Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canlarım ben yatıyorumm eşim çagırıyorrr ilacımı hemencicick yerleştirmem lazımm bu gece dua edin canlarımmm yarın görüşmek üzere

Hepinize hayirli geceler canlar.yuvalarimizdan HUZUR,SAGLIK,BEREKET,MUTLULUK bideeee BEBİŞŞ eksik olmasin inşaallah.hepinizi opuyorum.

Son düzenleme:
sıkıntılar sorunlar bitmiyor başımdn dişime vurdu kırasım var dişlerimi ben ne zamn gülcem hiç bi zamn of off off

sıkıntılar sorunlar bitmiyor başımdn dişime vurdu kırasım var dişlerimi ben ne zamn gülcem hiç bi zamn of off off
canım geldimi geliyo bende dişlerimden çok çektim arveles varsa iç bana çok iyi geliyodu bide antibiyotik al sabaha kadar rahatlatır bunlar seni tatlım

Canım dün opu oldum hastaneden tenfer için İNŞALLAH haber bekliyorum turkuazımda yarın kont var bekliyoruz İNŞALLAH sen nerden geldin canım haberim yokk
hayırlı olsun yumoşların kaliteli bebiş olsun inşaallah canımm misafirlkerim var yatılı full gezdirıyorumm onları hetgüne bir program yapmmışlaar.. boş günüm yok arada kaçabilirsem uğramaya çalışıyorumm...
hoşgeldin cnm misafir gezdiriyorsunuz galiba zaten yorgundun cnm temizlikten Allah yardım etsin
evet canım kızlar çarşı pazar camii tekke türbe ne varsa istanbulda gezdireceğim i nşaallah am ahva da yağmur çamur fenaa yanii durumlar yorgunluğum da cabası...inşaallah sağsalim atlatırız şu bir haftayıı
hoşgeldin canım tatlı telaşlar bunlar canım ne güzel

ahh tatlımm hem tatlı hem yorucu telşlar hava da güzel olaydı gezdiğimiizden bişey anlardık..inşalah açar da gezmek keyifli olur 2 gündür işkence resmen kızlara da bana daa kocam da gelemedii off off

evet canım havalarda mübarek çok kötü nisan geldi daha düzelmedi bu gece tocaların gezme günü benimkide yeni geldi ve uyuduseninkide arkadaşlarıyla mı

Günaydın kızlar...
Herşey dilediğiniz gibi olsun bugün...
Bizler mutlu olmayı çooook hakediyoruz...
Rabbim her işinizi rast getirsin muradınızı versin inşallah

Şimdi kimsecikler yok bende oyun kulübüne gideyim azcık kafa dağıtayım birileri gelirse mesajımı beğensin oyundan topiğe gelirim...

Şimdi kimsecikler yok bende oyun kulübüne gideyim azcık kafa dağıtayım birileri gelirse mesajımı beğensin oyundan topiğe gelirim...

günaydın ablacım seninle konuşmam lazım bana bi yol gösterbilirmisin

daha bi el kağıt oynayamadan mesajımı beğendin hemencecik bıraktım oyunu geldim

günaydın ablacım seninle konuşmam lazım bana bi yol gösterbilirmisin

günaydın canım kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali durumundayım ama sen anlat elimden geldiğince yardımcı olurum ne de olsa hocanın dediğini yapcan yaptığını yapmayacan

Son düzenleme:
günaydın canım kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali durumdayım ama sen anlat elimden geldiğince yardımcı olurum ne de olsa hocanın dediğini yapcan yaptığını yapmayacan

ablacım bu durmda bile gülmüsettin beni sagol allhda seni güldürsün başımdaki sorunu bi bilsen şaşarsın ben salagın tekiymişmde haberim yokmuş burda konuşulack konu değil bu sesin olydı telfonda derdim yada mj atardım sana offf offf allhım canımı alsa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…