size yarım sayfalık bir cevap yazmıştım ama gönderemedim ve siilindi çok kızgınım....msjımı sildiği için nete....
bende kızdım hıhhh ağlıcam şimdi sinirdenn
aaaaaaaa gıcık oldum ya.... yzıyom yazılar ya gitmiyo ya siliniyo
bugün tam anlamıyla rezil bi gündü. transferimin 11. günü şakır şakırr yağmurun altında elimde yemek tencereleriyle, ıslanmamak için deli gibi koştum. benim bu bebişler tutunurda sağsalim keseleri yada keseyi görüp kalp atışınıda duyarsam işte o zaman gerçek bir mucize olurr.
eve geldiğimde sırılsıklamdım şimdi giricem sıcacık battaniyemin altına yatıcam valla. zaten kasıklarımda çok ağriii
dertlendim biraz ondannnn...
yaWWWW hiçbiriniz dün akşam yazdığım en son mesaja cvp vermemiş..
dertlendim biraz ondannnn...
canım face olayını diyosan benimki belli zaten ondan yazmadım.....
kızlar face de grup mu açtınız???
canımmmmmm hoşgeldin....
sakın kaçma hemen...burdayızzz .....
evetttt... ama sen benim arkadaşlık teklşfimi kabul etmedin... yoksa beni BEGENMYORMUSUNNNNNNNN
Herkese merhaba. Uzun bir aradan sonra girebildim. Umarım herkesin keyfi yerindedir.Geçmişi okumak gibi saçmalık yapmaya niyetim yokta
Datttlummmmmmmm nasılsınn bebiş nasıl.Ösledim valla kıssssssssss..Temizlik yapıyorumda ondan takılamıyorum fazla..Şimdide ç.makinesinden güneşliklerin çıkmasını bekliyorum ütülemek için..Azcık dinleniyim dedimmm..
2008 yılı itibariyle kendiliğinden bekledğimiz bebeğimiz gelmeyince harekete geçtik sperm testleri tahliller ultrasonlar rahim filmleri vs....
her defasında sperm testinin normal olduğu söylendi...
2 aşılama ve tüp bebekte dahil olmak üzere ve her türlü tetkik sonunda sebepsiz infertilite teşhisi kondu...
böyle dendiği için sperm testi sonuçlarının peşine hiiiçççç düşmedim çünkü birden fazla doktor sonuçları yorumlamıştı...gelelim sadede...
tüp bebekte kullanılan sperm örneğinin sonucunu yazıyorum size bi değerlendirin lütfen...
toplam sayı:292 milyon yıkamadan sonra:251 milyon
motilite%: 89 yıkamadan sonra: %95
ileri hareketli %: 4 yıkamadan sonra : %20
yavaş hareketli :%82 yıkamadan sonra :%75
şimdi bu sonuca göre toplam sayı iyi ama ileri hareketlide bence sorun görünüyooo..yavaş hareketli sayısı fazla...yıkamadan sonra olan değerler tüp bebek için fazlasıyla yeterli ama doğal yolla gebe kalmak için yıkanmamış olan değerler benim için önemli...toplam sayı:292 ileri hareketli %4 bu da 7 yıldır sebepsiz diye bilinen durumun aslında bir sebebi olduğunumu gösteriyor sizce.....
hee tipini beğenmedim...
yok be canım... ben epeydır face e gırmıyorum..
dun bı bakım dedim.. çok değişmiş.. pek beceremedım eklemeyı ..
bakaraım akşam.. işyerınden de gırmek yasak...
Canım benide ekleyeceksin face de halen amaaa.Nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee???
tamam cicim... ekle beni:))))
Valla ben artık kendimdeki enerjiyee şahitt oldummm..2 gündür sana mesaj atıcamm nerelerdesin ne yapıyorsun diyeeee..Vee şimdi 10 dk lığına nete giriyim dedim sen gelldin canım yaaa..Hoşgeldin sefalar getirdinn..Nasılsın canımm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?