Tüp Bebek Günlüğümüz !

mehtos ilaclarinin adini yazsana cnm...gribim eski gunlere gore cok iyi kuzum ama gecmis degil.igne yerlerim.aciyo bugun butun gun temizlik yaptim.canim.cikti.insallahhh soylerler cnmmm persembe buyuk.ihtimal transferin olur bebegimmmm

Kızlar eşim geldi ben çıkıyorum öpüyorum sizi mehtap yarın inş. güzel haberler verirsin cnm. iyi akşamlar sizeee

misal.cnm.sana yazdiklarim.silinmis...
tatlim.persembe gunu kontrolum.insallah senden guzel haberler alicaz.lekenmen filan.oldu.mu goguslerde hassasiyet?

mehtos ilaclarinin adini yazsana cnm...gribim eski gunlere gore cok iyi kuzum ama gecmis degil.igne yerlerim.aciyo bugun butun gun temizlik yaptim.canim.cikti.insallahhh soylerler cnmmm persembe buyuk.ihtimal transferin olur bebegimmmm

İNŞALLAH canımmm 2 tanesi antibiyotik 4 günlük 1 tane coraspirin elevit vitamine deva bide progeston canım şimdilik bu kadarr ee dahada yeter bacım yaaa içimiz ilaç deposu oldu çıktı midemiz milyarder VALLA bebem neydi derdin o kadar temizlik yaptın yaaaa benimde annemle komsular vardı kuruyemiş tozları var yerde onlr bana bakıyor ben onlaa ama kusura bakmasınlar egilemem kızlar sgolsun 1 kaç güne yardıma gelicekler zaten haftayada temizlik hastası kayınvalidem gelicek zaten

uf napim canim heryer tozdu insallah misafitr gelmezse bu temizlik beni biraz idare eder.mehtos bi baksana oilaclarinin arasinda prednol var mi

uf napim canim heryer tozdu insallah misafitr gelmezse bu temizlik beni biraz idare eder.mehtos bi baksana oilaclarinin arasinda prednol var mi

Evet tatlım 1 tnesi prednol digeride rulid bacım niyekine sordunncanım kasıkların nasıl bu arada ben bugünü narkozdan ayılırken yine kaçtane yumurtama var diye dilim düşmüs yerlere annmde sülomda çokkk aglamışlar opu,ya süloyla küs girdim zaten hahahhahahah hastaneye geç kaldık babama yanlış yol tarif etti bende kızdımm sonra onu öpmeden girdim tam kapıdan giriyordum bktım annemler ve sülomm aglamaya başladı el salladım paşa paşa yattıımmm ohhh uyudum bi güzell

ayyy cnm ya herkes nasil duygulanio dimi?bugun cok agrimadi cnm yada agrisa bile isten gucten farkedemedim.bide evde rahat gezioz tayt giyiyom disarda kot skstiriyo bi de doktor sopayi sokunca agrimaya baslio :))))))o prednol antibiyotik degil cnm kortizon.2 antibiyotik deyince adini sordum biri prednoldur kesin dedim nitekim dogru cikti:)) progrstani ben ikiser ikiser atiyordum sana birer vermis.iste hepsi farkli bacim sen progstani filan alip evde hazir ettimiydin?

Canım vitamin hariç geri kalanları bugün aldık ayşegüllll nerelerde yaaaa unuttu bizi bugünn gelsin öpücemm onu canım bittimi duaların?

Canım vitamin hariç geri kalanları bugün aldık ayşegüllll nerelerde yaaaa unuttu bizi bugünn gelsin öpücemm onu canım bittimi duaların?
heee ben onlar aldim hazir ettom evde duruyorlar seninkilerle ilacim ayni ama bende vitamin yok fakat osterojen horminu salgilayan bi bant yapistiriyolar opu dan sonra.50 tane kaldi cnm bugun okucaktim halim kalmadi yarin okyyrum.aysegulu bilmiom bacisi gilde filan mi acaba?

Olabilir canım bacısıda olabilirrr, hatun gezmeyede gitmiş olabilirr gelsin ifadesini alırız ne meraksız tızzzzz insan bi arar sorar bacım öldünmü kaldınmı derr küstümmm

yok cnm bugun okumadim kiz yataga gectim gozlerim kapanio hadi artik sen de yat tatlim dinlen.yarin guzel haberlerle gel insallah dua edicem.simdi sana. hadi ii geceler cnm optum scs...

Tamam canım babam,annem gelin ve kızkardeşim yarın eloşun yanına gidiyoruz kahvaltıya tranfer öncesi onu yemem lazımmmm canım çokk öpüyorumm tatlı iyi gecelerr bende çıkıyorummm

Banada imkansiz cok imkansz geliyrdu anne olmk yigenimn dogumuna bile gitmedim hastaneye o kadar aciyrdum kendime bebk ve hamile kadn gormk icimi acitiyordu rabbim insn sizede yasaticak insallh enkisa zamnda hepinz anne olucaksnz
O dogum ani cok farkli birsey yasa insallh kizimin aglamasiyla ikinci jez bende dogdum hayata rabbim rabbim herkese yasatsin insallh ben aglamadim resmn boguruyrdum cok komiktim cok esim butun dogum boyunca agladin icimi parcaladin diyor hele resimlerde cok aglak birtip duruyorum kizim insallh ileride gorunce cok guluck annesinin haline

hakkaten ağlatırsın ama yaaaaaaaa.yapmaaaaa

içimden geçnleri yazsam buraya sığmzki canım rüyama geldi bebişim rüyamda hamileymişim doktorada diyomki bn tüp yaptım bu ay olmadım oda hamilesin diyor hemn gebe kalmışsın diyosunuz sizde bana hep aklımda değil kndimede dert etmiyorum bi bebek sevnce oluyor allhım layık görürde bigün yollar inş hepimz burda deriz bi zamnlar diye

Gunaydin darkadslarim yaa ben guldeni m ediyrm dun girdm ciktim hic deng gelmedim aksmda qradim konusamadim birde millstoncum nasil seni de m ediyorm optum herkese iyi mutlu birgun diliyorum

Gunaydin darkadslarim yaa ben guldeni m ediyrm dun girdm ciktim hic deng gelmedim aksmda qradim konusamadim birde millstoncum nasil seni de m ediyorm optum herkese iyi mutlu birgun diliyorum

günaydın canım bu tembel hatunlar daha kalkmamışlar bu arada benm ayklarım üşüyor bugun sanki hasta olcm gbi geliyor ama bu ay gecti daha öbür ay olursam ztn sogn suyuna baslıcm inş rabbimin izniyle şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…