Tüp Bebek Günlüğümüz !

Selam kızlarrr biraz önce ablamlardan geldim ela,mın yanından geldim yaa benim yumişler için 12 de aradım bekliyoruz dediler 1 tanesini olumlu gibi digerinde bi gelişme yok suan dediler kızlarr yni yrın haber vericekler İNŞALLAH 2 side döllenir canlanır kızlar yaa çok tuhaf duygular içerisindeymm

inşallah döllenir tatlım ama canını sıkma hepimiz tek yumurtadan olduk

inşallah döllenir tatlım ama canını sıkma hepimiz tek yumurtadan olduk

Yaaa dogru diyorsun canımda senin bebiş kaçıncı gün emriyosuydu tatlımm acaba normalmi yavaş döllenmesive birini henüz bi işaret vermemsi normalmi canım yaa bana bişey söylee canım sen nasılsın bu arada canımm

tatlım benimki 3. gün embriyosuydu canım o zaman pek bişii bilmiyodum ki aradık hergün güzel dölleniyo dediler 3 gün sonra transferim oldu işte çok kafana takma kuzum olacak diye düşün diğeri döllenir

tatlım benimki 3. gün embriyosuydu canım o zaman pek bişii bilmiyodum ki aradık hergün güzel dölleniyo dediler 3 gün sonra transferim oldu işte çok kafana takma kuzum olacak diye düşün diğeri döllenir

İNŞALLAH canım sabahı bekliyecem bakalımm sen nasılsın canım eşin cihazı evden çıkardımm bebişin kalp atışlarının bol bol dinliyormusun yoksa

İNŞALLAH canım sabahı bekliyecem bakalımm sen nasılsın canım eşin cihazı evden çıkardımm bebişin kalp atışlarının bol bol dinliyormusun yoksa
inşallah olucak canım yarın bi osun bakalım görücez beraber
yok tatlım ya işe götürdü orda lazım oluyomuş artık haftasonu getirir yine dinlerim bende bol bol

yok tatlım ya işe götürdü orda lazım oluyomuş artık haftasonu getirir yine dinlerim bende bol bol

canım bende akşam annemler arkadaşıma gidicez aynı zamanda komşu kızı pazargünü nikahı var nikah sahidi ben olucaktım ama malesaf olamıcam canım İNŞALLH cuma trasferim olursa tabi bende hediyemi götürecegim canım eşimle metrocıty yemege ve alışverişe gidicektik ananas almaya yarına kaldı artık tatlım yaa eşim çok heyecanlı bu sefer ilkez heyecanını bana yansıtıyor çok üzülüyorum onu hayal kırıklılıgına ugratmaz Rabbimm

neeyyyyy ne okudum ben az önceeee
bebek için cihazmıııııı
ay noldu ben ne kaçırdım eve ultrason cihazı aldık de bende yığılıp kalayım topiğin orta yerine

Canim insallah ikisinden de guzel haberler alirsin seni anne yapsin nazli yumilerin..

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım
hadi ya şahitlik gitti desene olsun yerine bebişler gelicek inşallahhhhhhhhhhhh
ananası transferden sonra bol bol ye günde 2 büyük dilim yemiştim ben
dimi ya eşler daha heycanlı daha sabırsızlar ay kuzum inşallah be bu kez olucak unutlar yarım kalmıcak inşallah
bu arada son 2 günün gez bakalım doya doya

neeyyyyy ne okudum ben az önceeee
bebek için cihazmıııııı
ay noldu ben ne kaçırdım eve ultrason cihazı aldık de bende yığılıp kalayım topiğin orta yerine
vallah kuzum dedim ya onuda yapıcaktı ama dobler le kurtulduk hani şu kalp atışını dinleten varya
ama ciddi ciddi bi ara ultrason bakıyodu internetten bebek doğana kadar biz cözutmuş olcaz bilginize

Geziyorum Valla canım yarın birz işerim var evde onları halledim akşamada eşimle çıkıcaz İNŞALLAH sonrada bol bol yatıcam İNŞALLAH canımmm eşim geliyormus şimdilik ben kaçar akşam 10 dan sonra girerim İNŞALLAH arkadaşa 1 saat durup kalkıcagız nnemle çok öpt canım akşam gel bekliyorumm

hoşbulduk canımcım..

Hoşgeldin tatlımmmm

hoşbulduk tatlım...
dün korktunmu sesimden

vallah kuzum dedim ya onuda yapıcaktı ama dobler le kurtulduk hani şu kalp atışını dinleten varya
ama ciddi ciddi bi ara ultrason bakıyodu internetten bebek doğana kadar biz cözutmuş olcaz bilginize

heeee anladımmm sırada ultrason aleti var belli az kaldı

kmehtapsu canım içini ferah tut herşey yolunda gidecek benimde tek yumurtaydı biliyosun 2. gün transferi ilk denemem bak hamileyim sende burda hamileyim diye yazacaksın inşallah

Turkuazım inşallah canım güzel bi şekilde artar değerim sağol içimi rahatlatıyorsun

Mehtabım inşallah herşy yolunda gidecek ve hamile olacaksın cnmm

hoşbulduk canımcım..

hoşbulduk tatlım...
dün korktunmu sesimden

heeee anladımmm sırada ultrason aleti var belli az kaldı
gidişat onu gösteriyo canım ondan sonrada hastanede kalıcaz her daim
hepinize iyi akşamlar kızlar nasılsınızz
canım test yapmışsın bence 9. gün için kötü değil ama doktorun ne dedi tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…