kmehtapsu canım içini ferah tut herşey yolunda gidecek benimde tek yumurtaydı biliyosun 2. gün transferi ilk denemem bak hamileyim sende burda hamileyim diye yazacaksın inşallah
hepinize iyi akşamlar kızlar nasılsınızz
gidişat onu gösteriyo canım ondan sonrada hastanede kalıcaz her daim
canım test yapmışsın bence 9. gün için kötü değil ama doktorun ne dedi tatlım
sen nasıl oldun canım moral durumun nasıliyi akşamlar kızlarrrr
gelişmeleri merakla takipteyim*
gidişat onu gösteriyo canım ondan sonrada hastanede kalıcaz her daim
canım test yapmışsın bence 9. gün için kötü değil ama doktorun ne dedi tatlım
misalll canım hamilemisinnnnn doğru okudum dimiiicanım yaptım inşallah artarak devam eder bi de benim 2. gün emriyosuydu 5 hücreliydi. hamilelik var yarın da ölçeceğiz dedi ben bugün 9. günümya iyi mi sizce değerim dedim 9. gün olarak bakamayız ona dedi yani o herkesin içinde tutunup bölünmesine bağlı gibi bişey söyledi. dua edin bana canımmsen nasılsın
sen nasıl oldun canım moral durumun nasıl
canım benim doktorum da hep aynısını söyler betaya güvenmem ultrasonda görmeden diyecanım yaptım inşallah artarak devam eder bi de benim 2. gün emriyosuydu 5 hücreliydi. hamilelik var yarın da ölçeceğiz dedi ben bugün 9. günümya iyi mi sizce değerim dedim 9. gün olarak bakamayız ona dedi yani o herkesin içinde tutunup bölünmesine bağlı gibi bişey söyledi. dua edin bana canımmsen nasılsın
boşver kuzum sen eşinle iyi olda gerisi hallolur şimdi adamında acısı taze bizde yaşadık biliyosun o acıyı çok zor allah yardımcısı olsun eşininindaha iyiyim canım eşimle şimdilik bi sorun yok diğerlerinide zamana bıraktım halletcem hepsini inşallah
boşver kuzum sen eşinle iyi olda gerisi hallolur şimdi adamında acısı taze bizde yaşadık biliyosun o acıyı çok zor allah yardımcısı olsun eşininin
misalll canım hamilemisinnnnn doğru okudum dimiiiben sama me dedim güvenme idrar testine dedim dimiiii
canım benim doktorum da hep aynısını söyler betaya güvenmem ultrasonda görmeden diye
inşallah sağlıklı gebelik olur canım kucağında görürüsün meleğini
ben iyiyim canım aynı evdeyim eşim izinliydi bugün giremedim o yüzden çok şimdi yemeğe gitti arkadaşlarıyla
bide sana çokk sevindim
canım bal gibi hamilesin burdanda da yazayım 2.gün embriyosunun test günü transferden sonraki 13.gündür sen değerine 9.gün baktırmışsın düşük çıkması doğal test gününe daha 4 gün var...cuma günü testi tekrarla canım çok tebrik ediyorum o zaman sana güzel bir kutlama yapcam
kızlar nasılsınız misalcim inşallah devamı gelir 9 gün değerini görmedim geriye bakamadım ama bende 9 gün yaptırmıştım kan tahlilini şimdi beni cinsiyet merakı sardı bebeğim üzerinden iddaya girenler bile oldu eşimde kız olsun çok istiyo ama benim içime erkek doğuyo herkes kız diyor dahada öğrenmeme çok var sağlıklı olsunda bebişim farketmez benim için ama insan merak ediyo şimdiden bişeyler almak istiyorum bebişime ne renk alsam acaba
Ayy siz hepiniz iyiki varsınız ya canlarım içimi ferahlattınız çok çok sağolunninşallah sağlıkla artarak devam eder değerim yarın yine yapalım dedi hemşirem cnm. bakalım inşallah artar.
kızlar nasılsınız misalcim inşallah devamı gelir 9 gün değerini görmedim geriye bakamadım ama bende 9 gün yaptırmıştım kan tahlilini şimdi beni cinsiyet merakı sardı bebeğim üzerinden iddaya girenler bile oldu eşimde kız olsun çok istiyo ama benim içime erkek doğuyo herkes kız diyor dahada öğrenmeme çok var sağlıklı olsunda bebişim farketmez benim için ama insan merak ediyo şimdiden bişeyler almak istiyorum bebişime ne renk alsam acaba
canım benm hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah dualarım seninleeeçıkan değere göre şimdilik hamile görünüyorum cnmm inşallah sağlıklı bi şekilde artar dua edin bana yarın yine ölçüm vardemiştin evett sağolasınn cnmm Allah hepimize sağlıklı hamilelikler versin inş.
Amin canım benimm iyiki varsınız siz yaaminik kuşunla bana dua edin nolur yarın yine bakılacak değerime inşallah artar değerim sağlıklı bi şekilde
canım ben ılık suya yarım limon ballı zencefil katıp içiyorum geçmiş olsunnnöksürük için bana kolay yapılabilen aynı zamanda tadı kötü olmayan bi tarif verin yütfeennnn...
ne özellikli tarif istedim dimi ama
canım benm hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah dualarım seninleee
canım ben ılık suya yarım limon ballı zencefil katıp içiyorum geçmiş olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?