oooh masallahh:) bol bol olsun kaliteli olsun ins tatlım. senn dualarına katılamadım çok mahcubumannemlerdeyim
otelde gibiyimama düzenim bozuldu nede olsa evime alışmışım. evde olsam bilg alır yatrım burda böyle yürümüyo işler hemen kapattırıyolar :)) bide transferimm 2 gün
kaydı pazartesi olcaktı bu gün oldu. şimdi yatıyorum. eve gelir gelmez midem bulanmaya başladı bu kadar erken olamaz heralde3tane seerum yedim sanırım ondan..:)
r
benkayra cok tatlısın cnm yaa:) bak mide bulantısının ilacını söylüuorum turşu suyu. dakkasında keser doktoruna sor ama zarar vericekse deneme
Allah razı olsun canım yazdıklarını anneme de okudum:)) uygulamaya calışcam inş. teşekkür ederim ins tutunur 1 tane çünkü ablası:))Ilk degerin kacti? Benim 14.gun 515.89 cikmisti su an ikizlere hamileyim. Seninde.oyle olabilir hayirlisi olsun..
Hayirli olsun transferin canim insallah bebelerin simsıki tutunsunlar sana.. Bence rahat ol kasma kendini ben transferden sonra yattim ama rahimde kan dolasiminin olmasi gerekli robot gibi yatma arada kalkip dolastim yine yattim. Fitile gelince ben halaa kullaniyorum ama ayaklarini havaya dikmene gerek yok yattigin yerde yerlestir hatta kalkip dilansan bile bisey olmuyor. Ben onceki 3 denememden farkli olarak sadece dus almadim pozitifi gorduktem sonra 15.gun falan dus aldim hemen ciktim zaten..Yani diyecegim rahat ol kasma soluna dogru yat daha cok arada kalk 10-15 dk dolan sonra yat. Insallah sonu hayirli olur..
ben az önce içtim bulantım vardı şimdi eser yok ins sana da şifa olur taze anneCanimm yaa sende cok tatlisin insallah iyi gelir az az icerim midem bulandikca ayy ne dua ederim sana sifa olur insallah..
Allah razı olsun canım yazdıklarını anneme de okudum:)) uygulamaya calışcam inş. teşekkür ederim ins tutunur 1 tane çünkü ablası:))
bir yumusi digerinden daha iyi duymdaymis digerini de bekliceklermis Allahtan.bi mani cikmazsa cuma transferi varmis....
Slm kizlar nasilsiniz.guldencim basiniz sagolsun ayricada geçmiş olsun. Turkuazcim yumilerin ne durummda. Misalcim senin sonucada az kaldi insaallah hayirlisiyla pozitifi gorursun. Rabbim hamiş olanlara saglikli dogum nasip etsin,bebis isteyenlerede en kisa zamanda hayirlisiyla hamile kalabilmeyi nasip etsin insaallah.
buyuyorlarrdir galiba cnim karnim.agrito suanda bile adet olucakmisim gibi.misalin de yrin.test gunu ayy cok.heyecvanliyim.hafta sony nereye kactin bakim?
Selam kizlar herkes nasil? Ben cok giremiyorum hic iyi degilim mide.bulantilarim artti hersey kokuyor kendim, evim kocam bileAdam yanima yaklasamiyor en sonunda kavga edicez uzuluyor gidiyor yanimdan ama napim.cok fenayim.. Dr.a soyledim gunde 4 kere ve ustu cikarmadikca bisey yapamayiz diyor. Onun disinda minikler iyi cok sukur biri digerinden kucuk ama sorun yokmus.. Gecmise bakamadim mehtap turquoisse siz neler yaptiniz? Guldenim sen nasil oldun bebekim? Hepinizi ozledim ama gunumun cogu uyuyarak geciyor
selamlar kızlaar bi kaç saat önce transferim oldu çok şükürşimdi yine tecrübeli arkadslardan yardım istiycem :))) belinize yastık koyup mu yattınız? fitilim de var 4 gibi.. o zaman zaten mecburen ayaklarımı dikip yatıcam ilk olduğu için acemiyim:)))
15. gün beta değerim 731,89 kızlar nasıl sizce ?
11. günümde 165 di kan değerim canım senin kaçtı peki söylermisin ikizleremi hamilesin sende maşallah :) inşallah hepimiz kucağımıza alırız yavrularımızı >ALLAHIM İZNİYLE YARABBİM YARDIM ETSİN HEPİMİZE :))
aminnnnnnn canimmmm insallahhhhSorma tatlim hemde nasil herseyden igreniyorum ama yine de sukrediyorum. Darisi baainiza olsun insallah.. Mehtabin yumileri gobusunde can bulsun, seninde guzel yumilerin olsun sana evlat olsun insallah..
superrrr maasallahhhh ikizler gelio gozun aydin15. gün beta değerim 731,89 kızlar nasıl sizce ?
hayirli olsun bebisin tatlim ben.hic yastik.filan koymadim yattigim yerden attim fitili.ayagimi filan da dikmedim hatta fitilden sonra kalkip yurudugumu de bilirim.selamlar kızlaar bi kaç saat önce transferim oldu çok şükürşimdi yine tecrübeli arkadslardan yardım istiycem :))) belinize yastık koyup mu yattınız? fitilim de var 4 gibi.. o zaman zaten mecburen ayaklarımı dikip yatıcam ilk olduğu için acemiyim:)))
emelim.neden sola ?bi de cnm transferden sonra ben.saga sola yatmismiydim hatirlamiyirm galiba yatilabiliodu dimi?Ilk degerin kacti? Benim 14.gun 515.89 cikmisti su an ikizlere hamileyim. Seninde.oyle olabilir hayirlisi olsun..Hayirli olsun transferin canim insallah bebelerin simsıki tutunsunlar sana.. Bence rahat ol kasma kendini ben transferden sonra yattim ama rahimde kan dolasiminin olmasi gerekli robot gibi yatma arada kalkip dolastim yine yattim. Fitile gelince ben halaa kullaniyorum ama ayaklarini havaya dikmene gerek yok yattigin yerde yerlestir hatta kalkip dilansan bile bisey olmuyor. Ben onceki 3 denememden farkli olarak sadece dus almadim pozitifi gorduktem sonra 15.gun falan dus aldim hemen ciktim zaten..Yani diyecegim rahat ol kasma soluna dogru yat daha cok arada kalk 10-15 dk dolan sonra yat. Insallah sonu hayirli olur..
ayyy askolsun cnm duam bitti.bile saolsun kizlar aldilar es dist da okudu..yok o bulanti bebek bulantisi degil:)))ama esine yutturabilirsin hahahah:)))oooh masallahh:) bol bol olsun kaliteli olsun ins tatlım. senn dualarına katılamadım çok mahcubumannemlerdeyim otelde gibiyim ama düzenim bozuldu nede olsa evime alışmışım. evde olsam bilg alır yatrım burda böyle yürümüyo işler hemen kapattırıyolar :)) bide transferimm 2 gün kaydı pazartesi olcaktı bu gün oldu. şimdi yatıyorum. eve gelir gelmez midem bulanmaya başladı bu kadar erken olamaz heralde 3tane seerum yedim sanırım ondan..:) rbenkayra cok tatlısın cnm yaa:) bak mide bulantısının ilacını söylüuorum turşu suyu. dakkasında keser doktoruna sor ama zarar vericekse deneme
yoooo tatlim aslinda.normal 12. gunde 80 filan olcak insallahhhh ve bu sayida gayet guzel ben.12. gun degeri 20 lerde olup dogurablar okudum bi de senin ki 2. embriyosuymus gec tutunmustur bence gayet guzel tatlim hayirli olsun en azindan hamilesin onu bilitoyz.artik yikanma ve bol.su ic yat cnm.Kızlar ben dayanamadım yakınımızdaki hastaneye bhcg baktırdım bugün 9. gün değerim 12.14 çıktı düşük dimi sonuç
maasallah maasallahhhh cok guzel...darisi bize insallahcanım benim 11.gün değerim 165.25 inşallah hepimiz en yakın zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız :))
aminnnnnnn canimmmm insallahhhhsuperrrr maasallahhhh ikizler gelio gozun aydinhayirli olsun bebisin tatlim ben.hic yastik.filan koymadim yattigim yerden attim fitili.ayagimi filan da dikmedim hatta fitilden sonra kalkip yurudugumu de bilirim.emelim.neden sola ?bi de cnm transferden sonra ben.saga sola yatmismiydim hatirlamiyirm galiba yatilabiliodu dimi?ayyy askolsun cnm duam bitti.bile saolsun kizlar aldilar es dist da okudu..yok o bulanti bebek bulantisi degil:)))ama esine yutturabilirsin hahahah:)))yoooo tatlim aslinda.normal 12. gunde 80 filan olcak insallahhhh ve bu sayida gayet guzel ben.12. gun degeri 20 lerde olup dogurablar okudum bi de senin ki 2. embriyosuymus gec tutunmustur bence gayet guzel tatlim hayirli olsun en azindan hamilesin onu bilitoyz.artik yikanma ve bol.su ic yat cnm.maasallah maasallahhhh cok guzel...darisi bize insallah
Canim benim kuzenim ilk hamile kaldiginda gittigi prof ona soylemis ozellikle sola yat kanlanma daha iyi oluyormus bebelerde birkac arkadasimdan daha duydum dr.lari soylemis zaten surekli sola yatamiyor insan sag sola don dur ama sol agirlikli olsun canimcim
ben özellikle ananasın rahim duarına ii geldiğini kalınlaştırdığını duymuştum canım onuda yiyebilitsin ben yemiştimm..tamam cnm bir liste yapicam.kendime
1 - sola yat
2- yikanma.....
baska ne yazsam.listeme:))
hiii onu yazmiom bile listeme full yoyom ondan:)))ben özellikle ananasın rahim duarına ii geldiğini kalınlaştırdığını duymuştum canım onuda yiyebilitsin ben yemiştimm..
evt ya hakkaten..nasılsınız kızlar iyimisiniz ne var ne yok bakalım bayadır söyle toplaşıp muhabbet edemiyoruz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?