Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canımmm hoşgeldin ablan nasıl oldu balımm sen nasılsın boşver tocanda bugün felekten bi gün çalsınn
ayağını burkmuş kımıldaymıyoağrısıda var çalsın anam çalsın bıraktım artık naparsa yapsın
ii kuzum bitti mi gezmeler yav sen 9 ay nasıl oturcan evde allah ım seni 9 ay evde tutusun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

mehtap napıyon kuzum ya bitirdin mi gezmeleri

Canım yaaa Elamı yedimm tam bal yaaa havuç suyu içirdim melül melül yüzüme bakıyor kıyamam ona yaa kara gözlü boncugum benim onu görünce bütün agrularımı unuttum 41 kere maşallahh canım akşamda arkadaşıma gittik hediyelerimiz verdik sarıldık ayrıldık balıkesire gelin gidiyor candostum benim 23 yıllık dostumu çok özlüyecegim ama söz verdi eşim bi süre sonar gidicegiz balıkesire ziyarete sen nasılsınn bebişcik nasılll

Valla kızkardeşlerimde aynı duayı ediyorr senin gibi kuzum bugün telimmm hiç durmadı çok kızdı annmelre falan bende anneme verdim annem sekreterligimi yaptı bugünn 9 ay evde olursam inşallah sekreter almam şart eve yada asistan falannn

yerim ben senin ela nı maşallah ona büyüdüde havuç suyu içermiş
allah sana ela gibi güzel bi prenses nasipetsin inşallah bütün sıkıntılarını alsun kuzum

Kizlar okuduklarima göre cogunuzun doktoru transfer sonrasi igne yada bant vermiş. 3 defa ayri yerlerde tüp tedavisi yaptirdim 3 ündede doktorlarim bana sadece crinone jel verdiler son doktorumda crinon jel ve estrofem diye ilaç verdi sizce yeterlimi?

vallahi fena burkmuş kımıldayamıyo
eeeee sen nasılsın tocan nasıl sevinmiştir dimi ya

zor canım Allah şifa versin ablana. ben iyiyim cnm şimdi de yarını bekliyorum kendi doktorum test yapacak bi de iğnelerim bitti bugün yeniden yazar herhalde. çok sevinemedi garibim beni de frenliyor sevinmemi daha bunun değer artışı var kesesi var kalp atışı var. ya annelerimiz ne güzel sorunsuz doğuruyorlarmış hiç böyle düşünceleri yokmuş

fena halde yorgunum ve bu daha ikinci günümüz...eve geldik benim 2 gündür yiyip çıkıyoruz az temzilik yaptık..toparladık
heryeri ...duş aldım kocam gelmedi halaa onu bekliyorum kızlar yattılar uyanmasınlar diye size de bir bakayım dedimm..
yarın sabah da erkenciyiz....eve açt döneriz allah bilirr...
ne var ne yokk turkuaz mehtap tedavileriniz nasışl gidiyor canlarımm özledim hepiceğizinizi...inşaallah ayın 4 ü itibariyle aktif olarak döenecem aranıza

canım ben kullandığım ilaçları yazayım coraspin 100 yarım, folbiol, alfoxil antibiyotik günde 3 kere yarımşar, prednol 5 gün günde 1, estrofem günde 2, hibor kan sulandırıcı iğne günde bir, progestan iğne günde 1

canım bende crinone jel estrofem bide progestan iğne kullandım bant falan kullanmadım...
evet canım bizim stresimiz bitmezki ben hala sevinemiyorum bişii alıcam herkez daha dur alma etme diyo
dahada sinir oluyorum millet bi hamile kalır bi doğurur bizimde sınavımız bu allah beterlerinden korusun

Canım dün opu oldum hastaneden tenfer için İNŞALLAH haber bekliyorum turkuazımda yarın kont var bekliyoruz İNŞALLAH sen nerden geldin canım haberim yokk

hoşgeldin cnm misafir gezdiriyorsunuz galiba zaten yorgundun cnm temizlikten Allah yardım etsin

haklısın cnm benim ya korka korka inan çok zor hepimiz öyle olcaz hamile kalırsak eminim. evet cnm Allah beterinden korusun ve güç versin bizlere. bugün eşime diyorum hadi biz yapabiliyoruz ya parası olmayan ne yapsın, sağlığı olmayan ne yapsın zooorr...

hoşgeldin canım tatlı telaşlar bunlar canım ne güzel

Canim ne kadar çok ilaç kullkaniyosun öyle. Senin hastane ozelmiydi yoksa devlet hastanesimi

öyle canım çok tanıdığım var senelerce evli olup tüp yaptıramayanlar biz gene şanşlıyız o açıdan bakarsak ama çok zormuş ben bunu anladım allah ım kimseyi bunla sınamasın diyorum

Canim ne kadar çok ilaç kullkaniyosun öyle. Senin hastane ozelmiydi yoksa devlet hastanesimi

buna ilaveten bi de kan hapım var vücudum dayanamadı zaten en sonunda minik minik alerjiler çıktı cnm inşallah tutunur bebişim cnm ben razıyım inanözel gaziosmanpaşa hastanesi cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…