Tüp Bebek Günlüğümüz !

doktorlar da hemen kızmaya meyilli zaten ne badireler atlatıp da kavuşuluyor onlara her anları kıymetli tabikiinşallah cnm Allah kucağına aldığın günleri de göstersin

Yazını okuyunca kendimi gordum sen de kızımı 9 ay boyunca hic rahat bırakmadım içeride artık onu hissedince 19. hafta dan sonra 15 gunde bir gittim arada kaçamaklarim oluyordu tabi Dr ben hissetmedim bugün hic diyordum oda hemen gel bakalım yaramaza dıyordu Dr um cok iyi ve anlayışı olduğu icin yalan söylediğimi biliyordu gülüyordu beni görünce stres yapma ama ben öğrendim kızimla anneliğin endişe demek oldugunu minik meleğim kollarıma gelinceye kadar icim hic rahat etmedi Dr um doğumda saga don bak bebegin sana bakiyor dediğin de bağıra bağıra ağlıyordun Benim bebeğim cok küçük diye 52 cm 3426 gr bebek Benm gözüme minik gelmişti cunki doguma girerken bile endişe duyuyordum saglikla doğacakmı diye hamdolsun 4 gun sonra 7. Ayımız dolacak halen endişelerim var annesin iste sen de endişeler gözünü kapatana dek bitmeyecek

senin şu yazını okurken bile gözlerim doldu bende transferim yapılıp bana bak yumurtan orda diye gösterdiklerinde bebişim diye sevip ağlamıştım doğum anını düşünemiyorum bile kesin bende ağlamaktan nasıl doğduğunu anlamıcam allahım o günleri göstersin bana sonrasındaki mutluluğu bile düşünemiyorum allah seninde bebeğine sağlıklı bir ömür versin canım annesinden hiç ayrılmasın

mons canım bugun okudum mavillede yi okurken agladım rabbim inş kucagına aldırsın bebişini saglıklı sıhatli allhım yar ve yardımcımZ olsun inş nasılsın bebişin iymi

ah canlarımm ya sizin bu güzel yazılarınızı okumak iyi geliyor o bebişlerinize rabbim saglık versin bi ömür hersey iyi gitsin güzelce doğsunlar inş derincim canım sters yapma kuZu iyi düşün dua et bebişin saglıkla doğsun inş tabi bizim gbi herseyi yaşyıpta mucizemizi zor bulunca herseyde tırsıyoz ama rabbime emanetler onlar bi gun bnmde mucizem gelckmi diyorum bazende imkansız geliyor hele bebk sevrken

küsünce hayata gözlerim glayınca acılardan kimse tutmayınca elimden anlamayınca dilimden bilmeyince derdimden mutluluğum ol hayatıma neşem ol içime huzurla dol bi gün gel olurmu kucagımda sen gözümde ışıltınla o güzel kokunla kucagımda ol uykuya dalalım seninle sonunda dediğim umudumla gel gel benim canım kanım bi gun gel aglamaktan yorulduğum an sil gözümdeki yaşı tek sen ol hayatımın aşkı bi hün gelecekmisin ???? BU GECE GEL! NE OLUR GEL HİÇ OLMAZSA RÜYAMA GEL! GELDE HASRETİM DİNSİN, GELDE YÜZÜM GÜLSÜN... ÇOK ÖZLEDİM SENİ MELEĞİMbi gün gelirsin inş

iyiyim cnmm tv seyrediyorum sen nasılsın nasıl geçti günün. yok cnm bi ara gülden geldi gitti sesi iyice kısılmış. mehtabı biliosundur zaten öyle yani
napim kuzum canim.cikti sabahtan beri kicim.yer gormedi evi sildim supurdum banyolar tuvalet toz vs.ama artik en son bayilicaktim cnm.guldenden hanerim var cnm msjlastik mehtapla konustuk telde.o atlatti darisi bana cokk korkuyommm(

napim kuzum canim.cikti sabahtan beri kicim.yer gormedi evi sildim supurdum banyolar tuvalet toz vs.ama artik en son bayilicaktim cnm.guldenden hanerim var cnm msjlastik mehtapla konustuk telde.o atlatti darisi bana cokk korkuyommm(

ohh mis gibi olmuştur şimdi evin zaten bi daha böyle derinden yapamazsın cnm opuydu transferdi derken. evet cnmm darısı sana olsun inşallah mehtap atlattı sıra sende ama hiç korkma cnm ya Allah büyük inşallah seninde çok güzel yumilerin olacak ve döllenecek

evet cnm.mis oldu valla bi kere de haftaya kadin cagiririm hali cam.filan sildiririm tamam bitti...duvarlar muvarlar kalsin valla umrumda degil...insallah cnm iste benim opum geen sefer cok sancili agrili gecmisti.sen yarin gidicen mi teste?

canım sana özelden mesaj attım gördünmü son 50 tefriciyemi bitirdim Allah kabul etsin canım

evet cnm.mis oldu valla bi kere de haftaya kadin cagiririm hali cam.filan sildiririm tamam bitti...duvarlar muvarlar kalsin valla umrumda degil...insallah cnm iste benim opum geen sefer cok sancili agrili gecmisti.sen yarin gidicen mi teste?

boşver cnm duvarları ya valla ömrümüz temizlikle geçiyor inanki belimin ağrıdığını bilmezdim kendimizi zorlaya zorlaya şimdi bi süpürge tutsam eve ağrıyor. serum vermiyorlarmı cnm sana opuda neden öyle oluyor ki ben maşallah hiç ağrı falan yaşamadım doktorum bir gece öncesinden antibiyotiğe başlattı opuda da serum vardı sonrasında hiç ağrı çekmedim kanamam da olmadı. yok canım perşembe gitçem sabrettim bu kadar 1 gün daha sabredeyim. bugün hemşireyi aradım bu boynumun altında çıkan şeyler bütün üst vücudumda çıkmaya başladı ya şaşırdım kaldım ilaçlardan olmaz dedi hemşire ne yediniz falan diye sordu ama inan dokunacak hiç bişey yemedim. zaten transferden sonra bütün çiğ şarküteri ürünleri yasak dedi sucuk salam sosis vs. ama yemedim yani bilmiyorum

hakkaten ağlatırsın ama yaaaaaaaa.yapmaaaaa

tatlim.cilek filan yediysen olabilir bak..serum.vermio benim.doktorum.zaten o kadar ilac yuklenio vucuda bi de serum vermek istemiyiym.diyor agrimin normalden fazla olmasinin sebebi yumurtamin cok roplanmasi cnm.

tatlim.cilek filan yediysen olabilir bak..serum.vermio benim.doktorum.zaten o kadar ilac yuklenio vucuda bi de serum vermek istemiyiym.diyor agrimin normalden fazla olmasinin sebebi yumurtamin cok roplanmasi cnm.

yok yemedim cnm geçecek elbet. bence benim vücut ilaçları kaldıramadı isyan bayraklarını çekti hımm doğrudur cnm benim 6 tanecik toplandı zaten. inşallah senin yumilerin bol bol dolu dolu olsunlar. bi daha ki kontrolün ne zaman cnm

Selam kızlar nasılsınız beni kasıkşlarımm çok agrıyor annmelr ve komsularım vardı biraz önce gittiler şimdi eşime gel dedim oda ev kalabalık diye dışarıdaydı böyle işte canım 4 tane ilaç içiyorum günde 3 tane progeston altan yerleştiriyorm başladım yani böyle kızlarr

Misall canım sen nasılsın test perşembe yaptırrıcan sanırım balımmm hadi hayırlısı

Turkuazcannnnnn sen nasılsn canım gribin nasıl biraz daha iyisin sanırım igne yerlerin acıyordur sanırım bacımm bende heyecanlylm yarın emriyolojk arayıp belgi vericek yaa İNŞALLAH güzel şeyler söyler canımm

İnşallah bu gece çok güzel aşk yaşarlar yumilerin cnmm ben iyiyim cnm 1 günüm kaldı işte umutsuzum nedense sinir oluyorum kendime bi kaç saat iyi düşünüyorum bi kaç saat sonra kafam bozuluyor ağlıyorum öyle geçiyor işte. inşallah yarın senin için hayırlı haber günü olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…