Tüp Bebek Günlüğümüz !

aynen öyle canım idrara güvenmemek lazımmış bunu öğrendim. oooo sen baya erken başlamışsın testleri yapmaya güldenim ya seninki neredeyse idrardan kana geçecekmiş kandan idrara değil

evet canım aynen öle acısını yaşayacağı dönemde fena olayların içinde kaldı anası acımıyorsa ben hiç acımam dedim direk daldım
az değilsin sende ya günah adama sen acıda senin değerini daha iyi anlasın
kuzum bak beim tarif süper eşimin boğazlarına çok iyi geliyo ıhlamur evde varsa portakal ayva elma kabuğu hangisi varsa bide yarım limon at demle onu sonra içine tarçın varsa bal süper oluyo sıcak sıcak iç iyi gelir

zencefil çıkıyo tariflerde hep karşıma bende onu sevmiyom illa toz zencefil olması gerekmiyoo dimi bende toz olmayan hali var onu kullansam aynı etkiyi gösterirmi acaba

güldenim yiyebilir misin bilmiyorum ama kuru soğanı bol yağda kavuruyorsun ve soğanın özü yağa geçiyor o yağı ye özellikle şifa olur inşallah

evet az değilim ama ben böyle değildim yaşarken oldum
bak bu tarif olabilir zencefil yok içinde saol canım deneyebilirim...

amin canım...
tek taş pırlantamız tüm ihtişamıyla parlıyoooo maşallahhh
pırlanta dedik en baştan beri acaba kızmı ki:44::44:

beni gören herkes kız diyor çokmu çirkinleştim ne... kız bebek annenin güzelliğini alırmış derler anneler hamilelikleri sırasında çirkinleşirmiş

aynen öyle canım idrara güvenmemek lazımmış bunu öğrendim. oooo sen baya erken başlamışsın testleri yapmaya güldenim ya seninki neredeyse idrardan kana geçecekmiş kandan idrara değil

aynen canım benimki kandan önce idrarda belli olcaktı ondan erken başladım testlere

evet az değilim ama ben böyle değildim yaşarken oldum
bak bu tarif olabilir zencefil yok içinde saol canım deneyebilirim...
valla kuzum benim toca hep hasta ona çok iyi geliyo tabi onunki karabiberli ama sallama ıhlamurla güzel olmuyo kurtarıcım bu tarif benim hasta olucağımızı hissettiğim an yapıyorum iyi geliyo
boşver kuzum insanları ben onlara bit beyinli diyorum kapasite belli üzme kendini

güldenim yiyebilir misin bilmiyorum ama kuru soğanı bol yağda kavuruyorsun ve soğanın özü yağa geçiyor o yağı ye özellikle şifa olur inşallah

hadi ya bak bunu ilk kez duydum ben bi düşüneyim pek çekici gelmedi takdir edersinki
saol canım...

kızlar ben kaçar ablam ayağını burktu bi ona ineyim tocamda yok zaten fink atıyo arkadaşlarıyla öpüyorum hepinizi

geçmiş olsun cnm ablana.görüşürüz cnm öptüm bende

hadi ya bak bunu ilk kez duydum ben bi düşüneyim pek çekici gelmedi takdir edersinki
saol canım...

bence yap bi tava ekmeği ban ban ye cnm hiç düşünme şifa bu şifaaaaaaaa

misalcim tebrik ederim inşallah değerin çok güzel katlanacak

dualarımız seninle.

sağol cnmm Allah razı olsun inşallah katlanır cnm ya. Allah hiç kimsenin kollarını boş bırakmasın inşallah.

ayy bu soğan kavurması neye iyi geliyor ki? zeytinyağına yapmak lazım o zaman

canım soğanın antibiyotik etkisi yağa geçiyor ve öksürüğe iyi geliyor yağı

gülden cim bu kötü günler geçecek inşallah. çok zor biliyorum.
allah sabır versin sana ve ailene.

canım sesinin kısık olduğunu bildiğim için aramıyorum.

kendine çok iyi bak.

Canımmmmmmmmmmmm nasılsın tatlımm hayırlı olsunnnnnnnnnnnn balım yaa çok sevindim Rabbim degerini yükseltsin tez zamanda saglıklı saatli kucafına almayınasip etsin İNŞALLAH yaa çok sevindim anlatamam

Canımmmmmmmmmmmm nasılsın tatlımm hayırlı olsunnnnnnnnnnnn balım yaa çok sevindim Rabbim degerini yükseltsin tez zamanda saglıklı saatli kucafına almayınasip etsin İNŞALLAH yaa çok sevindim anlatamam

iyiyim cnmm sağoll sen nasılsınn amin cnmm inşallah artar değerim şimdilik sevinemiyorum zor aşamalar beni bekliyor dua edin banaa sen naptın cnm nasıl geçti günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…