Canım yumurta rezerve düşük az yumurtam oluyor yani ilk evlendigimde hamile kaldım 10 aylık evliyken sonra bebeğimi 8 aylık kaybettim tam yıkımdı benim için herşeyini almıştım şimdi hepsini kaldırdım daha sonra hamile kalamadım tatlım 3.tüp olucak İNŞALLAH son olur balımmm
Mehtapcim uzulme diğer arkadaslarinda dediği gibi bir yumi olsun ve sonuna kadar seninle olsun ins. Ama ben inaniyorumki ikinci yuminde seninle birlikte olmayi isteyecek ins. Sen gönlünü ferah tut canim
Allahim 8 aylik kayip cok üzücü.benim 8 haftalik kalbi durdu yıkıldım.senin cok zor yaa o kadar tasi karninda...offf neyseki Allah sabrini verir yeni bebisler saglikla sihhatle inşallah gelsin
İNŞALLAH canım yaa zor ne demek yıkım benim için çok uzun zaman toparlıyamdım balımm İNŞALLLAH yarın güzel haberler alırım cuma trasferim olur 12 gün sonrada benim bayramım olur kuzumm dualrını eksik etme
İNŞALLAH canım yaa zor ne demek yıkım benim için çok uzun zaman toparlıyamdım balımm İNŞALLLAH yarın güzel haberler alırım cuma trasferim olur 12 gün sonrada benim bayramım olur kuzumm dualrını eksik etme
Selam. Kızlar ben geldim kimler var tel.giriyorum
A.selam canim hosgeldin.yanlis hatirlamiyosam ve takiplerime gore sende hamileydin dimi ?
Evet canım çok şükür rabbim 4.denemede nasip etti darısı bütün herkesin başına inşallah
nbr kızlar yukarı çıktım şimdi tocam hala yok hamiş kadın bu saatlere kadar bırakılır mı yaw
arkadnas nerelerdesin canım ya inan kaç kez aklıma geldin bi sorun var sandım:18::18::18: ama üçünüzde karşımdasınız çok şükür
nbr kızlar yukarı çıktım şimdi tocam hala yok hamiş kadın bu saatlere kadar bırakılır mı yaw
arkadnas nerelerdesin canım ya inan kaç kez aklıma geldin bi sorun var sandım:18::18::18: ama üçünüzde karşımdasınız çok şükür
görmemişim canım ya kusura bakma bu tüp bebeler neden böle oluyo anlamıyorum herkesde oluyo o lekelenmeler korkma olur mu yat benimde çok oldu biliyosun kanamam vardı çok şükür bitti sende prolutonlu oldun yani off çok acıyo o iğne neyse sağlıklı olsunda bebeler sorun yokSağol canım yazmıştım aslında görmedin sanırım annemler umreye gitti benimde malum bulantılar durmadı ablamdayım bide geçen hafta lekelenmem oldu iğneye başladık sen nasılsın bebiş nasıl
Ay ne güzel masallah,Rabbim saglikli,sihhatli ve huzurlu bu şekilde kucagina almayida nasip etsin insaallah.kaç aylik oldu? Bende ins yakin bi zamanda dondurulmuslarla 4 cüyü denemeyi dusunuyorum
haketti o ama kızamıyorum adam arkadaşlarını unuttu kaç aydır oda bunaldı benlecnm hoşgeldin bırakılmaz tabii eve gelince çek fırçayı
Selam. Kızlar ben geldim kimler var tel.giriyorum
haketti o ama kızamıyorum adam arkadaşlarını unuttu kaç aydır oda bunaldı benle
bi bi fırçalamakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?