Tüp Bebek Günlüğümüz !

Allahim 8 aylik kayip cok üzücü.benim 8 haftalik kalbi durdu yıkıldım.senin cok zor yaa o kadar tasi karninda...offf neyseki Allah sabrini verir yeni bebisler saglikla sihhatle inşallah gelsin

Mehtapcim uzulme diğer arkadaslarinda dediği gibi bir yumi olsun ve sonuna kadar seninle olsun ins. Ama ben inaniyorumki ikinci yuminde seninle birlikte olmayi isteyecek ins. Sen gönlünü ferah tut canim

İNŞALLAH tatlım yaaa 1 tanesinede razıyım canımm kaliteli olsun Rabbim 1 tanesine can berir İNŞALLAHHH

sağolasın canımm amin inşallah artar ve devam eder Allah hepimizin kucaklarına sağlıklı hayırlı bebişler versin inşallah senin için de herşey çok güzel olur
[/QUOTE]

Allah razi olsun canim,insaallah hayirlisiyla Rabbim bizlerede nasip eder

Allahim 8 aylik kayip cok üzücü.benim 8 haftalik kalbi durdu yıkıldım.senin cok zor yaa o kadar tasi karninda...offf neyseki Allah sabrini verir yeni bebisler saglikla sihhatle inşallah gelsin

İNŞALLAH canım yaa zor ne demek yıkım benim için çok uzun zaman toparlıyamdım balımm İNŞALLLAH yarın güzel haberler alırım cuma trasferim olur 12 gün sonrada benim bayramım olur kuzumm dualrını eksik etme

Canim benim yaa inan çok uzuldum Rabbim yasadigin acinin mukafatini versin ins. Yakın zamanda benimde çok samimi arkadasim 6 aylik bebegini kaybetti ve yikildi o yüzden seni çok iyi anliyirum.moralini daima yüksek tut.önümüzdeki günlerde sirayla moreblue nin senin ve turkuazinda güzel haberlerini alicaz ins.

nbr kızlar yukarı çıktım şimdi tocam hala yok hamiş kadın bu saatlere kadar bırakılır mı yaw
arkadnas nerelerdesin canım ya inan kaç kez aklıma geldin bi sorun var sandım:18::18::18: ama üçünüzde karşımdasınız çok şükür

Evet canım çok şükür rabbim 4.denemede nasip etti darısı bütün herkesin başına inşallah

Ay ne güzel masallah,Rabbim saglikli,sihhatli ve huzurlu bu şekilde kucagina almayida nasip etsin insaallah.kaç aylik oldu? Bende ins yakin bi zamanda dondurulmuslarla 4 cüyü denemeyi dusunuyorum

Sağol canım yazmıştım aslında görmedin sanırım annemler umreye gitti benimde malum bulantılar durmadı ablamdayım bide geçen hafta lekelenmem oldu iğneye başladık sen nasılsın bebiş nasıl

cnm hoşgeldin bırakılmaz tabii eve gelince çek fırçayı

Sağol canım yazmıştım aslında görmedin sanırım annemler umreye gitti benimde malum bulantılar durmadı ablamdayım bide geçen hafta lekelenmem oldu iğneye başladık sen nasılsın bebiş nasıl
görmemişim canım ya kusura bakma bu tüp bebeler neden böle oluyo anlamıyorum herkesde oluyo o lekelenmeler korkma olur mu yat benimde çok oldu biliyosun kanamam vardı çok şükür bitti sende prolutonlu oldun yani off çok acıyo o iğne neyse sağlıklı olsunda bebeler sorun yok biz razıyız canım ben aynı biliyon evdeyim işte bişii yaptığımız yok bebişi büyütüyoz

Canımmm hoşgeldin ablan nasıl oldu balımm sen nasılsın boşver tocanda bugün felekten bi gün çalsınn

haketti o ama kızamıyorum adam arkadaşlarını unuttu kaç aydır oda bunaldı benle
bi bi fırçalamakta fayda var

ablan nasıl iyi mi cnm tekrar geçmiş olsun. çekme çekme tamam o zaman bi daha nerden arkadaş bulcak adam bu saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…