Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyiyim cnmm sağoll sen nasılsınn amin cnmm inşallah artar değerim şimdilik sevinemiyorum zor aşamalar beni bekliyor dua edin banaa sen naptın cnm nasıl geçti günün

Canım ablama gittik bugün annem babam ve kardeşlerim ablamın 6 ayluk kızı var ela bebiş çokkk balll onu görmeden duramıyoruz ilk bebiş ilk torun bal küpüm benimm akşam 5 de geldik ablamdayken hastaneyi aradım 2 tane olgun yumişin birinde hareket var digerini bekliyoıruz dediler tatlım yaa çok heyecanlıyım sabah arıyacam tekrar diger tedavilerde 3.gün yerleştirmişlerdei yani yarın 3.günüm oluyor ama sanırım 4.güne yada 5 .güne kalıcak gibni İNŞALLAH hayıurlısıyla döllenirkler canımmm

ohh ne güzel yapmışsınız canım tam aile saadeti keşke benim ailem de yakın olsa bana oyy bebekleri çok severim zaten bi de kızlar daha sevimli oluyorlar maşallah ailenin nur topuna hımm inşallah güzel güzel bölünmeye devam ederler ve beşinci güne giderler cnm tek olsun bizim olsun napalım benim 6 yumiden tek kaldı cnm yeterki sımsıkı tutunsunlar bize tek olsun bizim olsun

Öyle tabi balımmmm 1 tane olsun benim olsun canım sendeki sorun neydiii

Yaaaa geçmişi mi okuyim anlamadımmmm..

Misallll test mi yapmışş..Mehtabın bebeleri ne durumdaymışş..Biri özet geçebilirmi bu kızaa..Yada en iyisimi ben geçmişe dönüp okuyayım..Hepinizi öpüyorum..
Hep güzel haberler ile inşallahhhhh..

Öyle tabi balımmmm 1 tane olsun benim olsun canım sendeki sorun neydiii

cnm bizde sorun yok eşim normal ben normal sebepsiz infertilite olur dediler bekledik olmadı. aşılama yapalım dedik onda da eşim stresten sperm veremeyince 2 defa aşılamam iptal oldu son anda. sonra doktor tüpte ufak bi operasyonla sperm alırım deyince tüpe geçtik ama ameliyata gerek kalmadı verebildi bu sefer herşey kısmetten öteymiş cnm böyle bizim sizdeki sorun neydi peki

canım ben 9. gün test yaptım 12.14 çıktı değer artar inş bakalım

Canımm benim Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin dün opu oldum 3 yumiş aldındı 2 si iyi dediler canım bugün hastaneyi aradım 1 i gelişmeye başlamıs digerinde henüz bekliyoruz dediler arkadşım dua et İNŞALLAH hayırlısı olur yarın tekrar arıcam hastaenyi ben normalde yarın trasfer olur sanıyorsum ama ilkkez bu kadar geçikti

Canım benm inşş katlanarak artar değerinn..

Mehtapcımm inşallah yarında çok güzel haberler duyarsın..1 tane bile olsa bizim olsun can olsun kan olsun göbüşünde..Hayırlısı tez vakitte göbüşünde bebiş olsun..Öpüyorum seni gülüm..

İNŞALLAH benimm fıstıkkk arkadaşımm İNŞALLAH sninde bol bol yumişlerin olur birikir döllenir Rabbim can verir tez zamanda canımmm benimm İNŞLLAH umutlarımızı yitirmeyelimm

inşallah canım benim sağoll dua edin bana inşallah artar

Canım yumurta rezerve düşük az yumurtam oluyor yani ilk evlendigimde hamile kaldım 10 aylık evliyken sonra bebeğimi 8 aylık kaybettim tam yıkımdı benim için herşeyini almıştım şimdi hepsini kaldırdım daha sonra hamile kalamadım tatlım 3.tüp olucak İNŞALLAH son olur balımmm

canım çok üzüldüm inan tüylerim ürperdi çok acıAllah sana inşallah bu tedavinde tüm acılarını unutturacak en az eloş kadar tatlı bir bebiş belki de iki bebiş verecek cnm son olacak bu cnm dualarla inşallah

İNŞALLAH kuzum Rabbim düşmanıma vermesin benim çektiğim acıları canım yarın test yaptırcanmı tekrar kat kat katlanır İNŞALLAHHHHH degrllerimizzz

beni gören herkes kız diyor çokmu çirkinleştim ne... kız bebek annenin güzelliğini alırmış derler anneler hamilelikleri sırasında çirkinleşirmiş

Hahaaa ama ben hic cirkinlesmedim banada bu sebeten dolayi hep eminmisin kiz olucagndan diyen cok oldu yalan o isler canim bnm gerci bnm kizim hic bana benzemiyr bendn hicbirrsey almamis ayni babasi

İNŞALLAH kuzum Rabbim düşmanıma vermesin benim çektiğim acıları canım yarın test yaptırcanmı tekrar kat kat katlanır İNŞALLAHHHHH degrllerimizzz

Amin canım inşallah sende bundan sonra acı çekmeyeceksin yüzün gülecek. evet cnmm yaptırcam kendi doktorumda yarın iğnelerim de bugün bitti devam ettirir muhtemelen yine yazar. Amin cnm inan herkes için dua ediyorum Rabbim çok büyük bir gün herkes anne olacak inşallah

Canim sonucunun olumlu cikmasina cok sevindim degerin ins.güzel bi sekilde katlanmaya devam eder .dualarmiz hepimizle.ins. hayirlisiyla darisi bizlerede olsun.

Canım özelden mail attım bakabilirmisin

tmm cnmm

Canim sonucunun olumlu cikmasina cok sevindim degerin ins.güzel bi sekilde katlanmaya devam eder .dualarmiz hepimizle.ins. hayirlisiyla darisi bizlerede olsun.

sağolasın canımm amin inşallah artar ve devam eder Allah hepimizin kucaklarına sağlıklı hayırlı bebişler versin inşallah senin için de herşey çok güzel olur

Mehtapcim uzulme diğer arkadaslarinda dediği gibi bir yumi olsun ve sonuna kadar seninle olsun ins. Ama ben inaniyorumki ikinci yuminde seninle birlikte olmayi isteyecek ins. Sen gönlünü ferah tut canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…