Tüp Bebek Günlüğümüz !

Slm kizlar nasilsiniz.guldencim basiniz sagolsun ayricada geçmiş olsun. Turkuazcim yumilerin ne durummda. Misalcim senin sonucada az kaldi insaallah hayirlisiyla pozitifi gorursun. Rabbim hamiş olanlara saglikli dogum nasip etsin,bebis isteyenlerede en kisa zamanda hayirlisiyla hamile kalabilmeyi nasip etsin insaallah.

iyiyim canim sen nasilsin?yumileri ozenle buyutuyoz bakalim:)))yarin kontrol var.

Benim lh hormonum yüksek cikti ve doktorum MYRALON diye bi ilaç verdi kullaniyorum bidahaki aya duzelirmi sizce.20 günü geçti ve hala regl im yavas yavas devam ediyor kesilmedi bi türlü napicam bilemedim.nisanda tedavi dusunuyodum yine böyle bi duzensizlik olursa tedaviyi erteliyyim diyorum sizce napayim bi fikir vereblirmisiniz bana.bu tüp bebek ilaclari hormonumu ve duzenimi bozdu.

bir yumusi digerinden daha iyi duymdaymis digerini de bekliceklermis Allahtan.bi mani cikmazsa cuma transferi varmis....

Döllenmişler demek tamamdır bu iş gerisi gelir Allahın izniyle..

guldenim.nasil oldun.cnm?biraz daha iyi misin?

daha iyiyim canım...
dinleniyorum ama iş güç var onları düşünce gücüyle yapamayacağımdan kalkıp yapsam diyorum

saol canım teşekkür ediyorum

ilaç vermiş daktırın bence düzelir ilaçtan sonra hormonların tekrar değerlendirilir eğer düzene girmişse hemen başla bence bekleme derim..

cnm o ilac ne ilaci dogum kobtrol tarzi bi ilac mi?benimde tupten sonra adetim bitmedi sonra kist cikti cnm onu halledip tupe ole basladim.galiba sen de sorununu halledip oyle baslarsin..negatifi ne zaman almustin sen?

Selam kizlar herkes nasil? Ben cok giremiyorum hic iyi degilim mide.bulantilarim artti hersey kokuyor kendim, evim kocam bile Adam yanima yaklasamiyor en sonunda kavga edicez uzuluyor gidiyor yanimdan ama napim.cok fenayim.. Dr.a soyledim gunde 4 kere ve ustu cikarmadikca bisey yapamayiz diyor. Onun disinda minikler iyi cok sukur biri digerinden kucuk ama sorun yokmus.. Gecmise bakamadim mehtap turquoisse siz neler yaptiniz? Guldenim sen nasil oldun bebekim? Hepinizi ozledim ama gunumun cogu uyuyarak geciyor

insallah pozitifi.gorur mehtabim.sen de biraz dinlen.cnm bak.dinlenmezsen iylesemezsin isleri sonra yaparsin bosver.

Evet ilac bittimi tekrar regl olunca gel dedi doktorum ama ilaç bitti nerdeyse benim regl hala devam ediyo. Zaten tüp bebek doktorumda lh hormonu sorun değil dedi cunku dondurulmuslarla deneyecem.fakat adetim duzensizlestigi için tam olarak ne zaman regl oluyorum anlayamiyorum.yani stres icindeyim.

oyyy yavrum benimmm ama napican iste cok sujur bu gublerine gecicek yakinda.bebislerine de maasallah cnm.demek kocan da mideni bulandiryo:)))mehtap dun yumurtalari toplatti cnm bende buyutuyom ignelere devam adet olacakmisim gibi karnim agruyo.

cnm o ilac ne ilaci dogum kobtrol tarzi bi ilac mi?benimde tupten sonra adetim bitmedi sonra kist cikti cnm onu halledip tupe ole basladim.galiba sen de sorununu halledip oyle baslarsin..negatifi ne zaman almustin sen?

Canim dogum kontrol ilaci değil galiba tam bilmiyorum. En son tüp denememi ekimde yaptirmistim negatifti.benim adetim bu ay duzensizlesti önceden bu kadar düzensiz degildi.bende bu sorunu halledip öyle basliyem diyorum gerci dondurulmus deneyecegim için tüp doktorum lh hormonu sorun değil diyor ama reglimin tam olarak ne zaman basladigini bilemiyorum.çok stresli bi dönem geciriyorum

canim neden doktorun sana dogum kontrol hapi yazmio o gayet duzene sokar adetini.

canim neden doktorun sana dogum kontrol hapi yazmio o gayet duzene sokar adetini.
Bu ilaç çok iyi dedi doktorum.ins er yada geç işe yarar.şu adetim bi bitsin ins.bidahaki adet döneminde anlarim işe yarayip yaramadigini.neyse sizinde kafanizi sisirdim bu sorunumla.kusura bakmayin artik. Benim cikmam lazim müsait oldugumda tekrar girerim ins.
BEN KAYRACIM sanada acil sifalar canim millet 1 taneyle zor ugrasiyo sende 2 tane maasallah Allah kolaylik versin sana. Optum hepinizi

oyyy yavrum benimmm ama napican iste cok sujur bu gublerine gecicek yakinda.bebislerine de maasallah cnm.demek kocan da mideni bulandiryo:)))mehtap dun yumurtalari toplatti cnm bende buyutuyom ignelere devam adet olacakmisim gibi karnim agruyo.

Sorma tatlim hemde nasil herseyden igreniyorum ama yine de sukrediyorum. Darisi baainiza olsun insallah.. Mehtabin yumileri gobusunde can bulsun, seninde guzel yumilerin olsun sana evlat olsun insallah..

selamlar kızlaar bi kaç saat önce transferim oldu çok şükür şimdi yine tecrübeli arkadslardan yardım istiycem :))) belinize yastık koyup mu yattınız? fitilim de var 4 gibi.. o zaman zaten mecburen ayaklarımı dikip yatıcam ilk olduğu için acemiyim:)))

15. gün beta değerim 731,89 kızlar nasıl sizce ?

Ilk degerin kacti? Benim 14.gun 515.89 cikmisti su an ikizlere hamileyim. Seninde.oyle olabilir hayirlisi olsun..

Hayirli olsun transferin canim insallah bebelerin simsıki tutunsunlar sana.. Bence rahat ol kasma kendini ben transferden sonra yattim ama rahimde kan dolasiminin olmasi gerekli robot gibi yatma arada kalkip dolastim yine yattim. Fitile gelince ben halaa kullaniyorum ama ayaklarini havaya dikmene gerek yok yattigin yerde yerlestir hatta kalkip dilansan bile bisey olmuyor. Ben onceki 3 denememden farkli olarak sadece dus almadim pozitifi gorduktem sonra 15.gun falan dus aldim hemen ciktim zaten..Yani diyecegim rahat ol kasma soluna dogru yat daha cok arada kalk 10-15 dk dolan sonra yat. Insallah sonu hayirli olur..

iyiyim canim sen nasilsin?yumileri ozenle buyutuyoz bakalim:)))yarin kontrol var.
oooh masallahh:) bol bol olsun kaliteli olsun ins tatlım. senn dualarına katılamadım çok mahcubum annemlerdeyim
otelde gibiyim ama düzenim bozuldu nede olsa evime alışmışım. evde olsam bilg alır yatrım burda böyle yürümüyo işler hemen kapattırıyolar :)) bide transferimm 2 gün
kaydı pazartesi olcaktı bu gün oldu. şimdi yatıyorum. eve gelir gelmez midem bulanmaya başladı bu kadar erken olamaz heralde 3tane seerum yedim sanırım ondan..:)
r
benkayra cok tatlısın cnm yaa:) bak mide bulantısının ilacını söylüuorum turşu suyu. dakkasında keser doktoruna sor ama zarar vericekse deneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…