Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canimm yaa sende cok tatlisin insallah iyi gelir az az icerim midem bulandikca ayy ne dua ederim sana sifa olur insallah..

Allah razı olsun canım yazdıklarını anneme de okudum:)) uygulamaya calışcam inş. teşekkür ederim ins tutunur 1 tane çünkü ablası:))

Allah razı olsun canım yazdıklarını anneme de okudum:)) uygulamaya calışcam inş. teşekkür ederim ins tutunur 1 tane çünkü ablası:))

Senden de Allah razi olsun tatlim ben transferin 3.gunu ohss oldum 4.gunu 5kat merdiven indim hastaneye gittim birde i.merdivenleri ciktim sonra 5.gunude Ankara dan Istanbul a kendi arabamizla yolculuk yaptim. Allahim insallah nasip etmistir sana da tatlim guzel haberlerini almak nasip olur..Annecigine de selamlar

Son düzenleme:
Kızlar ben dayanamadım yakınımızdaki hastaneye bhcg baktırdım bugün 9. gün değerim 12.14 çıktı düşük dimi sonuç

bir yumusi digerinden daha iyi duymdaymis digerini de bekliceklermis Allahtan.bi mani cikmazsa cuma transferi varmis....

Ayy ne güzel döllenmişler maşallah inşallah bebiş olarak arkadaşımda kalırlar

cnm iyiyiz sağolasın yarın test günümdü bugün yaptırdık 9. günün 2. gün embriyosuydu 12.14 çıktı bakalım inşallah yükselir takip ettircez. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

buyuyorlarrdir galiba cnim karnim.agrito suanda bile adet olucakmisim gibi.misalin de yrin.test gunu ayy cok.heyecvanliyim.hafta sony nereye kactin bakim?

canımm ben bugün yaptırdım 12.14 çıktı hemşire yarın da bakıcaz dedi inşallah artar dua edin bana. bugün 9. günümdü 2. gün embriyosuydu benim 5 hücreli bakalım nolcak

aleykümselam cnm iyiyiz sana çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin cnm benim

Canım hadi geçmiş olsun hayırlı olsun transferin bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallah

15. gün beta değerim 731,89 kızlar nasıl sizce ?

canım hayırlı olsun çok güzel değerin maşallah darısı hepimize

11. günümde 165 di kan değerim canım senin kaçtı peki söylermisin ikizleremi hamilesin sende maşallah :) inşallah hepimiz kucağımıza alırız yavrularımızı >ALLAHIN İZNİYLE YARABBİM YARDIM ETSİN HEPİMİZE :))

11. günümde 165 di kan değerim canım senin kaçtı peki söylermisin ikizleremi hamilesin sende maşallah :) inşallah hepimiz kucağımıza alırız yavrularımızı >ALLAHIM İZNİYLE YARABBİM YARDIM ETSİN HEPİMİZE :))

11. günümde 165 di kan değerim canım senin kaçtı peki söylermisin ikizleremi hamilesin sende maşallah :) inşallah hepimiz kucağımıza alırız yavrularımızı ALLAHIM İZNİYLE YARABBİM YARDIM ETSİN HEPİMİZE :))

canım ben bugün baktırdım daha 9. günüm bugün 2 gün sonra 11. günüm olacak daha

CANIM HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH :)) benimde transferden sonra 15. günüm kan değerim şuan iyi yolda olduğumuzu gösteriyo inşallah böyle devam ederiz :) ben belime yastık koymadım :) sadece tualete gittim geldim :) tv izledim kabak çekirdeği çitledim kabak çekirdeği , ananas çok faydalıymış sende yap arkadaşım :)

Sorma tatlim hemde nasil herseyden igreniyorum ama yine de sukrediyorum. Darisi baainiza olsun insallah.. Mehtabin yumileri gobusunde can bulsun, seninde guzel yumilerin olsun sana evlat olsun insallah..
aminnnnnnn canimmmm insallahhhh
15. gün beta değerim 731,89 kızlar nasıl sizce ?
superrrr maasallahhhh ikizler gelio gozun aydin hayirli olsun bebisin tatlim ben.hic yastik.filan koymadim yattigim yerden attim fitili.ayagimi filan da dikmedim hatta fitilden sonra kalkip yurudugumu de bilirim. emelim.neden sola ?bi de cnm transferden sonra ben.saga sola yatmismiydim hatirlamiyirm galiba yatilabiliodu dimi? ayyy askolsun cnm duam bitti.bile saolsun kizlar aldilar es dist da okudu..yok o bulanti bebek bulantisi degil:)))ama esine yutturabilirsin hahahah:)))
Kızlar ben dayanamadım yakınımızdaki hastaneye bhcg baktırdım bugün 9. gün değerim 12.14 çıktı düşük dimi sonuç
yoooo tatlim aslinda.normal 12. gunde 80 filan olcak insallahhhh ve bu sayida gayet guzel ben.12. gun degeri 20 lerde olup dogurablar okudum bi de senin ki 2. embriyosuymus gec tutunmustur bence gayet guzel tatlim hayirli olsun en azindan hamilesin onu bilitoyz.artik yikanma ve bol.su ic yat cnm.
canım benim 11.gün değerim 165.25 inşallah hepimiz en yakın zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız :))
maasallah maasallahhhh cok guzel...darisi bize insallah

Canim benim kuzenim ilk hamile kaldiginda gittigi prof ona soylemis ozellikle sola yat kanlanma daha iyi oluyormus bebelerde birkac arkadasimdan daha duydum dr.lari soylemis zaten surekli sola yatamiyor insan sag sola don dur ama sol agirlikli olsun canimcim

tamam cnm bir liste yapicam.kendime
1 - sola yat
2- yikanma.....
baska ne yazsam.listeme:))

nasılsınız kızlar iyimisiniz ne var ne yok bakalım bayadır söyle toplaşıp muhabbet edemiyoruz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…