doğal olarakta idrar testinde çıkmaz şimdi ya test gününe yakın yapmak lazım ya da erken yaptığında negatif çıkarsa üzülmemek lazım...ben son tüpte transferden sonraki 4.gün itibariyle idrar testi yapmaya başlamıştım en erken idrar testi yapma rekoru bende
az değilsin sende yaevet canım aynen öle acısını yaşayacağı dönemde fena olayların içinde kaldı anası acımıyorsa ben hiç acımam dedim direk daldım
sağol tatlım benim allah sanada bu duyguyu yaşatsın inşallah
zencefil çıkıyo tariflerde hep karşıma bende onu sevmiyom illa toz zencefil olması gerekmiyoo dimi bende toz olmayan hali var onu kullansam aynı etkiyi gösterirmi acaba
az değilsin sende yagünah adama sen acıda senin değerini daha iyi anlasın
kuzum bak beim tarif süper eşimin boğazlarına çok iyi geliyo ıhlamur evde varsa portakal ayva elma kabuğu hangisi varsa bide yarım limon at demle onu sonra içine tarçın varsa bal süper oluyo sıcak sıcak iç iyi gelir
amin canım...
tek taş pırlantamız tüm ihtişamıyla parlıyoooo maşallahhh
pırlanta dedik en baştan beri acaba kızmı ki:44::44:
kızlar ben kaçar ablam ayağını burktu bi ona ineyim tocamda yok zaten fink atıyo arkadaşlarıyla öpüyorum hepinizi
aynen öyle canım idrara güvenmemek lazımmış bunu öğrendim. oooo sen baya erken başlamışsın testleri yapmaya güldenim ya seninki neredeyse idrardan kana geçecekmiş kandan idrara değil
valla kuzum benim toca hep hasta ona çok iyi geliyo tabi onunki karabiberli ama sallama ıhlamurla güzel olmuyo kurtarıcım bu tarif benim hasta olucağımızı hissettiğim an yapıyorum iyi geliyoevet az değilim ama ben böyle değildim yaşarken oldum
bak bu tarif olabilir zencefil yok içinde saol canım deneyebilirim...
güldenim yiyebilir misin bilmiyorum ama kuru soğanı bol yağda kavuruyorsun ve soğanın özü yağa geçiyor o yağı ye özellikle şifa olur inşallah
kızlar ben kaçar ablam ayağını burktu bi ona ineyim tocamda yok zaten fink atıyo arkadaşlarıyla öpüyorum hepinizi
hadi ya bak bunu ilk kez duydum ben bi düşüneyim pek çekici gelmedi takdir edersinki
saol canım...
geçmiş olsun cnm ablana.görüşürüz cnm öptüm bende
bence yap bi tava ekmeği ban ban ye cnmhiç düşünme şifa bu şifaaaaaaaa
geçmiş olsun cnm ablana.görüşürüz cnm öptüm bende
bence yap bi tava ekmeği ban ban ye cnmhiç düşünme şifa bu şifaaaaaaaa
misalcim tebrik ederim inşallah değerin çok güzel katlanacak
dualarımız seninle.
ayy bu soğan kavurması neye iyi geliyor ki? zeytinyağına yapmak lazım o zaman
Canımmmmmmmmmmmm nasılsın tatlımm hayırlı olsunnnnnnnnnnnn balım yaa çok sevindim Rabbim degerini yükseltsin tez zamanda saglıklı saatli kucafına almayınasip etsin İNŞALLAH yaa çok sevindim anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?