Tüp Bebek Günlüğümüz !

Güüüünnnaayyyddııınnnnnnnnnnnnnnn
Akşam gelemedim kızlar eşimle ilgilendim malum sebeplerden
Güzel birgün bizimle olsun inşallah
Sesim bildiğiniz gibi söz gümüşse sükut altındır deyim altına boğuyom kendimi bu ara sükut içindeyim

Gunaydin darkadslarim yaa ben guldeni m ediyrm dun girdm ciktim hic deng gelmedim aksmda qradim konusamadim birde millstoncum nasil seni de m ediyorm optum herkese iyi mutlu birgun diliyorum

canımmmm
ben yoğun yorgun ve gergin günler geçiriyorum cenazemiz vardı onunla beraber yaşananlarla uğraşıyorum
bi de üzerine hasta oldum sesim komple yok akşam aradığında aynı anda eşim kapıyı çaldı onunla ilgilencem derken seni unuttum gerçi arasamda konuşamayız benimle konuşmayı deneyenler dün pes ettiler bişi anlaşılmıyo fısıldıyom resmen
zaten ses tellerimi dinlendirmem gerekiyormuş konuşmamalıymışım...

günaydın canımcım konuşma boş ver ses tellerini dinlendir herşey stresten oluyo hayatım ya bırak değmez insanlar için kendini yormaya

Eki Görüntüle 669329

gunaydın gülden abla allh tez vakitte şifanı versin inş yorma kndini dinlen kafanda takma bişeyi sen bize lazımsın

gunaydın gülden abla allh tez vakitte şifanı versin inş yorma kndini dinlen kafanda takma bişeyi sen bize lazımsın

günaydın yokhe cim..
tez vakitte şifa istiyorum bende toparlanmam lazım hemencecik..
güzel yüreklim benim çok saol

misal.cnm.sana yazdiklarim.silinmis...
tatlim.persembe gunu kontrolum.insallah senden guzel haberler alicaz.lekenmen filan.oldu.mu goguslerde hassasiyet?

inşallah canım ya. lekelenme olmadı cnm göğüslerim baya şişti ama eskisi kadar acısı yok böyle yani yarın ola hayrola

günaydın güldenim olsun cnm sen bol bol yat dinlen istirahat et biz seni iyi görmek istiyoruz bize sen lazımsıııınnnn bize sen lazımsıııınnn

saol canım tişikkür ediyorum ve şımarıyorum şu an

Herkese günaydınlar günümüz mutlu olsun inşallah. Mehtabım inş. yumilerinden güzel haber gelmiştir

evet yaaa yumiler noldu acaba

haydi mehtap haydi mehtapp haydiiii tam zamanı tam zamanııı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

Haber verr bizeee meraktan çatlıcamm

Bir kaç saat sonra can arkadaşım la birlikte kese ve kalp atışı görmeye gidicemmm..ağlamassam iyidirrrrr..çok heyecanlıyım:18::18::18::18::18:

sana şımarmakta yakışır kii valla sabah ablasına kahvaltıya gitçekti gelince yazar artık.

hımmm kahvaltıda demek bi arasammıki diye düşünüyorum bu sesle

haydi mehtap haydi mehtapp haydiiii tam zamanı tam zamanııı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

Haber verr bizeee meraktan çatlıcamm

evet helecanlan bekliyorum noldu aceba

Bir kaç saat sonra can arkadaşım la birlikte kese ve kalp atışı görmeye gidicemmm..ağlamassam iyidirrrrr..çok heyecanlıyım:18::18::18::18::18:

aaaa o gün bugünmüydü kendime daldım aklımdan çıkmış görüyonmu sen hadi inşallah güpgüzel haberlerle gelirsin aşkısım...
sanki senin kese ve kalp günün gibi yazmışım

bir yumusi digerinden daha iyi duymdaymis digerini de bekliceklermis Allahtan.bi mani cikmazsa cuma transferi varmis....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…