iyiyim canim sen nasilsin?yumileri ozenle buyutuyoz bakalim:)))yarin kontrol var.Slm kizlar nasilsiniz.guldencim basiniz sagolsun ayricada geçmiş olsun. Turkuazcim yumilerin ne durummda. Misalcim senin sonucada az kaldi insaallah hayirlisiyla pozitifi gorursun. Rabbim hamiş olanlara saglikli dogum nasip etsin,bebis isteyenlerede en kisa zamanda hayirlisiyla hamile kalabilmeyi nasip etsin insaallah.
iyiyim canim sen nasilsin?yumileri ozenle buyutuyoz bakalim:)))yarin kontrol var.
buyuyorlarrdir galiba cnim karnim.agrito suanda bile adet olucakmisim gibi.misalin de yrin.test gunu ayy cok.heyecvanliyim.hafta sony nereye kactin bakim?Ins.güzel güzel buyuyolardir.bende iyiyim canim sagol beklemedeyim..
buyuyorlarrdir galiba cnim karnim.agrito suanda bile adet olucakmisim gibi.misalin de yrin.test gunu ayy cok.heyecvanliyim.hafta sony nereye kactin bakim?
Gerçekten çok heyecanli ve stres dolu bi bekleyis ins misal güzel sonuç alir. Inaniyorumki sen ve mehtapta ins.olumlu bi şekilde tedavinizi sonlandiracaksiniz.biz hafta sonu kayinvalidemlerin yanina gitmistik esimle
bir yumusi digerinden daha iyi duymdaymis digerini de bekliceklermis Allahtan.bi mani cikmazsa cuma transferi varmis....
guldenim.nasil oldun.cnm?biraz daha iyi misin?
Slm kizlar nasilsiniz.guldencim basiniz sagolsun ayricada geçmiş olsun. Turkuazcim yumilerin ne durummda. Misalcim senin sonucada az kaldi insaallah hayirlisiyla pozitifi gorursun. Rabbim hamiş olanlara saglikli dogum nasip etsin,bebis isteyenlerede en kisa zamanda hayirlisiyla hamile kalabilmeyi nasip etsin insaallah.
Benim lh hormonum yüksek cikti ve doktorum MYRALON diye bi ilaç verdi kullaniyorum bidahaki aya duzelirmi sizce.20 günü geçti ve hala regl im yavas yavas devam ediyor kesilmedi bi türlü napicam bilemedim.nisanda tedavi dusunuyodum yine böyle bi duzensizlik olursa tedaviyi erteliyyim diyorum sizce napayim bi fikir vereblirmisiniz bana.bu tüp bebek ilaclari hormonumu ve duzenimi bozdu.
cnm o ilac ne ilaci dogum kobtrol tarzi bi ilac mi?benimde tupten sonra adetim bitmedi sonra kist cikti cnm onu halledip tupe ole basladim.galiba sen de sorununu halledip oyle baslarsin..negatifi ne zaman almustin sen?Benim lh hormonum yüksek cikti ve doktorum MYRALON diye bi ilaç verdi kullaniyorum bidahaki aya duzelirmi sizce.20 günü geçti ve hala regl im yavas yavas devam ediyor kesilmedi bi türlü napicam bilemedim.nisanda tedavi dusunuyodum yine böyle bi duzensizlik olursa tedaviyi erteliyyim diyorum sizce napayim bi fikir vereblirmisiniz bana.bu tüp bebek ilaclari hormonumu ve duzenimi bozdu.
insallah pozitifi.gorur mehtabim.sen de biraz dinlen.cnm bak.dinlenmezsen iylesemezsin isleri sonra yaparsin bosver.Döllenmişler demek tamamdır bu iş gerisi gelir Allahın izniyle..
daha iyiyim canım...
dinleniyorum ama iş güç var onları düşünce gücüyle yapamayacağımdan kalkıp yapsam diyorum
saol canım teşekkür ediyorum
ilaç vermiş daktırın bence düzelir ilaçtan sonra hormonların tekrar değerlendirilir eğer düzene girmişse hemen başla bence bekleme derim..
aminnn insallah cnm.buyuyorlarrdir galiba cnim karnim.agrito suanda bile adet olucakmisim gibi.misalin de yrin.test gunu ayy cok.heyecvanliyim.hafta sony nereye kactin bakim?
Gerçekten çok heyecanli ve stres dolu bi bekleyis ins misal güzel sonuç alir. Inaniyorumki sen ve mehtapta ins.olumlu bi şekilde tedavinizi sonlandiracaksiniz.biz hafta sonu kayinvalidemlerin yanina gitmistik esimle
Döllenmişler demek tamamdır bu iş gerisi gelir Allahın izniyle..
daha iyiyim canım...
dinleniyorum ama iş güç var onları düşünce gücüyle yapamayacağımdan kalkıp yapsam diyorum
saol canım teşekkür ediyorum
ilaç vermiş daktırın bence düzelir ilaçtan sonra hormonların tekrar değerlendirilir eğer düzene girmişse hemen başla bence bekleme derim..
oyyy yavrum benimmm ama napican iste cok sujur bu gublerine gecicek yakinda.bebislerine de maasallah cnm.demek kocan da mideni bulandiryo:)))mehtap dun yumurtalari toplatti cnm bende buyutuyom ignelere devam adet olacakmisim gibi karnim agruyo.Selam kizlar herkes nasil? Ben cok giremiyorum hic iyi degilim mide.bulantilarim artti hersey kokuyor kendim, evim kocam bileAdam yanima yaklasamiyor en sonunda kavga edicez uzuluyor gidiyor yanimdan ama napim.cok fenayim.. Dr.a soyledim gunde 4 kere ve ustu cikarmadikca bisey yapamayiz diyor. Onun disinda minikler iyi cok sukur biri digerinden kucuk ama sorun yokmus.. Gecmise bakamadim mehtap turquoisse siz neler yaptiniz? Guldenim sen nasil oldun bebekim? Hepinizi ozledim ama gunumun cogu uyuyarak geciyor
cnm o ilac ne ilaci dogum kobtrol tarzi bi ilac mi?benimde tupten sonra adetim bitmedi sonra kist cikti cnm onu halledip tupe ole basladim.galiba sen de sorununu halledip oyle baslarsin..negatifi ne zaman almustin sen?
canim neden doktorun sana dogum kontrol hapi yazmio o gayet duzene sokar adetini.Evet ilac bittimi tekrar regl olunca gel dedi doktorum ama ilaç bitti nerdeyse benim regl hala devam ediyo. Zaten tüp bebek doktorumda lh hormonu sorun değil dedi cunku dondurulmuslarla deneyecem.fakat adetim duzensizlestigi için tam olarak ne zaman regl oluyorum anlayamiyorum.yani stres icindeyim.
Bu ilaç çok iyi dedi doktorum.ins er yada geç işe yarar.şu adetim bi bitsin ins.bidahaki adet döneminde anlarim işe yarayip yaramadigini.neyse sizinde kafanizi sisirdim bu sorunumla.kusura bakmayin artik. Benim cikmam lazim müsait oldugumda tekrar girerim ins.canim neden doktorun sana dogum kontrol hapi yazmio o gayet duzene sokar adetini.
oyyy yavrum benimmm ama napican iste cok sujur bu gublerine gecicek yakinda.bebislerine de maasallah cnm.demek kocan da mideni bulandiryo:)))mehtap dun yumurtalari toplatti cnm bende buyutuyom ignelere devam adet olacakmisim gibi karnim agruyo.
15. gün beta değerim 731,89 kızlar nasıl sizce ?
selamlar kızlaar bi kaç saat önce transferim oldu çok şükürşimdi yine tecrübeli arkadslardan yardım istiycem :))) belinize yastık koyup mu yattınız? fitilim de var 4 gibi.. o zaman zaten mecburen ayaklarımı dikip yatıcam ilk olduğu için acemiyim:)))
oooh masallahh:) bol bol olsun kaliteli olsun ins tatlım. senn dualarına katılamadım çok mahcubumiyiyim canim sen nasilsin?yumileri ozenle buyutuyoz bakalim:)))yarin kontrol var.
Selam kizlar herkes nasil? Ben cok giremiyorum hic iyi degilim mide.bulantilarim artti hersey kokuyor kendim, evim kocam bileAdam yanima yaklasamiyor en sonunda kavga edicez uzuluyor gidiyor yanimdan ama napim.cok fenayim.. Dr.a soyledim gunde 4 kere ve ustu cikarmadikca bisey yapamayiz diyor. Onun disinda minikler iyi cok sukur biri digerinden kucuk ama sorun yokmus.. Gecmise bakamadim mehtap turquoisse siz neler yaptiniz? Guldenim sen nasil oldun bebekim? Hepinizi ozledim ama gunumun cogu uyuyarak geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?