Gunaydin darkadslarim yaa ben guldeni m ediyrm dun girdm ciktim hic deng gelmedim aksmda qradim konusamadim birde millstoncum nasil seni de m ediyorm optum herkese iyi mutlu birgun diliyorum
Güüüünnnaayyyddııınnnnnnnnnnnnnnn
Akşam gelemedim kızlar eşimle ilgilendim malum sebeplerden
Güzel birgün bizimle olsun inşallah
Sesim bildiğiniz gibi söz gümüşse sükut altındır deyim altına boğuyom kendimi bu ara sükut içindeyim
canımmmm
ben yoğun yorgun ve gergin günler geçiriyorum cenazemiz vardı onunla beraber yaşananlarla uğraşıyorum
bi de üzerine hasta oldum sesim komple yok akşam aradığında aynı anda eşim kapıyı çaldı onunla ilgilencem derken seni unuttum gerçi arasamda konuşamayız benimle konuşmayı deneyenler dün pes ettiler bişi anlaşılmıyo fısıldıyom resmen
zaten ses tellerimi dinlendirmem gerekiyormuş konuşmamalıymışım...
günaydın canımcım konuşma boş ver ses tellerini dinlendir herşey stresten oluyo hayatım ya bırak değmez insanlar için kendini yormaya
Eki Görüntüle 669329
gunaydın gülden abla allh tez vakitte şifanı versin inş yorma kndini dinlen kafanda takma bişeyi sen bize lazımsın
misal.cnm.sana yazdiklarim.silinmis...
tatlim.persembe gunu kontrolum.insallah senden guzel haberler alicaz.lekenmen filan.oldu.mu goguslerde hassasiyet?
Güüüünnnaayyyddııınnnnnnnnnnnnnnn
Akşam gelemedim kızlar eşimle ilgilendim malum sebeplerden
Güzel birgün bizimle olsun inşallah
Sesim bildiğiniz gibi söz gümüşse sükut altındır deyim altına boğuyom kendimi bu ara sükut içindeyim
inşallah canım ya. lekelenme olmadı cnm göğüslerim baya şişti ama eskisi kadar acısı yok böyle yani yarın ola hayrola
günaydın güldenim olsun cnm sen bol bol yat dinlen istirahat et biz seni iyi görmek istiyoruzbize sen lazımsıııınnnn bize sen lazımsıııınnn
Herkese günaydınlar günümüz mutlu olsun inşallah. Mehtabım inş. yumilerinden güzel haber gelmiştir
saol canım tişikkür ediyorum ve şımarıyorum şu an
evet yaaa yumiler noldu acaba
egunalımm cundy crushta yardıma ihtiyacım var bir el atsann
sana şımarmakta yakışır kiivalla sabah ablasına kahvaltıya gitçekti gelince yazar artık.
haydi mehtap haydi mehtapp haydiiii tam zamanı tam zamanııı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
Haber verr bizeee meraktan çatlıcamm
Bir kaç saat sonra can arkadaşım la birlikte kese ve kalp atışı görmeye gidicemmm..ağlamassam iyidirrrrr..çok heyecanlıyım:18::18::18::18::18:
aaaa o gün bugünmüydü kendime daldım aklımdan çıkmış görüyonmu sen hadi inşallah güpgüzel haberlerle gelirsin aşkısım...
sanki senin kese ve kalp günün gibi yazmışım
ahh canımm ahh inşşş o günlerde gelsinn artıkkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?