve komsularım vardı biraz önce gittiler şimdi eşime gel dedim oda ev kalabalık diye dışarıdaydı böyle işte canım 4 tane ilaç içiyorum günde 3 tane progeston altan yerleştiriyorm başladım yani böyle kızlarr
Misall canım sen nasılsın test perşembe yaptırrıcan sanırım balımmm hadi hayırlısı
Turkuazcannnnnn sen nasılsn canım gribin nasıl biraz daha iyisin sanırım igne yerlerin acıyordur sanırım bacımm bende heyecanlylm yarın emriyolojk arayıp belgi vericek yaa İNŞALLAH güzel şeyler söyler canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?